רשפים כאנ שמיר איתמר עבור

AdamINC

New member
טוב הוא עזר אצל שני האחים האחרים

אז אני לא רואה סיבה למה הוא לא יעזור לי. עכשיו שוש.

MrSpok

New member
במקרה אני מפקד

ואני במקרה גם מכוער. ואני לא מתרגש מסא"לים. בטח לא מפחד מהם. טוב חוץ מהמג"ד שלי. אבל הוא באמת מפחיד. אני הייתי פרדי מרקורי. בחזרה אליך, בריאן.

intertemp

New member
אאחחח...

צעיר, צעיר. אתה פשוט לא יודע כמה שטוב לך בביסל"ש!!! תאר לך עכשיו הייתה חי"רניק שצריך לישון באוהל בזמן שאתה ישן לך בחדר עם מזגן והייתה צריך לצאת לשטח עם ציוד ששוקל מינימום 40 קג' בזמן שלך יש את הטנק שיסחוב (אומנם לא סימן 4, אבל עדיף מכלום) ובשטח הייתה צריך לישון באוהל סיירים מסריח (אם בכלל) כשאתה יכול לישון לך בתוך הטנק או על הטנק על המכסה מנוע החם בלילה קר ואם אתה נהג בטנק אז כל זמן שלא נוהגים אתה פשוט חורפ לך כאילו אין מחר !!! אחח, כמה היה כיף בטנק...

לפי דעתי..צחי. . .

הוא עדיין לא התקרב לטנק....הוא כל היום כמו מניאק ב ש.ג עושה שמירות 3-3 או מנקה... הוא התגייס ליפני החג רק כדי שיהיה מישהו שיסגור בחג.. ואני רואה אותו כל פעם שאני נכנס ויוצא מהבסיס....

intertemp

New member
צחי?

מן הסתם הוא לא התקרב לטנק (מלבד בזמן שמירות במשטח) אבל המועד קרוב, טירונות שיריון זה רק חודשיים. והשמירות אם זכור לי נכון זה 2-4

intertemp

New member
אהה...

אז תרשום: "צחי מדבר" בסוגריים או משהו כזה ולא כאילו שאתה פונה לצחי

AdamINC

New member
טעות טעית בן..

אני לא מנקה ולא שומר 3-3. אני שומר 2-4, וזה היה רק לשבוע אחד (בינתיים). ומתי אתה רואה אותי כל פעם שאתה נכנס ויוצא? אה?

למעלה