רשמים ראשונים מאנצ'רטד 4

19Shinigaby77

New member
רשמים ראשונים מאנצ'רטד 4

טוב אם נתחיל מהסיכום אז במילה וואוו או בשני מילים וואוו וואוו

בינתיים מתוך כ4 שעות גיימפליי בסיפור ועוד כמה שעות במולטי אפשר להגיד בבטחה שזה אחד האקסוליסיביים לפלייסטיישן 4 הטובים ביותר אם לא הטוב שבהם

נתחיל קודם כל מהדבר הבולט ביותר לעין זאת הגרפיקה של המשחק, ללא ספק בעיניי נכון לאעכשיו מדובר על המשחק היפה ביותר שיש היום לקונסולה להציע, אומנם יצא לפני ראצ'ט וקלאנק לפני כשבועיים שאומנם היה צבעוני ויפה אבל המשחק הזה מבחינת האנימציה של הדמויות ובכלל האינטראקציה ביניהם זה משהו שלא ראיתי עד היום באף משחק,

מבחינת משחקיות מדובר על אותה נוסחה מוכרת מהמשחקים הקודמים של נוטי דוג וכאן זה כבר עניין של טעם אם לאהוב או לא, לי אישית לקח קצת זמן עד שהתרגלתי למקשים ולכיוון של המצלמה אבל ניתן לקסטם את זה בהגדרות ככה שזה יקלע יותר לטעם של אנשים.

המולטי הוא אותו מהמשחקים הקודמים רק שכאן הוסיפו כל מינ יכולות שדרוג לדמות וקנייה של אמצעי לחימה במהלך המשחק משהו שמזכיר קצת את קול אוף דיוטי שזה לא גורע מהחוויה עצמה.

כמו שאמרתי בינתיים מדובר על משחק מהנה ביותר ומקווה שלא יאכזב בהמשך.

באיזו רמה אתה משחק? הבנתי שנורמל היא המומלצת. מה דעתך?

כאילו אני בטוח שיש כאלה שמעדיפים הארד בכל מצב, אבל מרשמים שקראתי, המשחק קשה משמעותית משאר המשחקים בסדרה על נורמל, והארד קשה ברמה כזו שמפריעה לנו להשתמש במכניקות החדשות של המשחק.

מנגד קראתי גם כמה אנשים שאמרו שרמת הקושי בהארד היא בדיוק מה שהם רצו.

אישית, שיחקתי את UN2 על הארד וגם את TLOU וUN2 היה קליל בטירוף לא יכול
להגיד שיצאתי מסופק ממנו בקטע של האתגר, אבל כמובן שאהבתי אותו מאוד בכללי. אז חשבתי ללכת על הרמה הכי קשה על ההתחלה
אבל אחרי הרשמים האלה אלך על נורמל.

קונה מחר.

19Shinigaby77

New member
בקשר לרמה

לרוב אני משחק על רמה הארד אבל במקרה הזה בגלל שאני משחק ביחד עם אח שלי ואין לו הרבה זמן אז התחלנו לשחק על נורמל, בקשר לשליטה אני חייב לומר שזה תלוי בשחקן, כי להבדיל משוטרים אחרים כמו דסטיני ודיזיזיון כאן זה טיפה יותר טריקי לכוון ללא "צ'יטים" של כיוון אוטומטי ועזרת מצלמה אז ככה שמי שמחפש להנות ולא להיות מתוסכל בכגלל דברים שלא קשורים אליך ישירות כשחקן אז הייתי ממליץ על נורמל אבל שוב תמיד ניתן להתחיל על הארד ואז לשנות לפי הצורך
ואגב לא ציינתי את זה מקודם יש במשחק את האיסטר אג הכי מגניב שראיתי במשחקים עד עכשיו אז ככה שאני בטוח שמי שישחק יהנה ממנו

מה? למה אתה משחק איתו? שחק לבד.

תחווה את כל המשחק לבד, שלא ישחק לך על כל הקטעים המגניבים וישאיר לך את החידות

evilplate

New member
אני בתחילת פרק 6, משחק לאט

לא רוצה שהפלא הזה יגמר לי.
&nbsp
נוטי דוג מביכים את כל המפתחות האחרות כשזה מגיע להפקה של משחקים, הכל כל כך מלוטש ומרגיש כל כך טוב.
&nbsp
ואני מאוד אוהב את זה שהם לא מפחדים להכניס קטעים איטיים יותר, וה Acting והדיאלוגים כל כך טובים, כמו גם הגראפיקה והאנימציות וכל החבילה הזו שנקראת הפקה, שוב, הם פשוט כל כך הרבה מעל כל המפתחות האחרות, אם כולם היו ככה אף אחד לא היה מסתכל על ה Neo.
&nbsp
אז עד עכשיו המשחק מדהים ואפשר לאמר שהוא בקלות המשחק הכי סוחף ומהנה ששיחקתי בדור הזה, אני חושב שבשביל רבים זה יהיה המשחק הזה שהם חיכו לו בדור הזה, שיתן להם סיבה שאי אפשר לסרב לה להחליף דור, לא מפליא שהוא גם במקרה בעל הדירוג הגבוה ביותר עד עכשיו.
&nbsp
מבחינתי אם לשפוט לאן שהגעתי ביחס לזמן המקביל באנצ׳רטד 2, הוא הטוב בסדרה ואני יודע שעוד לא ראיתי כלום.

מישהו 2

New member
אין ספק בכלל

התגעגעתי למשחק שהוא פשוט משחק קמפיין טוב גם ככה ואנצ'רטד 4 עלה על כל הציפיות.
אני מציע לכם כבר עכשיו ברגעים מסוימים במשחק להפעיל את מצב ה- PHOTO MODE שמאפשר לכם לשנות את הזווית ולעשות זומים מטורפים שידהימו אתכם אפילו יותר.
&nbsp
צילמתי בעצמי כמה סקרינשוטים שבקלות יכולים להיות הרקעים למסך הכי יפים בעולם.
&nbsp
אנצ'רטד 4 וויצ'ר 3 הם משחקי האגדה של הדור הנוכחי. וויצ'ר 3 מספק ז'אנר עולם פתוח עם עלילה ראשית ברמת הפקה של משחק קמפיין. ואנצ'רטד 4 מספק את הקמפיין הכי טוב ששיחקתי מעולם, במסווה של עולם פתוח רק לכאורה.
2 משחקים שעשו את הבלתי אפשרי. מאנצ'רטד 4 נהנתי אפילו יותר, יצירת אומנות של ממש. את התקדמות העלילה אמנם פחות או יותר צפיתי מראש ובכל זאת.
&nbsp
הלוואי שהיינו מקבלים יותר משחקים כמו אנצ'רטד 4, אבל זה דורש פיתוח של שנים רבות.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

evilplate

New member
שנים רבות? רק ב 2013 יצא TLOU

וזה עוד אחרי קשיי פיתוח שהיו למשחק עם הפיטורים של הבמאים הקודמים (הדבר הכי טוב כנראה שקרה למשחק שהבמאים של TLOU נכנסו), הוא היה אמור לצאת ב 2015 בכלל.
&nbsp
מדובר במפתחת מוכשרת בטירוף, אף תירוץ לא יעזור, ליובי יש את התקציבים וגם את הזמן ויוצאים להם משחקים של 70+ או מקסימום 8, וגם המשחקים הטובים שלהם לא זוכים לאהבה ולהכרה של נוטי דוג.
&nbsp
ואני ממש מסכים איתך פה, רציתי גם להכניס את הוויצ׳ר להודעה שלי כעוד משחק שהראה מצוינות גבוהה בתחומו למרות שאני נהנה מאנצ׳רטד 4 יותר אבל אני יכול להעריך את העבודה שהם עשו שם בלדחוף את הז׳אנר, הוא ללא ספק המשחק השני שאני יכול לחשוב עליו אחרי אנצ׳רטד 4 כמשחק ששווה להחליף עבורו דור אם אתה אוהב את הסגנון.

למרות שהוא רחוק מלהיות מלוטש במיוחד, הוא מפצה על כך בדרכים אחרות ובגלל נסיבות מבאסות לא יצא לי לסיים אותו אבל אני ללא ספק אחזור אליו בעתיד וגם אקנה את כל חבילות ההרחבה, הוא אדיר.
&nbsp
(מעניין אותי באותו נושא איך משחק עולם פתוח סטייל הוויצ׳ר מאת נוטי דוג יכול להיות)

amithas190

New member
הגדולה של הוויצ'ר היא שההרגשה הזו ממשיכה איתך מאות שעות משחק

זה תמיד יותר מרשים ממשחק מעולה של 15 שעות.
&nbsp
אני שמח שאנצרטד כזה טוב , נקנה אותו בהזדמנות.

כן, אבל הקרבות של המכשף לא wow.

ובמשחק שאתם נלחם בו כל כך הרבה יש לי הרבה רגעים שהם "ככה ככה"
במכשף. בuncharted 4 כל רגע בו מגניב.אם זה לחקור את הסביבה וחפצים אם זה הגרפיקה ומנוע הקרב משאיר אבק לכל שוטר גוף שלישי שעולה על דעתי.

evilplate

New member
נכון, הוויצ׳ר מדהים באווירה, בעולם

העצום והכל כך מפורט ובחופש הרב שיש לך בבחירות של העלילה, בין אם בקווסטים ראשיים או משניים ובהשפעה שלהם על העולם ועל המשך הסיפור, הוא משחק RPG והוא יותר גמיש בעלילה שלו מכמעט כל משחקי ההרפתקה האינטרקטיבית סטייל טיילטייל ואחרים, העבודה שהם עשו שם מרשימה.
&nbsp
הקרבות באמת סכ״ה Serviceable, הם לא הכוכב של המשחק מן הסתם, וברור שבגלל כמות התוכן הענקית לא כל רגע במשחק הוא מרגש במיוחד (אבל יש המון תוכן איכותי יותר מכל המשחקים שמציעים לך עשרות שעות, בוויצ׳ר יש הרבה הרבה פחות fetch ותוכן זבל מהמקובל בז׳אנר, הרוב הגדול תוכן טוב או לפחות סביר ומעלה), אבל הוא אכן מצטיין ברמות הכי גבוהות ולכן זה שמישהו2 צירף אותו לצד אנצ׳רטד 4 כמשחק ששווה לעבור עבורו דור זה מוצדק מאוד לדעתי.
&nbsp
זה לא שאנצ׳רטד 4 והוויצ׳ר הם המשחקים המצוינים היחידים שיש על הדור הבא, בלאדבורן למשל גם נחשב למשחק מעולה, אבל האם הוא מציע איזו חוויה חדשה ומרגשת במיוחד שכשאתה עובד דור אתה אומר ״וואו״, כאילו לא היה לך משהו כזה על הפס3?
&nbsp
אני בספק, חוץ מגראפיקה משופרת (שגם לא בדיוק בטופ הגראפי היום אבל גם משחקי סולס בדור הקודם ממש לא היו בטופ ככה שביחס לסדרה עצמה הקפיצה הגראפית גדולה) דארק סולס המקורי מחזיק היום בלי בעיה לצד בלאדבורן ויש כאלו שאוהבים אותו יותר, לא ביחס לזמן שהוא יצא (זה משהו שיכול לקרות גם בדיון על אנצ׳רטד- שיש כאלו שהשני עדיין הכי אהוב עליהם כי הם נהנו ממנו יותר בזמנו), אלא ממש עכשיו ביום הזה- יגידו לך שהוא יותר טוב ועדיף לשחק בו מאשר בלאדבורן.
&nbsp
משחקי TPS בדור הקודם עדיין יהיו שחיקים אבל אין ספק שירגישו יחסית מיושנים אחרי אנצ׳רטד 4 ואני מנחש שגם סקיירים עדיין כיף היום אבל מישהו באמת חושב שהוא מחזיק היום ליד הוויצר 3?
&nbsp
ואני לא רוצה לדבר על פולאאוט שרוב האנשים יאמרו ש 4 הוא שנמוך לסדרה ולא שדרוג, שלאס וגאס עדיין מחסל אותו גם היום, זה בכלל מביך מה שיצא להם שם...
&nbsp
אנצ׳רטד 4 והוויצ׳ר הם שני משחקים מדהימים שמציעים חוויה ששווה לעבור בשבילה, משהו שיעשה לך סוג של וואו כי לא היה לך את זה בעבר, לעומת שאר המשחקים שהם אחלה אבל יש להם מקבילה על הדור הקודם שלא נופלת מהם גם היום ולפעמים גם עולה עליהם כמו עם פולאאוט.
&nbsp
נוטידוג ו CDP הן באמת מסוג החברות האלו שמביאות לך סיבה ממש טובה לעבור דור איתן או שאתה מפסיד חוויה שמגמדת את מה שיש לך על הדור הקודם (וסייברפאנק של CDP בכלל נשמע כמו משהו שהולך לדחוף חזק עוד יותר את הז׳אנר והמנכ״ל אומר שהוא יהיה עוד יותר גדול מהוויצ׳ר ושהם מגדילים את החברה בשביל ההפקה שלו), לעומת רוב המפתחות היום.
&nbsp
אין לי ספק אגב שגם המשחק דור הבא של רוקסטאר יצטרף לרשימה, גם הם חברה בעלת האיכויות האלו כמו נוטי דוג רק בתחום ה TPS בעולם פתוח מודרני, שם בתכל׳ס היא דומיננטית לא פחות מנוטי דוג ואף יותר, המתחרות שלה (יוביסופט, סאקר פאנץ׳, סאיינט רו וכו׳) הן פאתטיות ולא מדגדגות את רמת האיכות שלהם.
&nbsp
&nbsp

הרשימה שלי כרגע כוללת רק את uncharted 4 ואת SF5.

בתור משחקים ששווה לעבור דור בשבילם. המכשף מרשים מאוד, אבל בגלל מערכת הקרבות שלו ובגלל שיש לי נטיה ברורה לעולם של סייברפאנק, אני אחכה לפרויקט הבא שלהם. בתקווה שהם יקחו את כל הדברים המדהימים שהם עשו במכשף ויצרו ממנו משחק שהוא יותר לטעמי.

סטריט פייטר 5- משחק שעל פניו התקבל בקרירות וזלזול, אבל הוא ללא ספק לפחות בשבילי אחד משני המשחקים הגדולים כרגע בדור.הוא בהחלט עונה לקרטריון שלך.
של "מציע משהו שלא היה לך בדור הקודם"

מה שקפקום עשו עם SF5 זו קפיצה קוונטית במשחקי מכות לא פחות ממה שנוטי דוג עשו עם Uncharted 4 לדעתי ודיברתי על עם עטלפוני באחד השרשורים.

בSF5 כמעט כל בן אדם יכול לבצע את כל הקומבואים ב100% הצלחה 100% מהזמן. קפקום יצרה בבת אחת גם את המשחק הכי נגיש בסדרה אי פעם, וגם את אחד המשחקים הכי מורכבים בסדרה, יש במשחק הרבה יותר עומק טקטי מ4.
המשחק הרבה פחות סלחני לטעויות ככה שזה מתאזן נפלא עם הנגישות.
ברור לי שרוב האנשים לא יודעים את זה, כי זה משהו שאתה מרגיש רק שאתה משחק, ויזואלית המשחק נראה SF4.5 אבל הוא הכי שונה מזה בעולם.

אני רק יכול לומר כמעט בוודאות שאם לSF5 היתה השקה חלקה יותר עם תוכן קאזואלי ואנשים היו מנסים אותו יותר, היינו רואים עליה מטאורית בפופלאריות של הז'אנר, אבל אם הזמן אנשים יגלו את SF5 ואת המהפכנות שלו, אז אני רגוע.

המכשף 3 זה משחק שהוא יותר Landmark לCDP עצמם מאשר בשבילנו, הוא עדיין לא מגיע ליופי הסיפורי של planescape torment או לגמישות הבחירה שלו. נכון שלא סיימתי את המכשף 3 בכלל כדי לדבר, אבל עדיין, זה לא שלא היו משחקי תפקידים מדהימים לפניו עם עומק בחירה אפילו יותר ענקי.

מה שהמכשף 3 עושה נהדר, זה להביא לנו משחק מורכב בסגנון של planescape torment עם ערכי הפקה של AAA אני מודה שלא היה דבר כזה עד למכשף 3
אבל CDP עדיין לא שם. זה משחק של 9, אבל לפי דעתי

יצירת המופת שלהם תגיע עם סייברפאנק 2077, במידה והם ישקיעו במערכת קרב כמו שצריך.

גם בגרילה אני רואה המון פוטנציאל להשאיר חותם על הדור הזה ועלינו.
אני לא אשקר, יש דברים שמדאיגים אותי לגבי horizon, אני רוצה לראות שיש לו נשקים מגוונים ושזה לא הכול וריאציות של חץ וקשת, אבל יש לי הרגשה נהדרת לגבי העתיד של גרילה.

אני קצת מודאג לגבי רוקסטאר לאחרונה (בעיקר לגבי RDR 2 לא לגבי GTA 6 )
יש דיבורים על זה שהמפתח הכי מוכשר שלהם עזב אותם בטח שמעת על זה.

מפתח שהפך את RDR 1 ממשחק מעפן ולא שחיק, למשחק שקיבלנו, וכנראה הוא עשה אותו דבר לGTA 5.

לא שאני אומר חלילה שרוקסטאר יכולה להפוך להיות קסטרופה בעיקר לא GTA 6
אבל אני מודאג לגבי RDR 2 וירד לי קצת ההייפ עד שאראה מה נסגר איתו בE3 הקרובה.

בנוגע לבלאדבורן, זה משחק מצוין. ואתה יודע שהתחלתי במחנה ה"שונאים" שלו.
והוא דווקא כן מביא חוויה שונה (ולטעמי הרבה יותר עמוקה משל דארק סולס)

הבעיה עם בלאדבורן זה שהוא לא הכניס עלילה רצינית למשחקי הסדרה, והוא פיספס לדעתי את המיינסטרים בגלל זה.

זה שרשרת נסיבות כמו עם SF5, בגלל שהמיינסטרים לא ניסה את SF5 ובלאדבורן הם בטוחים שהם לא מציעים חוויות שונות, שלא היו אפשריות במשחקים הקודמים.
את המכשף 3 ניסו הרבה יותר אנשים ולכן כולם הרגישו את קפיצת המדרגה שהוא הביא.

אבל שוב עדיין לא יכול לקרוא לו "אחד ממשחקי הדור שלי"

בנוגע לפולאוט 4,חייב לתת לבט'סדה קרדיט על זה שהם החזירו את המשחקים הפוסט אפוקליפטים לאופנה עם פולאאוט 3, זה לא שלא היו משחקים כאלה גם הרבה לפניהם אבל הם עשו את זה הכי טוב עד לאותו רגע.

ופולאאוט 4 באמת לא רק שלאט חידש על פולאאוט 3 ווגאס, אלא הלך אחורה.
כל כך התבאסתי על הקנייה,כמעט לא היו אלמנטים נורמלים של RPG.

וגם איכות הכתיבה ירדה פלאים.

amithas190

New member
אני חושב שאם לא עפת על הוויצ'ר אז כנראה שלא חווית אותו כמו ש

שצריך.
אולי שיחקת עם הפסקות /הפרעות ,או שהיו לך עוד משחקים בתור ככה שמיהרת לעזוב אותו.
מבחינתי זה המשחק הכי טוב שיצא לי לשחק בעשרים שנות משחק.
פשוט יצירת מופת .ובטח שלאחד שמעריך עלילה.
&nbsp
תן לו צ'אנס ותתחיל אותו מחדש, הוא יותר טוב מכל משחק אחר שיש לך .
עוד שנה נתרגל לרמה גרפית גבוהה יותר ולא תהנה ממנו כמו היום.
&nbsp
פולאאוט היה נפילה אמיתית, וכשסיימתי אותו הבנתי עד כמה הוא התפספס.
&nbsp
&nbsp

אני בתקופה ממש רעה אז הוא כבד לי כרגע

האמת היה לי מזל רע איתו כי גם כשקניתי אותו הייתי בתקופה רעה וידעתי שאני לא יכול להיכנס אליו באמת, ועכשיו התקופה הרעה שלי של היום הרבה יותר רעה מהתקופה שקניתי את המכשף.

Uncharted 4 עושה מצב רוח טוב והוא משחק פשוט ענק.

לא מסכים איתך שהמכשף 3 יותר טוב מסטריט פייטר 5 למשל, לדעתי הוא לא, אבל זה כמו להחליט מה יותר כייף, שחמט או ספר של 1000 דף

אני מכיר בזה שכמשחק תפקידים אין משחק יותר טוב ממנו כיום על הPS4/ONE
ואני אגיע אליו כשאני ארגיש שאני יכול לתת לו את מלוא תשומת הלב, אל תדאג
משחק עם כל כך הרבה שבחים מכולם לא יתפספס אצלי.

גם אם אני אגיע אליו עוד שנה אני בסוף אגיע אליו.

evilplate

New member
מה בדיוק סטריט פייטר עשה שלא היה אפשרי בדור הקודם?

זה בעיקר למה שאני מתכוון בחוויה חדשה, משחק שאתה משחק ואתה יודע שלא יכלת לקבל משהו כזה בדור קודם.
&nbsp
האם סטריט פייטר משתמש בכח של החומרה להציע משהו שלא היה אפשרי ברמה הזו?
&nbsp
אנצ׳רטד 4 כן, המכשף 3 כן, האורדר למשל, כמה שהוא יפה, ממש לא, להפך הוא פרמיטיבי ומיושן.
&nbsp
כנ״ל בלאדבורן, האם לא היה אפשרי לעשות פורט לפס3 בלי לאבד כלום מהמשחק, שזה אומר גיימפליי, עיצוב השלבים, סקייל וכו׳ מלבד גראפיקה פחות יפה?
זה לא שהם משתמשים בחומרה כדי להקפיץ את משחקי סולס לרמה שלא נראתה, גם אם שיפרו את הגיימפליי לדעתך, זה שיפור שלדעתך נובע מחומרה חזקה יותר?
&nbsp
אני לא סומך על גרילה, מבחינתי קילזון 2 שהיה יצירת המופת שלהם היה זבל טהור, הוריזון נראה מדהים אבל אני סקפטי על סמך הרקורד שלהם.
&nbsp
ולא שמעתי על המפתח מרוקסטאר אבל זו חברה כל כך גדולה ועם רקורד כל כך טוב, כמו שאני לא דואג שאמי הניג עזבה את נוטי דוג ככה אני לא דואג לרוקסטאר, הם משאירים אבק לכולם בז׳אנר הזה ולרוב הם מציעים את חוויות הדור הבא הכי ״וואו״ (מהבחינה הזו שאתה מקבל קפיצה שלא היתה לך בדור הקודם), למרות ש GTA4 היה זבל אבל הם תיקנו עם 5.
&nbsp
פולאאוט 4 באמת ביאס, אישית מרגע שראיתי שהמנוע מיושן ושהם בקושי שיפרו אותו כבר קפצה לי סוג של נורת אזהרה, זה לא הריח לי טוב, לא יודע סוג של זלזול ו Cash in כשמפתחת לא טורחת לעדכן באופן משמעותי את המנוע.
&nbsp

אגב ראית שהממוצע של אנצ׳רטד 4 ירד ל 93 בגלל מבקר אידיוט שהביא לו 4 וכתב ביקורת של טרול עם שורות כמו ״לא ברור לי למה הסדרה נמשכה מעבר לאנצ׳רטד 1״ או אפילו שהגראפיקה יפה מדי ומסיחה את דעתו, משהו הזוי.

הוא גם אמר שדארק סולס המשחק הכי גרוע בכל הזמנים, ויש לו ברקורד כמה וכמה ביקורות מטומטמות ומעוררות מחלוקת.

בקיצור מבקר ליצן שהסיבה היחידה שמעסיקים אותו היא בשביל קליקים ורעש, קצת עצוב שמפתחת כמו נוטי דוג שנתנה את הלב שלה למשחק הזה מקבלת יריקה בפרצוף מטיפש כזה, אין לי בעיה שיקטול משחק, אבל שיעשה את זה עם ביקורת חכמה ומנומקת ולא כמו טרול שכותב משהו בסגנון ״אנצ׳רטד זה רק גראפיקה אין גיימפליי חחחחח״ כמו טוקבק ב Ynet.

קרבות הרשת של SF5 זה פלא טכני שלא היה בדור הקודם.

(גם KI מצטיין באיכות של קרבות הרשת שזה דבר שבו שניהם ליגה מעל הדור הקודם.
במשחקי מכות בעבר, היה לך המון לאג ברשת, לא רק לאג "לא שחיק"
גם לאג שנותן יתרון לדמויות מסוימות.

בSF5 קרבות הרשת לרוב חלקים כחמאה ברמה שלא נראתה.יש לאג אם אתה פותח לובי עם חברים (יתוקן קפקום מודעת לזה)

קרבות עם זרים מוחלטים ברשת עובדים חלק בצורה מדהימה ומפתיעה.
לא היה דבר כזה בדור הקודם לא משנה איך תסובב את זה.זה כל כך חלק
שהשחקנים המקצוענים חורשים על האונליין כל היום.

אפשר להרגיש שקפקום נתנו את הנשמה שלהם שהמשחק יהפוך לפופלארי ברשת, כי זה משחק מלוטש בצורה שלא ראיתי בדור הזה חוץ מuncharted 4.

אני רוצה להדגיש שבאופן אישי כגיימר אני יותר מתרשם מליטוש חסר פשרות, מאשר מאמבציה גדולוה.

למכשף 3 יש אמביציה מטורפת אבל חסר לו את הליטוש חסר התקדים שאני רואה בSF5 וUncharted 4.

זו גם לא אמת אבסולוטית שהמכשף 3 יותר טוב מסקיירים בכל דבר.העולם של סקיירים לדעתי גם אחרי 4 שנים, יותר גדול וחי מאשר העולם של המכשף 3.

בעולם של סקיירים החקירה יותר כיפית כי יש הרבה יותר דברים למצוא בו, והעובדה
שלדמויות יש סדר יום עצמאי משלך גורם לזה, שהעולם של המכשף 3 עדיין מרגיש פחות מתקדם לדעתי.

מה שהמכשף 3 עשה זה באמת להעלות את רמת ההשקעה וההפקה אבל עדיין חסר לו ליטוש כדי שאקרא לו "משחק דור"

הקרבות לא טובים, וזה משחק עם המון שאפתנות אבל אצלי מקבלים יותר נקודות על ליטוש מאשר על שאפתנות, כי בסופו של דבר אני מסתכל על "כמה כייף לי לשחק במשחק" מעל הכל :)

בלאדבורן- גם כן סובל מחוסר ליטוש מטורף. זה עדיין לא אומר שהPS3 יכל להתמודד עם המשחקיות המהירה שלו או להציע אותה. אולי אם היית עושה משחק PS3
בגרפיקה של משחק PS2 הוא היה יכול להציע לך משחק מהיר כמו בלאדבורן.

משחק שמנצל את הגרפיקה של ה PS3 בצורה טובה המשחקיות המהירה של בלאדבורן
לא אפשרית לדעתי בדור הPS3

הבעיה של בלאדבורן לפי דעתי? היא שהוא סובל מframe pacing בעייתי לגמרי.
המון פעמים, כשאתה נלחם בו המשחק קולט באיחור את הלחיצות שלך ויוצא מצב שהמון פעמים אין קשר בין מה שאתה עשית בשלט לבין מה שאתה רואה על המסך.

משחק שהוא אקשן תפקידים, שהקרבות בו הם הדבר הכי חשוב, לא יכול להיות
"משחק דור" לפי דעתי, רמת הליטוש שלו לא מתקבלת אצלי.

זה נשמע כאילו אני מזלזל בCDP אבל אני לא. אני מלא הערכה אליהם, אבל אני אשקר אם אגיד שהמכשף 3 הוא "משחק דור" בשבילי.

ברגע שCDP תביא גיימפלי טוב, היא תהיה ראויה לתואר הזה בעיני.
על WRPG עדיין יש קללה, שהגיימפלי שלהם לא טוב, ולא CDP ולא בט'סדה
ולא bioware ולא סקוור הצליחו לשבור את הקללה הזו.

אז CDP מעל בטסדה וbioware בעלילות וזה מרשים בטירוף,אבל לא הם לא שברו את הקללה של הז'אנר ולכן אני לא ממהר לחלק להם מחמאות.
כי ראיתי משחקים עם יותר חופש פעולה עלילתי מהמכשף 3 בחיים שלי.
וגם ראיתי משחקים עם איכות כתיבה יותר טובה (planscape torment ) בדורות קודמים.

בסופו של דבר שאני מסתכל על הדור הזה עד עכשיו, אני לא יכול להסתכל רק על
"פלא טכני" ו"אבולוצה"

אני חייב להסתכל גם על הגיימפלי על "כמה כייף לשחק בו"

אתה יכול להגיד שקפקום יכלה לעשות סטריט פייטר 5 שהוא יותר נגיש גם על הדור הקודם, שהם יכלו לעשות משחק שכל גיימר יכול להצליח לעשות בו כל קומבו 100%
מהזמן גם על הPS3, ולהביא משחק מכות שכל אחד יכול להיכנס אליו ולהרגיש בנוח גם על הPS3

השאלה אם זה קרה? זה לא קרה.במבחן התוצאה, שאתה מחפש משחק מכות, שיש בו את הנגישות המטורפת, הליטוש המטורף האיזון המטורף והעומק הטקטקי של SF5,האם אתה יכול למצוא משחק מכות כזה על הPS360 ? התשובה שלילית.

המשחקים על הPS3 עדיין נוקשים, עדיין פונים אך ורק להארדקור ועדיין דורשים
רמת ביצוע שחוסמת אותם בשביל רוב הגיימרים הק'זואלים.
במבחן התוצאה זה מה שמשנה, ויש לך את החוויה הזו רק על הPS4.
(בואו לא נתחיל עם גרסת הPC של SF5 ׁ)

נ.ב לא לא ראיתי שהממוצע של uncharted 4 ירד, אבל אם הייתי נוטי דוג, הייתי
שמח שהדבר הכי רגע שמצליחים להגיד על המשחק זה שהגרפיקה שלו "יפה מדי"

מרוב שuncharted 4 מלוטש אני נהנה מכל מכניקה שיש בו, הפארקור מרגיש
הרבה יותר "הנסיך הפרסי" מאשר AC, ההתגנבות מרגישה מלוטשת ומהנה.
ובכל אזור אני מסתובב 300 פעם, ולפעמים עושה reload לצייקפוינטס.

כדי לשמוע את דרייק אומר כל מיני שורות מצחיקות עוד פעם :)

amithas190

New member
לאן הגעת בוויצ'ר?

הצלת את העץ?
לקחת את הברון לשלושת המכשפות?
הפלגת לאי של סירי?
בחרת בין טריס לין או שחטפת משתיהן?
&nbsp
השאלה איפה עצרת ומה הספקת , זה המשחק הראשון שאתה באמת מרגיש שכל משפט שתגיד וכל בחירה שתעשה ממש ישנו את הכל .

למעלה