רשמים ראשונים מאנצ'רטד 4

באגים אפשר ללטש בלי סוף, מערכות קרב לא

לקחתי הפסקה כדי לפתוח בירה, רוצה רק להגיד כמה מילים עד שישי.

• וואו פשוט וואו.ראשית אני נשבע לכם שגרפיקה כזו לא ראיתי בחיים שלי, יש לא מעט הבנה טכנית בנושאי גרפיקה ואיכות תמונה כזו ואיכות כזה של AA לא ראיתי בחיים שלי.
זה נראה מדהים כל כך, זה מעיף את כל משחקי הPC שקיימים כרגע מהחלון.

דבר שני, אם מישהו פה באמת קורא לעצמו גיימר/אוהב סרטי אקשן ואתם לא משחקים במשחק הזה, אתם עושים עוול לעצמכם, זה הכי קרוב להיות בסרט אקשן גדול מהחיים שאי פעם קיבלנו, ומי שלא יחווה את זה רק כי אין לו PS4 פרייאר.

יש לי יותר מה להגיד אבל אני רוצה כבר לחזור לשחק כל היום.

מישר אם אתה קורא את זה ובא לך לשחק SF5 שלח לי הודעה, בשביל SF5 אני מוכן לקחת הפסקה אבל חוץ מזה אני הולך לשחק עד שאני הולך לישון.

evilplate

New member
כרונו אל תסיים את זה כל כך מהר!

אני יודע שזה מפתה, אתמול כששיחקתי אמרתי לעצמי שניתן שעה וזהו, בסוף שיחקתי רצוף עד פרק 6 והייתי צריך לתלוש את הג׳ויסטיק בכח מהיד, זה המשחק הכי סוחף של הדור הזה (ואחד הסוחפים בכלל בכל דור) אבל אל תשכח, לא כל יום יוצא משחק של נוטי דוג, תסיים אותו מהר ואז תתבאס שכבר נגמר לך ועכשיו צריך לחכות שנתיים לפחות עד ל TLOU2, אז אני אומר, תפרוס אותו ככה על פני שבוע- שבוע וחצי אפילו אם אפשר, שימשך כמה שיותר :p
&nbsp
חוץ מזה מסכים כמובן עם כל מה שאמרת בהודעה שלך.

דאמט זה משחק יותר מרהיב מהסרט עולם היורה החדש.

ואם אפשר להגיד משהו חיובי אחד על הסרט ההוא זה שהוא היה נראה מרהיב.
אני מזיז את המצלמה כמו ילד מפגר שקיבל מצלמת 4K או משהו בהתלהבות מרוב שזה יפה, הנוף השמים הים איזה יופי אלוהים.

והPS4 שלי שקט כאילו המאורירים שלו בעצמו נהיו speechless מרוב תדהמה.
שהיו לי קרבות פנים מול פנים לא האמנתי שזה רץ בזמן אמת, בחיי, איך עכשיו מתלהבים מהקרבות של מאפיה 3 אלוהים.

אני באמת אנסה לא לסיים אותו ב2-3 ימים אבל זה קשה רצח., אני חיוך על הפנים כל שניה, דרייק מצחיק כתמיד עם ההערות שלו על כל דבר, חווייה.

אני חייב להגיד שתמיד שנתנו מחמאות למשחקים על הקולנועיות שלהם, זה הרגיש קצת כמו להחמיא לילד מפגר על צעדי צב שהוא עשה.

שהחמיאו לפפ7 בזמנו שהוא לוקח את הקולנועיות צעד קדימה היה ברור שזה כמו להחמיא לילד טיפש שהצליח להתקדם קצת.

כשנתנו למקס פיין 1 מחמאות זה היה ברור כי התקדמנו עוד טיפה בקטע של הסינימטיות, ברור לי שuncharted 2 היה הקפיצה הקוונטית הבאה, ויכולתי להעריך את זה גם כששיחקתי בו אחרי שנים, אבל דאמט Uncharted 4 הוא פשוט טוב

לא ביחס למשחק, הוא טוב ביחס לסרטי אקשן וזו מחמאה שהאמת אני לא יכול לתת לשום משחק קולנועי אחר.

the last of us זה לא סרט אקשן מבחינתי כי אני מתייחס לסרטי אקשן סטייל אלה של מרוול וכאלה שהם בעיקר מנסים להיות חוויה שהיא spectacular מעל הכול.

וUN4 עומד עם הוואו של הסרטים האלה לדעתי.

evilplate

New member
אהבתי את האנלוגיה

של ילד מפגר שהצליח לאיית מילה או משהו, זה באמת הרגיש ככה לא מעט שנים.
אפילו מגס1 אהוב ליבי הוא מגוחך מבחינת כתיבה ועלילה כשמשווים אותו לסרטים או סדרות טובות, עדיין אהבתי את הקסם שלו ושל קוג׳ימה אבל אם נגיד חבר יראה אותי משחק בו וישב איתי בסרטוני המעבר ובדיאלוגים בלי שמרשים לי להעביר אותם אני אתפדח רצח.
&nbsp
אנצ׳רטד 4 זה מסוג המשחקים שאפשר אפילו להראות לחברה שמזלזלת במשחקים וחושבת שהם אינפנטילים כדי שתתחיל לתת להם יותר קרדיט ולא לחשוב שיש לך שריטה או שלא עברת גיל מנטלי של בן 14 כשזה נוגע למשחקים (כמו שהיא תחשוב על רוב הדברים בשוק)
&nbsp
מוזר שהפס4 שלך שקט, אצלי ואצל רבים אחרים בגאף הפס4 נשמע כאילו עומד להמריא, יש לך מזל שדווקא עם המשחק הזה הוא מסתדר :)
&nbsp
המשחק באמת מדהים מכל בחינה ויכול לעמוד בכבוד מול שוברי קופות קולנועיים, גם שמת לב איך הטעינה הראשונה מהירה עכשיו יחסית למשחקים קודמים של נוטי דוג?
&nbsp
למה לעזאזל יש לי עדיין טעינה במשחקים אחרים כל פעם כשאני מת או עובר שלב? למה לא כולם כמו נוטי דוג שאחרי טעינה ראשונית כשאתה מפעיל את המשחק (שכאמור מהירה מאוד יחסית באנצ׳רטד 4) אני לא רואה עוד מסך טעינה אחד עד שאני מכבה את הסוני (מה שאומר שאם אתה משאיר אותו במצב מנוחה אתה לא תראה טעינה אחת כל המשחק מעבר לפעם הראשונה)?
&nbsp
ראבאק נוטי דוג תעשו קורסים למפתחים אחרים בפיתוח משחקים כדי שכולנו נהנה מהפקות ברמה כזאת כל הזמן ולא פעם בכמה שנים כשיוצא משחק חדש שלכם.

הPS4 שקט בצורה מפחידה.

לא זכור לי משחק שהוא היה שקט בו ככה, אלא אם כן אנחנו מרמים ומתייחסים לכמה הוא שקט כשאני בPSN.

אם אני עובר נגיד לSF5 ? הוא שוב מתחיל להישמע כאילו הוא עושה היתוך גרעיני.
בהתחלה דאגתי, אבל אז הייתי, "טוב אם אתה לא רוצה להפריע לי להנות אני לא אתחשבן איתך על זה"

אני לחלוטין מסכים איתך. חברה שלי ששיחקנו דיאבלו 3 היא לא הרשתה לי להעביר סרטונים בדיאבלו 3 כי היא רצתה להנות מהסיפור אתה יודע ואני העברתי כדי שהיא לא תראה איזה עלילות מביכות יש במשחקים בדרך כלל
.

אני כזה דאמט, איפה היא עכשיו שאני רוצה להראות לה מה זה מאסטר פיסי
הייתי מראה לה את TLOU אבל לא הכרתי אותה אז.

זמני הטעינה מטורפים במהירות שלהם וגם מבחינת FPS המשחק סבבה לי לחלוטין.

הם עשו פה כישוף אין הסבר אחר.

אני מקווה שאת המשחק הבא שלהם נראה כבר ב2018 ולא ב2019 :(
כן MGS האמת היה עוד שלב באבולוציה השקולנועית ובמיוחד עם זה שהוא הפך את הvoice actors למשהו מיינסטרימי.

אבל שוב, זה כמו להחמיא לילד מפגר על זה שהצליח לקשור שרוכים לבד או משהו.
(ואני לא אומר שלא מגיעות לו מחמאות על דבר כזה,אבל דאמ)

בקיצור uncharted 4 ברמה של סרט קולנוע של WB, קוונטום ברייק

ברמה של סרט אקשן של שבת מנומנמת בכבלים

evilplate

New member
זה נכון אבל המשחק מביך את כל המשחקים

בז׳אנר ככה שזה לא הוגן לרדת דווקא על קוואנטום, תחשוב איך האורדר נראה לעומתו P:

evilplate

New member
אחרי ששיחקתי וסיימתי אותו אני חושב שאתה ממש

צודק...
&nbsp
חחח טוב נו אולי מצגת אינטרקטיבית זה קצת קיצוני אבל בתכל׳ס המשחק מאוד מוגבל וחנוק, עם סקייל בגודל של קופסת נעליים, עם עולם מת וסטטי ו AI בסיסי ביותר, שלא לדבר על פסים שחורים (ככה שהמשחק בפועל קצת יותר מ 900P מבחינת פיקסלים) ואנימציות שלא מדגדגות את הבוהן ברגל השמאלית של דרייק, בקיצור מאוד קל לראות איפה הם קיצצו כדי להגיע לגראפיקה הזו, וכשאתה רואה את הפשרות האלו, כמה באמת אפשר להתלהב? (זוכר שהיה לנו דיון על זה? שהמשחק לא נראה מספיק טוב כשרואים את אנצ׳רטד 4, שהפשרות שלו לא שוות את זה?)
&nbsp
זה ההבדל בין חברה כמו נוטי דוג עם רקורד של 20 שנה בשבירת שיאים טכניים ובדחיפת ז׳אנר ה TPS הסינמטי לבין חברה שיצרה כמה משחקים ל PSP, אתה רואה את אנצ׳רטד 4 ושואל את עצמך איפה הטריק, גם נראה מדהים, גם סקייל ענק, גם AI טוב של החברי צוות והאויבים, גם פיזיקה ודברים שמתפרקים סביבך, גם האנימציות הכי טובות בתחום בהפרש ענק, גם ב 1080P גם AA מדהים וגם FPS יציב וגם ללא מסכי טעינה, כשאתה רואה את התחרות אתה לא מצליח להבין, איך הם עושים את זה?
&nbsp
אחת ברור לך מה עשתה בשביל הגראפיקה שלה, השנייה מציגה משהו שנראה כמו כישוף וודו בהשוואה.
&nbsp
לא ש RAD לא מוכשרים בתחום, אבל יש להם ולרוב המפתחות, דרך ארוכה להגיע לרמה הזו.
&nbsp
נראה לי DF סיכמו את זה הכי טוב בניתוח שלהם על המשחק ובהשתפכות הבאה:
&nbsp
With all the recent talk about the PlayStation Neo, Uncharted 4 demonstrates just how much can still be achieved on less powerful hardware. It's clear that many developers lack the budget and staff necessary to pull this off, but it's always fascinating to see what can be achieved at the high-end. The question that remains is where we go from here. The original Uncharted represented Naughty Dog's first foray into the world of programmable pixel shaders and the team was able to iterate beautifully between each game. It's difficult to predict what kind of results we'll see in its next game but we're certainly excited about the future.
&nbsp
Still, in many ways, the future is now and there is no better showcase for what can be achieved on console than Uncharted 4. This is a must-play experience that delivers the rare mix of pitch perfect gameplay and high-end visuals. If you've been keeping up with Digital Foundry over the years and have an interest in graphics technology, you owe it to yourself to give Uncharted 4 a try. In fact, it's such a remarkable achievement that even users that prefer to stick with other platforms should find a way to at least sample the game, just to appreciate the extreme artistry and expertise on display here.
&nbsp
אני כבר כמה שנים טובות עוקב אחריהם, אני לא זוכר את הפעם האחרונה שהם דיברו ככה על משחק טכנית, שהם בעצמם באיזשהו מקום אומרים שאין צורך בניאו אחרי שרואים משחק כזה, שמפצירים בקוראים שאם הם אוהבים לעקוב אחריהם ואחרי טכנולוגיה שהם פשוט חייבים לעצמם לשחק בזה, ״אפילו אם אתם מעדיפים פלטפורמות אחרות (ואין לכם פס4), אתם חייבים למצוא דרך לשחק בו״.
&nbsp
מה כבר אפשר להוסיף אחרי זה?

שUncharted4 רץ כל כך חלק וFF15 צריך PS4 NEO כדי להיות 30FPS.

לא נשאר לנו שום דבר חוץ מלהיות בהלם :).אנחנו באמת מבינים שזה לא הPS4 שהופך
להיות מגסון ליד הPS4 neo. החברות שהן לא נוטי דוג פשוט לא משיקעות את אותן מאמצים, כי שוב אם המשחק הזה כל כך יציב אז FF15 צריך להיות לפחות 30FPS
נעול על הPS4, ו40-50 אם אתה לא נועל אותו.

ובוא לא נשכח שפפ15 לא מתקרב לUncharted 4 באינטרקטיביות שלו, לא באינטרקציה שלו עם הסביבה ולא במורכבות הקרבות והמנוע הפיזיקלי, וכמעט אין שם AI לדבר עליו.

באמת מגיעים פה לשתי מסקנות נחרצות.
1. נוטי דוג באמת מעל כולם בפער אדיר (כולל מעל סקוור מודה עכשיו)
2. רוב המפתחות לא שמות את הנשמה שלהן בפרויקט כמו נוטי דוג.

כן יש הבדל עצום בין המפתחים של האורדר לנוטי דוג, המפתחים של האורדר גם שהם פיתחו לPS4 הם עדיין חיו בסרט שהם מפתחים לPSP או לויטה.

אני חושב שאם האורדר היה יוצא לויטה ומנצל את רוב כוחה, היה לו לפחות ממוצע של 75 עליה, אבל קונסולות היה גדול עליהם.

בדיוק קראתי לפני יום יומים שנוטי דוג כתבו איזה הקדשה לבמאי של משחקי רמדי ואמרו לו איזו השפעה חזקה היתה לו עליהם, זה לא הפתיע אותי.

דבר אחד אני יכול לדעת בוודאות שהבמאי של רמדי שיחק בuncharted 4 הוא ידע שהם הרבה מאחורי נוטי דוג בהכול.

כאילו אם פעם רמדי יכלו להגיד לעצמם "נוטי דוג קורעים אותנו בעלילה, ובהרגשה קולנועית מדהימה, אנחנו לפחות עושים מערכות קרב יותר טובות"

ובאמת עם כל כמה שuncharted 2+3 הרגישו משופרים לעומת 1 במכניקת ירי, עדיין הרגשתי שהירי הוא לא טופ בכלל, בטח לא בהשוואה לרמדי.

בuncharted 4 ? הירי בפאקינג טופ של הז'אנר, נוטי דוג פשוט איך שאומרים nail "
"the hard part down

זהו לרמדי לא נשאר שום יתרון עליהם.

אנחנו יכולים רק לקוות שהרף הזה של Uncharted 4 יגרום לכולם להתאמץ יותר בהכל :) כדי להשתוות.

בנוגע לגרפיקה של המשחקים הבאים שלהם, כן אני בהחלט מת לראות מה הם יכולים לעשות עם המשחק הבא שלהם.

אני יודע שהמנהל הטכני שלהם אמר "אל תצפו לקפיצה של uncharted 1 מול the last of us " הוא אמר שנוטי דוג לא יכולה להביא פער מטורף כזה פשוט כי הם ניצלו את החומרה של הPS4 די טוב כבר עם המשחק הזה, אבל לפי מה שהוא רואה, כן יש הרבה לאן להתקדם עם הPS4 מעבר לuncharted 4 מבחינתם!

מצפה לנו חגיגה חבר :) כי מבחינתי גם קפיצה שמזכירה את מה שיש בין uncharted 2 לTLOU זה פאקינג משהו שאני מצפה לראות.

כאילו אם uncharted 4 זה הuncharted 2 של הדור אז אני פאקינג מצפה לראות את הTLOU של הדור מבחינתם.

כי עם כל השיפור של un2 בפס4 TLOU עדיין היה נראה יותר טוב.אם משווים בין הרימאסטרים.

אני תמיד אמרתי שהNEO לדעתי לא יגרום לנו להרגיש כאילו יש לנו מגסון.
פשוט בניגוד לסלים ושידרוגים אחרים הוא כן יהיה שידרוג ששווה לשקול אותו ברצינות.

evilplate

New member
מסכים איתך, נוטי דוג סגרה את הפער אפילו בחולשות שלה

כמו מערכת הקרב של המשחקים על הפס3 שלא היתה ברמה של חברות האקשן המובילות, אולי זה היתרון של חברות כאלו עם ניסיון בז׳אנר הפעולה לעומת נוטי דוג שנכנסה לזה רק עם הפס3 (כמו שנוטי דוג עם המסורת הטכנית שלהם מזמברים כמעט את כולם באספקט הזה), זה לא שהקרב היה גרוע באנצ׳רטד 2 ו 3, אם הוא היה גרוע הם לא היו מקבלים ציונים ואהבה כזאת (לפחות 2) כי יש המון קרבות שם וזה חלק מהותי מהמשחק, הם עדיין היו מהנים, הדמות יחסית מהירה ואתלטית וזה די כיפי, אבל הירי עצמו לא הרגיש טוב כמו במשחקי האקשן המובילים.
&nbsp
אבל לא עוד, אפילו את הנחמה הקטנה הזאת נוטי דוג לקחה להם, עוד מ TLOU שהכיל את הירי הכי מספק אולי ever (ואני מת על הירי באנצ׳רטד 4 אבל הברוטליות של TLOU היתה פקטור גדול בהרגשה של הקרבות שם ואת זה מן הסתם אי אפשר לעשות באנצ׳רטד)
&nbsp
מה אפשר להגיד? אני מקווה כמו שאמרת שנוטי דוג יציבו סטנדרטים חדשים שיגרמו לכולם להעלות את הרמה שלהם.
&nbsp
בקשר ל TLOU2, בתכל׳ס יש לי חשש בגלל ה NEO, שנוטי דוג במקום לשבור את הראש איך לדחוף עוד את החומרה של הפס4 כמו שהיא עושה בכל דור, יהיה לה את הפתרון הקל של להפציץ על הניאו ואז לעשות פורט סביר לפס4, אבל שאולי היא לא תנסה להתמחות על חומרה אחת כמו שעשתה בעבר.

בעיקרון הייתי אומר ככה, למי שיש XBOX ONE.

ולכן לא חושבים שuncharted 4 מצדיק קונסולה רק בשבילו.

תמכרו את הONE חחח.

לאלה שיש PC חזק ומכורים קשות לciv5/legaue of legends/אינדים. תקנו PS4
ותשאירו את הPC למשחקים הבלעדיים שלו

לאלה שמחכים לNX - חוץ ממריו לא יהיה לכם אקסקלוסיבי שמתקרב לUncharted 4 אל תהיו פרייארים, הNX צריך להתקיים לצד הPS4 לא במקומו.
בעיקרון, כל קונסולה בדור הזה צריכה להתקיים לצד PS4 אבל לא יכולה להחליף אותו.

בנוגע לTLOU גבר. לדעתי מה שנקבל זה משחק שנראה מטורף אבל עם איכות AA פחות מטורפת ממה שיש בUN4 ומשהו כמו ירידות פריימים תכופות ואילו הNEO יהיה
איכות AA כמו כאן ו30FPS יציב לכל הדרך.

עדיין הוא יראה מטורף על הps4 base זה בטוח אבל בנוגע לפריים רייט פה יש מה לדאוג לדעתי.

וכן כמו שאנחנו אומרים נוטי דוג לא השאירה למפתחי האקשן נחמהכ אחת קטנה.
יהיה לי מאוד קשה להתלהב מטומב ריידר החדש כשהוא יגיע לPS4 לעולם שהוא פוסט Uncharted 4 וסקוור דפוקים שלא הוציאו לנו אותו קצת אחרי גרסת הPC.

לפחות שאסיים את uncharted 4 יהיו לי כמה נחמות.
1. אוכל לסיים אותו שוב על הרמה הכי קשה.
2. נוכל לדבר על קטעים ספציפים בו.
3. אני אוכל להראות אותו לחברים בלי חשש שהם יתנחלו אצלי בבית כמו הומלסים וירצו לשחק בו.

אני זוכר האמת בזמנו שנוטי דוג הוציאו את Uncharted 1 הייתי מהאנשים שהגיבו במרירות לשינוי הדרסטי הזה.

כי מבחינתי נוטי דוג היתה "נינטנדו של סוני" "rare של סוני" ויהיו כאלה שיגידו שהיה R@C אבל איפה המשחקים של נוטי דוג בפלטפורמה ואיפה R@C.
היחידים שהיו יותר טובים מנוטי דוג בפלטפורמה היו נינטנדו ויוביסופט, שהם הכי טובים בז'אנר אז לא חוכמה.

ואני מודה שכל הזמן היתה לי תקווה שנוטי דוג תחזור לשורשים שלה ותתן לי סיבה
לקנות PS3 בזמנו, אבל היום?

היום אני אומר תודה לאל 10 פעמים על הכיוון שהם הלכו בו.

הם כבר לא "מקום שלישי במשחקי פלטפורמה"
הם מקום ראשון באקשן מגוף שלישי שזה הז'אנר הכי אהוב עלי אחרי JRPG והתגנבות.

evilplate

New member
הגזמת אלו שיש להם PC חזק מומלץ להם להמשיך לשחק עליו

את כל המשחקים ששיחקו עליו עד היום, כולל מולטי פלטפורם ואולי לקנות פס4 בשביל הבלעדיים שלו, הבנת את זה הפוך :)
&nbsp
בקשר ל NX, ברור שלרוב שחקני נינטנדו יש קונסולה או מחשב חזק נוסף, הם קונים קונסולה של נינטנדו בשביל הבלעדיים, אולי הפעם נינטנדו תצליח ליצור קונסולה שתקבל צד ג׳ ואז יש סיכוי שהם יוכלו להסתפק רק בה.
&nbsp
אני מקווה שאתה צודק בקשר ל TLOU 2, למרות שכביכול האינטרס שלי זה דווקא שינצלו את הפס4 ניאו ויקרעו את הפס4 כי הרי ברור שעד אז אני אשדרג, אני עדיין לא רוצה שהקונסולות יהפכו לדבר כזה, גם אם זה אומר שלא אקבל משחקים שנבנו כדי לסחוט את המיץ לקונסולה שלי, נראה לי שגם אתה בתור בעל ניאו לעתיד מסכים עם זה.
&nbsp
ואני מסכים איתך בקשר לכיוון של נוטי דוג, הם חייבים להמשיך עם הכיוון הנוכחי הזה, הם פחות או יותר המשיח של הז׳אנר הזה ובזכותם הוא כל כך רלוונטי ומצליח לקבל ציונים מדהימים, בלעדיהם מה היה לנו הדור הזה? קוואנטום ברייק, האורדר וטומב ריידר שהוא הכי סביר אבל גם נמצא בתחום ה 8+ וכולם פלופים מבחינת מכירות (למרות שלא שמעתי נתונים על קוואנטום זה הרושם שמתקבל אחרת מזמן היתה יוצאת הודעה מסודרת בנושא), נוטידוג מחזיקים כרגע את העסק הזה על בלון החמצן האחרון שלו ואם אנצ׳רטד 4 יצליח כמו שמגיע לו, אולי מפיצות אחרות יאמינו שאפשר להצליח בסגנון הזה ושהוא עדיין רלוונטי מול כל העולמות הפתוחים והשוטרים הצבאיים שמציפים אותנו.

חחח כן מודה שהגזמתי אבל בטח תסכים.

שבאטמן ארקהם נייט הוכיח שגם בעלי PC חזקים במיוחד יכולים להרוויח משהו מPS4, גם בהקשר של מולטיפלטפורום, ואין סיכוי שהוא יהיה המקרה האחרון בדור הזה שגרסת הPC שלו גרועה אם לשפוט לפי הדור הקודם.

אגב אנחנו קוראים למשחק הבא של נוטי דוג TLOU 2 אבל אני רוצה להדגיש שאני ממש מקווה שזה לא TLOU 2
למרות שאני חושב שנוטי דוג עושים משחקי התגנבות נהדרים, היה מתאים לי משחק התגנבות שהוא IP אחר :)

למשל שוטר סייברפאנק מגוף שלישי דאוס אקסי סינמטי אבל בלי אלמנטים של RPG ועם ערכי הפקה של נוט דוג :)

אני חושב שהדוגמא של סקוור עם פפ15 מראה לנו שאפילו שחברות בוחרות לנצל את הbrute force של הNEO זה בעיקר בשביל להביא פריים רייט יותר יציב,סקוור לא מדברים על מצב שפפ15 יראה כמו סרט אנימציה על הNEO. ברור שחברות צד א' של סוני ינצלו גם את הNEO לגרפיקה יותר טובה אבל

נוטי דוג יותר מחויבת לפלטפורמת הPS4 והיא בטח שלא תזנח את הPS4 הרגיל.
בגדול יש הרבה אנשים שהיו מרוצים מהביצועים של TLOU על הPS3 ומהביצועים של GTA5 בדור הקודם, לא רואה איך לאותם אנשים יפריע הביצועים של הBASE,
(לקראת סוף הדור)

כן גם לNEW 3DS יש איזה משחק אחד שזוחל על ה3DS הרגיל ורץ טוב רק על הNEW 3DS אבל על שתי הפלטפורמות מדובר במקרי קיצון.

אה ולא יודע כמה קוונטום ברייק מכר אבל לפחות אם זה לא הרבה, זה רק ישכנע את רמדי עוד יותר שהם צריכים כבר להתנתק ממיקרוסופט.

אני לא מבין איך Take 2 נותנת אור ירוק לmafia 3 וCIV5 וxcom 2 אבל לא מחתימה
את רמדי שוב על משחק מולטיפלטפורום.

הייתי מאושר לראות את רמדי עושים מקס פיין 4, או IP חדש לכל הפלטפורמות.

לפחות קוג'ימה אמר שהמשחק החדש שלו הוא שוטר לינארי מגוף שלישי אז לא משנה מתי נראה אותו הוא בדוק יעיף לנו את המוח לפחות בגיימפלי :)

evilplate

New member
טוב נו ברור שיש מקרים שעדיפה גרסת הפס4

אבל אלא אם כן קרה משהו חריג עדיף להם להמשיך עם הפיסי בצד ג׳ :)
&nbsp
בקשר ל TLOU2 אתה צודק אבל ממש אהבתי את הגיימפליי שלו, מעניין אותי לאן הם יכולים לדחוף את זה, זה משחק שמרגיש לי עם המון פוטנציאל על חומרה חזקה יותר, לראות לאן יקחו את ה AI, בטח יהיו קטעי אווירה מדהימים על שטחים עצומים אחרי שראינו איך הם הגדילו את אנצ׳רטד 4, לא יודע ממש מסקרן.

כן הגיימפלי של TLOU היה מדהים.

אבל הייתי מעדיף ריימיק שלו או re imaging בPS5 מאשר המשך בפס4.
כמובן שאם הם ישימו את TLOU 2 באיזו מדינה אקזוטית כמו סין ועם דמויות חדשות אני אהיה יותר מעוניין.

אבל אישית "זומבים בארצות הברית" אחרי המתים המהלכים וTLOU אני כבר לא רואה איך אפשר להביא ריגוש אמיתי לז'אנר הזה אחרי שתי יצירות מופת כאלה.

נוטי דוג אמרו שהם משתעשעים עם משחק מדע בדיוני ועם משחק פנטזיה ועוד כמה דברים.

מצדי שיעשו כל מה שבא להם גבר, רק שישארו לי בנישה הזו של TPS ליניארים
והתגנבות.

תהית איך משחק עולם פתוח של נוטי דוג יראה,לדעתי הרבה פחות טוב גם בגרפיקה וגם בליטוש הגאוני.

כי הרבה יותר קשה ללטש משחק עולם פתוח מאשר קמפיין של 17 שעות, בטח תסכים איתי.

באיזשהו מקום משימות עולם פתוח זה כמו לחכות למשחקי הפלוס
.
אתה ממשיך לשחק את המשימות בתקווה שהמשימה הבאה תהיה איכותית יותר מהקודמת, אבל זה אף פעם לא ברמה של TPS ליניארי לא משנה כמה אתה מחכה.

למעלה