שאאאאלווווןןןןןן

שאאאאלווווןןןןןן ../images/Emo9.gif

קצת בכללי
שם: פירסינג: קעקועים: גובה: מידת נעליים: צבע שיער: אחים/אחיות: בת כמה את נראית: משקפיים? גשר? עבר פלילי: שפות: הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם...
את/ה דלוקה על מישהו: את/ה רוצה לגור במקום אחר: את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: את/ה רוצה עוד פירסינג: את/ה אוהבת רכבות הרים: את/ה הייתם בחו"ל: בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: להרוג אנשים: עישון אצל בני עשרה: נסיעה במכונית אחרי ששתית: מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: אי פעם בכית על בן: אי פעם שיקרת: אי פעם נעצרת: כמה פעמים...
היית מאוהבת: נשבר לך הלב: שברת לבבות: השם שלך הופיע בעיתון: התחרטת על דברים שעשית: נטיות וסטיות..
סטרייט/גיי/ביי? האם אי פעם התנשקת בן המין השני? עם יותר מ5? יותר מ10? עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? התנשקת עם בן מינך? עם יותר מ5? יותר מ10? האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? האם קשרו אותך פעם למיטה? האם ביצעת אקט מיני במכונית? האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: ממתק: סרט מצויר: קורנפלקס: מסטיק: צבע: יום בשבוע: היום הכי לא מועדף: תכשיט: חורף\קיץ: בחדר: האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: ראה אותך בוכה: התקשר אליך: הלכת איתו לסרט: צעק עליך: שלח לך מכתב: האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה? אהבה ממבט ראשון? חיים שאחרי המוות? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? הופעת בציבור בפיג'מה? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? רצית להיות המין השני? דברים אהובים
שיר אהוב: אוכל אהוב: תוכנית אהובה: ספורט אהוב: תחביב: זמר/זמרת/להקה אהובים: עיתון אהוב: וסתם
מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום? סתיו או אביב? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? איזה ארוחה אחרונה אכלת? תיכון או אוניברסיטה? אתה משועמם/ת? רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?

ManRed

New member
ארוך... כמעט כמו ה29...

קצת בכללי שם: אישאדום פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.78 מידת נעליים: 47 צבע שיער: שחור אחים/אחיות: 2 אחיות אחד 1 בת כמה את נראית: אני צריך לשאול אותכם.. משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: גנבתי סוכריות מהמכולת של יוסף.. אני מצטער.. שפות: עברית אנגלית קצת צרפתית וקללות ברוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חוש הומור הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? פה גדול האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים:מאוד את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: רק אם יש דרך קלה ומהירה להגיע.. להרוג אנשים:
עישון אצל בני עשרה:
נסיעה במכונית אחרי ששתית:
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:
אי פעם בכית על בן:
אי פעם שיקרת:
אי פעם נעצרת:
כמה פעמים... היית מאוהבת: יותר מידי פעם שכבר הפסקתי לספור נשבר לך הלב: גם מלא פעמים שברת לבבות: לא יודע השם שלך הופיע בעיתון: אולי פעם אחת במקומון התחרטת על דברים שעשית: יותר מידי פעמים נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייט האם אי פעם התנשקת בן המין השני?כן עם יותר מ5? בדיוק יותר מ10? לא עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? לא עם יותר מ5?-- יותר מ10?-- האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא האם קשרו אותך פעם למיטה?לא האם ביצעת אקט מיני במכונית?לא האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?כן מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? חוף ים דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: 29סמ ממתק: אדום סרט מצויר: דיסני קורנפלקס: קוקו פופס מסטיק: אורביט צבע: אדום יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: שלישי תכשיט: שערה של אביגייל חורף\קיץ: חורף בחדר: מיטה האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אחותי ראה אותך בוכה: אמא שכלירז נפטרה.. התקשר אליך: אולי בנטל.. הלכת איתו לסרט: פייי מזמן!! כל החבורה מהחטיבה צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: לא זוכר האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לפעמים, כל מיני אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לפעמים יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט? לא היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: כל פעם משתנה אוכל אהוב: רגיל המבורגר צ'יפס וכו' תוכנית אהובה: וויל וגרייס ספורט אהוב: כדורמים תחביב: לאסוף בולים מתקופת המנדט.. זמר/זמרת/להקה אהובים: כל פעם משתנה עיתון אהוב: לא קורא וסתם מה השעה עכשיו? 4 וחצי תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להוציא את הכלב איזה ארוחה אחרונה אכלת? שניצלים ואורז תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? מאוד רעש אחרון ששמעת? אחותי מדברת בטלפון ריח האחרון שהרחת?ריח של גשם איזה רינגטון יש לך בפלאפון? לכל אחד יש מותאם מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? קרן בקנדה

keeeren

New member
חחחחח

תכשיט אתה מתכוון לשערה שזרקתי לך? מוחעחעחעחעחעחע

ManRed

New member
רעה! זה היה החיים שלי!

לא נורא יש לי אחד ספייר בארנק כקמע למזל טוב! את לא תזרקי אותו!!

keeeren

New member
עונה...../images/Emo9.gif

קצת בכללי שם: קרן פירסינג: יש סיידליפ..
ובתכנון טראגוס.. קעקועים: יהיה.. בעתיד.. גובה: 1.62 ככה.. מידת נעליים: 37-8 צבע שיער: צבוע-שחור אחים/אחיות:אח אחד בת כמה את נראית: וואי אהמ לא יודעת.. אבל נראה לי שפחות מ16 משקפיים? יש גשר? אין עבר פלילי: לא שזכור לי..
שפות:עברית, אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חיצונית? שיער.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? בטן:( האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא בדיוק אבל בערך
.. בים בם בום את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יש מצב את/ה רוצה עוד פירסינג: כן.. טראגוס והליקס
את/ה אוהבת רכבות הרים: כה את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד להרוג אנשים: נגד עישון אצל בני עשרה: נגד.. נגד עישון בכלליות נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד, מן הסתם מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד ועוד איך
האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כה אי פעם בכית על בן: כה אי פעם שיקרת: כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אף-פעם נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: אין לי מושג.. השם שלך הופיע בעיתון: עיתון מקומי פעם אחת, עיתון בית ספרי כמה פעמים התחרטת על דברים שעשית: לא יותר מדי.. נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי?סטרייטית האם אי פעם התנשקת בן המין השני?כה עם יותר מ5?לא יותר מ10?לא עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?כן התנשקת עם בן מינך?כן עם יותר מ5?לא יותר מ10?לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?לא שזכור לי.. חחחחח
האם קשרו אותך פעם למיטה?לא האם ביצעת אקט מיני במכונית?לא מלא.. האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?לא במיוחד מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?גינה ציבורית.. לא ממש הזוי.. דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אין ממתק: אוראו סרט מצויר: מלך האריות קורנפלקס: רגיל, גרנולה מסטיק: מנטה צבע: שחור,חום,תכלת יום בשבוע: שישי, מבחינת מערכת שעות ראשון.. היום הכי לא מועדף: אין כזה תכשיט: לא עונדת תכשיטים ממש חורף\קיץ: קיץ בחדר: המיטה..
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: הרבה זמן לא בכיתי.. אולי שחר התקשר אליך: מעיין הלכת איתו לסרט: לא זוכרת.. אני הולכת היום לסרט צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: ענבר בראש השנה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ממש אהבה ממבט ראשון? לא בדיוק.. אולי אהבה רגעית כזאת.. לא אהבה-אהבה חיים שאחרי המוות? יותר בגלגול נשמות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים שיר אהוב: תלוי בתקופה.. כרגע של נירוונה-come as u r אוכל אהוב: מרקים למיניהם.. לפחות כרגע תוכנית אהובה: חברים.. תמיד!!
ספורט אהוב:לראות-כדורגל תחביב:אין כזה.. חחחחחח אני ילדה סתמית=] זמר/זמרת/להקה אהובים: עברי לידר, שייגעצ, מוניקה, בלינק182, גרין דיי... עיתון אהוב: ידיעות אחרונות של סופ"ש.. וסתם מה השעה עכשיו? 18:56 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? נראה.. איזה ארוחה אחרונה אכלת? מרק אפונה ירוקה עם קרוטונים.. תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? כה רעש אחרון ששמעת? רעש? אהמ השיר שלנו ברקע.. חחחחחח ריח האחרון שהרחת? קנזו פלאוור.. איזה רינגטון יש לך בפלאפון? עברי לידר-יום טוב מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? מעיין..=] אני בספק אם מישהו קרא אבל זה העביר לי את הזמן
חג שמח

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifלמרות שאני ממהרת...

חחחח תראו איזה חמוווווד
אהבתי+ .
קצת בכללי
שם:
גלי! כןכן, ככה רשום בתעודת זהות, זה השם שההורים שלי נתנו לי. טובי, מוזר, הא?
פירסינג:
אין
אבל ישלי עגיל דיי חדש באוזן קעקועים:
אין גובה:
1.65 בערך מידת נעליים:
39-40 בערך צבע שיער:
שחור ובקצוות כחול-סגול אחים/אחיות:
אחות בת כמה את נראית:
מממהכי הרבה שנתנו לי היה 19 משקפיים?
יש
אבל אני הולכת לרוב עם עדשות גשר?
אין עבר פלילי:
אין שפות:
עברית, אנגלית, ספרדית.. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?
ממממ.. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?
הרבה
האם...
את/ה דלוקה על מישהו:
ממ...אולי, לא'דעת, ישמצב, נוו. את/ה רוצה לגור במקום אחר:
אפשרי את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית:
מממ...כן [למרות שישלי עבר לא נחמד בעניין] את/ה רוצה עוד פירסינג:
אני רוצה ת'ראשון! את/ה אוהבת רכבות הרים:
לא את/ה הייתם בחו"ל:
כן
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים:
זה דיי מבאס
אבל תלוי להרוג אנשים:
נגד עישון אצל בני עשרה:
נגדד!! חח סתם, שכל אחד יעשה מה שבאלו נסיעה במכונית אחרי ששתית:
נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:
שיהיה להם בכיף
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת:
על חברה טובה, כן. אי פעם בכית על בן:
כן
אי פעם שיקרת:
כן אי פעם נעצרת:
לא
כמה פעמים...
היית מאוהבת:
לא'דעת נשבר לך הלב:
הרבה שברת לבבות:
פעמיים נראלי השם שלך הופיע בעיתון:
מממ..לא'דעת התחרטת על דברים שעשית:
הרבה
נטיות וסטיות..
הממממממ...
סטרייט/גיי/ביי?
סטרייטית האם אי פעם התנשקת בן המין השני?
מממ..לא ממש
עם יותר מ5?
חחחחחחחח יותר מ10?
:| עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?
לאא התנשקת עם בן מינך?
לא עם יותר מ5?
לא יותר מ10?
כן! עם 40! בחמש דק'! האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?
לא :| האם קשרו אותך פעם למיטה?
לא האם ביצעת אקט מיני במכונית?
לא האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?
בוודאי! חח סתם, נו. מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?
ממממ...
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות:
Shit, נהדר ממתק:
ממ..שוקולד סרט מצויר:
כל הסרטים של דיסני קורנפלקס:
רגיל, צהוב כזה
מסטיק:
אורביט צבע:
שחור, אדום, תכלת, כתום יום בשבוע:
שישבת היום הכי לא מועדף:
נראלי שני תכשיט:
הכלל חורף\קיץ:
סתיו בחדר:
מיטה, טלויזיה, השולחן החדר והסקסי שאבא בנה לי
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך:
אפ'חד חוצממני לא ישן מעולם במיטה שלי ראה אותך בוכה:
מממממ..חוצממני? נראלי טול, או אוריש.. התקשר אליך:
סבתא
הלכת איתו לסרט:
אני נגד קולנוע! צעק עליך:
אחותי
איזה מכות רבנווו שלח לך מכתב:
ממממ..מיש'ו
[המבין יבין]
האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה?
מממ אני יורקת כשאני רואה חתול שחור, לא משאירה נעליים הפוכות.. אהבה ממבט ראשון?
כן
חיים שאחרי המוות?
אינלי מושג יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
לא ממש..
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
כן הופעת בציבור בפיג'מה?
לא בכית בסרט?
כן היית על במה?
כן חשבת שאת\ה הולך למות?
כן נכשלת במקצוע?
כן הורידו אותך כיתה?
עוד לא
הקפיצו אותך כיתה?
חחחחחחחחחח
רצית להיות המין השני?
פעם בחודש.. חחח
דברים אהובים
שיר אהוב:
ממ..יש המון, לאחרונה Yesterday של הביטלס אוכל אהוב:
חביתה [?] תוכנית אהובה:
קינן וקל
, גור ואוח, מה בנים רוצים, חברים ועוד מלא ספורט אהוב:
אין תחביב:
לישון, לנגן.. זמר/זמרת/להקה אהובים:
נוווו... אתם שאלתם! Fall Out Boy Good Charlotte Maroon 5 James Blunt Nickelback Yellow Card Linkin Pa

sheygetsit

New member
תשובהה =]

קצת בכללי שם: טל פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.65 מידת נעליים: 39 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: 14 כמו שאני משקפיים? אין גשר? ריבועים =\ עבר פלילי: אין חחח שפות: עברית אנגלית ערבית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? חיוך (?) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שיער =\\\ האם... את/ה דלוקה על מישהו: נקסט את/ה רוצה לגור במקום אחר: בטח!!! עם יובל =) את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי ואני לא רוצה את/ה אוהבת רכבות הרים: אמממ בסדר לא משו =\ את/ה הייתם בחו"ל: כןןן באיטליה טורקיה וקפריסין בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אממממ כן למה לא להרוג אנשים: לאאאאאא עישון אצל בני עשרה: לאא נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאאא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אינבעיה שיעשו מה שהם רוציםם האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא שזכור אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: אואה... אמממ אולי 3 פעמים נשבר לך הלב: 3 פעמים (חחח) שברת לבבות: אממ פעם אחת (לא מספיק?) השם שלך הופיע בעיתון: אולי פעם פעמיים התחרטת על דברים שעשית: אואה הרבה פעמים נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייט האם אי פעם התנשקת בן המין השני? לא האם קשרו אותך פעם למיטה? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם ביצעת אקט מיני במכונית? לא האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? לא דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: יובל ממתק: הכל בעיקר שוקולד סרט מצויר: נקסט קורנפלקס: אמממ עוגי (?) מסטיק: של אורביט צבע: או ירוק או ורוד יום בשבוע: אממממממממ היום הכי לא מועדף: אממממממממ תכשיט: צמיד חורף\קיץ: חורףףף.............. בחדר: ? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אמממ אחותי ראה אותך בוכה: ד'.. התקשר אליך: אחי הגדול (נשמע עלוב?) הלכת איתו לסרט: לוזוכרת צעק עליך: אמא שלי (כי לא עשיתי מה שהיא ביקשה
) שלח לך מכתב: לוזוכרת האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? כן שרואים חתולה שחורה יורקים וכו' אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? לא נראה לי נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? אממ נראה לי שכן דברים אהובים שיר אהוב: וואי זה קשה יש הרבה אוכל אהוב: שוקולד נחשב? תוכנית אהובה: אני מכורה לטלוויזיה אז יש הרבה תוכניות ספורט אהוב: ריקוד (זה טוב לא?!) תחביב: ריקוד זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ ועברי =]]]]]]]]] עיתון אהוב: ראש 1 וסתם מה השעה עכשיו? 7.12 תפוח או בננה?תפוח יאק בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להיכנס לפורום של עברי איזה ארוחה אחרונה אכלת? בורקסים תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?ממש לא סתם שיהיה מה לעשות בזמן שאני שומעת שירים רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה ריח האחרון שהרחת? עוגה איזה רינגטון יש לך בפלאפון? אינטרקום מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לדוב שלי קרררררררררר לי

Hezi The One

New member
משעמם לי#@%#@%

שם: חזי פירסינג:אין קעקועים: אין גובה: 1.74 מידת נעליים: 42 צבע שיער: בלונדיני אחים/אחיות: אח אחד בת כמה את נראית:בגילי נראהלי משקפיים?אין גשר? אין עבר פלילי: לא ממש שפות:אנגלית,עברית,ספרדית וקצת ערבית:$ הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הרבה האם... את/ה דלוקה על מישהו: אפשר להגיד,אבל ירד לי ממנה קצת את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא,היא בלתי ממומשת את/ה רוצה עוד פירסינג: אני רוצה אחד:( את/ה אוהבת רכבות הרים:כע את/ה הייתם בחו"ל:כע בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:בעד להרוג אנשים: בעדXD עישון אצל בני עשרה:שעשו מה שרוצים נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כע אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כע אי פעם נעצרת: לא ממש כמה פעמים... היית מאוהבת: 2 נשבר לך הלב: אף פעם שברת לבבות: לא ספרתי,4[?] השם שלך הופיע בעיתון: פעמייםXD התחרטת על דברים שעשית:המון נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי?סטרייט האם אי פעם התנשקת בן המין השני?כע עם יותר מ5?כע יותר מ10?כע עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?כע התנשקת עם בן מינך?לא עם יותר מ5?לא יותר מ10?לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?לא בדיוקXDDDD האם קשרו אותך פעם למיטה?כע האם ביצעת אקט מיני במכונית?אפשר להגיד האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?כעXD מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?עזריאלי באמפי דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ציצי ממתק: גומי סרט מצויר:מלך האריות קורנפלקס: כריות מסטיק: אורביט צבע: כחול יום בשבוע:שלישי היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: קיץ בחדר: מחשב האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: לוזוכר התקשר אליך:חבר הלכת איתו לסרט:חברים צעק עליך: ידידה שלח לך מכתב:אורוש האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא ממש אהבה ממבט ראשון?ישמצב חיים שאחרי המוות?כע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כע הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? לא היית על במה? כע חשבת שאת\ה הולך למות?כע נכשלת במקצוע?כע הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?רצו... רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב:אם כבר-היהודים אוכל אהוב:לוידע תוכנית אהובה:מכושפות ספורט אהוב:כדורגל תחביב:צופים זמר/זמרת/להקה אהובים:היהודים,עברי לידר,שייגעצ עיתון אהוב:לוידע וסתם מה השעה עכשיו? 20:12 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? ללכת עם חברים כנראה איזה ארוחה אחרונה אכלת?לוזוכר תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת?כע בערך רעש אחרון ששמעת? טלוויזיה ריח האחרון שהרחת?אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אחלום לנצח-מופע הארנבותשל ד"ר קספר מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?לוידע

למעלה