שUncharted4 רץ כל כך חלק וFF15 צריך PS4 NEO כדי להיות 30FPS.
לא נשאר לנו שום דבר חוץ מלהיות בהלם
.אנחנו באמת מבינים שזה לא הPS4 שהופך
להיות מגסון ליד הPS4 neo. החברות שהן לא נוטי דוג פשוט לא משיקעות את אותן מאמצים, כי שוב אם המשחק הזה כל כך יציב אז FF15 צריך להיות לפחות 30FPS
נעול על הPS4, ו40-50 אם אתה לא נועל אותו.
ובוא לא נשכח שפפ15 לא מתקרב לUncharted 4 באינטרקטיביות שלו, לא באינטרקציה שלו עם הסביבה ולא במורכבות הקרבות והמנוע הפיזיקלי, וכמעט אין שם AI לדבר עליו.
באמת מגיעים פה לשתי מסקנות נחרצות.
1. נוטי דוג באמת מעל כולם בפער אדיר (כולל מעל סקוור מודה עכשיו)
2. רוב המפתחות לא שמות את הנשמה שלהן בפרויקט כמו נוטי דוג.
כן יש הבדל עצום בין המפתחים של האורדר לנוטי דוג, המפתחים של האורדר גם שהם פיתחו לPS4 הם עדיין חיו בסרט שהם מפתחים לPSP או לויטה.
אני חושב שאם האורדר היה יוצא לויטה ומנצל את רוב כוחה, היה לו לפחות ממוצע של 75 עליה, אבל קונסולות היה גדול עליהם.
בדיוק קראתי לפני יום יומים שנוטי דוג כתבו איזה הקדשה לבמאי של משחקי רמדי ואמרו לו איזו השפעה חזקה היתה לו עליהם, זה לא הפתיע אותי.
דבר אחד אני יכול לדעת בוודאות שהבמאי של רמדי שיחק בuncharted 4 הוא ידע שהם הרבה מאחורי נוטי דוג בהכול.
כאילו אם פעם רמדי יכלו להגיד לעצמם "נוטי דוג קורעים אותנו בעלילה, ובהרגשה קולנועית מדהימה, אנחנו לפחות עושים מערכות קרב יותר טובות"
ובאמת עם כל כמה שuncharted 2+3 הרגישו משופרים לעומת 1 במכניקת ירי, עדיין הרגשתי שהירי הוא לא טופ בכלל, בטח לא בהשוואה לרמדי.
בuncharted 4 ? הירי בפאקינג טופ של הז'אנר, נוטי דוג פשוט איך שאומרים nail "
"the hard part down
זהו לרמדי לא נשאר שום יתרון עליהם.
אנחנו יכולים רק לקוות שהרף הזה של Uncharted 4 יגרום לכולם להתאמץ יותר בהכל
כדי להשתוות.
בנוגע לגרפיקה של המשחקים הבאים שלהם, כן אני בהחלט מת לראות מה הם יכולים לעשות עם המשחק הבא שלהם.
אני יודע שהמנהל הטכני שלהם אמר "אל תצפו לקפיצה של uncharted 1 מול the last of us " הוא אמר שנוטי דוג לא יכולה להביא פער מטורף כזה פשוט כי הם ניצלו את החומרה של הPS4 די טוב כבר עם המשחק הזה, אבל לפי מה שהוא רואה, כן יש הרבה לאן להתקדם עם הPS4 מעבר לuncharted 4 מבחינתם!
מצפה לנו חגיגה חבר
כי מבחינתי גם קפיצה שמזכירה את מה שיש בין uncharted 2 לTLOU זה פאקינג משהו שאני מצפה לראות.
כאילו אם uncharted 4 זה הuncharted 2 של הדור אז אני פאקינג מצפה לראות את הTLOU של הדור מבחינתם.
כי עם כל השיפור של un2 בפס4 TLOU עדיין היה נראה יותר טוב.אם משווים בין הרימאסטרים.
אני תמיד אמרתי שהNEO לדעתי לא יגרום לנו להרגיש כאילו יש לנו מגסון.
פשוט בניגוד לסלים ושידרוגים אחרים הוא כן יהיה שידרוג ששווה לשקול אותו ברצינות.