רשמי: ליידי גאגא תופיע בישראל ב-13/9!

ערן1987

New member
רשמי: ליידי גאגא תופיע בישראל ב-13/9!

אם תגידו שקיץ 2014 יהיה הקיץ הכי מטורף שידעה ישראל מבחינת האמנים הבינ"ל שמגיעים להופיע כאן - כנראה שתצדקו. ג'סטין טימברלייק, הרולינג סטונס, לאנה דל ריי, דיפ פרפל, בקסטריט בויז, ניל יאנג, הפיקסיז, סאונדגארדן, פורינר, אמריקה ועוד רבים אחרים (וחלקם גם פחות מוכרים) - כל אלה הופיעו/יופיעו בישראל במהלך 2014. רוצים עוד שם ענקי לרשימה הארוכה גם ככה? תוסיפו את ליידי גאגא!

קצת יותר מ-5 שנים אחרי שהופיעה בגני התערוכה תחזור ליידי גאגא לישראל כשהפעם יש לה משימה גדולה הרבה יותר, למלא את פארק הירקון בכ-50 אלף איש ב-13/9. כדי שזה יקרה היא תצטרך שאנשים יקנו כרטיסים בסכומים של 370 ש"ח לכרטיס דשא רגיל, 1250 ש"ח לכרטיס ישיבה VIP ו-1450 ש"ח לכרטיס לגולדן רינג (אלה, כמובן, מחירים לפני הנחות שיש בדרך כלל להופעות בסדר גודל כזה). מכירת הכרטיסים תתחיל ביום רביעי הקרוב (11/6) ב-8:00 דרך משרד הכרטיסים "לאן" או דרך האתר הישראלי שלה.

גאגא מגיעה לישראל כחלק מסיבוב ההופעות העולמי המצליח ArtRave: The Artpop Ball ועל הבאתה אחראים המפיקים אודי אפלבוים ורונן מיילי שכבר הביאו לכאן את אלאניס מוריסט, ג'סטין טימברלייק ועוד - ככה שאנחנו יודעים שלא מדובר בחובבנים. כזכור, סיבוב ההופעות הזה נועד לקדם את אלבומה האחרון ARTPOP שיצא לפני כחצי שנה וכלל את הסינגלים Applause ו-Do What U Want. האלבום קיבל ביקורות מעורבות ולא זכה לאותה הצלחה מסחרית שגאגא הורגלה אליה, למרות שכבש את פסגות המצעדים האמריקאים והבריטים.

האם לדעתכם מחירי הכרטיסים הוגנים או יקרים/זולים? האם לדעתכם היא תצליח למלא את פארק הירקון? אילו שירים תרצו שהיא תבצע? אילו לא? האם היא מגיעה כ-has been או ככוכבת בשיאה? האם הייתם בהופעה הקודמת שלה בארץ? והשאלה החשובה ביותר - האם תלכו להופעה שלה?

בתמונה: מה שמצפה לנו בעוד 3 חודשים בלבד.

DAN1EL

New member
המחירים

אני מת ללכת, אבל החוויה שלי מהרולינג סטונס בפארק הירקון לא הייתה טובה.

הם היו אדירים ונהניתי, אבל יצאנו בהרגשה שלא שווה לראות שם הופעה אם אתה לא בגולדן.

והגולדן כל כך יקר!
אני בשום אופן לא יכול להרשות לעצמי 1500 ש"ח לכרטיס.
זה פסיכי.
הופעות הפכו לעניין לעשירים בלבד. זה מבאס.

ערן1987

New member
אין ספק שמבחינת מיקום בהופעה

הגולדן רינג הכי משתלם - אבל אפשר גם לתפוס מקום טוב באזור הדשא אם אתה מוכן להשלכות של זה (ע"ע חום, צפיפות וכו')

DAN1EL

New member
אני ממש מתלבט.

המחיר לדשא בכל מקרה לא כזה נורא, וזו צריכה להיות חוויה כך או כך.

אוף, לא יודע. נראה.
טוב, יש לי זמן להחליט. לא נראה לי שתהיה בעיה של כרטיסים לשם.

elinoket

New member
באתי מהראשי

ואני הכי מבינה אותך בעולם!
שמדונה היתה פה בהופעה הראשונה שלה קניתי כרטיסים לדשא וזה היה כל כך מבאס שהבנתי שעדיף לא ללכת להופעות בירקון אלא אם זה אומן ששווה להשקיע עליו לגולדן
אני בכלל לא מבינה למה לא עושים את ההופעות בהיכל נוקיה כמו שהיה בילדותי... ככה לכל אחד יש את המקום שלו והמחירים הרבה יותר שפויים ולא צריך להגיע 10 שעות מראש כדי לתפוס מקום נורמלי...
בכל אופן על גאגא אני מטורפת ולכן אשים את הסכום המטורף הזה כי שנים אני מחכה שהיא תחזור לפה (בהופעה הראשונה שלה לא הכרתי אותה בכלל).

וסתם שאלה לגבי הסטונס - הבנתי שהיה להם כמו מסלול הליכה כזה לקהל, זה לא הגיע לדשא?

DAN1EL

New member
כשג'אגר עלה על מסלול ההליכה

הצלחנו לראות אותו יותר מקרוב, אבל זה עדיין היה ממש רחוק.

ערן1987

New member
לא עושים בנוקיה כי נוקיה מכיל כ-10 אלף איש

וליידי גאגא יכולה להביא בלי בעיה לפחות 30 אלף איש (ובמקרים של אמנים גדולים אחרים גם 50 אלף), מה גם שהסאונד שם די נוראי.

ולסטונס הייתה במה כזו שיוצאת לכיוון הגולדן רינג וזה היה נראה נחמד מרחוק חח

elinoket

New member
שתי הופעות = פעמיים תשלום

למופיעה, לצוות שלה, לציוד ולכל אנשי הצוות והביטחון וגם ככה הרבה פעמים המפיקים יוצאים אם רווח נמוך או עם הפסד אז לא שווה להם לעשות את זה פעמיים... (בסטונס הם יצאו עם רווח די מינורי ובג'סטין ביבר יצאו בכלל בהפסד.... גם בהופעה של מדונה לא היה רווחים יותר מידי אם אני לא טועה)

ערן1987

New member
המפיקים של ביבר יצאו מופסדים

כי הם מכרו כחצי מהפארק כשהם ציפו למלא אותו

ערן1987

New member
אני חושב שפעמיים נוקיה לא תספיק

כי היא יכולה למלא כ-30 אלף איש לפחות, אולייייייי גם למלא את הפארק, ככה שהנוקיה קטן עליה - מה גם שהוא ממש לא מתאים להופעות שלה.

elinoket

New member
באצטדיון רמת גן יש 41583 מקומות...

וכבר עשו שם הופעה בעבר (של אלטון ג'ון אם אני לא טועה)
בקיצור זה פתיר... אבל למה לחשוב על הקהל אם אפשר פשוט לתת לו לעמוד מרחוק או להדחף למוות?

ערן1987

New member
אלטון ג'ון ולאונרד כהן, נכון

אבל ברגע שיש שם הופעה אז בגלל מיקום הבמה (בקצה מסוים של האיצטדיון) אז כמה אלפי מקומות יורדים בגלל זה.. אבל זכור לי שגם שם הסאונד לא להיט גדול

לגמרי! זו כל כך חוויה שונה

בדשא אתה נמחץ עם עוד אלפי אנשים וזה יכול ממש להרוס (במקרה של ג'סטין זה לא הרס לי כי ההופעה הייתה כל כך טובה וכי אני מתה עליו...אבל ברד הוט צ'ילי פפרס למשל זה ממש הרס לי וסבלתי... אבל עדיין אם הייתי בגולדן הייתי כל כך יותר נהנית..חבל שאין לי כסף לזה.. :\)

YEEZUS

New member
אני לא אלך.

אני מעריך אותה מאוד, אבל מבחינתי שני האלבומים האחרונים שלה היו מחורבנים.
חבל על הכסף והזמן שלי.

מאחל לכל מי שהולך ליהנות! :)

DAN1EL

New member
עדיין כפרפורמרית היא אדירה. זה ה-חוזק שלה.

לדעתי ממש שווה לראות אותה בהופעה, גם אם לא אהבת את האלבום האחרון (וגם אני לא אהבתי אותו כידוע).

למעלה