חלק ב
א. יש איזה צעד בקריירה שלך שאת מתחרטת עליו, או אם היית יכולה היית עושה אחרת
מ הממ אתה יודע מה, לא נראה לי. היה לי הרבה מזל, זה אולי היה מסוכן, אבל אז לא הייתי איפה שאני נמצאת היום. אני חושבת שלכולנו יש חרטות, אבל אני חושבת שזה חשוב להרהר בהם, כי אתה אף פעם לא יודע לאן הם יכולים לקחת אותך א אמרת שבמהלך תקופת הספייס גירלס את סבלת מהפרעות אכילה, שהצלחת להביס, ואת נראית מדהים! אני בטוח ששמת לב לטרנד בצהובונים עם סלבריטאים שנראים כמו שלדים. אבל איזה לחצים בתעשייה הזו גורמים להם לסבול מההפרעות האלו
מ כן, אני חושבת שזה קשה, בגלל שבאופן אישי כשהייתי בתת משקל , לא אכלתי נכון,והתאמצתי יותר מידי, ואני חושבת על הכוכבות הרזות האלה שרואים מאל איי וכל זה, ככה זה נראה. זה נראה כאילו הן בכזאת מחשבה בראש. כשאתה מתמודד עם אנורקסיה, אפילו כמו גוף רזה.זה עצוב,כי אתה פשוט לא רואה את המציאות.כשאתה מסתכל במראה,אתה לא יכול לראות. אני אף פעם לא הסתכלתי על עצמי וחשבתי שאני שמנה,אבל לא יכלתי לראות ממש איך הייתי ממש רזה,ועכשיו כשאני מסתכלת על תמונות מאז, או כשאני רואה קטע סרט של הספייס גירלס בטלוויזיה, אני מרגישה מודאגת, כי זה פשוט מדהים איך אתה יכול להיות כ"כ לא מודע למה שבאמת קורה לגוף שלך. א: אוקי, אני יודע שזה ממש בטח ממש לא הולם , אבל ויקטוריה בקאהם... את יודעת,בתור מעריץ, אני אפילו מודאג..יש לך תגובה על זה..? את חושבת שיש לה בעיה גדולה...? מ: אמ כמו שכבר אמרת, זה לא פייר לשאול אותי את זה. אבל אתה יודע, אני בליתי זמן עם ויקטוריה והיא אוכלת מאוד בריא ודואגת לעצמה. יש לה 3 ילדים, אז היא די עסוקה בלרוץ אחריהם. היא מאוד רזה, אבל היא תמיד הייתה ככה. א: אני יודע, אבל אני מקווה שהיא תעלה קצת במשקל. עכשיו ספרי לי, wannabe היה מקום ראשון לפני 10 שנים. האם עשית משהו ב1 ליולי לחגוג, האם נפגשתפ עם מישהו לחגוג 10 שנים לכבוד הדבר שהתחיל את הקריירה שלך
אני כן.. מ: באמת... א אני שתיתי וחגגתי מ צוחקת.. א אני הייתי כ"כ גאה, 10 שנים עברו בטח עשית משהו או לפחות חשבת על זה... מ כן, אני חושבת,שחשבתי יותר על איך לעשות משהו כשהזמן יגיע, אני חושבת בטח הייתי עסוקה במשהו אחר. אז, זה פשוט הגיע והלך למרבה הצער. אבל אתה יודע, זה משהו שאני אף פעם לא אשכח..
א: למה את חושבת שהעיתונות כ"כ אובססיבית בקשר לאיחוד של הספייס גירלס
אני בטוח ששאולים אותך את השאלה הזו בכל ראיון, ואני יודע שזה מפחיד, אבל למה את חושבת יש את האובססיה הזו
מ: הו, אתה יודע, זה לגמרי חידה בעיני. והסיבה היחידה שאני יכולה לחשוב עליה היא, הו אלוהים, אני לא יודעת. אני יודעת! זה מאוד מאוד ביזארי , זה חייב להיות, כשיש רק חדשות,ואין על מה לכתוב.. א: באמת
מ: אה אה! אני לא יודעת! א : את וטומאס כבר ביחד כבר די הרבה זמן.. האם אנחנו יכולים לצפות לשמוע פעמוני חתונה בעתיד הקרוב, או שאתם עדיין מבלים
מ: כן, אנחנו סבבה איפה שאנחנו נמצאים. אנחנו ביחד כבר 4 וחצי שנים ואנחנו באמת מאושרים, אבל הוא עסוק עם העבודה, ואני עסוקה עם העבודה. אז הזמן שיש לנו ביחד אנחנו ממש נהנים. אנחנו לא רוצים לשנות כלום. עדיין לא. א: וילדים
בלי להעליב , אבל את נעשית מבוגרת.... מ: כן... א: אז זה משהו שאת חושבת עליו כבר, או שאת רוצה לתת לזה עוד כמה שנים..
מ: כן, אני בהחלט אשמח להיות אמא, אבל אני די אנוכית כרגע. הקריירה שלי הייתה בעדיפות ראשונה הרבה מאוד זמן, אז אולי זה זמן בשבילי לחשוב על שינוי, אבל אני עוד לא מכונה.. א: כשתהיי מוכנה, האם את הולכת על שמות ביזארים כמו הרבה אנשי בידור בימים אלה, או שתלכי על השמות הרגילים
מ: אני חושבת שלחבר שלי ולי, יש לנו שמות משפחה חזקים שעוברים במשפחה, אז אני חושבת שניתן לילדים שמות נורמלים.