../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif
איזה חמוד
הכיף כולו שלי לדעת שזה מה שאתה חושב ו
ענקית על התמיכה התמידית
איזה טוב שיש מקומות שאני יכולה לדבר בהם בגובה העיניים מבלי לחטוף(עתידי כמנחה בערוץ ילדים חצי מובטח
)...
לא סיפרתי אתמול למה אני עצבנית על המנהלת המטומטמת ההיא-ביום שני דיברתי עם הסגנית מנהלת ועם היועצת של הבית ספר כדי לקבוע מתי תהיה הפרידה ולבקש שהיועצת שמלמדת גם כישורי חיים תהיה בשיעורים האלה בכיתה ו' וז' כי היא גם הייתה אז ביום הולדת שלי ואותה אני מאוד אוהבת,קבענו ב12.2 כי בכול יום אחר שרציתי או שהן לא נמצאות או שיש פעילות בית ספרית אחרת(אחרי שהן הטעו אותי ואמרו לי ב11.2 או ושכחו לבדוק שזה יום שבת...הזויות...)וכבר התחלתי להתארגן מבחינת הנוכחים שחשוב שיהיו(המחנכת הקבועה,המורה חיילת,חברה שתשיג שחרור מהצבא ותעזור לי לסחוב את המתנות,המתתקים והעוגה ותתמוך בי כשאני בטח אתחיל להתרגש מידיי וגם אדון סלב שלמרות המשחקים המעצבנים עדיין מאוד עזר לי כשהייתי צריכה),יום חמישי בערב שלחתי הודעות למחנכת המחליפה(שלא טרחה להתקשר אפילו פעם אחת מאז החופש הכפוי ואז יזום,סיננה אותי חופשי וכשהתקשרתי לאחל לילד מזל טוב לפני שבועיים אחרי שקבענו וביקשתי לדבר שנייה גם עם שאר הילדים היא פשוט חטפה את הטלפון ואמרה "אנחנו באמצע פעילות,אני אדבר איתך,ביי" כשזה היה הסוף של חגיגת היום הולדת וסוף השיעור ולא הייתה שום בעיה בעיקר כשקבענו,מיותר לציין שהיא לא התקשרה אחר כך....),שלחתי לה כמה הודעות ברצף בגלל שטלפונית לא הצלחתי להשיג אותה וכול פעם כשהצלחתי היא הבטיחה לחזור אליי ולא קיימה,בהודעות רשמתי לה בסך הכול מתי מתוכננת הפרידה,מי הוזמן על ידי ואולי יגיע,איך אני מתארגנת,עם מי זה נקבע,בקשה שתעדכן כול הזמן את הילדים משתי הכיתות כדי שיגיעו באותו היום ובסוף איחלתי לה בהצלחה במבחנים ושתהנה בחופשת הסמסטר שיש לה מהאוניברסיטה,היא לא ענתה לי על שום הודעה(המינימום הוא להגיד תודה על הבהצלחה שהייתה ההודעה האחרונה),אתמול בבוקר בשעה בערך 11 פתחתי את הפלאפון ושמעתי הודעה קולית מהסגנית מנהלת שמבקשת שאני אחזור אליה ולא מפרטת למה,לא חזרתי אליה כי הייתי בטיסות וידעתי שגם ככה היא בשיעור באותו הזמן(היא התקשרה שעתיים לפני שפתחתי את הפלאפון),החלטתי לדחות את השיחה איתה ליום ראשון או משהו,מה כבר יכול להיות דחוף?..בעיקר כשכאמור דיברנו ביום שני והיא ממש התעניינה ועודדה אותי לבוא להיפרד ולבקר בימי שישי אם יתחשק לי כמו שהצעתי(זה יום שבדרך כלל המנהלת לא נמצאת בו,אני בחופש במילא,המחנכת הקבועה תחזור ועוד מעט המנהלת בכלל תצא לחופשת לידה ככה שאין סיכוי להיתקל בה,מה רע?....),בסביבות שלוש פתחתי שוב את הפלאפון(אני לא אוהבת במיוחד פלאפונים,כשאני בבית אין לי ממש קליטה-אין בכול האיזור וגם כשהוא כבר פתוח מחוץ לבית סביר שהוא על שקט,שיחות רציניות אני בטוח לא אעשה במקומות שאין בהם פרטיות ככה שהפלאפון נועד מבחינתי לשיחות עידכון להורים,בירור פרטים בוערים ואס.אמ.אסים כשאין זמן לדבר...)וגיליתי שתי הודעות מהמנהלת,זאת הפעם הראשונה אי פעם שהיא יצרה איתי קשר מעבר לבית ספר ועוד לקבל ממנה הודעות אס.אמ.אס שבדרך כלל מיועדות לאנשים שאוהבים,מה שמצחיק הוא שבדיוק בבוקר חשבתי למחוק את המספר שלה מהזכרון של הפלאפון(כולל מספרים של רוב האנשים שקשורים לשם,עם רובם אין קשר כשלא רואים אותם והם לא טרחו לבדוק מה שלומי כשהייתי זקוקה לזה...)והחלטתי לדחות את המחיקות עד אחרי הפרידה הרשמית,באס.אמ.אסים היא כתבה שאם אני רוצה לבוא להיפרד אני צריכה לדבר רק איתה ולא לדבר עם כול האנשי צוות(כולה שתיים שדיברתי איתן ואחת שעדכנתי מתוקף תפקידה!)כי זאת הטרדה,העצבים שלי הרקיעו לגבהים חדשים-איפה בדיוק ההטרדה פה?החזקתי את עצמי חזק לא להגיב לה(ברור שאם הייתי מגיבה התגובה הייתה מאוד חדה ולצערי אני עוד זקוקה לחתימה של הבהמה)וגם לא להיכנס במחנכת המחליפה ולהגיד לה שתלך לעזאזל כי מין הסתם היא בטח הלכה להתלונן ששלחתי לה כמה הודעות ברצף,עובדה שעד ההודעות אליה לא הייתה שום בעיה כשדיברתי עם הסגנית והיועצת,גם כן פוסטמה...הסיבה שפתחתי את הפלאפון הייתה בכלל כדי לסמס לחברה איזה מספר טלפון כי היא התקשרה וביקשה והוא היה רשום לי בפלאפון ויצא שהיא פשוט קיבלה ממני הודעות שהבהירו לה שתצלצל אליי דחוף לפני שאני מאבדת שליטה ועושה משהו שאני ממש אתחרט עליו,קרוב לשעה היא ניסתה להרגיע אותי ולא הכי הצליחה,יש גבולות לכמה אני יכולה לשתוק ועוד כשאני מואשמת בהטרדה?על מה בדיוק???...שקלתי לבוא להיפרד במקום ב12.2 ביום רביעי שגם המחנכת המחליפה לא נמצאת וגם המנהלת(זה היום החופשי שלהן,למנהלת גם יום שישי חופשי,מלבד פעם בחודש בערך שאז היא באה להפיץ את טיפשותה לצער כולם,אבל ביום שישי רוב התלמידים לא רוצים לבוא ואני לא רוצה פרידה מכמות שאפילו לא תגיע לרוב הילדים...)וככה לחסוך לעצמי עצבים וצביעויות(הינה סיבה שאני רוצה להיפרד בעיקר מהילדים ולא מהצוות,אני שונאת משחקים של פרידות בסגנון "חבל שאת עוזבת,תהיי חסרה...כמה נתגעגע..." כשלא טורחים להתקשר ולשאול מה איתי במשך חודש כמעט!שלא נזכיר את החודשיים שעברו שהיו סיוט מבחינתי וראו עליי שאין לי הרבה אור בעיניים),הבעיה שאני עדיין צריכה את החתימה המחורבנת הזאת כדי לא להפסיד בכלל(כבר הסכמתי לוותר ואמרתי שמקסימום אני אשלים חודש,אבל אבא שלי הסביר לי בצורה חד משמעית שאסור לי להפסיד בגללם כסף שעבדתי עבורו)ואם הרכזת שלי לא תסכים שהחתימה תהיה מהסגנית במקום אין לי ברירה אלא לבוא ביום שהמנהלת נמצאת,להיכנס לחדר שלה,להימנע מלעשות פרצופים ולהגיד לה את דעתי עליה ולצאת ברגע שהיא חותמת בלי דיבורים מיותרים שממש אין לי כוחות אליהם...האמת שבדקתי עם אחת המנהלות מהבתי ספר שאני אעבור אליהם(היא חברה טובה של ההורים) ושאלתי אותה אם זה בסדר לקרוא לילדים בשמות חיבה או להיות איתם בהפסקות לפעמים והיא בכלל לא הבינה למה אני שואלת ואמרה לי שלכול ילד שם יש מלא כינויים וגם המחנכים נמצאים בהפסקות עם הילדים כשבא להם,המשכתי לתחקר אותה ובאיזשהו שלב היא שאלה אותי "תגידי המנהלת שם היא סוהרת או מנהלת?" וזה בעצם מייצג הכול,חקרתי גם שתי בנות שעשו את אותו התפקיד(אחת התחילה השנה-היא למדה שכבה מתחתיי בתיכון ככה שהכרנו ואחת סיימה את השירות לפני שנה וחצי ונפגשנו ביום הולדת של שכנה באוקטובר) ושתיהן היו המומות ממה שאני מתארת ומכמה שאני בטראומה,שתיהן גם הסכימו שהמנהלים בעפולה הרבה יותר אנושיים ודואגים ושאני בהחלט יכולה להיות מצויינת בתפקיד(כול אחת מנימוקים אחרים) וזה כבר עודד אותי קצת... ממחר אני מתחילה בעפולה,אני אעדכן ובינתיים אני מזכירה שגם עידכונים מכם תמיד יתקבלו בברכה(נגיד התעודות שמתקרבות...)ולא לשכוח שב17.2 יש למיליהו ולטלי (וגם לאחי הקטן)יום הולדת