רשמים מהנסיעה לאילת ...

True N Blue

New member
סליחה ?! לפני שברוב חוצפתך את מלמדת סנגוריה על הבחור

שימי לב למה שהוא כותב בשני הזדמנויות שונות . בפעם הראשונה הוא רומז שאני "מספר סיפורים", ואז בתגובה לפנייתי המנומסת הוא מוסיף עוד התחכמות.
חוץ מזה, עושה רושם שהבחור משועשע מכל העניין ויוצר פרובוקציה מכוונת.
אני מציע לך להפסיק עם הצדקנות המאוסה ולנסות להסביר לי למה להתנהגות כזאת מצידו יש הצדקה, ואילו אני מנוע מלהגיב.

A לוןA

New member
בוא ואתן לך עצה ידידותית

באמת מכל הלב-
אם הכוונה שלך היתה להציג את עצמך כבחור נחמד, קצת ביישן, חמוד ולא מאיים- אתה עושה לעצמך שירות דוב מהמשובחים שזכיתי לראות.
&nbsp

True N Blue

New member
אני באמת מתלבט אם כדאי להיכנס להסבר מפורט ורציני|

אודות השתלשלות השרשור, וכיצד הגענו עד הלום. אבל נדמה לי שזה יהיה חסר תכלית.
רק אציין שבחרתי להעלות פוסט בצורה כנה ותמימה על מנת להכיר בנות בפורום.
אני רק יכול לקוות שהאופן בהן נכתבו הדברים, תחשוף מעט מהאישיות והתכונות שלי באור חיובי . אין לי שליטה על תגובות של משתמש זה או אחר או על הדרך הצינית בה הוא בוחר להתבטא. אבל יחד עם זאת, שמורה לי הזכות להתגונן מפני תגובה לגופו של אדם שמשרתות אינטרס של כותב התגובה, ולא לגופו של עניין. הייתי שמח לשמוע ביקורת בונה, אם ישנה, ומתייחס אליה ברצינות ובנימוס. הרי אתה לא מצפה (או לפחות לא אמור..) שאשאר אדיש כשאתה מנסה להציג אותי כמי "שממציא ממוחו הקודח" אישה דמיונית לצורך עשיית רושם. אתה באמת עושה רושם של בחור חביב, ואין לי כל כוונה לפגוע בך או בכל אחד אחר לצורך העניין. אבל כשאתה חש מותקף, האינסטינקט האנושי הוא להתגונן. וזה לא אישי

dori78

New member
אני מודה לך על הביקורת העניינית.

ובתשובה לשאלתך:
מכיוון שאת הכתיבה של Aלון אני מכירה כבר כמה שנים מכל מיני פורומים, ולפני שתשאל - לא, לא תמיד אני מסכימה עם מה שהוא כותב, לפעמים הוא אפילו מתנגד לדברים שלי באופן נחרץ, מכיוון שהוא כותב בפורום הזה לא מהיום ואף פעם לא באופן שמזלזל במהות הפורום (שזה מה שאתה עשית מההודעה הראשונה שלך).

זה למה.

True N Blue

New member
אז בעצם מה שאת אומרת שאי התגובה שלך נובעת

מהכרות קודמת. ולכן בלי קשר לתוכנם של הדברים שנכתבו על ידו בשרשור הרלוונטי, הוא זכאי לקרדיט על בסיס הדברים החיוביים שהוא כותב לרוב בפורומים השונים.
את צודקת, טיעון משכנע לחלוטין. קניתי. מודה ועוזב ירוחם .
אגב, עושה רושם שהוא מסתדר יפה מאוד בזכות עצמו ולא זקוק להגנה של סייענים..
בלי קשר, אני מקווה שיישרתי מולו את ההדורים, אז אל תבעירי את הגזרה מולו מחדש...
מה שמביא אותי לשאלה שבאמת מציקה לי, מה בדיוק ראית בהודעה הפותחת שהצליח כל כך ל"הרגיז" אותך ? איפה את רואה נימה מזלזלת ?! אני לעומתך רואה הודעה מכובדת, כתובה עם קורטוב של הומור, ובטוב טעם. לידיעתך, Believe it or not, את בטח תופתעי לשמוע שאפילו זכיתי לפרגון על אותה ההודעה ממש, מאחת הבנות כאן בפורום.
ולכן עצה לי קטנה, בטרם את פונה אלי בכסות של הדוברת מטעמם של נשות הפורום, שאלי את עצמך האם התחושות שמקננות בך הן סובייקטיביות, או שהן באמת מייצגות דעה רווחת בקרב משתמשות האתר. את יכולה להביע את דעתך האישית מבלי לנכס לעצמך את דעתן של נשים אחרות שאולי חושבות אחרת. בהצלחה לכולנו

dori78

New member
יקירי,

כשאתה מגיע לקבוצה חדשה, מקובל להציג את עצמך יפה וללמוד מי האנשים שסביבך.
בדיחות ודאחקות על ילדים אחרים בכיתה לא יתקבלו בהבנה מהילד החדש.

מכיוון שאני קוראת וכותבת פה מפתיחת הפורום וקראתי אי אילו הודעות של נשים שכתבו פה במהלך השנים, אני מרשה לעצמי לעתים לדבר בשם עוד נשים שכותבות וכתבו פה. אגב, שאלת את עצמך למה יש פה כל כך מעט נשים?

איפה ראיתי נימה מזלזלת?
אני מזמינה אותך לעבור על ההסטוריה של הפורום ולקרוא הודעות שכתבו כאן נשים שונות במהלך השנים. אתה לא הראשון שכותב שהזהירות שאני מדברת עליה היא מופרזת, שאם רק יקפצו כל חסרי הניסיון למים יגלו שהשד אינו נורא כל כך - אתה מזלזל באופן מופגן בכל כך הרבה פוסטים של אנשים שכתבו כאן, נשים וגברים כאחד.

עצתי לך - גש לפורום 93, פורום היכרויות השכן.
יש שם נשים בגילאים שונים, יש שם מנהל פורום שמחבב ליצני כיתה.
והעיקר: אין שם טיפת מודעות או אכפתיות לקשיים של מי שהולך בדרך קצת שונה משל הרוב.

בהצלחה.

ga26

Member
תשמע, זה לא רק "נשות הפורום". תקרא קצת את התגובות של כל

מי שהגיב. כולם או לעגו או תקפו אותך.
הסיבה היא שבדרך כלל אדם צריך לבחון את הפלטפורמה בה הוא פועל והסביבה לפני שהוא פועל. כשאתה בסביבה גברית על בירה זורק בדיחה שובניסטית זה מצחיק. אם תעשה את זה בסביבה של עובדות ומנהלת שחלקן פמניסטיות - יש סיכוי להסתבכות משפטית.
אם אתה מפרסם את זה בפורום הכרויות - סבבה, תהנה גם סביר להניח שתמצא מישהי מהפורום הנ"ל
כשאתה בפורום של חסרי נסיון שמראש כולל אנשים שחוששים, פוחדים, לא תמיד יודעים או רוצים להתמודד עם סיטואציות חברתיות/זוגיות זה פשוט לא ממש מתאים. במיוחד כשמדובר בלנסוע עם גבר זר כמה שעות לאילת ולשהות איתו שם.
&nbsp
אז אני שמח בשבילך שמצאת מישהי, יותר סביר שהיא באה מפורום אחר, אם אתה רוצה לכתוב כאן - אהלן וסהלן רק תכיר קודם את הסביבה בה אתה פועל.

True N Blue

New member
מכיוון שזו תהייה התגובה האחרונה שלי בפורום זה...

אני אשתדל להישאר קצר ותמציתי ולא להיגרר להערות עוקצניות כמו של החבר היקר (למרות ש"הייתי מת" להגיד לו מה אני חושב עליו ועל הפוסט המתנשא)
ובכן, חשבתי לתומי שהפורום כאן הוא מקום ראוי לפחות כמו הפורומים השכנים, להציג את עצמי במטרה כנה להכיר, וכך פעלתי. אני מודע לכך שהפלטפורמה הקיימת אינה במוצהר המקום קלאסי ליצירת קשר מעין זה, ובכל זאת מצאתי לנכון להעלות פוסט שלעניות דעתי נכתבה בצורה ראוייה, קלילה ולא מאיימת. הטעות שלי הייתה בניסיון להזים את הרחש בחש של 3/4 משתמשים, שניסו לפקפק באמינות דבריי, או של מישהי ספציפית שטענה בנחרצות שאני פוגע בנפשן הרכה של משתמשת פוטנציאלית בעצם פנייתי !!! ולכן השרשור הזה חוטא למטרה המקורית שלשמה הוא נועד. כוונותיי ורצונותיי היו טהורות ,קרי, בחור חמוד וקצת ביישן במישהי דומה. קל ופשוט . אז תודה על התגובות, ובעיקר לאלו שהצליחו לראות מבעד לענני ההסוואה וההגנה המלאכותיים שלוחמת זכויות הנשים הפריחה לחלל האוויר, על לא עוול בכפי. וכמו הניק שלי , מקווה שחלקכן זיהו מבעד לרעשי הרקע את "צבעיי האמיתיים" :
Simple Definition of true–blue completely faithful and loyal to a person or an idea

ga26

Member
רק 5 הודעות של dori78 ואתה נשבר?

אני שרדתי הרבה יותר מזה.

dori78

New member
כן, אבל אתה לא כתבת בזלזול על דרי הפורום...

יש הבדל גדול בין לא להסכים על דברים ובין לזלזל באופן מופגן בכל הפורום.

True N Blue

New member
רק כראקציה להתגרות. יחי ההבדל הקטן....

מעולם לא יזמתי פנייה אל מי מהמשתמשים שהגיבו לפוסט שלי . אני התייחסתי לאותם דרי הפורום כפי שאת מכנה אותם,רק לאחר שהם השתלחו בי. את פשוט מסרבת לקלוט. כשתפנימי את תביני, עד אז הניחי לי. שיהיה לך בהצלחה בכל אשר תפני (רק לא אלי בבקשה)
&nbsp

A לוןA

New member
אתה לא מבין את מה שדורי מנסה להעביר לך

(להבדיל אלף אלפי הבדלות, לצורך הדוגמא בלבד הקצנה מכוונת לפניך וכל יתר ההסתייגויות)
ההודעה שלך דומה להודעה של מישהו שנכנס לפורום דיכאון, ומפרסם הודעה שהוא מציע למישהי מהפורום לצאת איתו למסיבה, ומה כבר כל העניין עם הדיכאון הזה. אם היא רק תחשוב חיובי ותתן לך צ'אנס- הרי שתוכל להוציא אותה מהבעסה הזו שנפלה עליה- כי מסיבה טובה ואתה זה כל מה שצריך כדי לצאת מהדיכי הזה.
גם אם ההודעה תנוסח בכבוד (לדעתך) ובהומור (לדעתך) היא מתעלמת מהמקום שהיא נכתבת בו, מהקשיים של מי שמאכלס את המקום הזה ובאופן כללי- נראית כמו ניסיון "לצוד" מישהי צעירה וחסרת ניסיון, בלי להבין (מחוסר רצון או חוסר מודעות) לאן נכנסת ומה החוויה המשותפת והקושי המשותף של הנמצאים.
&nbsp
יאללה, חפרנו בנושא יותר מדי- בוא נסגור את זה בזה.

True N Blue

New member
אלון, הבנתי את מה שהיא ניסתה להסביר.

וגם כעת אני מבין היטב את הטיעונים שאתה מעלה. מאחר ולמיטב הבנתי אני עונה על ההגדרה של ביישן בהתנהלותי ובאופיי, חשבתי שדווקא בשל המקום בו אני מצוי ( קצת חושש , קצת חסר ביטחון, תוהה כיצד הדברים יתקבלו ויתפרשו) ולמרות המגבלות האובייקטיביות של האכסנייה בהן הן נאמרות, זה עשוי להתאים למישהי במצב דומה. על הסקאלה של הקושי המדובר קיימים רמות ודרגות שונות של קושי. מאוד ייתכן שלי באופן אישי "קל" יותר מאחרים, אבל זה לא אומר שאני נטול קשיים בהקשר הזה. אמרת דברים כנים ועמוקים ואני בהחלט מכבד את הדרך הרהוטה בהן הן נאמרו. ואתה צודק...אני ממשך הלאה. ולמרות ה"טיזינג" ההדדי היה לי לעונג...

True N Blue

New member
יקירי, הניחוש שלך פרוע מדי..
(מיועד ל ga26)

ניחוש מושכל ואינטלגנטי יכול היה להיות, למשל, שמישהו או מישהי....מבלי לנקוב בשמות, ראתה בי איום גדול מדי על מוחם ונפשם העדין של באי המקום, ומוטב ש Dennis the menace, או דני שובבני בגירסה המקומית, כלומר אני, אחדל מלכתוב כאן בפורום.
אם כך, מי שירצה להתחקות אחר מעלליו של עבדך הנאמן, עשוי למצוא אותי בפורומים שכנים, או יותר מאשמח להיות בקשר באמצעות תיבת המסרים ....תחזיק מעמד

dori78

New member
הרמיזה שלך מאוד מגעילה.

מעצבן ואטום ככל שתתעקש להיות בשרשור הזה, הפורום פתוח בפני כל מי שרוצה לכתוב בו כל עוד אינו עובר על חוקי וכללי האתר והפורום. אני האחרונה שתגיד למישהו אחר להפסיק לכתוב. אל תשמיץ סתם.

תשאל את ga26, יש מספיק סיבות אחרות לא לחבב אותי.

True N Blue

New member
אני מנסה בכל מאודי לסיים

את הרומן הקצרצר שהיה לי עם הפורום הנ"ל באופן מכובד ככל האפשר. אבל את גוררת אותי שוב להתעסקות המטופשת והילדותית. אין לי מושג איזה רווח את מפיקה מכל העיסוק בתפל. אבל אני אזרום איתך פעם אחרונה ודי. ההכרות הוירטואלית שלנו התחילה והסתיימה בזה שאת כטרחנית שלא יודעת שובע, יוזמת פנייה אלי כל פעם מחדש ואני נאלץ להגיב ולהצטתדק. וכך חוזר חלילה. גם עכשיו שפניתי אלייך בהודעה הקודמת להפסיק , את בשלך. מאחר ואת לא מנהלת את הפורום, כמובן שאין לך את הזכות לבקש שאני לא אכתוב כאן יותר. אבל הייתה לך תרומה נכבדה לoutcome. ומפאת כבודך, אני לא אוסיף מילה . אתן לך לסיים כהרגלך עם המילה האחרונה. Over and out

ga26

Member
היי אני ממש מחבב אותך

חחחחח
את חמודה בדרכך המיוחדה (ללא שמץ ציניות)
אל תציגי אותי כמי שלא מחבב אותך (טוב אבל יש בי גם צד מזוכיסטי אז אני לא ממש מייצג)

למעלה