רשלנות רפואית בבעל חיים .
שלום .
לפני כשבועיים לקחתי את החתול שלי בן ה6חודשים לויטרינר בתל אביב שאני מנויה בו .
הגעתי בעיקבות נשיכה שעבר החתול ..
לאחר הגעתי למרפאה , דרשו ממני לעשות צילומים בדיקות אישפוז וכו' ,אני כמובן עניתי " מה שצריך צריך , וכמה שיעלה יעלה " .
שילמתי 1400 שקלים חתול עבר צילומים ובדיקות .
בסיום עבודתם על החתול הודיעו לי שהכול בסדר , יש לחבוש את החתול ולהגיע כל יום במך שבוע להחליף תחבושת .
וכך כמובן עשיתי ..
ביום הרביעי להחלפת התחבושת הגעתי בשעה שאני לא מגיעה בד"כ בגלל ל"וז שונה בעבודה וקיבל אותי רופא אחר שהזדעזע !!!, הוא טען שיש לחתול זיהום קטלני + שבר ושהחבישה רק מחמירה את המצב כיוון שהיא ךוכדת את הזיהום בפנים..
הרופאה טען שצריך לכרות לחתול את רגלו , ואני כמובן לא הסכמתי והכנסתי את החתול לניתוח .
ביקשתי להבין מה קורה והסבירו לי " בלי כוונה פיספסנו את השבר של החתול ג'אק " ..
החתול שלי במשך 5 ימים יה אם רגל שבורה ,ילל מכאבים ואני משתגעת ולא מבינה מה קורה , יצאתי מהעבודה כל יום לחבישה שילמתי כל הכסף שדרשו והם בשלהם..
הסיפור פה עוד לא נגמר אבל כאן אני יסיים ..
מה ממליצים לי לעשות ?
למי לפנות ?
שלום .
לפני כשבועיים לקחתי את החתול שלי בן ה6חודשים לויטרינר בתל אביב שאני מנויה בו .
הגעתי בעיקבות נשיכה שעבר החתול ..
לאחר הגעתי למרפאה , דרשו ממני לעשות צילומים בדיקות אישפוז וכו' ,אני כמובן עניתי " מה שצריך צריך , וכמה שיעלה יעלה " .
שילמתי 1400 שקלים חתול עבר צילומים ובדיקות .
בסיום עבודתם על החתול הודיעו לי שהכול בסדר , יש לחבוש את החתול ולהגיע כל יום במך שבוע להחליף תחבושת .
וכך כמובן עשיתי ..
ביום הרביעי להחלפת התחבושת הגעתי בשעה שאני לא מגיעה בד"כ בגלל ל"וז שונה בעבודה וקיבל אותי רופא אחר שהזדעזע !!!, הוא טען שיש לחתול זיהום קטלני + שבר ושהחבישה רק מחמירה את המצב כיוון שהיא ךוכדת את הזיהום בפנים..
הרופאה טען שצריך לכרות לחתול את רגלו , ואני כמובן לא הסכמתי והכנסתי את החתול לניתוח .
ביקשתי להבין מה קורה והסבירו לי " בלי כוונה פיספסנו את השבר של החתול ג'אק " ..
החתול שלי במשך 5 ימים יה אם רגל שבורה ,ילל מכאבים ואני משתגעת ולא מבינה מה קורה , יצאתי מהעבודה כל יום לחבישה שילמתי כל הכסף שדרשו והם בשלהם..
הסיפור פה עוד לא נגמר אבל כאן אני יסיים ..
מה ממליצים לי לעשות ?
למי לפנות ?