אין בי שום ציניות כלפי החרידים...
מאז, שאני בארץ, עובדת עם ציבור החרידי...מכירה את החיים שלהם די טוב... כרגע עובדת עבור משפחה שהאישה בהריון השביעי , וזה לא סופי... אצל אח שלו כבר יש עשרה ילדים... ברור, שלא נוח חדרים במרתף, לא מן הסתם בהצעה שלי הכנסתי את המכוניות לשם, ולא את בני האדם...אבל במשפחה, שמסוגל לקנות ווילה כזאת, יש גם ילדים רבים... אפשר להגיד, שמכירה את המציות במשפחות האלה... ברצינות אמרתי גם את העיניין, שהמטבח קטן מאוד, ואם הייה שכל לקבלן, מייד הייה מחליף את החדרים, כי יכול להיות, שבגלל זה אנשים לא יקנו את הווילה... כמובן, אני לא מתלחבת מהתכנית, אבל, מכירה את הבעיות של האוכלוסיה חרידית, יודעת, שבתכנית הזה יש להם יתרון מסויים. דרך אגב, בדו.משפחתי, שבאזור של הביניין, שמטפלת בו, עשו נישה בין שתי חלקי היחידות, הייתי בטוחה, שבתוך זמן קצר יהיו שם מחסנים...ואכן, אתמול ראיתי את המחסנים המאולתרים, עוד שנה יבנו אותם מבלוקים... הבעיה, שהמתכננים לא מתמודדים עם הבעיות האמיתיות של האנשים, לכן, הם מתאמים את הבית לצרכים שלהם, בין המגבלויות... אין לי אישור מהלקוח שלי לפרסם את התכנית שעשיתי עבורו, דוגמה טובה, שמכל ח.ה אפשר לעשות בית טוב, אם מתאמצים...