רשף כשף המקסימה

TheGreatNut

New member
הההממממ.....

"יש משהו שהשארת לא סגור בתיכון?" ישנם אנשים שהכרתי בתיכון ואני עדיין מחזיק מטען "שלילי" (נקרא לזה? כעס, שנאה, קנאה...) כלפיהם. ישנם דברים רבים שרציתי לעשות בתקופת התיכון ולא עשיתי, ואני מחזיק מטען "שלילי" כלפי עצמי בנוגע לכך. "דברים שציפית מעצמך ולא באו ליידי ביטוי?" בעיקר רצון בקשר זוגי - בחברה. "יכול לבוא ליידי ביטוי ביכולת שלך ללמוד, ביחסים בין מורה לתלמיד" קשה לי לראות את זה. מבחינה לימודית הייתי מרוצה מאוד מעצמי. "ובקשרים חברתיים שלא נסגרו." אולי כנ"ל - ישנם אנשים שהכרתי בתיכון ואני עדיין מחזיק מטען "שלילי" (נקרא לזה? כעס, שנאה, קנאה...) כלפיהם. ואולי גם חברים שיש לי עכשיו מהתיכון ושאני מרגיש שאין לי כבר רצון להיות איתם בקשר. בנוגע לדברים שאשכר כתב: אני מרגיש שאיני יודע כיצד לסגור קשרים רבים שיצרתי. הייתי שמח ללמוד כיצד לעשות זאת, או כיצד לפתח את היכולת לעשות זאת שכבר יש לי ברמה מסויימת. "אם זה חוזר דווקא היום, כנראה שהיום יש לך אופציה לסגור דברים מהתיכון." מעניין מאוד! אני אכן יכול לראות שמרחב האפשרויות שלי גדול מאוד יחסית לבעבר, בין היתר לסגירת קשרים שאיני רוצה בהם וליצירת קשרים חדשים שאני כן רוצה בהם.

רשף כשף

New member
דרך אגב

פעם מישהי שאלה אותי לגבי חלום תיכון שחוזר על עצמו והתברר שהיה לה עניין לא סגור עם חברה מהתיכון. היא התקשרה וחידשה את הקשר על מנת לסגור את המעגל הזה והחלומות הפסיקו לחזור.

למעלה