התנסיתי גם בכתיבה, גם בצילום, עריכה, הפקה (לא בדברים מקצועיים... בדברים פרטיים), ואני אוהב את כל התחומים האלה. תחום שלא ממש יצא לי להתעסק איתו זה תאורה (וסאונד, בצד היותר טכני), שאני גם רוצה להתנסות בהם... ובקשר למה השאיפה כשאני אהיה גדול? אין לי מושג... משהו מהדברים האלה, אם לא כמה דברים
במסגרת הלימודים יצא לי לביים, להפיק לערוך ובעצם להתמודד עם כל הצדדים והמקצועות הקיימים בהפקת וידאו. מתוך התחביב שלי והעניין שלי בוידאו מצאתי שאני נמשך מאוד לכל מה שקשור לאפקטים, אשליות וקומפוזיטינג... בזה אני רואה את עתידי.
החלום שלי (בדרך להתגשם) זה ליהיות בעלים גאה של אולפן עריכה + אנימציה לבנתיים אני עובד בעריכה אבל אני לא עצמאי אבל יום אחד יקום המלפפון ויכה את הגנן..... אז אם תשמעו על אולפני ג'יניוס תדעו שזה אני
תסכים שאני יעבוד אצלך ?.. טוב אני מבין שאני לא אקבל על זה תגובה בזמן הקרוב.. לא נורא.. אני ניסיתי קצת תסריטאות.. וגם בעריכה שלחתי את ידי. אבל הכי הרבה אני רוצה ללמוד זה אנימציה.. רק שאין לי זמן.. בעיקרון גם עריכה וגם תסריטאות זה היעד שלי נכון לעכשיו. או לעבוד אצל קרוקדיל.. אם הוא יקבל אותי באולפני ג'יניוס.. לסיום, צירפתי תמונה מטושטשת של אחת ממערכות העריכה שקרוק ואני עבדנו מולם.. מטושטש אבל בכל זאת רואים משהו..
אפילו לנשום לא נשאר לי זמן... וחוצמזה, אנימציה לא לומדים לבד. צריך מורה מקצועי.. ב. אני וקרוק עבדנו עד לפני יומיים יחד... ונחזור לעבוד יחד בעוד חודשיים בערך... הוא פשוט נסע לארה"ב לחודשיים.
אני יודע שלעשות סרטים להוליווד זה יותר ריווחי מסרטים כחולים, אבל, אני מקווה, שיום אחד, אחרי שאני כבר לא אצטרך לעבוד בשביל כסף, אלא רק בשביל ההנאה, פלייבוי יתנו לי לביים אצלהם,,,
הייתי רוצה מאוד להתעסק ב-בימוי, צילום, עריכה, תסריטאות, ואולי גם במשחק. אלה הדברים שממש מדברים אליי בתחום הקולנוע. בימים אלו אני מחפש מקום רציני ללימודי קולנוע, אני סורק את כל בתי הספר בארץ שעוסקים בתחום. אני רוצה ללמוד על מצלמה מקצועית(פילים), ולא על מצלמת וידאו לחובבים. שיהייה לי ולכם בהצלחה, שרון