שאיפות לעתיד! כולם להיכנס!!

Crazy doughnat

New member
שאיפות לעתיד! כולם להיכנס!!

טוב, ידוע שכמעט או אולי כולם פה רוצים לעסוק בתחום ההפקה של קולנוע וטלוויזיה. אז חשבתי שיהיה נחמד עם כולם ייכנסו לכאן ויכתבו את התפקיד והמקצוע שהם רוצים בתחום בעתיד. אז ככה, אני רוצה להיות תסריטאי. ואתם?

GGOODD

New member
אני שאיפתי בתחום...

שחלקה כבר הגשמתי בכל מיני עבודות היא להיות מפיק כבר עשיתי כמה הפקות עד היום, אבל שאיפתי היא להיות מפיק בתעשייה בארץ ומי יודע אולי גם מחוץ אליה...

LoLo16

New member
הפקה/ בימוי

אבל הכל בתחום מעניין אותי ואני רוצה לגעת בו בדרך זו או אחרת החל מתסריטאות לתאורה וצילום. אבל החלום הגדול שלי הוא להיות מפתחת תוכניות.

Crazy doughnat

New member
באמת בד"כ אנשים שמקצועם בתחום

באמת בד"כ אנשים בתחום הזה יודעים מקצועות רבים שבתחום. ישנם בימאים, שהם שחקנים ותסריטאים. ישנם מפיקים שהם במאים ושחקנים. זה הולך הרבה ביחד.

חן j

New member
בימוי\ עורכת

אוהבת נורא את שניהם... בסרט שלי הייתצי גם הבמאית וגם העורכת

חן j

New member
אז ככה..

הסרט שעשיתי היה סרט תיעודי, זה היה בגרות שלי (חלמרות זאת אל תזלזל..) בכל מקרה כעיקרון לכל סרט אמור להיות צוות של 4 \5 אנשים שלכל אחד יש תפקיד משלו..אבל אני הייתי המפיקה הבמאית והעורכת... בכל מקרה סקט תיעודי על "סצינת הסקייט" ועל סקייטרים מקצועיים בארץ.. ערכתי על פיינל קאט... בכל מקרה עכשיו התחלתי לצלם סרט נוסף, סרט סקייט, בנתיים אני מצלמת..אוספת חומר..אבל עדיין לא מצאתי מקום לערוך בו..ובמקום שערכתי לךא נותנים לי לערוך כי איני תלמידה וחבל כי היה שם ציוד יקר חבל על הזמן...

Crazy doughnat

New member
וואו. יפה! נשמע מוצלח

את נשמעת מאוד רצינית בקטע. אבל יש לי שאלה. אני לא מבין כל כך מה מעניין ומושך בעריכה. תוכלי להסביר לי?

חן j

New member
תודה רבה...אני באמת רצינית בקטע..

זה מה שאני רוצה לעשות, ואני יודעת את זה מאז שהייתי קטנה... בכל מקרה לשאלה שלך: כעיקרון אני מבינה שיש אנשים שלא סובלים את זה, כי זה באמת לפעמיים מתכסכל ומעייף ושזה גורם לכאבי ראש גדולים... אבל לא יודעת, אני נהנת לערוך, העריכה זה חלק כל כך חשוב..בעריכה הסרט מקבל צורה,לא יודעת לפני שאני מתחילה את הסרט וכשאני מצלמת אני תמיד רואה "ויזואלז" בתהליך ומדמיינת איך זה יראה אחרי עריכה, ואני פשוט נהנת לבוא וליישם את התמונות שרצות לי בראש בפועל... אם זה המוזיקה, האפקטים המגניבים, אין מה לעשות אני פשוט מתלהבת מעצם העובדה שאם צילום יצא בהיר מדי אני יכולה לגרום לו לכהות, או לחלק את המסך לשני חלקים ובכל אחת סצינה שונה...אני חושבת שבעריכה, בסוף התהילך ישנו סיפוק אדיר יותר מאשר (לדוגמא) צילום... כי פה אתה יכול לתקן דברים, צילומים או לקצר שירים ולהפוך את הרע למצוין...מבין?

Crazy doughnat

New member
כן. אני בהחלט מבין

שיכנעת אותי. תמיד חשבתי שזה כיף אבל לא הבנתי מה אנשים מוצאים בזה בתור מקצוע. גם אני בעקרון אוהב לערוך, לא שיצא לי לערוך משהו רציני עד כה אבל בכל מקרה....

LoLo16

New member
../images/Emo45.gif עריכה זה ענק

גם לי לא יצא לערוך משהו רציני, רק כמה קליפים, אבל זה נהדר.. אני מאוד אוהבת לעשות את זה. בנוסף יש לי חלום לכתוב תסריט לסיטקום ישראלי טוב, שזה משהו שלא יוצא לראות הרבה...

Crazy doughnat

New member
אה. בנוסף לתסריטאי אני גם מאוד

מתעניין בבימוי. אני חושב שאני אלמד את זה גם. בנוסף לתסריטאות אני ארצה להיות גם במאי...

GaLi17

New member
וואו..

שאלה טובה... אם תשאלו את חברים שלי מה גלי רוצה להיות, הם בלי להניד עפעף יגידו לכם להיות במאית בחו"ל!!! (יש עדיפות לניו יורק
) עכשיו אם נחזור למציאות הכואבת אני אגיד שהחלום שלי הוא באמת זה אבל אני אשמח מאוד ואפילו אעדיף בדרך להתנסות בכל מיני סוגי הפקה אם זה צילום או הפקה וגם עריכה שבימים האחרונים גיליתי שאני דיי טובה בזה... בכל אופן בלי קשר למה כולנו רוצים להיות אני באמת חושבת שהתעשייה בארץ כפי שהיא נראית עכשיו לא ממש בשגשוג (אני מדברת על קולנוע) ואני אישית לא חושבת שיש לי מה לחפש פה בארץ ושאני אוכל להרחיב אופקים בתחום ...ופה בידיוק נכנס העולם החולמי שלי נכנס שאני מביימת לי איי שם בניו יורק
(תנסו לא לנפץ לי את כל האשליות במכה...)

Crazy doughnat

New member
לדעתי זה תלוי בך..

תעשיית הטלוויזיה שלנו דווקא בשנה-שנתיים האחרונות עולה לדעתי. הקולנוע תמיד לא היה משהו חזק אצלנו. אבל תוכלי לביים בטלוויזיה. תחום הטלווייה אצלנו בארץ דווקא עולה וכל שנה יש יותר ויותר הפקות מקור בערוצים כמו 3, 10, 22... ויש עוד בערוצים פחות פופולריים...

GaLi17

New member
צודק...../images/Emo9.gif

כמובן שהכל תלוי בי. אני יודעת גם שתעשיית הטלויזיה פורחת כרגע בארץ עם הפקות המקור אבל כנראה שהתחום לא ממש קורץ לי. אני יותר מתעניינת בלעשות סרטים...כאילו קולנוע.

Crazy doughnat

New member
אהא. אני מבין. הקולנוע בחו"ל

או בניו יורק זה דבר מאוד מושקע, וגדול. ולדעתי יהיה קשה אך אפשרי להגיע לשם. אבל כמו שאת נשמעת, את יכולה להגשים את זה כמו עוד רבים שהגיעו לחו"ל בתחום. בהצלחה!

GaLi17

New member
תודה רבה ../images/Emo24.gif

בהצלחה גם לך במציאת התסריטים של הטלנובלות
ובכלל בתחום התסריטאות.

Crazy doughnat

New member
תודה! כבר מצאתי חלקים מסויימים

גם בבימוי אני רוצה לעסוק. וגם בתסריטאות.

למעלה