"לפני שהוא חושב מה מישהו אחר יגיד עלינו"
אולגה, אנחנו גם ככה אחת המדינות הכי מבודדות בעולם כרגע.
הגענו למצב מדאיג ביותר. העולם פשוט שונא אותנו.
את קולטת ששתי המדינות היחידות פחות או יותר שתומכות בישראל בימים אלה הן מצרים וגרמניה? אירוני.
ארה"ב עדיין שופכת עלינו כספים כמובן, אבל גם זה הולך להשתנות אם יהיה פה מנהיג "עם ביצים של שור", כדברייך, דוגמת בנט או ליברמן או משהו כזה.
האם בנט או ליברמן צודקים לדעתי מבחינה ביטחונית? כן.
האם הייתי רוצה לראות אותם בשלטון? לא.
האם הייתי רוצה לראות מישהו מהשמאל בשלטון? לא.
אולי רק כדי לראות איך המדינה הזאת קורסת תוך יום, או לחילופין - לראות איך תוך יום אחד הוא הופך בעצמו לימני (ע"ע עמיר פרץ במלחמת לבנון השנייה, אהוד ברק וכן הלאה) אבל אני אוותר על השעשוע הזה.
הימין כושל.
השמאל כושל.
הערבים והדתיים הקיצוניים ניצחו.
המדינה הזאת הולכת קאפוט.
אני בעד לחזור לגלות - גם ככה זה המקום שיהודים הכי פורחים ומשגשגים בו (מאלברט איינשטיין, דרך פיליפ רות, בוב דילן ווודי אלן ועד מארק צוקרברג).
המדינה הזאת הפכה להיות בעיקר אוסף של ריקבון ואידיאולוגיות מיושנות שלי כבר אין סבלנות להילחם בשבילן.
בואו נפרוש בשיא וניתן את המקום הזה לאיסלם הקיצוני, שייהנו, בכיף שלהם. נראה כמה רחוק הם יגיעו וכמה הערבים הישראליים ייהנו פה איתם.
בשביל מה להישאר פה בכלל? בגלל שבית המקדש היה פה לפני אלפיים שנה? על הזין שלי!
לא מזמן נאלצתי ללכת לביטוח לאומי באמצע השבוע רק כדי לגלות לתדהמתי שהוא סגור בגלל פאקינג תשעה באב.
תגידו לי, אנחנו בפאקינג אירן?! מה אכפת לי מחורבן בית המקדש עכשיו, למען השם? למה אתם צריכים לכפות עלי עצב של הרס של מוסד דתי ומתועב, שטוב מאוד שחלף מהעולם הזה (אנחנו באמת הולכים לצום עכשיו בגלל שאין לנו מקום להקריב בו קורבנות יותר כמו פגאנים מתועבים?).
זו מדינת דת, וזה דוחה אותי.
הדת היהודית היא גזענית ושוביניסטית ולא מסיבה לי יותר מדי גאווה או סיבות להרגיש שמח על היותי חלק מ"העם הנבחר" ובטח שאני לא רוצה למות בשביל זה.
אני בן אדם חילוני, שפוי וחופשי ברוחי.
אני לא שונא יהודים, לא מוסלמים, לא נוצרים, ולא אף אחד.
המלחמה הזאת לא קשורה אלי.
המדינה הזאת עלובה ומלאה בשנאת חינם שאין לי שום קשר אליה או רצון לקחת בה חלק יותר.
אני מיואש יותר לחיות כאן עם כל יום שעובר.
מצטער, אבל אלו התחושות שלי.
בן אדם ישראלי, יהודי (שזה די על הזין שלי - חוץ מהעניין האינטלקטואלי שאני מגלה ביהדות ובפילוסופיה יהודית), שעשה שירות קרבי מלא במשך שלוש שנים ועושה מילואים כבר חמש שנים וחי פה כל החיים שלי ולא רוצה לקחת יותר חלק בעולב הזה שנקרא מדינת ישראל.
ולא כי אני לא חושב שאני שייך לצד הצודק - אלא כי אני לא רוצה כל כך להשתייך לצד הצודק, אלא לצד השפוי.