שאאאאלווווןןןןןן

ס ט י י ק

New member
><

קצת בכללי שם: הדר פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.60 מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: אח ואחות בת כמה את נראית: 14\15? משקפיים? אין גשר? עוד שבוע
עבר פלילי:גנבתי מסטיק מהמכולת,סליחה שפות:עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?איכ>< הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר:כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג:כן את/ה אוהבת רכבות הרים:כן את/ה הייתם בחו"ל:כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד ונגד להרוג אנשים:תלוי מי
עישון אצל בני עשרה: בתור אחת שמעשנת אני מעדיפה לשמור על זכות השתיקה
נסיעה במכונית אחרי ששתית: לאלאלא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בכיף
האם את\ה... אי פעם בכית על בת:כן אי פעם בכית על בן: 0א אי פעם שיקרת:כה אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת:אף פעם
נשבר לך הלב:כנל שברת לבבות:לא שברתי השם שלך הופיע בעיתון: בחיים לא התחרטת על דברים שעשית:המון נטיות וסטיות.. אני לא עונה על החלק הזה סטרייט/גיי/ביי?ביי האם אי פעם התנשקת בן המין השני?>< עם יותר מ5?>< יותר מ10?>< עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?>< התנשקת עם בן מינך?>< עם יותר מ5? יותר מ10? האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? האם קשרו אותך פעם למיטה? האם ביצעת אקט מיני במכונית? האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: ממתק:קליק כריות סרט מצויר:נהה קורנפלקס:כריות
|שמנה| מסטיק:הכל! צבע:כחול\אדום\שחור יום בשבוע: שישבת היום הכי לא מועדף:ראשון תכשיט:לאדעת חורף\קיץ:חורף!! בחדר:שלי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה:לאדעת התקשר אליך:אמא
הלכת איתו לסרט:פייייייי צעק עליך:אמאבא שלח לך מכתב:חח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?כנלא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?כן בכית בסרט?לא היית על במה?סיום יסודי חשבת שאת\ה הולך למות? נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?חח מה אני נראית לכם?>< רצית להיות המין השני?כל הזמן!! דברים אהובים שיר אהוב:נה אוכל אהוב:כל מה שטעים תוכנית אהובה:נה ספורט אהוב:נה תחביב:נה זמר/זמרת/להקה אהובים:אביב גפן,אינפקציה. עיתון אהוב: וסתם מה השעה עכשיו? 21.37 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?אדום סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?קקי איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב תיכון או אוניברסיטה?הנההננ אתה משועמם/ת?כן רעש אחרון ששמעת?נה ריח האחרון שהרחת?נה איזה רינגטון יש לך בפלאפון?שיר מהגן של כנסיית השכל מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו><

אדם את יפה ולא מגיע לך...

קצת בכללי שם: נופר. דניאל. מהשבאלכם פירסינג: נזם.. באף אם לא הבנתם. קעקועים: לא. גובה: נמוכה. מידת נעליים: 38 צבע שיער: חום-שחור אחים /אחיות: שתי בהמות. אהה.. אחיות בת כמה את נראית: 12? משקפיים? לטלויזיה. ומחשב. גשר? לא עבר פלילי: חציית כביש באדום. נחשב? שפות: ! הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? נדיבות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? רגישות יתר האם... את/ה דלוקה על מישהו: אהאממ.. את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא! את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא ממש את/ה רוצה עוד פירסינג: אני רוצה בגבה את/ה אוהבת רכבות הרים: קצת מפחדת אבל כן את/ה הייתם בחו"ל:כן. ומחר אני אהיה שם גם בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: בעד..קרן..? להרוג אנשים: חחחח לא! עישון אצל בני עשרה: לא!@!!#@# עידן!? נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בכיף האם את\ה... אי פעם בכית על בת: הרבה אי פעם בכית על בן: המון אי פעם שיקרת: כן. נו..כל אחד שיקר! אי פעם נעצרת: כן. אדום וכאלה. כמה פעמים... היית מאוהבת: אחת. נשבר לך הלב: לא כלכך הרבה.. שברת לבבות: איפה הילה שצריך אותה? אממ.. לא יודעת. השם שלך הופיע בעיתון: פעם אחת נראה לי התחרטת על דברים שעשית: יואו!! מיליון נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית לגמרי האם אי פעם התנשקת בן המין השני? לא עם יותר מ5? כן יותר מ10? האמממ..שנייה אני סופרת.. עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? לא! עם יותר מ5? לא! יותר מ10? לא! האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא, וגם עצם השאלה לא. האם קשרו אותך פעם למיטה? פורום של פסיכים. לא! האם ביצעת אקט מיני במכונית? לא. האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? לא. מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? מה?!!!@!@! דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: אוכל ממתק: שוקולד סרט מצויר: אלאדין קורנפלקס: שוגי מסטיק: אורביט ירוק צבע: צבעוני יום בשבוע: לאדעת. היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: עגילים חורף\קיץ: חורףחורףחורףחורף בחדר: מיטה. ומחשב. וטלויזיה. וארון. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: יסמין. ראה אותך בוכה: האאאמ..אבא? התקשר אליך: בן כפרהעליו :] הלכת איתו לסרט: עם אחותי צעק עליך: אבא שלי שלח לך מכתב: היום יסמין האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה? לא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? קצת. האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. הופעת בציבור בפיג'מה? כן. בכית בסרט? ברור. טיטאניק. ארמגדון. היית על במה? כןן! חשבת שאת\ה הולך למות? פוו..מלא. במיוחד שקובי שבר לי את האף. נכשלת במקצוע? כל הזמן. מתי לא.. הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? איכס. לא. דברים אהובים שיר אהוב: אביב גפן - מלאך אוכל אהוב: תפוח אדמה מוקרם תוכנית אהובה: השיר שלנו ז"ל. (אבל יש שידורים חוזרים!) ספורט אהוב: העברת ערוצים עם השלט. וכן זה ספורט! תחביב: אין לי תחביבים זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ, עברי, מוקי, אפרתגוש, יוניבלוך, אביבגפן עיתון אהוב: פנאי פלוס וסתם מה השעה עכשיו? 21:33 תפוח או בננה? שניהם מעורבב כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? אאאאמממ.. לא אכלתי היום לפי מה שזכור לי תיכון או אוניברסיטה? תיכון! אתה משועמם/ת? כן... אוף. רעש אחרון ששמעת? טלויזיה. ריח האחרון שהרחת? של המזוודה! וכן יש לה ריח! איזה רינגטון יש לך בפלאפון? יש לי הרבה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? יואו..אבל לא נעים לי להגיד

keeeren

New member
../images/Emo6.gif

מה זה האיזכורים האלה שלי בשאלון שלך? את צריכה לבקש רשות קודם!! סתם כפרעלייך.. מתי בדיוק קובי שבר לך את האף? חחחחחח גדול... תהני מחר תהני מחר תהני מחר

LiLdon

New member
אוווי שאלונים זה מבדר^_^

שם: ליל פירסינג: יש! קעקועים: עוד חודש גובה: מטר 65 מידת נעליים: 39 צבע שיער: בהיר,בקרוב קצוות בסגול אחים/אחיות: יש. בת כמה את נראית: לצערי 16 משקפיים? לפעמים גשר? לחלוטין לא עבר פלילי: כמעט שפות:עברית,אנגלית,רוסית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?צוואר:) הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?את הכבד,הוא מפריע להשתכר האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: ברור את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: כן!כמה שיותר יותר טוב! את/ה אוהבת רכבות הרים:ברור את/ה הייתם בחו"ל:נולדתי בחו"ל:) בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: אין דעה. להרוג אנשים: בעד.הכי בעד עישון אצל בני עשרה: בעד!! נסיעה במכונית אחרי ששתית: אין דעה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: לא אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: חח כן! כמה פעמים... היית מאוהבת: מעט נשבר לך הלב: פעם אחת:\ שברת לבבות: לא שידוע לי השם שלך הופיע בעיתון:אא..לא התחרטת על דברים שעשית:תמיד נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי?בינתיים לא האם אי פעם התנשקת בן המין השני?כן:\ עם יותר מ5?חח לא יותר מ10?לא :\ עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?לא התנשקת עם בן מינך?כן עם יותר מ5?כן יותר מ10?לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?חח לא האם קשרו אותך פעם למיטה?ךא האם ביצעת אקט מיני במכונית?כמעט האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?לא,לא נראה נוח מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?ליד המיטה!חעחעחע דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: בטטה ממתק:מסטיקים סרט מצויר: צ'ארלי בממלכת השוקולד קורנפלקס: הרגיל:\ מסטיק: בזוקה צבע: ורוד.! יום בשבוע: שישי היום הכי לא מועדף: ראשון:\ תכשיט: שרשרות.לרוב חורף\קיץ: רק חורף!צריך לבטל את הקיץ,הוא לא מועיל בחדר:רצפה.:) האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: במיטה החדשה?בינתיים אףאחד.חעחע ראה אותך בוכה: לא זכור התקשר אליך:ברנשית בשם אביק הלכת איתו לסרט:ברנשית בשם מל! צעק עליך:בייגל.חעחע שלח לך מכתב:בייגל?חח האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?לא חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?תלוי האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?לא בכית בסרט? לא היית על במה? כן.המון חשבת שאת\ה הולך למות?כן נכשלת במקצוע?כל הזמן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:Goo Goo Dollz-Iris אוכל אהוב:פיצה! תוכנית אהובה:סטרדיי נייט לייב ספורט אהוב:הדבאנדינג-זה גם ספורט! תחביב:מיי באנד! זמר/זמרת/להקה אהובים:פאנק-אימו ומה שביניהם עיתון אהוב:ראש 1? וסתם מה השעה עכשיו? 23:12 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להשתין איזה ארוחה אחרונה אכלת?ערב-פיצה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת?עד מאוד רעש אחרון ששמעת?הפתיח של צרבת ריח האחרון שהרחת?עוגה.חעחע איזה רינגטון יש לך בפלאפון?Goo Goo Dollz-name מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?אוווו!יש המון!פשוט המון!

jack 1

New member
בהמות

קצת בכללי שם: שלומי פירסינג: לא תודה קעקועים: לא תודה גובה: 173-4 מידת נעליים:46 צבע שיער: חום כזה אחים/אחיות: מה איתם? בת כמה את נראית: 52 משקפיים? כע גשר? לונדון מתמוטט? עבר פלילי: לא שפות:לא הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שום דבר הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?הכול האם... את/ה דלוקה על מישהו: לא יודע את/ה רוצה לגור במקום אחר: ממ ישמצב את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא יודע את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי פירסינג,ואני לא רוצה פירסינג את/ה אוהבת רכבות הרים:לא משו את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים:למי אכפת? להרוג אנשים: למי אכפת? עישון אצל בני עשרה: למי אכפת? נסיעה במכונית אחרי ששתית:הממ למי אכפת? מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:למי אכפת? האם את\ה... אי פעם בכית על בת: לא שזכור לי אי פעם בכית על בן: לא שזכור לי אי פעם שיקרת: יש מצב אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: הרבה נשבר לך הלב: הרבה שברת לבבות: אנאערף השם שלך הופיע בעיתון:מאיפה לי התחרטת על דברים שעשית:הרבה נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/בי?הממ סטרייט.דיי לשאול את זה בכל שאלון. האם אי פעם התנשקת בן המין השני?הממ כן,סתמו. עם יותר מ5?
יותר מ10?
עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?אוף אני שונא שאלות כאלה התנשקת עם בן מינך?בלעכס עם יותר מ5?אויש שתקו כבר יותר מ10?ש-ת-ק-ו! האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?
האם קשרו אותך פעם למיטה?
האם ביצעת אקט מיני במכונית?
האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?
מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?כאילו שאני אספר לכם... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות:חרא,ולא אכפת לי שזה רק שלוש ממתק:סוכריה על מקל בצורת הראש של דונלד דאק סרט מצויר: לא יודע קורנפלקס: קורנפלקס במבה שולט מסטיק: מאסט צבע: צהוב/ירוק/כחול יום בשבוע: שלישי היום הכי לא מועדף:שני תכשיט:הממ חורף\קיץ:קיץ בחדר: מה בחדר? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך:אני ראה אותך בוכה: לא זוכר התקשר אליך:לא זוכר הלכת איתו לסרט: וואו,לא זוכר צעק עליך: אבא שלי נראה לי. שלח לך מכתב:מי שולח מכתבים בימינו האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?לא יודע,דיי לשאול שאלות מעצבנות על אהבה חיים שאחרי המוות?אני מנסה להאמין שכן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?ישמצב הופעת בציבור בפיג'מה?לא שזכור לי בכית בסרט? לא היית על במה? ישמצב חשבת שאת\ה הולך למות?קיוויתי יותר נכון נכשלת במקצוע?אולי תשאלו מתי עברתי במקצוע..
הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני?לא דברים אהובים שיר אהוב:יש הרבה אוכל אהוב:המבורגר,פיצה,ושאר ג'אנק פוד תוכנית אהובה:השמינייה,וסתמו ספורט אהוב:איכס תחביב:אין זמר/זמרת/להקה אהובים:ממ אין לי כוח להתחיל לפרט עיתון אהוב:אידיוט אחרונות וסתם מה השעה עכשיו? רבע ל12 תפוח או בננה?תפוז כחול או אדום?ירוק סתיו או אביב?קיץ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?לא יודע איזה ארוחה אחרונה אכלת?ארוחת ערב תיכון או אוניברסיטה?הוגוורטס אתה משועמם/ת?כע רעש אחרון ששמעת? הממ ריח האחרון שהרחת?הממ איזה רינגטון יש לך בפלאפון?אםכבר-היהודים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?המממ שאלון חביב

טולייצ

New member
ארוך ומעניין ../images/Emo9.gif

קצת בכללי
שם: אורטל פירסינג: - קעקועים: - גובה: 163 פחות או יותר מידת נעליים: 37 צבע שיער: בלונד אחים/אחיות: 3 בת כמה את נראית: בגילי משקפיים? - גשר? - עבר פלילי: קצת שפות: עברית,אנגלית,צרפתית איטלקית וספרדית בהתהוות,וקצת גרוזינית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? את טיפת האופטימיות והאכפתיות שבי. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? אין לי ביטחון עצמי,קנאית מאוד! האם...
את/ה דלוקה על מישהו: דיי את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: עוד? קודם שיהיה אחד.. את/ה אוהבת רכבות הרים: מאוד
את/ה הייתם בחו"ל: יאפ בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: לא משנה להרוג אנשים: בעד עישון אצל בני עשרה: לא אכפת לי נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: ברור אי פעם נעצרת: בערך כמה פעמים...
היית מאוהבת: אף פעם נשבר לך הלב: לא שברת לבבות: אולי השם שלך הופיע בעיתון: כן התחרטת על דברים שעשית: קצת נטיות וסטיות..
סטרייט/גיי/ביי? לא יודעת האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5?
יותר מ10?
עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?
[לא הרבה מעבר..] התנשקת עם בן מינך?
עם יותר מ5?
יותר מ10?
האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? - האם קשרו אותך פעם למיטה? - האם ביצעת אקט מיני במכונית? - האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? אולי מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? בית
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: הזוי ממתק: במבה סרט מצויר: שרק קורנפלקס: שוגי מסטיק: בזוקה צבע: ירוק יום בשבוע: שבת היום הכי לא מועדף: חמישי תכשיט: מיכל נגרין חורף\קיץ: גם וגם,למרות שבחורף קר מדי
בחדר: הגיטרות שלי
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אחי ראה אותך בוכה: חברים,לא זוכרת מתי התקשר אליך: שישיץ הלכת איתו לסרט: שישיץ ומורי צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: בנק הפועלים,הסקיצה פלוס,ובזק [כל זה היום
] האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה? כל מיני אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? מה זה בכלל
האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן,כמו תמיד.
נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן דברים אהובים
שיר אהוב: [נוכחי] coldplay - fix you אוכל אהוב: פטריות תוכנית אהובה: מה שיוצא לי לראות,פרט לריאלטי למיניהם.. ספורט אהוב: קפיצה על חבל תחביב: נגינה זמר/זמרת/להקה אהובים: שייגעצ עיתון אהוב: ידיעות אחרונות וסתם
מה השעה עכשיו? 01:26 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום? כחול סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת? חג תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה [כי אז אני אתגעגע לתיכון] אתה משועמם/ת? לעיתים רעש אחרון ששמעת? הפסקול של "בובה פראית" ריח האחרון שהרחת? שוקולד איזה רינגטון יש לך בפלאפון? שיער קצר - פיטר רוט,מירי מסיקה - באה אליכם מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אבי?

GalushGalush

New member
../images/Emo79.gifהמשך.

ניגנתי היום לראשונה על חשמלית!! וזה מגניב!
וסתם
מה השעה עכשיו?
05:33 ומשום מה התעוררתי עכשיו ורצתי למחשב
תפוח או בננה?
מממממ. כחול או אדום?
אדום סתיו או אביב?
סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
אחזור לישון איזה ארוחה אחרונה אכלת?
ארוחת חג אצל דודים
תיכון או אוניברסיטה?
מממממ אתה משועמם/ת?
אני ישנה! רעש אחרון ששמעת?
Oasis בMP3 ריח האחרון שהרחת?
ממ לא'דעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון?
כרגע ספיד אוף סאונד של קולדפליי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?
מממממממ....שתקו!

../images/Emo121.gifחחחחח ונחזור לבדיחות...

איך הופכים גיטריסט לבסיסט? דופקים לו ת'ראש בקיר אבל לא חזק מדי שלא יצא מתופף... שלושה מוזיקאים ומתופף ניכנסים לבר...

ziljian 1234

New member
....

קצת בכללי שם: אורטל/לוס/לוסי פירסינג: נהה קעקועים: נהה גובה: 165 מידת נעליים: 37 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2אחים ואחות בת כמה את נראית: מממ לא יודעת משקפיים? יאפ גשר? לא עבר פלילי: חחח לא שפות:ספרדית,יידיש,אנגלית,צרפתית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם?שיער הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם?כל השאר האם... את/ה דלוקה על מישהו: כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אין לי את/ה אוהבת רכבות הרים:יאפפפפפפפפפפ את/ה הייתם בחו"ל:חחחחח המוןן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים: נגד להרוג אנשים: לפעמים אני בעד..רוצחים,אנסים ושוברי לבבות.. עישון אצל בני עשרה: שיעשו מה שבא להם נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים:בעד האם את\ה... אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... היית מאוהבת: פעמיים נשבר לך הלב: המוןןן שברת לבבות: ממממ נראה לי שפעמיים השם שלך הופיע בעיתון: חחח פעמיים התחרטת על דברים שעשית: המוןןןן נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי?סטרייט האם אי פעם התנשקת בן המין השני?כן עם יותר מ5?כן יותר מ10? כן עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?כן התנשקת עם בן מינך?כן עם יותר מ5?כן יותר מ10?לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?חחח אזיקים נחשב? האם קשרו אותך פעם למיטה?חח כן האם ביצעת אקט מיני במכונית?חח כן האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? חחחחחח אבל עשיתי כבר מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? אממממ בספרייה.... דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות: סמים ממתק: סקיטלס! סרט מצויר: היפיפיה הנרדמת קורנפלקס: סינימיניס מסטיק: בזוקה צבע: לבן יום בשבוע: רביעי היום הכי לא מועדף: ראשון תכשיט: שרשרת חורף\קיץ: חורף בחדר: אה? האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: אמא שלי התקשר אליך:מוניקה הלכת איתו לסרט: ממממוניקה צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: חחחח אממ אפחד האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?לא אהבה ממבט ראשון?כן חיים שאחרי המוות?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?לא...13 הוא מספר מזל בדת היהודית ולכן אין שום קשר אלינו האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן הופעת בציבור בפיג'מה?ח כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות?כןןןןןן חחחח יו זה היה הזויי נכשלת במקצוע?כם הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים שיר אהוב: אממ כל השירים של כנסיית השכל אוכל אהוב:קניידלך תוכנית אהובה:מיי מיוזיק מאגאזין,בובי בובה, חחחח ספורט אהוב:לזפזפ בערוצים תחביב:לנגן זמר/זמרת/להקה אהובים:שייגעצ,סטיינד,פו פייטרס עיתון אהוב:ידיעות וסתם מה השעה עכשיו? 11:53 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?כחול סתיו או אביב?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? להתקלח איזה ארוחה אחרונה אכלת? בבוקר קורנפלקס תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? קצת רעש אחרון ששמעת? אחותי הקטנה בוכה ריח האחרון שהרחת?את הבושם של אמא איזה רינגטון יש לך בפלאפון? החבובות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? לא משנה...אבל גם למוניקה

אצלנו../images/Emo134.gif

בבי"ס יש כיתות מסויימות שמכריחים ללמוד יידיש
את שלי לא למזלי

freaky cow

New member
mememe!!!

קצת בכללי שם
רותמה פירסינג
אין. רוצה קעקועים
אין יהיה. גובה
מטר שישים. מידת נעליים
38-9 צבע שיער
שטני משנה צבעים. אחים/אחיות
3 אחים זכרים. בת כמה את נראית
7
משקפיים
לצערי גשר
לצערי. עבר פלילי
פעם אחת שפות
עברית. אנגלית ספרדית מסבא.קצת. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם
אמ...בטן. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם
פרצוף האם... את/ה דלוקה על מישהו
לא את/ה רוצה לגור במקום אחר
כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית
לא הייתה לי.. את/ה רוצה עוד פירסינג
כן את/ה אוהבת רכבות הרים
כן^^ את/ה הייתם בחו"ל
כן בעד\נגד... מערכת יחסים ממרחקים
לא ידעת לא הייתה לי להרוג אנשים
תלוי את מי.. עישון אצל בני עשרה
בעיה שלהם. נסיעה במכונית אחרי ששתית
לא. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים
בטח. האם את\ה... אי פעם בכית על בת
לא.. אי פעם בכית על בן
לא.. זתומרת על אחד שמת כן... אי פעם שיקרת
כן אי פעם נעצרת
לא כמה פעמים... היית מאוהבת
אף לא פעם אחת. נשבר לך הלב
כנל שברת לבבות
זירו השם שלך הופיע בעיתון
אמ...השם שלי אבל זאת לא הייתי אני^^ התחרטת על דברים שעשית
המון נטיות וסטיות.. סטרייט/גיי/ביי?
סטרייט. בפעם האחרונה שבדקתי.. האם אי פעם התנשקת בן המין השני
לא עם יותר מ5
לא יותר מ10
לא עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני?
לא התנשקת עם בן מינך?
לא עם יותר מ5?
לא יותר מ10?
לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני?
בטח. סתם לא. האם קשרו אותך פעם למיטה?
לא... האם ביצעת אקט מיני במכונית?
לא. האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית?
אני מאמינה שזה יקרה מאוחר יותר. מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני?
שומקום דברים מועדפים מילה בת 4 אותיות
זובי ממתק
קרמבו סרט מצויר
יש מלא! קורנפלקס
כריות מסטיק
כרגע אני לא יכולה. צבע
ארג לוידעת אולי ירוק יום בשבוע
שישי היום הכי לא מועדף
חמישי. תכשיט
טבעת מאגניבה שהיא כמו חגורה חורף\קיץ
קיץ בעצם חורף. תלוי איפה אני. בחדר
פופים האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך
אח שלי הקטן ראה אותך בוכה
חברה שלי התקשר אליך
אמ... רגע אני בודקת. מישו מהכיתה. הלכת איתו לסרט
חברה צעק עליך
אמא שלח לך מכתב
חברה שטסה האם את\ה מאמין\ה ב... אמונות טפלות? אם כן איזה?
לוידעת אבל יש דברים שאני עושה מתוך הרגל אהבה ממבט ראשון?
לא אצלי חיים שאחרי המוות?
יכול להיות יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו?
לא מכירה ממש אמונות של זה האם אי פעם... אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
לא הופעת בציבור בפיג'מה?
הציבור בא אלי. בכית בסרט?
לא היית על במה?
כן חשבת שאת\ה הולך למות?
לא נכשלת במקצוע?
הרבה... הורידו אותך כיתה?
לא הקפיצו אותך כיתה?
לא רצית להיות המין השני?
כן דברים אהובים שיר אהוב:
המון אוכל אהוב:
קרמבו. ממ פיצה.. קובה [רק של אמא וסבתא] תוכנית אהובה:
סמולוויל ספורט אהוב:
האמפ? תחביב:
צייור וכאלה... גם רכבתי על סוסים 7 שנים.. זמר/זמרת/להקה אהובים:
=| עיתון אהוב:
אעה? וסתם מה השעה עכשיו?
12:42 תפוח או בננה?
בננה כחול או אדום?
אדום סתיו או אביב?
סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה?
יוצאת החוצה איזה ארוחה אחרונה אכלת?
עוגיות בראוניס תיכון או אוניברסיטה?
בע. אתה משועמם/ת?
עכשיו? כנראה. רעש אחרון ששמעת?
אבא ריח האחרון שהרחת?
באוניס איזה רינגטון יש לך בפלאפון?
"גרינג גרינג" קול של עמרי מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו?
סבא^^

../images/Emo121.gifאין בתפוז שאלון שלא עשיתי??../images/Emo12.gif

קצת בכללי: נו טוב אם אתם מתעקשים שם: גמלטריה טרלהלהלה פירסינג: אין קעקועים: אין גובה: 1.73 מידת נעליים: 43/42 ניראלי, כבר הרבה זמן לא נעלתי (מי כמו טובי יודעת
) צבע שיער: חומבהירררר אחים/אחיות: יותר מדי
בת כמה את נראית: לא יודע
משקפיים? אין גשר? אין עבר פלילי: הרבה
שפות: תחתונה ועליונה הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? הכל
האם... האם האם אמרו לך פעם להלהלהלה את/ה דלוקה על מישהו: נופ את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןןןןןןןןן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: יאפ, אח שלי הכיר את אישתו מהאינטרנט את/ה רוצה עוד פירסינג: ניראה את/ה אוהבת רכבות הרים: לא סגור עלך זה עדיין
את/ה הייתם בחו"ל:לא בעד\נגד... נטרלי מערכת יחסים ממרחקים: סבבה, למה לא? להרוג אנשים: סבבה, למה לא? עישון אצל בני עשרה: לא, נגד עישון בכלל נסיעה במכונית אחרי ששתית: לא, אתם תגמרו כמו ענבל
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: אם הם אוהבים את זה...
שיהנו
האם את\ה... אני?
אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: מולי האווז מהפינת חי נחשב? אי פעם שיקרת: כן (שקר
) אי פעם נעצרת: לא כמה פעמים... 7 היית מאוהבת: אנערף
נשבר לך הלב: 0 שברת לבבות: 0 השם שלך הופיע בעיתון: 0 התחרטת על דברים שעשית: 8 שוכב נטיות וסטיות..היהי סטרייט/גיי/ביי? סטרייט האם אי פעם התנשקת בן המין השני? יאפ עם יותר מ5? חחח היי זה לא השאלון הזה
יותר מ10? נופ עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? נופ התנשקת עם בן מינך? ניסיתי עם יותר מ5? לא יותר מ10?לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא האם קשרו אותך פעם למיטה? לא האם ביצעת אקט מיני במכונית? לא האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? לא מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? לא דברים מועדפים: כגון? מילה בת 4 אותיות: כפית ממתק: קופלת/M&M סרט מצויר: מרד התרנגולים/צעצוע של סיפור קורנפלקס: של תלמה מסטיק: אורביט ללא סוכר תענוג למנוע עששת? צבע: כחולל יום בשבוע: שני, יש שיעור עם אלכס
היום הכי לא מועדף: מממ שבת תכשיט: צמיד חורף\קיץ: חורףףףףףףףףף
בחדר: מלא כיסאות הפוכים האיש האחרון ש... ש? ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: מממ לא זוכר התקשר אליך:לא זוכר הלכת איתו לסרט: אחותי לפני המון מאוד זמן צעק עליך: אמא שלח לך מכתב: חן, אבל הוא עוד לא הגיעה:) האם את\ה מאמין\ה ב... ב?? אמונות טפלות? אם כן איזה? לא ולא אהבה ממבט ראשון? כן חיים שאחרי המוות? לא יודע יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא האם אי פעם... ? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אני לא אומר אם אינ לא מתכוון הופעת בציבור בפיג'מה? בגן...פורים בכית בסרט? מלך האריות
היית על במה? יאפ חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? מתי לא? הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? לא דברים אהובים? שיר אהוב: לראות אותה היום-תסלם אבל זה משתנה אוכל אהוב:פיצההההה תוכנית אהובה:סימפסון ספורט אהוב:שחייה תחביב:צילום זמר/זמרת/להקה אהובים:זה לא ייגמר:) עיתון אהוב:אין וסתם:זה הכל סתם מתיחה מסרט ישן מה השעה עכשיו? 18:41 בדיוק תפוח או בננה? תפוחחחחחחחחח
כחול או אדום? כחולל סתיו או אביב? תיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לעזור לאבא
איזה ארוחה אחרונה אכלת? לא זוכר תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא, לצערי... רעש אחרון ששמעת? מישו יורד במדרגות ריח האחרון שהרחת? לא זוכר איזה רינגטון יש לך בפלאפון? מה תאמרי-יזהר אשדות
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? דורונוששששש

אניי אוהב להיות רק עם עצמיייי

קצת בכללי
שם: טובי פירסינג: נזם, טראגוס, 4 לובים קעקועים:
גובה: 1.65 בערך מידת נעליים: 40\41 צבע שיער: שטני אחים/אחיות: 2 אחים בת כמה את נראית: 16 משקפיים? יש, אבל הולכת עם עדשות גשר? אין, ולא יהיה
עבר פלילי:
שפות: עברית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? כל השאר
האם...
את/ה דלוקה על מישהו: לא את/ה רוצה לגור במקום אחר: כןןןןןןןןןןןןןן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: כן את/ה רוצה עוד פירסינג: כן!! הליקס ואנדרגראונד וליפרינג את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: לא
בעד\נגד...
מערכת יחסים ממרחקים: תלוי מה המרחק להרוג אנשים: בעד
עישון אצל בני עשרה: כן אבל לא יותר מידי
נסיעה במכונית אחרי ששתית: בעד. מגניב לראות פרצוף תקוע בשמשה הקדמית מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: בעד!
האם את\ה...
אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא
כמה פעמים...
היית מאוהבת: אמ. *סופרת* רציני? 3 פעמים נשבר לך הלב: יותר מידי שברת לבבות: לא יודעת. אבל נראה לי שהרבה השם שלך הופיע בעיתון: אף פעם
התחרטת על דברים שעשית: הרבה
נטיות וסטיות..
סטרייט/גיי/ביי? סטרייטית האם אי פעם התנשקת בן המין השני? כן עם יותר מ5? כן יותר מ10? כן עשית יותר מנשיקה עם בן המין השני? כן התנשקת עם בן מינך? כן עם יותר מ5? לא יותר מ10? לא האם השתמשת באלימות באמצע אקט מיני? לא האם קשרו אותך פעם למיטה? כן האם ביצעת אקט מיני במכונית? כן האם היית רוצה לבצע אקט מיני במכונית? אינבעיה שיחזור על עצמו מה המקום ההכי הזוי בו ביצעת אקט מיני? חוף ים
דברים מועדפים
מילה בת 4 אותיות: Fuck ממתק: שוקולד סרט מצויר: שלגיה, מלך האריות, אנסטסיה קורנפלקס: הרגיל
מסטיק: הכל צבע: שחור, אדום יום בשבוע: כל יום שהוא לא שישי/שבת היום הכי לא מועדף: שישי/שבת תכשיט: טבעות חורף\קיץ: באמצע בחדר: מיטה
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: דני התקשר אליך: אמ. אסתי הלכת איתו לסרט: נראלי איציק צעק עליך: אבאמא שלח לך מכתב: לא זוכרת
האם את\ה מאמין\ה ב...
אמונות טפלות? אם כן איזה? עין הרע וגם זה בקושי אהבה ממבט ראשון? לא. ממש לא. מממממש לא חיים שאחרי המוות? לא בדיוק, בערך יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא ראיתי
האם אי פעם...
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? לא שזכור לי בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? אולי
דברים אהובים
שיר אהוב: יש יותר מידי אוכל אהוב: קוסקוס, תפוחי אדמההה (צ'יפס) תוכנית אהובה: השיר שלנו ז"ל (זו סדרה, לא תוכנית) ספורט אהוב:
תחביב: הרבה זמר/זמרת/להקה אהובים: להתחיל? עיתון אהוב: ידיעות
וסתם
מה השעה עכשיו? 19:08 תפוח או בננה? תפוח (ירוק) כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת? נמ. בצהריים תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה אתה משועמם/ת? לרוב רעש אחרון ששמעת? את הקול הסקסי של אורן ריח האחרון שהרחת? ריח של סוכה?
איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של גרין דיי. דיי זה ישן מידי אני מחליפה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? אין כזה

למעלה