שאייייילותתתתת

התכוונתי

שזה לא משנה מה הם עושים ומידי שזה יהיה אימו או מטאל, אני אוהב את זה ולא נראה לי ששמעתי אף פעם פאנק רוק...=\ אולי כן בעצם NOFX זה פאנק רוק, לא?אבל אני לא אוהב את זה פשוט

ADCMAN

New member
NOFX זה פאנקרוק

לפט מייק יש קול מעצבן(למרות שאני אוהב תקול שלו) שמע להקות אחרות כמו DICKIES או BAD RELIGION חצי מלהקת NOFX יהודים

ADCMAN

New member
פאט מייק ומלווין הם יהודים

אל חפה מקסיקני.. שירים: Bob The Brews linoleum Stickin' in my eye Franco Un-american All dinosaurs will die Reagan sucks My job to keep punk rock elite Leave it alone Don't call me white Green corn Will you stop to fuck my mom Fuck the kids Six pack girl Three on speed Kill all the whiteman Iron man

tnx

New member
Nu Rock

ללא ספק, זהו רוק עכשיו, רוק שמוכר, רוק שכולם רוצים ואוהבים לשמוע. זה שהוא מפורסם לא עושה אותו כזה פופ. אבל זה שהוא פאנקי, לפעמים קופצני, יש לשירים מה להגיד ויש מספיק דיסטושן- זה הנו רוק.

EnglandHooligan

New member
נופקס טובים

nofx טובים אהבתי את כל האלבומים שלהם אבל למה ללכת רחוק יש להקות מצוינות ששווה להוריד את השירים שלהם נסה לשמוע את BAYSIDE או את Death from above 1979 ואם בא לך אז נסה גם את june

אם בא לכם להמליץ

אז אתם יכולים להמליץ לי על להקות פוסט גראנג' מה שנקרא אם קיימות להקות פאנק כאלה בכלל

תיקון

אז אתם יכולים להמליץ לי על להקות פוסט גראנג'? אם קיימות להקות פאנק כאלה בכלל

Sum41xGiRL

New member
פוסט גראנג'?

הכוונה ללהקות שקמו אחרי 90? אם הבנתי נכון אז:(והם לא נקראים פוסט גראנג') Vandals Lagwagon Rise against אבל זה לא נירא לי יעניין אותך, תוריד פאנק-רוק Flipper Bad Religion NOFX Butthole Surfers Descendents Propagandhi

אממ

http://www.allmusic.com/cg/amg.dll?p=amg&sql=77:2771 אם יש לך כוח שמעתי את פליפר בקאבר לנירוונה ונופקס הורדתי ולא אהבתי אני ינסה את השאר
תודה

Sum41xGiRL

New member
אה, להקות שתפסו

טרמפ על הגראנג'... לא. אין להקות פאנק שתפסו טרמפ על הגראנג'(חוץ מאלה שאתה רואה בMTV) בכל זאת, אני אוהב את נופקס ואת הקול של פאט מייק(אומרים שהוא מעצבן) אפרופו פליפר, הם השתתפו באלבום טריביוט לנירוונה.. אתה בטח מכיר אותם מהחולצה של קורט

walk alone

New member
אני../images/Emo13.gif

לאיזה סגנון אתם משייכים את גרין דיי? פאנק פופ איזה דיסקים שלהם יש לכם ואיזה דיסק הכי אהבתם? מקורי בינתיים רק דוקי ואמריקן אידיוט ואין ממש משהו הכי אהוב.. בכל אלבום יש משהו שאני אוהבת ואם אתם יודעים לנגן שירים שלהם ואיזה? יודעת, אמ.. אני אכתוב בעברית אנגלית כי אין לי כוח
.. גיב מי נובקיין טיים אוף יור לייף וויק מי אפ וון ספטמבר אנדס

למעלה