שאייייילותתתתת

osnatio

New member
שאייייילותתתתת

לאיזה סגנון אתם משייכים את גרין דיי? [פופ, רוק, פאנק פופ, פאנק רוק, היפ הופ (חח סתם)] ואממ... איזה דיסקים שלהם יש לכם ואיזה דיסק הכי אהבתם? ואם אתם יודעים לנגן שירים שלהם ואיזה? משעמם חח =\

יאצוק

New member
....../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

אני מחשיבה אותם לפאנקרוק. יש לי את: Dookie American idiot Shenanigans International Superhits Insomaniac Nimrod Warning אני הכי אוהבת את DOOKIE. ואני לא יודעת לנגן.

הממ../images/Emo163.gif

פאנק פופ. יש לי את אמריקן אידיוט, דוקי, נימרוד, אינסומניאק, וורנינג. ואני לא יודעת לנגן.

ADCMAN

New member
שאייייילותתתתת

גרין דיי משתייכים לסגנון הפופ פאנק ולא הפאנק-רוק ואני יודע לנגן שירים שלהם, על הבאס.

תשווווווובותתתתתתתת

פופ פאנק יש לי את א"א הכי אהבתי את סלאפי יודע על הגיטרה, בס, ובינתיים ניגנתי רק כמה על תופים

sapirush1

New member
../images/Emo153.gif

עד כמה שידוע לי עם פאנק-פופ אבל המילה הזאת מעצבנת אותי אז אני פשוט קוראת להם פאנק או רוק מקורי בינתיים יש לי רק את דוקי וחוץ מזה יש לי את א"א, אינטרנשיונל סופרהיטס ונימרוד. ואני לא יודעת לנגן הרבה שירים שלהם.. אבל הולידי יוצא לי ממש טוב

yaelrs

New member
אממ..

גרין דיי זה פופ פאנק יש לי את אמריקן אידיוט, נימרוד, דוקי ואינסומנייק ואני הכי אוהבת את דוקי אני עדיין לא יודעת לנגן... אני כנראה אתחיל ללמוד גיטרה עוד מעט...

WiseL

New member
הכ

פאנק פופ. יש לי את דוקי ואינסומאניק. ואני לא יודעת מה הדיסק האהוב עלי אבל נגיד שדוקי

TiNiErBeiL

New member
../images/Emo11.gif

- היפ הופ.. (חעחע סתאאם!) גרין דיי היו פאנק רוק, מאז אמריקן אידיוט הם הפכו לפאנק פופ.. - אין לי דיסקים שלהם =( אבל יש לי הרבה שירים במחשב.. -אהבתי את א"א ודוקי.. וגם כמה שירים מנימרוד,וורנינג,אינסומניק.. - אממ.. אני יודעת קצת חלקים משירים על האורגן.. (=

ADCMAN

New member
לא. מאז דוקי הם פאנק פופ

וגם לפני דוקי הם היו פאנק פופ, אבל הם היו קצת יותר מהירים, אז הם היו בין פאנק רוק לפאנק פופ דווקא באמריקן אידיוט הם לא הכי פאנק פופ

noagdfan

New member
ממש

ממש לא משנה לי איזה סגנון. יותר קל לי לקרוא לזה רוק (למרות שאני לא חושבת שהם בדיוק רוק) כי כולם יודעים מזה רוק (ולא, לא כולם יודעים מזה פאנק). יש לי את כל הדיסקים שלהם (שני הראשונים צרובים) אני יודעת לנגן בגיטרה Time of Your Life, Wake Me Up When September Ends ו- Church on Sunday (בערך)

תשובות

הם אומרים שהם פאנק פופ. יש לי את דוקי, א"א, נימרוד, וורנינג, אינטרנשיונל סופרהיטס (בקרוב את אינסומנייק) ואת השאר בצרוב. לא יודעת לנגן.

בעעעעעעע

לאיזה סגנון אתם משייכים את גרין דיי? [פופ, רוק, פאנק פופ, פאנק רוק, היפ הופ (חח סתם)]פופ???פאנק רוק פופ, מה זה משנה, קיבינימט? ואממ... איזה דיסקים שלהם יש לכם ואיזה דיסק הכי אהבתם?דוקי, נימרוד, וורנינג, א"א, אהבתי הכי את דוקי\נימרוד ואם אתם יודעים לנגן שירים שלהם ואיזה?אול ביי מייסלף...חח לא סתם מה שבא לי לנגן...זה כולה 3-4 אקורדים=\ שירים שאני זוכר עדיין לנגן:בסקט קייס, ווין איי קום ארוונד=\, היט'צין ה רייד, אמריקן אידיוט, הולידיי, בעיקר את הסולו ואת ההתחלה, וורנינג טיים אוף יור לייף זהו, יש עוד שירים אבל אני לא זוכר, כי ניגנתי אותם מול הטאבים ששמעתי את הדיסקים משעמם חח =\-נכון

למעלה