שאלהההה

brit18

New member
../images/Emo92.gif

כי בפורום הזה היה מישהי שתרגמה אותו לאנגלית.. חחח אני יודעת אותו בע"פ

mbsgf

New member
שאלה בנוגע לראיון?!

קודם כל, תודה על התרגום, אני אוהב את הראיונות האלה ששואלים שאלות פשוטות ומל נותנת תשובות פשוטות - ככה אפשר ללמוד עליה יותר. עכשיו, לשאלות שלי: בשאלה האחרונה שרשום באיזה עיר היא רוצה לבקר (או משהו כזה) כתבת V, למה הכוונה? בנוסף, זה נראה כאילו יש המשך לראיון בגרמנית, האם יש חלק ג'?

britmel

New member
../images/Emo92.gif

א. שם העיר היא: venedeg או משהו לא תרגמתי כי לא יודעת מה זה ב. לא אין המשך זה היה רק שני חלקים

britmel

New member
../images/Emo207.gif עוד ראיון של מעריץ על מל

חלק א א- אנדרי מ- מלאני תהנו
2.8.06 מ: היי זה אנדרי? א: omg הי מלאני מה שלומך? מ אני בסדר מה איתך? א אני מאוד מאוד טוב, מל לפני שנתחיל אני רוצה לומר לך שאני מעריץ שלך ב10 שנים האחרונות מ הוו וואוו א והיום זה היומולדת שלי מ אה יומולדת שמח א תודה לך , וזה המתנת יומולדת הכי מדהימה שיכלתי לבקש,אז תודה. מ הווו תבורך  א אוקי בואי נתחיל , דבר ראשון ברכות על ההצלחה של השיר היום הראשון בחיי, האם זה אומר שאנו יכולים לצפות לעוד שירי פופ מהאלבום שיבוא
מ הו וואו , אני רק התחלתי לעבוד על האלבום הבא, ובכל אלבום אני לא כופה על עצמי איך אני רוצה לעשות את הדיסק, אני חושבת שזה באמת השתקפות של מה שקורה בחיי באותו הזמן. עם כוונות טובות אני מניחה שרציתי יותר רוק
, עשיתי גם הרבה לייב,אבל גם היה הרבה שרציתי להוריד מהלב שלי,הרבה כעס ותסכול,וזה הולך ממש טוב עם מוזיקת רוק. Fdoml זה היה בגרמניה כשעבדתי,וביקשו ממני להופיע בתוכנית טלויזיה וזה השיר המושלם. אני מניחה שהוא הרבה יותר שמח משירים אחרים שעשיתי בזמן האחרון, אבל אני אוהבת לשיר בלדות... א: ואת מאוד טובה בזה! מ תודה רבה א השיא הראהוב עלי , אני חייב להגיד לך הוא : you'll get yours , הוא לא יאומן מ אוו תודה, אבל אתה חייב לראות אותו בלייב! א: הלוואי, הלוואי! מ הו זהו השיר שאני הכי אוהבת להופיע איתו לייב, אז כן אני גם אוהבת את השיר הזה. אתה יודע אולי בדיסק הבא, אולי אני אקליט כמה בלדות או שירים יותר רגועים בחלקם. אני מרגישה שאני צריכה קצת שינוי בקצב. א אנריקה איגלסיאס עזר לכתיבת השיר, אז איך הוא הגיע אלייך
מ כן, ובכן האלבום הזה שוחרר בגרמניה והוא ממש הצליח. בתחנות הטלויזיה,הייתה טלנובלה,כמו אופרת סבון, והם רצו להשתמש בשיר better alone . אני מאוד הוחמאתי,אבל כשהסתכלנו בסיפור של הטלנובלה,ועל המילים של השיר זה לא ממש עבד. אני חשבתי , היי זו הזדמנות טובה, אבל זה בסוף לא הסתדר. אז הם ניגשו אלי ואמרו , תראי אנחנו עדיין רוצים להשתמש בך בתור הזמרת. אז אני חשבתי נהדר. אז רק היינו צריכים למצוא את השיר הנכון. המפרסמים של EMI ( חברת דיסקים) שלחו לנו את השיר. שגיא צ'יימברס ואנריקה כתבו והכל היה טוב בקשר לזה. מביחנת המילים והמוזיקה, ההרגשה של השיר, זה פשוט הרגיש מאוד אופטימי, אני אהבתי את השיר כששמעתי אותו,והוא מאוד הצליח. א: כן, זה אחד מהשירים שאתה מיד מתאהב בהם,אתה אפילו לא צריך לשמוע אותו שוב. מ כן, והוא גם פשוט ופופי, אבל אני חושבת שהוא שיר חיובי ומרומם. א עכשיו מל , את ידועה בגלל כל הקעקועים שלך. האם יש איזה קעקוע שאת מתחרטת שעשית, וגם שיש לו חשיבות מיוחדת
מ לכל אחד מהקעקועים שלי יש משמעות בשבילי. אני חושבת שהכי משמעותים הם שני הקעקועים שיש לי על פרק כף היד של אהבה ואושר בטיבטית. שהוא בשפה כתובה מאוד יפה. הייתה תקופה שנאבקתי, אני מתכוונת שפרסמו את טוב מאוד,למשל כשסבלתי מדכאון ורק רציתי אהבה,רק רציתי אושר ואז זה הגיע. אז אלה קעקועים מאוד חשובים בשבילי. אני לא מתחרטת על אף אחד מהם, אבל לפעמים אני נעשית קצת לחוצה על ההזדקנות, תוהה איך הם יראו בעוד 10 או 20 שנה. א: אוו מותק, את תמיד תהיי יפהפייה, אני לא חושב שאת צריכה להלחץ מזה.. מ: מצחקקת

britmel

New member
חלק ב

א. יש איזה צעד בקריירה שלך שאת מתחרטת עליו, או אם היית יכולה היית עושה אחרת
מ הממ אתה יודע מה, לא נראה לי. היה לי הרבה מזל, זה אולי היה מסוכן, אבל אז לא הייתי איפה שאני נמצאת היום. אני חושבת שלכולנו יש חרטות, אבל אני חושבת שזה חשוב להרהר בהם, כי אתה אף פעם לא יודע לאן הם יכולים לקחת אותך א אמרת שבמהלך תקופת הספייס גירלס את סבלת מהפרעות אכילה, שהצלחת להביס, ואת נראית מדהים! אני בטוח ששמת לב לטרנד בצהובונים עם סלבריטאים שנראים כמו שלדים. אבל איזה לחצים בתעשייה הזו גורמים להם לסבול מההפרעות האלו
מ כן, אני חושבת שזה קשה, בגלל שבאופן אישי כשהייתי בתת משקל , לא אכלתי נכון,והתאמצתי יותר מידי, ואני חושבת על הכוכבות הרזות האלה שרואים מאל איי וכל זה, ככה זה נראה. זה נראה כאילו הן בכזאת מחשבה בראש. כשאתה מתמודד עם אנורקסיה, אפילו כמו גוף רזה.זה עצוב,כי אתה פשוט לא רואה את המציאות.כשאתה מסתכל במראה,אתה לא יכול לראות. אני אף פעם לא הסתכלתי על עצמי וחשבתי שאני שמנה,אבל לא יכלתי לראות ממש איך הייתי ממש רזה,ועכשיו כשאני מסתכלת על תמונות מאז, או כשאני רואה קטע סרט של הספייס גירלס בטלוויזיה, אני מרגישה מודאגת, כי זה פשוט מדהים איך אתה יכול להיות כ"כ לא מודע למה שבאמת קורה לגוף שלך. א: אוקי, אני יודע שזה ממש בטח ממש לא הולם , אבל ויקטוריה בקאהם... את יודעת,בתור מעריץ, אני אפילו מודאג..יש לך תגובה על זה..? את חושבת שיש לה בעיה גדולה...? מ: אמ כמו שכבר אמרת, זה לא פייר לשאול אותי את זה. אבל אתה יודע, אני בליתי זמן עם ויקטוריה והיא אוכלת מאוד בריא ודואגת לעצמה. יש לה 3 ילדים, אז היא די עסוקה בלרוץ אחריהם. היא מאוד רזה, אבל היא תמיד הייתה ככה. א: אני יודע, אבל אני מקווה שהיא תעלה קצת במשקל. עכשיו ספרי לי, wannabe היה מקום ראשון לפני 10 שנים. האם עשית משהו ב1 ליולי לחגוג, האם נפגשתפ עם מישהו לחגוג 10 שנים לכבוד הדבר שהתחיל את הקריירה שלך
אני כן.. מ: באמת... א אני שתיתי וחגגתי מ צוחקת.. א אני הייתי כ"כ גאה, 10 שנים עברו בטח עשית משהו או לפחות חשבת על זה... מ כן, אני חושבת,שחשבתי יותר על איך לעשות משהו כשהזמן יגיע, אני חושבת בטח הייתי עסוקה במשהו אחר. אז, זה פשוט הגיע והלך למרבה הצער. אבל אתה יודע, זה משהו שאני אף פעם לא אשכח..
א: למה את חושבת שהעיתונות כ"כ אובססיבית בקשר לאיחוד של הספייס גירלס
אני בטוח ששאולים אותך את השאלה הזו בכל ראיון, ואני יודע שזה מפחיד, אבל למה את חושבת יש את האובססיה הזו
מ: הו, אתה יודע, זה לגמרי חידה בעיני. והסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא, הו אלוהים, אני לא יודעת. אני יודעת! זה מאוד מאוד ביזארי , זה חייב להיות, כשיש רק חדשות,ואין על מה לכתוב.. א: באמת
מ: אה אה! אני לא יודעת! א : את וטומאס כבר ביחד כבר די הרבה זמן.. האם אנחנו יכולים לצפות לשמוע פעמוני חתונה בעתיד הקרוב, או שאתם עדיין מבלים
מ: כן, אנחנו סבבה איפה שאנחנו נמצאים. אנחנו ביחד כבר 4 וחצי שנים ואנחנו באמת מאושרים, אבל הוא עסוק עם העבודה, ואני עסוקה עם העבודה. אז הזמן שיש לנו ביחד אנחנו ממש נהנים. אנחנו לא רוצים לשנות כלום. עדיין לא. א: וילדים
בלי להעליב , אבל את נעשית מבוגרת.... מ: כן... א: אז זה משהו שאת חושבת עליו כבר, או שאת רוצה לתת לזה עוד כמה שנים..
מ: כן, אני בהחלט אשמח להיות אמא, אבל אני די אנוכית כרגע. הקריירה שלי הייתה בעדיפות ראשונה הרבה מאוד זמן, אז אולי זה זמן בשבילי לחשוב על שינוי, אבל אני עוד לא מכונה.. א: כשתהיי מוכנה, האם את הולכת על שמות ביזארים כמו הרבה אנשי בידור בימים אלה, או שתלכי על השמות הרגילים
מ: אני חושבת שלחבר שלי ולי, יש לנו שמות משפחה חזקים שעוברים במשפחה, אז אני חושבת שניתן לילדים שמות נורמלים.

britmel

New member
חלק ג

א: זה נשצע נהדר! אז מה הדבר הכי משןגע שמעריץ אי פעם עשה בשבילך
אני נמצא בפורום דןדן אז אני יודע שיש אנשים משוגעים שמעריצים אותך! מ: הו אלוהים! מעריצים משוגעים! אני חושבת שזה לגמרי מדהים אותי,כשאני רואה אנשים שמטיילים רחוק מאוד, במיוחד מדןדן. בחלק מהפסטיבלים ,שלא קל להגיע אליהם, כי זה לא סתם לתכנן טיול זה רכבות ומכוניות. ולפעמים המזג אויר גרוע, אבלך הם שם וכלום לא מפריע להתלהבות שלהם. אז כן.. אבל הכסף.. מאיפה הם משיגים אותו
א: הא הא אני לא יודע! מ: הרבה מהמעריצים האלה בערך בכל הופעה! א: אני יודע! אני חייב להודות כשבאת לדרום אפריקה ב2001 , אני עדיין הייתי בביצפר, אז הכרחתי את כל המשפחה שלי לנסוע ליוהנסבורג, כדי שאוכל לראות אותך בלייב. מ: oh god… א: אז אני לגמרי יכול להתחבר לזה! מ: וזה היה שוה את זה
א: זה היה מדהים! מ: מצויין! א: אז בגלל זה רציתי לשאול אותך. האם אנחנו יכולים לצפות ממך שתגיעי שוב לדרום אפריקה, לעוד הופעות
כי בבקשה,אלוהים, תגידי שכן! מ: אתה יודע, אני מקווה שכן. כרגע אין תוכניות להגיע לשם, אבל fdoml נראה שהוא די מצליח שם ,וזה מה שאנחנו צריכים. אם אנשים נהנים מהמוזיקה והאלבומים הולכים טוב, אז זה יגרום לנו להגיע לשם.אז תחזיק אצבעות! א: תופעת הספייס גירלס הייתה לפני כל תוכניות הריאלטי. מה את חושבת על אמריקן איידול ותוכניות ריאלטי
האם יש איזהשהי תוכנית שהרוויחה ממנה אמן לדעתך
מ: אני חושבת שאנשים די יודעים, פה לפחות, רק יש לי נסיון באנגליה. אני חושבת שאנשים רואים את מה שיש שם. זה תוכנית טלויזיה, זה יכול להיות הזדמנות פנטסטית, אבל פחות מאשר יותר. זה דבר שחי למעט מאוד זמן. כל עוד אתה במחשבה של זה , שאתה יודע מה , זו חוויה נהדרת ונהנה מזה כל עוד זה נמשך, כי אולי זה לא ימשך להרבה זמן. אתה יודע למה אני מתכוונת? אני חושבת שכשזה התחיל אז הרבה צעירים שהיו מאוד שאפתנים,וחשבו שזאת תהיה קריירה מדהימה. אבל אז אלבום אחד וזה נעלם. אני חושבת שזה מאוד קשה להתמודד. שיש את ההצלחה ואז לוקחים לך את זה. אני חושבת שעכשיו כשאנשים רואים את זה בתקווה שהם יותר מוכנים מבחינה מנטאלית. ובקשר לאבני חן,, אני לא יודעת איזה תוכניות יש לכם מאנגליה בדרום אפריקה, אבל אני חושבת שלוויל יאנג יש קול יפה... כן הוא זמר נהדר ולאחרונה גם הוציא סרט,שעוד לא ראיתי, ראיתי רק חלקים,ואני חושבת שהוא בחור מוכשר, פרפורמר,ויש לו את זה. ועוד בחור שהוא אהוב עלי הוא לאמר(s club 7) א: כן יש לנו אותו פה.. מ: כן לאמר הוא נהדר, יש לו קול נהדר,שירים נחמדים,אז בשבילי באנגליה,שני אלה הם אמנים טובים שיצאו מתוכניות כאלה א: יש איזה אמנים חדשים שהיית רוצה שישתפו איתך באלבום הבא
מ: כן , אני אשמח לשתף פעולה עם אמנים אחרים . שני האחרים שעשיתי עם בריאן אדמס ולפט אי לופז היו זמנים נהדרים בשבילי, אז אני אשמח לעשות דבר כזה שוב. אני חושבת שבגלל ששניהם טובים וכ"כ ומצליחים, זה קצת הפחיד אותי אם יהיה לי מזל בפעם ה3. אתה יודע? אבל אני תמיד פתוחה לאנשים שניגשים אלי לעשות שירים, אבל אני עבדתי עם כ"כ הרבה אנשים, שאין לי רשימת בקשות . אני חושבת מישהי שיהיה מאוד כייף לעבוד איתה, בגלל שאני חושבת שהיא מאוד מגניבה, והיה לי מזל לפגוש אותה והיא בן אדם מאוד נחמד היא , גוון ספאני , אני חושבת שזה יהיה מאוד מגניב חיבור איתה. א: זה נהדר! מ: כן...

britmel

New member
ה-סוף....../images/Emo122.gif

א: טוב מלאני זה פחות או יותר כל השאלות שלי, זה היה ממש כבוד מ: אה תודה לך... א: ועוד תפילה אחת, שיהיה לי את הכבוד לראות אותך מופיעה לייב שוב. מ: כן, אני מקווה! אני אשמח לבור לדרום אפריקה. אני אשמח מאוד.להגיע לקייפטאון, כי אף פעם לא הייתי שם . הייתי רק ביוהנסבורג כשהייתי שם.. אז כן זה ביעד החופשות ברשימה שלי. אז אולי לא תראה אותי עובדת שם, אבל תראה אותי נהנת בשמש! הא הא הא( באנגלית זה חרוז(fun-sun א: אני מקווה. אני חייב להודות אני עובד בשביל המגאזין היט.. אני בטוח שהוא מוכר באנגליה.. מ. כן... א: אבל הסיבה שאני עובדת עכשיו בשביל המגאזין הזה היא בגלל שבימי הספייס גירלס , אניעקבתי אחרי הקריירה שלך, והשגתי את העבודה הראשונה שלי כדי שאוכל לקנות את הדיסק כוכב צפוני מ: וואו! א: אז בעיקרון עשיתי את דרכי למעלה, אספתי את כל גזרי העיתון שלך... מ: omg א: ויצרתי אלבום וכאלה, אבל עכשיו עברתי ליוהנסבורג, ששם אניעובד בשביל המגזין הזה כעיתונאי וצלם, ואני באמת מאמין שזה בזכותך והבנות האחרות. מ: אווו! א: ואני לנצח אהיה חייב לך, אז תודה רבה! מ אוו! תודה לך! תקשיב שיהיה לך כל טוב ובהצלחה עם הכל ושיהי לך יום נהדר היום! א אני אהנה, היום הזה פשוט לא יכול להשתפר! מ: תבורך א: תשמרי על עצמך ארבה אהבה מ: תודה לך אנדרי אנדרי: ביי מלאני: ביי

למעלה