רשמים מהנסיעה לאילת ...

True N Blue

New member
רשמים מהנסיעה לאילת ...

שלום לכל הבנות החמודות באשר הן...
בהמשך לפנייה שלי משבוע שעבר, שבו חיפשתי פרטנרית לנסיעה לאילת...
ובכן... מאחר ועלו כאן תהיות שונות ומשונות לגבי מהות הנסיעה לאילת, רמיזות על כוונותיי האפלות והנסתרות, ואף כאלה שהרחיקו לכת וניסו להדביק לי מניעים "זדוניים"
. .אז לטובת כל החשדניים שהטילו ספק באמיתות דבריי ופיקפקו בניסיון הכנה להכיר מישהי חמודה וספונטנית - דעו לכם , הייתה ברת מזל אחת ש"העזה" ולקחה צ'אנס , וחזרה הביתה בריאה ושלמה ועם צרור חוויות ... היות ואני לא נמנה על חבורת ה Kiss and tell, אני לא מתכוון להיכנס לפרטים.
לאמיתו של דבר, הסיבה העיקרית שבגללה נסעתי הייתה יום השנה השני למותו של אחי הצעיר, כך שמטרת הנסיעה לא נועדה מלכתחילה להיות רק חופש ונופש, ולכן שמחתי לחברה נשית . אני משתף אתכן הנשים על מנת שתדעו שקיים גם צד אחר, והוא לא חייב להיות אפלולי או בנוי על שקרים. אני אשמח להכיר בנות נאות וחמודות בטווח גילאים רחב ( 20/30/40...) שמעוניינות לדבר, לבלות ,לשמוע מוסיקה טובה, לטייל או לכל מטרה אחרת...רצינית יותר או פחות...נדמה לי שאני כתובת לא רעה למלא את רוב משאלות לבכן...
אגב, את הישירות והאובר ביטחון כביכול , אתן יכולות "לזקוף" לטובת ביישנות קלה ולאו דווקא כתוצאה מיהירות...
על מנת לספק את הסקרנות לגבי מראה וכו. - בן 46, נדמה לי שאני נראה צעיר לגילי, ובסביבתי הקרובה טוענים בתוקף שאני חמוד ונעים לעין... אני בהיר, עיניים נוטות לגוון ירוק ומבנה רזה, (אומנם לא יזיק לעבוד קצת על שרירי הבטן..)
ומיתמר לגובה רם של 1.70 ...
לא נתונים של דוגמן, אבל די חמוד עם כל הצניעות. מאחר ואני לא מתכוון להציף את תיבות המסר של הבנות בפורום בבחינת שלח לחמך על פני המים....אם מה שנכתב כאן מדבר אליכן - תרגישו בנוח לפנות לתיבת המסר או למייל חדש שפתחתי [email protected]
אז אל תישארו פסיביות...וכמו שאומרים בשפת אימי : If you snooze you lose

supersonic777

New member
פה התפוז,או אחת שאתה מכיר והיא לא מתפוז?

ואם כבר,לאורך זמן עם בחורה אין מצב שלא יהיה לך איזה רגע של מחשבה,שהשתיקה יפה לה...
שמח שנהנית,מה אומר או מה אגיד...

True N Blue

New member
למה אתה כזה מופתע ?

חיובי, פגשתי מישהי מהאתר. נפגשנו לפני הנסיעה והייתה שיחה קולחת. הכרנו קצת , דיברנו, צחקנו ומצאנו נושאי שיחה ועניין משותפים. כשראתה שהשד לא כל כך נורא...(דע לך, אני אפילו די חמוד...)
החליטה להצטרף. הייתה חוויה מאוד נחמדה לשנינו, ובגלל נסיבות אישיות שאני לא אפרט, בזה זה נגמר.
בלי קשר לנסיעה לאילת, אני מעוניין להכיר כאן מישהי. מה לא בסדר ?!

supersonic777

New member
אין שום בעיה.סתם,כי פה בקושי מפגש חברתי מעלים,אז לאילת...

נו בסדר,שיהיה לך בכייף...

True N Blue

New member
אני מסכים .

אני רואה שאין כאן בכלל תנועה באתר. רק גברים שמגיבים לגברים....
אני מבין קצת את הרצון לא להיחשף, והביישנות שמתלווה לעניין
אבל האתר מאפשר להן לצעוד בביטחה בקצב שלהן....
לבחון ולבחור, אבל בשביל זה צריך להתנסות ולהעיז
בקיצר, תיבת המסרים שלי ממתינה לאמיצה שביניכן
....

dori78

New member
יופי שמצאת שותפה ושהיה לך נחמד.

נראה לי שקצת התבלבלת בפורום...
הפורום הזה הוא לא פורום היכרויות פר-אקסלנס; יש לפורום נושא וברור למה (בהתחשב בנושא הפורום) קיבלת את התגובות שקיבלת.
אאל"ט הבעיה של מרבית המגיבים לא היתה עצם ההצעה שלך, אלא הפלטפורמה בה בחרת לפרסם אותה.

אתה כותב:
"נדמה לי שאני כתובת לא רעה למלא את רוב משאלות לבכן..."

קראת מה כתבו הגולשות בפורום הזה, לפני שאתה מכריז שאתה לא רק מכיר את משאלות לבן אלא גם יכול למלא אותן?
אתה מבין את החסמים והקושי (בנוסף על היותף אדם זר לחלוטין במציאות שבה לצערנו כל זר [ובחלק מהמקרים גם מכרים] עלול להתברר כתוקף אלים) שעומדים בפני בחורה חסרת ניסיון בבואה להתמודד עם הצעה כזאת?

True N Blue

New member
הפתרון הוא לאמץ גישה חיובית...ואז...

מי יודע..אולי עשוי לקרות גם משהו חיובי וטוב. אני מזהה בקולך רק את נורות האזהרה שנדלקות ללא הרף, אבל מה עם לנסות לעמעם קצת את החששות ולבחור תחת זאת באסוציאציות בונות ביטחון , במקום רק להעצים את מציאות הפחד והקיפאון.
להשתמש יותר במונח "עשוי" על פני "עלול". אני "עשוייה" לפגוש מישהו, וזה "עשוי" להיות נורא נחמד. ולא להסתפק רק בנסיונות הפחדה והרתעה. אתה "עלול" להיות רוצח סדרתי. היא "עלולה" להיפגע. אמרתי בתגובה הקודמת שהדברים יכולים להתנהל בזהירות ובקצב התקדמות שהיא מכתיבה. הפלטפורמה האינטרנטית נותנת כלים שמאפשרים בדיקה מעמיקה ואת היכולת לברור את המועמד הפוטנציאלי.
ברור לי מאוד מהיכן אתה מגיע ומסכים עם חלק מהדברים. אבל צריך לעודד התנסות ולפרגן למי שמנסה להושיט יד ( לאו דווקא אני) ולא לקחת באופן אוטומטי את תפקיד נביא הזעם שמזהיר את בנות הפורום מהשד הנורא שעורב לפתחן. שחרר ועבור לנוח...

&nbsp

dori78

New member
א. אני אשה.

ב. הגישה שלי חיובית, בשקלול הסכנות הפוטנציאליות.

כשתהיה אשה תבין.

A לוןA

New member
כשהייתי בחטיבת הביניים

באתי לאבי ואמרתי לו- אבא! כולם מספרים שהם הולכים בקיץ לטוס לחו"ל!
אז אבי ענה לי- אז תספר גם אתה.

True N Blue

New member
אני לא כועס, כי אתה לא אשם. אתה פשוט זקוק לחיבוק

של רחמים

ga26

Member
אלון זה ממש לא לעניין.

לבחור יש חברה דמיונית ואתה צוחק עליו במקום לתמוך בו במצבו.

True N Blue

New member
עלית עלי. אבל ברשותך, אני בוחר לשמור על זכות השתיקה.

התובעת (dori78), כידוע לך, מאוד קשוחה בעניינים שבינו לבינה, ולכן אני אמנע מלהוסיף עוד שמן למדורה...

dori78

New member
לא לעניין.

כמו שאמרתי לך, תקרא קצת בשקט ותבין מי נגד מי לפני שאתה מתפרץ למסיבה...

למעלה