רשמי: ליידי גאגא תופיע בישראל ב-13/9!

2Dirrty4U

New member
היא עדיין קיימת?

מזמן לא שמעתי עלייה...
נגמרו לה הגימיקים והשטיקים ובלי זה המוזיקה שלה לא שווה דבר.

אני לא אלך גם אם יתנו לי כרטיס חינם לגולדן.
I'M NOT HERE FOR THAT

ערן1987

New member
זה כי האלבום האחרון שלה היה פלופ

והסינגלים שיצאו ממנו לא השאירו ממש חותם, בטח שלא אצל הקהל שלא נמנה על המעריצים שלה.

2Dirrty4U

New member
לא אכפת לי פלופ או לא

המוזיקה פשוט גרועה!
היא הייתה צריכה להישאר עם הפאה הבלונדינית פוני בובה של שנת 2008 ולעשות עוד פוקר פייסים ולא להתפלצן.

ערן1987

New member
במקרה שלה האיכות הנוראית של המוסיקה

"תרמה" לא מעט לכישלון של האלבום

RTur

New member
מתלבט לגבי זה. נכון לעכשיו אני לא הולך

אני מאוד מעריך אותה אבל אני לא אוהב את מה שנהייה ממנה לאחרונה בשני האלבומים האחרונים + קראתי ביקורות לא מפרגנות כל כך על הטור החדש שציינו בדיוק את הדברים שמפריעים לי בה לאחרונה...

מצד שני, זו בכל זאת הופעת פופ ואני כידוע חובב פופ לא קטן וההופעה בכל זאת אמורה להיות ברמה טובה..

בינתיים אני לא רץ לקנות כרטיס למרות שיש מצב שאשבר בסוף. נדבר על זה באוגוסט

Drunk in Love

New member
מזה ירד לכם ממנה פה

כמובן שיש גם כאלה שאף פעם לא אהבו אותה.

אני הולך כמובן, היא נותנת שואו מטורף ואין על הפופ שהיא עושה, הכי כיפי, צבעוני ומשוג(אגא)ע.
אני מת על שני האלבומים האחרונים ולעומתכם אני לא רואה מה השתנה כל כך בין שני הראשונים לשני האחרונים. זאת אותה גאגא, עדיין מחפשת למתוח גבולות, עדיין עושה פופ שנשמע כמו פסקול למצעד הגאווה, עדיין נועזת וטראשית.

Headspace

New member
אמנית מעולה וצבעונית

השטיקים והגימיקים שלה לא באים במקום אלה בנוסף לכישרון שיש לה לכתוב, ליצור ולהופיע. ולא נשכח את הקול האדיר שלה (שמשומה הסתתר בתחילת הקריירה).

ערן1987

New member
היא לא יכולה להתבסס יותר מדי על גייז

50 אלף גייז ימלאו את הפארק? אני חושב שגם להם יש גבולות חח

Music Man XD

New member
ממה שראיתי

מהטור הזה (לא כל כך הרבה), זה נראה כמו פריק שואו מקושקש. מה גם שאת ההופעות שהיו לה ב-Era האחרון לא אהבתי בכלל. המון קשקושים ומעט פואנטה. זה בעצם מה שמסכם את כל מה שקשור לאלבום האחרון שלה.

Headspace

New member
גולדן רינג, אם כבר אז כבר!

אני רוצה פעם אחת להנות מהופעה כמו שצריך בארץ.

elinoket

New member
משום מה אני לא מצליחה להרשם לאתר שלה

של ליטל מונסטרז! זה נתקע שעה בשלם ההרשמה אחרי שאני לוחצת על אישור! מה הסיכוי שאתה עוזר לי להבין למה??

ערן1987

New member
אני לא רואה את עצמי הולך להופעה הזו

2 האלבומים האחרונים שלה ממש לא הרשימו אותי ולא עשו לי חשק לשמוע אותם במלואם, מה גם שרוב הסינגלים שיצאו מהם היו נוראיים! אם היא הייתה בתקופה של ה-EP הראשון אז הייתי הולך בלי לחשוב פעמיים, אבל עכשיו? היא לא מעניינת אותי בכלל.

Headspace

New member
לא אהבת אף אחד?

Venus
Do What U Want Ft Christina
You & I
The Edge of Glory
Marry The Night

כלום?

אגב ראשון שלה היה אלבום באורך מלא, לא EP

למעלה