strawberrys
New member
../images/Emo143.gif../images/Emo24.gif../images/Emo143.gif
סטטה, אני לא צפויה>< אתם פשוט מכירים אותי הרבה זמן
האמת שזה קצת מוזר לי הסידור הזה, שכל יום את בבית ספר אחר. אבל סבבה, גם זה טוב, ובטח כל דבר יותר טוב מהמקום ההוא(((((
עבודות משרדיות זה אכן נשמע משעמם, אבל תחשבי שיש אנשים שעושים את זה כל יום 9 שעות או יותר ומסתדרים עם זה כי אין ברירה, לא יודעת, אולי זה מנחם. וזה גם בהחלט לא קל להרגיש שאתה עושה הרבה פחות ממה שאתה מסוגל, אני מכירה את הנושא יחסית מקרוב, נו, משפחה וכו', וזה באמת נראה קשה, אבל לא יודעת, נראה לי שתמיד כדאי לחשוב שזה חולף, או שזה לא ככה כל הזמן. עכשיו, אני רוצה להבין, 13 דפים?!?! בכתב 12? נאמ.. אני יודעת? כל הכבודP: אני פעם כתבתי מכתב למישהי שהייתה פעם מורה שלי ורבתי איתה, וזה ארך פחות מחצי עמוד. פשוט הרגשתי שאני חייבת לדבר איתה או משהו. אני חושבת על זה, הייתי כולה בת 12, מה זה משנה למישהו הגחמות המפגרות שלי וכמה הן יכולות להשפיע על אדם מבוגר? אבל תכלס, נראה לי פגיעה מכל אדם היא פגיעה, גם אם זה תלמיד או חניך או לא משנה מי. בכל אופן, זה מזכיר לי שגם אני צריכה לכתוב מכתב בקרוב^^ אני שנה בקבוצה בחוג סיירות, ולא תהיה פעולה, ויש טיול ואני לא יוצאת אליו. אז חשבתי מגניב לכתוב להם איזה מכתב-מגילה כזה, משהו בסגנון שלך (אבל לא 13עמודים!! יותר בכיוון של שניים-שלושה עמודים, בכתב יד) ולהעביר למישהו ביום של הטיול, והם יקראו אותה בזמן שאני אהיה פה, וזה נחמד. אני רק צריכה לשים לב שזה לא יהפוך למשהו קיטשי ודביק, כי קיטשי ודביק זה לא כיפי, וזה אפילו קצת הורס. נאמ, וביקשת מגילה, ובאמת בא לי לכתוב אחת, אז אני אספר כל מיני קשקושים מהזמן האחרון. המורה שהחליפה את המורה לביולוגיה כנראה פוטרה (וטוב שכך), ועכשיו אין לנו ממש מורה קבועה לביולוגיה. הביאו מורה קבועה, אבל היא יכולה ללמד רק מיום רביעי עד שישי>< אז ביום ראשון כל פעם יש לנו איזו מורה אחרת או משהו, וזה מפגר, כי אנחנו צריכים להתחיל לעבוד על העבודות חקר, ואי אפשר לעשות את זה בלי מישהו שיסביר לנו איך לעשות כל שלבXP בכל אופן, יש איזו מורה אחת למדעי החברה, שכנראה יש לה הרבה שעות חופשיות או משהו, כי החליפה מורות אצלנו כל-כך הרבה פעמים (גם את המורה לאנגלית, וגם את המורה לגיאוגרפיה איזה פעמיים), עד שהיא מכירה את השמות שלנו. ובשיעור האחרון אמרתי לה שמתאים לה להיות מדריכה. כי היא כזו אחת נורא מתחברת עם התלמידים, כלומר, יחסית למורות אחרות. חוץ מהקטע של ההומור, היא נורא כל הזמן מתעניינת בשלומנו, אפילו אם סתם במקרה רואים אותה במבואת מנהלה. והיא גם מהמורות האלו שמניחות יד על הכתף בזמן שהן מדברות איתך, אבל לא כמו המורה הפדופילית שלי נגיד, שגם עושה את זה כל הזמן והרבה יותר מדי, אלא בצורה אחרת, קשה להסביר. ובאמת שמתי לב שהרבה תלמידים מנסים להשיג את תשומת הלב שלה, יותר משאר המורות, נו אני תמיד שמה לב לחדברים מהסוג הזה. בכל אופן, אמרתי לה את כל זה, והתפתחה מן שיחה נחמדה, גם עם הבנות שיושבות איתי בשולחן. היא אמרה שהיא מאמינה במגע בקשר עם תלמידים, וכמה שזה נשמע כמו אמירה פדופילית או משהו, זה לא ככה. כי נכון יש מבוגרים שנוגעים באנשים בצורה קצת פדופילית כזו, כאילו לא אמיתית, אלא בשביל ההנראה שלהם, ויש מבוגרים שזה לא ככה אצלם. ואלה שזה לא ככה אצלם, גם יודעים להבחין מלכתחילה מי אוהב את זה(כמו אלה שמנסים להשיג תשומת לב), ומי לא צריך את זה, ולא אוהב את זה (נו, למשל אני. בעע, אנשים מבוגרים זה מעיק). בכל אופן, אמרתי לה שאולי זה נכון, אבל שיש גם מקרים שכאילו במקום שקודם תהיה איזושהי קרבה וקשר טוב בין התלמידים למורים ואז יהיה מגע, יש כאלה שחושבים שאם הם יגעו בנו זה מה שיצור את הקשר, וזה יוצר קצת בעיה. והיא אמרה שזה נכון, וזה באמת צריך להיות משהו נלווה, ולא במקום. וואי, ממש התפלספתי פה ללא גבול, אבל תסלחו לי, נו, כל העניין מעסיק אותי בזמן האחרון. ותסלחו לי אם חלק מהמשפטים יצאו פדופילים משהו, אבל צריך לדעת לעשות הפרדה. התחלנו ללמוד השבוע הסטוריה (היסטוריה, גיאוגרפיה ספרות ותנ"ך זה בסמסטרים אצלנו), והיה ממש כיף. התחלנו ללמוד את הסיבות לפריצת מלחמת העולם הראשונה. היה ממש מעניין והרצנו בדיחות בשיעורXD כמו עם הרייך השני שקראו לו "ביסמארק" (איזה שם, בחיי)..ואת השאר אני לא אספר, כי אולי יש פה כאלו שלא אוהבים בדיחות שחורות. גם המורה מלמדת טוב ומעניין, והיא גם צחקה איתנו,(היא הייתה בין הבודדים שהבינו את הבדיחה על ביסמארק) למרות שחששנו, כי גיאוגרפיה היא לימדה די משעמם, אבל אולי זה היה בגלל שהחומר משעמם. התחלנו גם ללמוד תנ"ך והגיעה מורה די מוזרה, אבל בעצם רוב המורות נראות מוזרות בהתחלה, ואחר כך מתרגלים אליהם. כמובן שציירתי קריקטורה בזמן בשיעור והעברתי אותה בין האנשים, וחוץ מכך ש-אני חייבת להודות- זה מלטף קצת את האגו, זה באמת כיף ומצחיק. טוב, נראה לי שאני אסיים פה, כי אומנם מגילה זו מגילה, אבל יש גבול לכל דבר. ובאמת תכתבו גם אתם, עצלנים שכמותם><
סטטה, אני לא צפויה>< אתם פשוט מכירים אותי הרבה זמן
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)