שאו תפילה להחלמת אריאל שרון, בע"ה.

אני,ממש כמו כולם,מתפלל להחלמתך...

ורפואתך השלמה במהרה. אתה האיש שרוחו שורה על המפלגה הזו. אינני יודע באם תשוב לחיים הפוליטים ותכהן כראש ממשלה. גמלה בלבי החלטה להצביע למפלגה שהקמת בחזונך-קדימה. אני אוהב אותך מר שרון והעצב וההלם ניכרים בתושבי המדינה הזו. אני מאמין שבשעה כזו היית רוצה לראות עם מאוחד. כולנו נתייצב כאיש אחד תחת מנהיגותו של אהוד אולמרט. שנזכה בעזרת השם לשמוע בשורות טובות. א-מ-ן! ש ב ת - ש ל ו ם

רפואה שלמה לאריאל שרון ../images/Emo7.gif

אלוהים!!! בבקשה!!! אנא ממך!! תרפא את שרון!!! אנחנו חלשים בלעדיו

tsveeka23

New member
תגובה ממני - מאוד חשובה!!!!!!!!!!!!

אני אישית מעולם לא אהבתי את שרון. בתקופה האחרונה כ"כ הזדהתי איתו ובעיקר מה שהוא עובר עכשיו באירוע מוחי. הוא עמל קשות נגד חברי הליכוד הארורים. כשנראה שהכל טוב הבריאות שלו הורסת הכל וזה חבל. אני לפני 13 שנה ניפצעתי פציעה אנושה בראש בשירות קרבי בדרום לבנון. יצאתי מזה עם השלכות (בעיית שמיעה ואני עם מכשיר חדשני ובעיית הליכה - צליעה וחוסר יציבות שמשתפרת ואני עכשיו ממשיך את חיי כמו רוב אזרחי ישראל - עד כאן אני בכמה משפטים). יצאתי מפציעה בלתי אפשרית וקשה אבל הייתי 60 שנה צעיר יותר משרון. אני מאחל לאיש אריק, למצביע הלוחם, לראש הממשלה רפואה מלאה עם צער גדול. דווקא עכשיו ברגע האמת של התקרבות לשלום, בשעה שהכי צריכים אותו, הוא אינו יכול. כנראה שיש משהו בנבואה אסטרולוגית כי זה אכן דובר בעיתון "לאישה" ששרון לא יהיה כשיר להיות ראש ממשלה. אני מחזק אותך שרון שקודם כל תצא ממה שעובר על ראשך ונזכר מה שאני עברתי בבי"ח רמב"ם ולוינשטיין. תילחם בשביל עצמך ועם ישראל עוד פעם אחת כי מדינה שלמה מעריכה אותך כמדינאי מיוחד. חבר'ה, בואו נהייה אופטימיים כי ראש הממשלה צריך את זה....הוא ייצא מזהֱ!!!!!!!!!!!!!!1 אשמח לקבל תגובות ושינוי גישה הפסימית. זיכרו אני מדבר מניסיון אישי ואני מקווה שזה יעבוד בכל ליבי.

hhagigit

New member
מילים חזקות

ראשית, צביקה אני מלאת הערכה לדבריך. ניכרת אמירה מאד חזקה שעולה מעבר לכל ה"אמירות הקטנות" שנית, איחולי החלמה מהירה לבן אדם שהוא סמל לחוזק, למנהיגות, לכריזמטיות למדינת ישראל כנגד כל הסיכויים... מי ייתן והכל ייסתיים בשלום

אני מתמודד עכשיו כפול...

ראשית עם התחושות הקשות והידיעות בדבר מצבך הרפואי הקשה. שנית,עם נכות נפשית ממנה אני סובל. אתה גיבור ישראל ולוחם,גם אני זכיתי לשרת את המדינה כחייל קרבי בסדיר ובמילואים. יצא לי הבקר להכנס לסניף חב"ד בחולון והם בקשו להתפלל למענך,האיש-רב לא ידע את שם אמך ואני למזלי זכרתי זאת. תדע לך אריק,אתה נלחם על חייך והעם יהיה חזק למענך.אנחנו נמשיך ולא נתיאש מלשאת תפילות וגם כשהחרב מונחת על הצוואר אין להתיאש ואין יאוש ונבקש את מידת רחמיו של בורא עולם. עם ישראל הוא עם הנצח. אשרינו שזכינו בך. אנחנו עם לא קל,אבל ברגעים האלה כולנו מאוחדים למענך,כי אני מניח שזה מה שאתה בטח היית רוצה. אוהבים אותך אריאל שרון. ש ב ת - ש ל ו ם

מתפללת לנס משמיים!

תהילים פרק כ: לַמְנַצֵּחַ, מִזְמוֹר לְדָוִד. יַעַנְךָ יְהוָה, בְּיוֹם צָרָה; יְשַׂגֶּבְךָ, שֵׁם אֱלֹהֵי יַעֲקֹב. יִשְׁלַח-עֶזְרְךָ מִקֹּדֶשׁ; וּמִצִּיּוֹן, יִסְעָדֶךָּ. יִזְכֹּר כָּל-מִנְחֹתֶךָ; וְעוֹלָתְךָ יְדַשְּׁנֶה סֶלָה. יִתֶּן-לְךָ כִלְבָבֶךָ; וְכָל-עֲצָתְךָ יְמַלֵּא. נְרַנְּנָה, בִּישׁוּעָתֶךָ-- וּבְשֵׁם-אֱלֹהֵינוּ נִדְגֹּל; יְמַלֵּא יְהוָה, כָּל-מִשְׁאֲלוֹתֶיךָ. עַתָּה יָדַעְתִּי-- כִּי הוֹשִׁיעַ יְהוָה, מְשִׁיחוֹ: יַעֲנֵהוּ, מִשְּׁמֵי קָדְשׁוֹ-- בִּגְבֻרוֹת, יֵשַׁע יְמִינוֹ. אֵלֶּה בָרֶכֶב, וְאֵלֶּה בַסּוּסִים; וַאֲנַחְנוּ, בְּשֵׁם-יְהוָה אֱלֹהֵינוּ נַזְכִּיר. הֵמָּה, כָּרְעוּ וְנָפָלוּ; וַאֲנַחְנוּ קַּמְנוּ, וַנִּתְעוֹדָד. יְהוָה הוֹשִׁיעָה: הַמֶּלֶךְ, יַעֲנֵנוּ בְיוֹם-קָרְאֵנוּ. פרק תהילים לרפואת אריאל שרון. תקראו ותעבירו לכמה שיורת אנשים! שיצא מיזה כמה שיותר מהר בריא ושלם.אמן.

SRonush

New member
החלמה מהירה

בכל זאת, בלי דעות פוליטיות, הוא בנאדם. שיזכה לאריכות ימים והמון בריאות. אמן.

אריאל היקר!

שרק תצא מזה! שרק תבריא! כל השאר כבר יסתדר.. הכי חשוב שתחזור אל החיים! לא מגיע לך לסיים כך, אתם אדם גדול ומדהים! מחזיקה אצבעות ומתפללת לשלומך!

6645

New member
שיחלים במהרה ../images/Emo141.gif

שיקום על רגליו ושינהיג את המדינה לשלום בר-קיימא.

RONI 87

New member
תפילה

אבינו שבשמיים, אנא תן רפואה לראש הממשלה אריאל שרון. תן לו חוזק, בריאות ואמונה. ובעזרתך הוא ייצא מהמצב הקשה בו הוא שרוי. בשם אלוהי אברהם יצחק ויעקבץ. אמן

מילקי 10

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif כ"כ עצוב

מאוד מקוה שהוא יצא מזה ויחלים. רק נס יכול לעזור לו ברגע קריטי זה. ושהתקשורת תפסיק להספיד אותו, ממש לא לעניין, הוא עדיין חי.

o r t a l13

New member
אני מקווה שהוא יבריא..

זה ממש עצובף ואני ממש ממש ממש מקווה שהוא יבריא.. לחזור להיות ראש ממשלה הוא לא- אבל בכל זאת, שיהיה רק טוב.. ביומיים האחרוניםיש הכל חדשות על זה ואני כל הזמן מסתכלת וזה נורא עצובב..

למעלה