רשמי: לאנה דל ריי ביטלה את הופעתה בישראל

ערן1987

New member
רשמי: לאנה דל ריי ביטלה את הופעתה בישראל

חברת ההפקה שאמונה על הופעתה של לאנה בישראל שהייתה אמורה להתקיים בגני התערוכה ב-20/8, ושכמעט והפכה לסולד אאוט, הודיעה אתמול על ביטול ההופעה בגלל המצב הבטחוני ששורר בישראל בחודש האחרון. כך מסרה ההפקה: "המופע לא בוטל אלא נדחה למועד חדש שעליו נודיע בימים הקרובים. לנה מתנצלת מעומק ליבה בפני המעריצים שרכשו כרטיסים להופעה. פרטים על המועד החדש יתפרסמו בקרוב. כוחם של הכרטיסים שנרכשו תקף למועד החדש". במילים אחרות: כרגע ההופעה מבוטלת אבל צפויים להודיע בקרוב מאוד על תאריך להופעה חדשה, בהנחה וזה באמת ייצא לפועל.

להזכירכם, רק לפני כמה ימים הודיע סי-לו גרין שהוא מבטל את הופעתו בירושלים שהייתה אמורה להתקיים יום לפני ההופעה של לאנה.

מבואסים? קניתם כרטיסים להופעה? חושבים שבסופו של דבר ההופעה כן תתקיים? חושבים שתלכו להופעה בתאריך החדש (כאמור, בהנחה ויהיה כזה)?

DAN1EL

New member
Couldn't care less.

מחבב אותה מאוד, אבל האלבום החדש משעמם ובחיים לא הייתי משלם כדי לראות הופעה שלה.
&nbsp
יחד עם זאת: עצוב לי לחיות במדינה הזאת. Just saying.

YEEZUS

New member
טוב, אי אפשר להאשים אותה. זה מובן לגמרי.

לא תיכננתי ללכת כי עם כמה שאני מחבב את האלבום החדש שלה, היא לא שווה אפילו 200 שקל.

DCOW123

New member
מאוד מבאס...

לו רק היינו יכולים להעלים את כל האויבים המחורבנים שלנו.
מתי נזכה לשקט ממושך...

DCOW123

New member
אתה מציג את זה כאילו זו גזרה משמים.

כמו העובדה שצרפת נכבשת עי מוסלמים (לדוגמא), היא תוצאה של תהליך שיכל להמנע וגם יכול להמנע, כך גם ההתדרדרות הבטחונית\חברתית בארץ יכולה.
אבל זה דורש שינוי מחשבתי וגישה אחרת לחלוטין, שכרגע כמעט ולא קיימת בשיח הציבורי.

DAN1EL

New member
כי שני הצדדים טיפשים וכל המדינה הזו היא טעות

שנועדה להיכשל (גם אם המניעים שעמדו מאחורי הקמת המדינה היו צודקים וגם אם לדעתי "צדקנו" בכל המלחמות).
תראה מי נמצא סביבנו - מכל הכיוונים והגבולות.
תראה מי נמצא בתוכנו.
תראה את הדתיים פה.
תראה את הלאומנים המטורפים.
המסורתיים. החרדים.
&nbsp
הכל פה כל כך רקוב ורע ונועד לאבדון.
אני אישית איבדתי תקווה.
והצד "הצודק" הוא מבחינתי צד שאני מוכן לתמוך בו ולהילחם עבורו אם אצטרך (וגם עשיתי זאת) אבל הוא לא באמת מייצג אותי.
מכמה סיבות (אחת מהן היא שאני לא אדם לאומני, אבל זו רק סיבה אחת ממכלול די מורכב של סיבות).

DCOW123

New member
לבחור אוכלוסיה שלמה,

ולהצביע רק על הקיצוניים שבה, זה לא פיירי.
כי בכל חברה בעולם, בכל מדינה בעולם, תוכל למצא זאת.
וגם לומר שהמדינה רקובה וטעות... אמרה קשה שאני לא מסכים איתה, אפילו טיפה.
&nbsp
מה שכן, כמו שאמרתי,
יש צורך קריטי לשינוי תודעתי, אחרת המנהרות והרקטות יהיו ממתקים לעומת מה שצפוי.
&nbsp
כאשר אני רואה את התהליך המובהק שמתרחש באירופה וארה"ב, אני כבר לא בטוח איפה אידאל לחיות.

DAN1EL

New member
עדיף לחיות באירופה ובארה"ב, תאמין לי.

ישראל הוקמה כדי להוות חוף מבטחים לעם היהודי אחרי השואה והפוגרומים והגירושים והרדיפות.
נחש מה? המפעל הזה נכשל, ובאופן אירוני, ישראל היא כיום המקום הכי מסוכן ליהודים בעולם (חוץ ממדינות ערב, כמובן).

שלושת הנערים שנחטפו ונרצחו? הממ...לא נראה לי שזה היה קורה להם בארה"ב או באירופה.
עשרות החיילים שנהרגו בעזה? כנ"ל.
האזרחים שנהרגו מפגיעות טילים לאורך השנים האחרונות? כנ"ל.
שאני אמשיך ואדבר על פצצת האטום שרוצים לזרוק עלינו?
שאני אדבר על זה שאם אני אלך לבוש במדי צה"ל ליד כפרים ערבים בשטח ישראל (אני עוד לא מדבר בכלל על השטחים) יש סיכוי גבוה שאיחטף?

בקיצור - כל הסיסמאות האלה שאירופה היא אנטישמית ואיסלמיסטית ומסוכנת ליהודים זה נחמד והכל, אבל עדיין ישראל מסוכנת יותר ליהודים.
בסדר, אני לא מנותק מהמציאות ואני יודע שיש שם אנטישמיות ואיסלם קיצוני - אבל פה אין?!

בקיצור - יאללה לגלות.
ניסינו. לא הלך. די.
אני לא רוצה שגם הילדים (ההיפותטיים, כן?) שלי יהרגו בשביל המדינה הזאת.
אני גם לא בטוח שהמדינה הזאת שווה את זה.

אפילו הדגל שלה לא מייצג אותי כל כך, ואני בהחלט יכול להבין למה שהוא לא ייצג את המוסלמים.

אני גם לא יודע עד כמה אני רוצה לחיות במדינה שלא מוכנה לעזור לאלפי פליטים סודנים אבל תהיה מוכנה בכיף לעזור לאותה כמות של אנשים אם הם רק היו יהודים (וכמובן - תעשה את המוות לאלה שירצו להתגייר).
איכס.

DCOW123

New member
בוא נתמקד קצת,

באירופה קצב הילודה בעשור האחרון עומד על כ1.2 למשפחה, שזה 0.9 ילד פחות על מנת שקהילה תוכל לשרוד.
בו"ז קצב הילודה המוסלמי באותם מדינות עומד על 7 למשפחה עם ירידה ל5 בשנתיים האחרונות.
משמע,
תוך שני עשורים אירופה תתאסלם כמעט טוטאלית.
בצרפת כבר היום 50% מהתושבים מתחת לגיל 18, הם מוסלמים מהגרים.נתונים דומים קיימים בבריטניה, בלגיה, ספרד, יוון, איטליה, שוודיה ועוד. ארהב בצעדי ענק לשם.
&nbsp
יחד עם התהפוכות הברבריות והחולניות במזרח התיכון (אירן, עירק, קטאר, סוריה, וגם לבנון וירדן בדרך לשם לפי הצפי המודיעיני), ברגע שמדינה אירופאית תעשה איסלמית ברובה, הצבא והממשל שלה יקבל את הצביון האיסלמיסתי.
תעצור שניה לראות איך שני האירועים חופפים, ותבין לבד.
&nbsp
ככה, שאם מסתכלים אל העתיד (הלא רחוק בכלל), ליהודים *אין* מקום בטוח באירופה. אתה יכול להתעלם מהנתונים, ולנסות את גורלך. ייתכן וחייך יהיו טובים, אבל אלו שתביא לעולם (אם בכלל תרצה), יקבלו עתיד היטלריסטי-איסלמיסטי.
&nbsp
הסיפור עם ה"פליטים" הוא עוד דוגמא לתרמית מובהקת בדיוק כמו קיומה של "אומה פלסטינית". אבל זה כבר נושא כבד אחר...

DAN1EL

New member
אני ער לנתונים האלה, אני פשוט חושב

שאנחנו צריכים לקדם עולם שפוי - ולא להסתכל על האם הוא יהודי יותר, נוצרי יותר, או מוסלמי יותר, אלא האם הוא שפוי יותר.
ואני גם חושב שכן ארצה לנסות את מזלי באירופה או ארה"ב בעתיד, ומקווה מאוד שאני לא טועה ושאצליח לחיות שם בשלום ובשלווה כיהודי.
&nbsp
מה שבטוח - האופציה השנייה (לחיות כאן) כבר הפסיקה לקרוץ לי, בלשון המעטה.
אני לא רוצה יותר לחיות במדינה הזאת, גם אם אני חושב שעקרונית אנחנו "צודקים" וגם אם אני מסכים איתך מבחינה פוליטית (גם לגבי הבולשיט הזה של "אומה פלסטינית" - תאמין לי שבמובן הזה אני לגמרי עם גולדה מאיר והאמרה הנודעת לשמצה שלה).
&nbsp
האם השואה יכולה לקרות שוב?
לא יודע, אני מקווה מאוד שלא.
אבל מה האופציה שלי? מדינת ישראל, אפילו מבחינה אסטרטגית, לא בטוחה ליהודים.
אנחנו מרכזים את כל הביצים בסל אחד בעצם - פצצת אטום אחת והלכנו (כן, אני יודע שגם לנו יש פצצה כזאת - אבל משום מה זה לא מנחם אותי).
אנשים נטבחים פה על בסיס יום-יומי כי הם יהודים, מה שבינתיים לא קורה באירופה (לפחות לא על בסיס יומיומי. לא זכור לי טרקטור שניסה לדרוס יהודים לאחרונה באירופה או בארה"ב).
&nbsp
שתי האופציות הן לא משהו, כי נולדנו לדת מסוימת (במקרה זו הדת הכי שנואה בהיסטוריה של האנושות) בעולם שמתעקש עדיין על הקונספט המזעזע הזה של דתות, אבל אני פשוט רוצה להבהיר שהאופציה של מדינה יהודית לעם ישראל במדינת ישראל היא אופציה שהוכחה ככישלון, וכל יום נוסף שבו אנחנו ממשיכים לתת צ'אנס לרעיון (הצודק!) הזה גובה מאיתנו מחיר דמים נוסף, ועוד כאב לב - לשני הצדדים.

DCOW123

New member
אני מבין אותך לגמרי,

אבל צריך לזכור כמה פרטים חשובים:
המצב הבטחוני פנים הארץ מתקיים רק כי אנחנו *מאפשרים* לו.
ב2008 היה מקרה זהה אחד לאחד לתקרית הטרקטור, ושוב קבלנו אותו שוב בפרצוף.
עצם העובדה שיש לזרם ראדיקאלי אפשרות, פיסית\טכנית\מעשית, לבצע את זממו ולא לקבל ריסוק עצמות אגרסיבי, הוא מה שמזמין את הפיגוע הבא, ובעוצמה יותר חזקה.
לפני שנה נערה מעפולה (!!) נשחטה עי נהג מונית בגלל שהיתה יהודיה! והאם הממשלה נסערה מכך? האם כוחות המשטרה יזמו כנס והפכו עולמות כדי לוודא שמצב כזה לא יקרה? לא! וזה ככ מגוחך כי יש לנו את המודיעין הטוב *בעולם*. אז איך הוא לא צופה התרעמות שכזו?
לפני חודש התקיימה הפגנת ענק בחיפה ובעכו, עי ערבים תושבי המדינה, שמרבית כספם עושים עי הלקוח היהודי, שקראה בקולות את גירוש היהודים מהמדינה ה"פלסטינית" ואת צהל כצבא היטלריסטי רוצח.
ומה נעשה בנידון? כלום.
לשמחתינו, הציבור היהודי החרים אותם באופן טוטאלי, ואיזור המסחר הערביים שוממים והעסקים קורסים (היתה כתבה ענקית בנושא).
לפני 4 שנים, אחמד טיבי (הטרוריסט הנודע), נאם ברמאללה לשבח השאהידים שרצחו יהודים ועודד אינטיפאדה שלישית.
מה עשו לו? כלום. (זה כבר שייך לבזיון הבג"צ, אבל גם זה נושא אחר).
&nbsp
אז כאשר אתה מתלונן על המדינה, בוא נצביע ספציפית על מה שיוצר את הבעיות ולמה הן גדלות.
אוף, כמה שהממשלה האימפוטנטית הזו מרגיזה אותי.

DAN1EL

New member
מבחינה ביטחונית - אתה לא צריך לשכנע אותי.

הימין צודק. אני ימני. אני ביטחוניסט.
תאמין לי - אני ער לכל הדברים שכתבת ומסכים איתם.
&nbsp
אבל אני חושב שזה שאנחנו צודקים - לא אומר שאי פעם נוכל לחיות כאן בשלום.
האופציות שלנו כולן דפוקות.
ממשלה ימנית-קיצונית תוביל אותנו לבידוד עוד יותר קיצוני משאר העולם, ותוביל לשנאה גדולה יותר של הערבים אותנו (לא שהם צריכים סיבה לשנוא אותנו). היא גם תוביל לעוד הרג של אזרחים פלסטינים חפים מפשע, שעם כמה שאני חושב שההרג הזה בא ממקום מוצדק מבחינה ביטחונית עבורנו - הוא עדיין הרג, ועדיין בכמויות מזעזעות.
ממשלת שמאל תוביל אותנו לאבדון.
ממשלה מוסלמית (אופציה לא כזאת רחוקה מהמציאות) תוביל אותנו להיות מדינה כושלת, נחשלת ורצחנית מתמיד. המזרח התיכון יבער, ואנחנו בתוכו, כפרטיזנים בעל כורחנו.
ממשלה יהודית-דתית - אני לא רוצה לחשוב על זה אפילו.
הממשלה הנוכחית - אלוהים ישמור.
&nbsp
בקיצור: כל אופציה (בתוספת ההיסטוריה המזעזעת וההווה המדמם שלנו) תוביל למצב שבו אנחנו נמצאים עכשיו: מדינה כושלת, על סף אבדון טוטאלי.
&nbsp
אני חסר תקווה לגמרי, וזה שאני נמצא בצד הצודק לא הופך אותי לפחות מיואש, לצערי.

למעלה