רשמי: לאנה דל ריי ביטלה את הופעתה בישראל

DCOW123

New member
אוי זה מעולה.

לפעמים אין כמו לתת לסבתל'ה להביע עמדה פוליטית.

2Dirrty4U

New member
לגמריי

2Dirrty4U

New member
עם הממשלה הנוכחית שלנו פתרון לא יהיה

אנחנו צריכים ממשלה חדשה, להתחיל הכל מאפס.
לבחור חברי כנסת בפינצטה ולשלוח בוגדים ל-3 מאסרי עולם על בגידה במדינה.
אנחנו צריכים פה מנהיג עם ביצים של שור, אחד שקודם כל חושב על האזרחים של המדינה הזאת לפני שהוא חושב מה מישהו אחר יגיד עליינו.
ולפני שאנחנו נלחמים בטרוריסטים, אנחנו קודם כל צריכים "לטפל" בכל הזוהמה אצליינו במדינה שהורסת אותנו מבפנים וזה אומר גם לשנות את מדיניות התגובה ההזויה שלנו ולהתחיל לשלולל זכויות מפרזיטים ולשלולל תעודות זהות מבוגדים או כאלה שחושבים שיכולים לזרוק אבנים על חיילים ולהבעיר צמיגים באמצע הכביש.
&nbsp
תבינו את האבסורד - אנחנו מנהלים משא ומתן עם ארגון טרוריסטי תוך כדי שאנחנו נותנים מדינה, משכורת והשכלה לטרוריסטים אחרים!
&nbsp
&nbsp

DAN1EL

New member
"לפני שהוא חושב מה מישהו אחר יגיד עלינו"

אולגה, אנחנו גם ככה אחת המדינות הכי מבודדות בעולם כרגע.
הגענו למצב מדאיג ביותר. העולם פשוט שונא אותנו.
את קולטת ששתי המדינות היחידות פחות או יותר שתומכות בישראל בימים אלה הן מצרים וגרמניה? אירוני.
ארה"ב עדיין שופכת עלינו כספים כמובן, אבל גם זה הולך להשתנות אם יהיה פה מנהיג "עם ביצים של שור", כדברייך, דוגמת בנט או ליברמן או משהו כזה.

האם בנט או ליברמן צודקים לדעתי מבחינה ביטחונית? כן.
האם הייתי רוצה לראות אותם בשלטון? לא.
האם הייתי רוצה לראות מישהו מהשמאל בשלטון? לא.
אולי רק כדי לראות איך המדינה הזאת קורסת תוך יום, או לחילופין - לראות איך תוך יום אחד הוא הופך בעצמו לימני (ע"ע עמיר פרץ במלחמת לבנון השנייה, אהוד ברק וכן הלאה) אבל אני אוותר על השעשוע הזה.
הימין כושל.
השמאל כושל.
הערבים והדתיים הקיצוניים ניצחו.
המדינה הזאת הולכת קאפוט.
אני בעד לחזור לגלות - גם ככה זה המקום שיהודים הכי פורחים ומשגשגים בו (מאלברט איינשטיין, דרך פיליפ רות, בוב דילן ווודי אלן ועד מארק צוקרברג).
המדינה הזאת הפכה להיות בעיקר אוסף של ריקבון ואידיאולוגיות מיושנות שלי כבר אין סבלנות להילחם בשבילן.
בואו נפרוש בשיא וניתן את המקום הזה לאיסלם הקיצוני, שייהנו, בכיף שלהם. נראה כמה רחוק הם יגיעו וכמה הערבים הישראליים ייהנו פה איתם.

בשביל מה להישאר פה בכלל? בגלל שבית המקדש היה פה לפני אלפיים שנה? על הזין שלי!
לא מזמן נאלצתי ללכת לביטוח לאומי באמצע השבוע רק כדי לגלות לתדהמתי שהוא סגור בגלל פאקינג תשעה באב.
תגידו לי, אנחנו בפאקינג אירן?! מה אכפת לי מחורבן בית המקדש עכשיו, למען השם? למה אתם צריכים לכפות עלי עצב של הרס של מוסד דתי ומתועב, שטוב מאוד שחלף מהעולם הזה (אנחנו באמת הולכים לצום עכשיו בגלל שאין לנו מקום להקריב בו קורבנות יותר כמו פגאנים מתועבים?).
זו מדינת דת, וזה דוחה אותי.
הדת היהודית היא גזענית ושוביניסטית ולא מסיבה לי יותר מדי גאווה או סיבות להרגיש שמח על היותי חלק מ"העם הנבחר" ובטח שאני לא רוצה למות בשביל זה.
אני בן אדם חילוני, שפוי וחופשי ברוחי.
אני לא שונא יהודים, לא מוסלמים, לא נוצרים, ולא אף אחד.
המלחמה הזאת לא קשורה אלי.
המדינה הזאת עלובה ומלאה בשנאת חינם שאין לי שום קשר אליה או רצון לקחת בה חלק יותר.
אני מיואש יותר לחיות כאן עם כל יום שעובר.

מצטער, אבל אלו התחושות שלי.
בן אדם ישראלי, יהודי (שזה די על הזין שלי - חוץ מהעניין האינטלקטואלי שאני מגלה ביהדות ובפילוסופיה יהודית), שעשה שירות קרבי מלא במשך שלוש שנים ועושה מילואים כבר חמש שנים וחי פה כל החיים שלי ולא רוצה לקחת יותר חלק בעולב הזה שנקרא מדינת ישראל.
ולא כי אני לא חושב שאני שייך לצד הצודק - אלא כי אני לא רוצה כל כך להשתייך לצד הצודק, אלא לצד השפוי.

DCOW123

New member
זה בעיתי,

כי אני מסכים עם חלק וממש שולל חלק אחר.
אני רק רוצה להוסיף, שמה שקרה לעם היהודי לפני 66 שנה, יכול לקרוב לעם היהודי בקלות עוד 10 שנים.
ואני לא מדבר רק על המוסלמים.
המדינה הזאת מבודדת (שזאת גם שטות, אבל התקשורת מתה על זה), מאחר ויש שנאה מאוד קשה כלפי יהודים.
הרי לאירופאי המצוי לא מזיז מה אורח החיים ה"פלסטיני", כאשר אף קול לא נשמע אחרי ש200K אזרחים נשחטים בשנה בעירק וסוריה. התשוקה מגיעה מהנסיון לראות את היהודים קורסים.
כאשר המדיניות שלנו רקובה והממשלה חלשה ומגמגמת, התקווה והדה לגיטימציה שלנו כמדינה קורסת, וזה אוטומטית משתייך לעוינות כלפי היהודים.
זה לא נעים, אבל חשוב להכיר את הבעיה ולדעת איך מתמודדים איתה.
&nbsp
&nbsp

DAN1EL

New member
בתור נכד לניצולי שואה

אני בחיים לא אכחיש את קיומה של האנטישמיות ולא אמעיט בחשיבותה של הבעיה הזו.
אבל שני דברים:

1. אם מסתכלים על זה מנקודת מבט פרקטית - אני באמת חושב שיותר בטוח כיום לחיות בחו"ל, ושיהודים יכולים לפרוח שם יותר - והם אכן פורחים. רבים מהאנשים הכי חזקים באקדמיה, בתעשיית הבידור, האמנות, הספרות, העסקים והכלכלה הם יהודים.
אם יש מקום שיהודים הם לא חזקים בו, ואף פעם לא היו - זה פוליטיקה. זה יכול כמובן להצביע על אנטישמיות (וכנראה באמת יש קשר לכך) ואתה יכול להגיד לי שיהודים היו חזקים בכל התחומים שציינתי גם ערב מלחמת העולם השנייה, אבל אני עדיין חושב שהגלות הוכחה כטובה לנו יותר ובטוחה יותר עבורנו - מאז השואה! העולם שונה היום. יש לנו נשיא שחור (אידיוט, אבל עדיין). אנחנו צריכים להתקדם ולהיות חלק מההתקדמות הזאת ולא להישאר מאחור עם המדינה המדממת ומלאת השנאה שלנו.

2. אנטישמיים אמנם שונאים יהודים, אבל אני לא הולך לבסס את כל הזהות הלאומית והדתית שלי על זה ששונאים ורודפים אותי.
למה לי, אדם חילוני וחסר דת, לשתף פעולה עם הטיפשות הזאת?
ואני חושב שאנשים צריכים ללמוד קצת יהדות, ולקלוט כמה היא בעצמה דת גזענית, שוביניסטית ומלאת שנאה לאחר.
שאזכיר לכם את מצוות רצח עמלק?
את ברכת "ברוך שלא עשני גוי", "ברוך שלא עשני אישה"?
את הרעיון הגזעני של "העם הנבחר"?
את תהליך הגיור המבזה והמתיש שאנחנו מעבירים את מי שרוצה לחיות כאן כיהודי?
שאזכיר לכם את החוקים הדתיים המזעזעים של המדינה הזאת שאנחנו שותקים מולם במשך שנים?
אפילו אני, כיהודי חילוני, לא יכול להזדהות עם מדינת הדת הזאת, על חוקי הרבנות והעבודה היהודיים שלה, עם החגים והצומות המטופשים שלה שמשביתים את המדינה כל פעם מחדש לטובת המסורת המזדרגגת הזאת.
אז שהמוסלמים והנוצרים יזדהו איתה? אני לגמרי יכול להבין אותם מהבחינה הזאת.

בקיצור, לפני שאנחנו צועקים "אנטישמיות" אנחנו צריכים להסתכל קצת על עצמנו, ועל שנאת האחר שטבועה בעם שלנו ובדת שלנו, שאנחנו כל כך רוצים לשמר.

אגב, אני בעד עולם ללא דת (או יותר נכון - עם חופש מדת) וללא גבולות.

DCOW123

New member
גם אני חילוני מובהק.

אבל יש לי כבוד עצום למדינה ולאנשים שבנו אותה בלב גהנום.
אני לא מסכים עם המסקנה השטחית שלך (לא מנסה להעליב) שדרכה אתה רואה את היהדות.
אמנם אכן קיימים אירועים קשים ופרימיטיביים, אבל לאחר שתרוץ על ההסטוריה ועל היעדים של שלושת הדתות השולטות קיום בעולם, אתה בהחלט תראה שהיהדות מסמלת את הדת הכי פחות אלימה ומושחטת.
אם נלך לפי מסקנות שטחיות:
היעוד של העם היהודי לפי התנך, הוא למצא נחלה בארץ ישראל, שזו פיסת אדמה מזערית, לחיות ללא שחיטות מוסרית, ולהיות "בני חורין" לנצח. אמנם בפועל היו המון אירועים קשים וכו, אין ספק. אבל באופן כללי ומקיף, זו הבשורה האלוהית.
&nbsp
הנצרות קוראת לכיבוש עולמי, באופן טוטאלי, אבל גם שם אופן הכתיבה *יחסית* מתון ומערב בתוכו המון אלמנטים "הומאנים". אמנם זרם זה התפתח מאז, וקיום כמעט ואין שיח פופולארי בנוגע לחזון נוצרי עולמי.
&nbsp
האיסלם... הו, כולנו יודעים באיזו דרך חיים הם חיו לפני 3000 שנה, ובאיזה דרך הם היום.
אני מתנצל בפני אותם מוסלמים שלא בוחרים לחיות בדרך השולטת קיום (ופעם), ומשבח אותם. אבל מה לעשות שהמציאות מאוד ברורה.
&nbsp
לא בטוח מה הפואנטה של ההודעה בנוגע אליך, אבל הרגשתי שכדי לכתוב זאת.

DAN1EL

New member
אני מסכים עם הדברים שכתבת, אבל לא מסכים מספיק.

כלומר - כן, היהדות, מבחינה דתית, היא כנראה הרע במיעוטו.
היא גם כנראה הדת הכי מעניינת מבחינה פילוסופית וספרותית.
&nbsp
אבל אני בעד עולם ללא דת, ככה שאני לא יכול לתמוך בדת כלשהי (גם אם היא הדת שלי) רק בגלל שהיא פחות גרועה מאחרות או בגלל שכל העולם שונא אותי בגלל שאני יהודי.
&nbsp
זו עדיין דת. היא עדיין מסתכלת על העולם מנקודת מבט בדלנית, גזענית, פוריטנית, שוביניסטית ואנטי-הומוסקסואלית.
אלה ערכים שאני לא יכול להזדהות איתם ולא רוצה להיהרג בשבילם.
&nbsp
אה, ובוודאי שהיא גם מושחתת. ושיש בה המון אבסורד (חוקי ההלכה המזעזעים).

DCOW123

New member
תשמע, הלוואי.

לו העולם לא היה מורכב משנאה ככ גדולה ולא היה מושג כזה "מדינה", הייתי מקבל את מה שאתה אומר והכי מפרגן.
אבל טבע האדם לא עובד ככה, והעולם החיצון נעשה ראדיקל וברברי משנה לשנה. אני מעדיף להשאר פה ולשפר את הקיים.
החזון שלי לעתיד העולם החיצון מראה בעיקר על מלחמת עולם שלישית (שהיא בלתי נמנעת) והמון שפיכת דמים.
&nbsp
(איזה כבדות... P:)

DAN1EL

New member
בקיצור - כל האנושות חרא.

אגב, אני אופטימיסט מטבעי (נשמע מצחיק לאור כל מה שכתבתי כאן) וחושב שאמנות יכולה לשנות את העולם.
ועל זה אני מוכן להיהרג (אמנות היא הדת שלי, בתכלס).

DAN1EL

New member
טוב, אני לא רוצה להיהרג בשביל שום דבר בתכלס.

אבל אם כבר - אמנות. :)

Music Man XD

New member
זה קצת מתייפייף.

שלוש הדתות הן בדיוק אותו רעיון כללי. יש דקויות פה ושם, אבל זה לא באמת משנה. בשם האסלאם, בשם הנצרות וגם בשם היהדות, נרצחו מיליוני אנשים במהלך ההיסטוריה.
&nbsp
די להגיד שאנחנו טובים יותר מאחרים בגלל הדת שלנו, זו שטות מטומטמת. "אנחנו הכי הומאניים", "אנחנו הנבחרים" - בול פאקינג שיט. הגישה הזו זה בדיוק מה שמדרדר את המדינה הזו לתהומות בהם היא נמצאת כרגע. הגאווה הזו על כלום.
אנחנו בדיוק כמו כולם. אותן איכויות, אותם פאקים.

DCOW123

New member
זה לא.

יש עובדות, ואיתן אי אפשר להתווכח.
הנסיון שלך ליצור סימטריה מגיע ממקום אמוציונאלי בלבד.

2Dirrty4U

New member
כל הדתות פנאטיות וחשוכות

אבל אין אפילו טיפה של ספק שהאיסלם זאת הדת הכי אכזרית, נוראית קיצונית ופאנטית. לא שהיהדות והנצרות הם שיא הליברליות והסובלנות, אבל מרחק שנות אור מהקיצוניות שיש למוסלמים ערביים. אי אפשר אפילו להתווכח על זה.
&nbsp
&nbsp
&nbsp

2Dirrty4U

New member
אני מודעת לכל השנאה כרגע

וזה בהחלט מצב מאוד מדאיג אבל הממשלה שלנו לא אמורה לרצות את העולם על חשבון האזרחים שלה.
האם אנחנו צריכים את תמיכת העולם? ללא ספק.
אבל בואו לא נשכח שהעולם גם צריך אותנו, ישראל נחשבת למעצמה טכנולוגית ואני רוצה לראות את כל העולם ששונא אותנו היום מחרים את הטכנולוגיה והרפואה הישראלית מחר - בחיים לא יקרה.
&nbsp
והסיבה המרכזית לכך שהעולם שונא אותנו כרגע זה כי ההסברה שלנו על הפנים (אבל אני מניחה שיש לנו מזל כי לעולם יש זיכרון לטווח קצר). העולם לא מבין אותנו. אנחנו מדברים על חוקים בינלאומיים במונחים צבאיים כשהטרוריסטים מפיצים ברשתות החברתיות תמונות של ילדים סובלים/פצועים/מתים אז מה הפלא שלאנשים לא תהיה סימפטיה כלפי ישראל והם יעדיפו לתמוך בצד עם התמונות הכואבות ומספר ההרוגים הגדול יותר. אנחנו טובים רק בלשדר פרסומות מרגשות לפני חגים כמו ראש השנה או פסח על אנשים עניים ונזקקים שאין להם אוכל אבל בהסברה חיצונית כלפי העולם בשעת מלחמה אנחנו גרועים וגרועים זאת עוד מילה עדינה.
&nbsp
אנחנו לא צריכים להרגיש אשמים על זה שלא "מספיק" ישראלים מתו, אנחנו לא צריכים להתנצל על כיפת ברזל ולא, זה שהטילים של חמאס לא הרגו אזרחים חפים מפשע לא אומר שזה לא פשע בפני עצמו לשגר טילים לעבר אוכלוסיה אזרחית.
&nbsp
העולם צריך להבין דבר אחד (באמצעות ההסברה הלא קיימת שלנו): האדמה הזאת שאנחנו נמצאים עלייה מעולם לא הייתה שייכת לפלסטינים ויתר על כן, מעולם לא היה ציביליזציה או אומה המכונה פלסטין, מעולם לא הייתה תרבות פלסטינית או שפה פלסטינית, מעולם לא הייתה מדינה פלסטינית שנשלטת על ידי ערבים פלסטינים ואפילו כביכול המנהיג של האנשים "הפלסטיניים", יאסר ערפאת, הוא מצרי ולא פלסטיני ובקיצור הפלסטינים הם אנשים ללא היסטוריה וללא סמכות - שמטרתם היחידה היא להשמיד את המדינה היהודית כשהם בעצם שאריות של העולם הערבי שלא רוצה אותם בחזרה (כמו מצרים וירדן אחרי שחתמו איתנו על הסכם השלום).
&nbsp
אני מצטערת אבל אני לא מרגישה סימפטיה כלפי אנשים שרוצים להרוג אותי וביניינו, גם לעולם לא אכפת מהפלסטינים אחרת הם לא היו מתעלמים מקיומו של ארגון טרוריסטי שקושר מתנגדים שלו לאופנועים וגורר אותם ברחובות ומשתמש באזרחים שלו כמגן אנושי.
מי שבאמת חף מפשע (ואני בשיא הכנות לא מאמינה שיש כאלו בעזה כי הם בחרו ארגון טרוריסטי לשלטון) מוזמן לצעוד עם דגלים לבנים לכיוון הגבול עם ישראל ועפ"י אמנת ז'נבה אנחנו מחוייבים לדאוג למי שנכנע בפנינו. כל השאר אחראים לגורל של עצמם ותלונות, טענות מענות יש להפנות למר הנייה איסמעיל, עזה. אם הוא לא בבית, אפשר לשלוח את הפניה להילטון קטאר, שם הוא שוהה בזמן שהמחבלים שלו משתמשים בעם הפלסטיני בתור שכפץ.
&nbsp
עכשיו זה לא שאני מי יודע מה ציונית ואני אפילו לא נולדתי בארץ ובתכלס הגוף היחידי פה שאני תומכת בו בעיניים עצומות זה צה"ל שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר בהיותו מסורס על ידי הממשלה חסרת הביצים שלנו (חה חה אירוני) אבל אני לא חושבת שהפתרון זה לחזור לגלות (ואני הבנאדם האחרון שאכפת לו מבית מקדש או ממה שרשום בתנ"ך).
לברוח מהבעיה זה לא הפתרון, הפתרון זאת ממשלה חזקה ומנהיג עם ביצים שידע לפתור את הבעיה פעם אחת ולתמיד גם אם אני עצמי מחר אחליט לעבור לגור בארה"ב. הצד הצודק הוא הצד של ישראל ועל כן, אסור לתת במתנה את המדינה לאיסלם הקיצוני כי זה בדיוק מה שהם רוצים.
&nbsp
אני מסכימה שיש פה אוסף של ריקבון ואידיאולוגיות מיושנות וכשאמרתי שצריך לטפל בכל הזוהמה אצליינו במדינה לפני שאנחנו מטפלים בטרוריסטים - בדיוק לזה התכוונתי (ולערבים הטרוריסטים שחיים ביניינו ומאחלים למוות שלנו בסתר).
והכפייה הדתית שאתה מדבר עלייה זה הדבר הכי נורא שיכול להיות במדינה דמוקרטית ואני שונאת את זה כל כך!
לא הגיוני שפרזיטים שלא תורמים למדינה וחיים על חשבונינו מכתיבים פה את סדר היום אבל זאת עוד בעיה שמנהיג עם ביצים יכול לפתור.
&nbsp
בקיצור, אני מאמינה שיש תקווה למקום הזה שנקרא ישראל אבל זה לא יקרה כל עוד הממשלה שלנו נראת כמו שהיא נראת עכשיו.

DCOW123

New member
מאוד מאוד מסכים.

אמנם נטפלת רק לחלק הבטחוני, אבל סוף סוף תגובה לא פוליטיקלי קורקט, שבאמת נוגעת בבעיות ולא מפחדת.

2Dirrty4U

New member
זה בגלל שהם רצו 400 שקל על כרטיס

וברצינות עכשיו, היא מזה לא מעניינת אותי אז לא כזה אכפת לי שהיא ביטלה/דחתה את ההופעה.
מה שכן, באסה שזה קורה בגלל המצב הבטחוני.. עדיף שתבטל בגלל שאין לה זין לישראל ולא בגלל שזורקים עליינו טילים.

למעלה