רשלנות רפואית-

dafna311

New member
רשלנות רפואית-

כיצד אוכל לדעת שברגע שאני מתייעצת עם עוד הוא לא מכיר את הרופא ונשאר ישר איתי.
שואלת זאת מכיון שנפגשתי עם עוד בפעם ה1 והוא אמר שנתחיל בתביעה ובפעם השניה שאמרתי לו את שם הרופא הוא פתאום ניסה להוריד אותי מהתיק הזה.
דבר שני, הרשלנות אצלי היתה בניתוח אסתטי שעברתי ,במידה ואני פותחת תביעה האם אני אפגש עם הרופא הזה? האם אצטרך ללכת לבית משפט גם?
פשוט אין לי כוחות וזה טראומה בשבילי כל זה.

רשלנות בניתוח אסתטי

1. אז פונים לעורך דין אחר, שיטפל בך כראוי.
2. בהרבה מאוד מקרים, התיק מסתיים בפשרה לפני שאת צריכה להגיע פיזית לבית המשפט. ככל שהתיק לא מסתיים בפשרה, אז יהיה דיון שאליו תצטרכי להגיע ובמסגרתו עורך הדין של הרופא ישאל אותך שאלות.
כמו-כן יכול להיות מפגש עם הרופא במסגרת של הליך גישור - בד"כ ישיבה בודדת באווירה נעימה, יחד עם עורכי הדין והמגשר, במסגרתה מנסים להגיע להבנות.
&nbsp
לקוחות רבים חוששים מהמאמץ הנפשי הכרוך בתביעה, מטרטורים ומ"כאבי ראש" שונים הכרוכים בכך. לדעתי, החשש הזה אינו מוצדק.
הטיפול בתיק נעשה על ידי עורך הדין. הלקוח לא מטורטר ולא מופעלים עליו לחצים.
פני לעורך דין אמין ויעיל שיטפל בתיק כראוי.

dafna311

New member
הסבר...והמלצתך ....

לפני כשנתיים עברתי הגדלת חזה אצל גדול המומחים. לאחר חודש ניהיה לי דימום פנימי חריף והכניסו אותי במהרה לניתוח חירום להוצאת השתל וניקוז הדימום, מה שהציל את חיי אם לא היו עולים על זה. 3 חודשים הייתי עם שתל אחד והשני ריק מכל שתל. עוגמת נפש שאין כמותה.חזרתי לרופא קבעתי תור לניתוח לאחר חודשיים ככה והוא החזיר שתל חדש. התוצאה בשד זה היא תוצאה לא טובה. השד שלי נראה לא טוב. זה היה ב 2014. שאלתי את הרופא מדוע זה ככה יצא הוא אומר לטענתו שדחקתי בו לנתח אותי כמה שיותר מהר על מנת להיות עם שתל ובגלל זהיתה רקמה צלקתית קשה זה מה שיצא. כמובן שזה לא נכון, אני אמא לילד וכבר סבלתי עד כה. לא אסכן את עצמי בידיעה שתצא גם תוצאה גרועה.
בכל אופן אמר לי לחזור עוד חצי שנה ושזה ירד לאט לאט כי השתל לא יושב טוב ובעצם יושב לי על חצי שד- נראה גרוע, מרגיש גרוע.
נכנסתי להריון וילדתי . התוצאה נשארה אותו דבר וניכרת לעין, לכן אני כותבת .
מאד קשה לי לחזור למקום הריגשי שעברתי , חשה טראומה אבל כשאני מסתכלת על השד שלי שפוגע בי כאישה, עם בעלי אני מתביישת אז החלטתי לכתוב הודעה זו.לא צריכה כסף ואין לי תאבה לכסף. מרגישה שנעשה לי עוול 3 ניתוחים עברתי בעודי אמא שלא יכולה להחזיק את התינוק שלה, כל ניתוח כרוך בסכנה ועכשיו גם התוצאה למרות של מה שחוויתי גרועה!
כיצד אועל לדעת שהעוד שאקח לא ינסה להוריד אותי מהתיק כי מכיר את הרופא? (היה אחד כזה)
והאם אצטרך ללכת לבית משפט והתמודד עם הרופא?
אני אומרת זאת כי קשה לי לחזור לטראומה שעברתי. אך יש בי כעס שהוא ממשיך לנתח ואני כל מה שעברתי נשארת פעורת פה עם כאב רב. יבוא יום ואצטרך לתקן את החזה אך שוב סיכון שוב החלמה, עייפות הכל...

שוב - לנסות עו"ד אחר

אין ערובה שעורך דין X הוא כן חבר או לא חבר של אותו מומחה. עם זאת, זה לא נכון לחשוב שעורכי דין ורופאים הם בראנז'ה של חברים ומשוחדים. רוב הסיכויים שעו"ד אחר לא יונע משיקולים פסולים, אלא משיקולים מקצועיים.
מה שעברת נשמע בהחלט נוראי אך קחי בחשבון שעורך דין מקצועי צריך לעבור על החומר, להתייעץ עם מומחה בכירוגיה פלסטית במידת הצורך, ולראות את התמונה האובייקטיבית כדי להחליט אם יש מקום להגיש תביעה או לא.
מי שאומר "בוודאי שצריך להגיש תביעה" על סמך התיאור שהעלית כאן, פועל לעניות דעתי בחוסר מקצועיות. תביעת רשלנות רפואית היא תביעה מורכבת וצריך לדעת שיש לה בסיס איתן, מעבר לסבל הסובייקטיבי של הנפגע.
&nbsp
אני ממליץ בחום להפנות את הנושא לבדיקה ע"י עו"ד העוסק בתחום הרשלנות הרפואית.

למעלה