חחחח
ה השתקפות של כאב New member 29/5/04 #39 אוי נו באמת.../images/Emo46.gif אני יודעת מה זה וואט דה פאק ומה הקיצור! לא הבנתי למה היא רשמה וואט דה פאק! אוייש איזה אנשים
אוי נו באמת.../images/Emo46.gif אני יודעת מה זה וואט דה פאק ומה הקיצור! לא הבנתי למה היא רשמה וואט דה פאק! אוייש איזה אנשים
V vk3 New member 30/5/04 #55 חחחחחחח סתומים... כי היא נדהמה ממספר האנשים שמכיל האיציק שלי... ראי למי היא הגיבה !
D Dynamo1929 New member 29/5/04 #33 מזל טוב.. ../images/Emo6.gif לי יש באיסי מעל ל100 אנשים.. אבל אני מדבר בקושי עם חמישה-שישה...
M Mrs James New member 28/5/04 #3 שלום אני אסיה וברוכה הבאה והנה 2 אתרים טובים: www.mp3.ru http://meloman.t17.ds.pwr.wroc.pl:8080/
L Lara F New member 28/5/04 #5 סלאמט...חח...../images/Emo8.gif www.mp3search.ru הוא יחסית פסדר רק חבל שהוא נותן לינקים לאתרים אחרים בהם צריך להרשם... אבל לא משנה... את תסתדרי...אני מקווה...
סלאמט...חח...../images/Emo8.gif www.mp3search.ru הוא יחסית פסדר רק חבל שהוא נותן לינקים לאתרים אחרים בהם צריך להרשם... אבל לא משנה... את תסתדרי...אני מקווה...
D d e v i l16 New member 28/5/04 #6 חח תודה רבה אגב היום בערוץ RTVI (183 בYES לא יודעת אם הערוץ קיים גם למי שאין YES) יש את ההופעה שלמרוסיה באהבה בשעה 8 חח למי שלא ידעה
חח תודה רבה אגב היום בערוץ RTVI (183 בYES לא יודעת אם הערוץ קיים גם למי שאין YES) יש את ההופעה שלמרוסיה באהבה בשעה 8 חח למי שלא ידעה
R Russia 4 Ever New member 28/5/04 #10 Privet הנה אתר טוב. כשרוצים להוריד משהו צריך להכניס שם ID וסיסמא: ID: affmp3 Password: gpgx4 הסיסמא משתנה כל כמה ימים ככה שכדאי להזדרז.
Privet הנה אתר טוב. כשרוצים להוריד משהו צריך להכניס שם ID וסיסמא: ID: affmp3 Password: gpgx4 הסיסמא משתנה כל כמה ימים ככה שכדאי להזדרז.
D Dynamo1929 New member 28/5/04 #12 ברוכה הבאה! וחבר'ה, תכתבו לי בבקשה "shokoladnii zayats" באותיות רוסיות. תודה מראש