שאלהכ-דחוף

רגע, מה?

(אני סמויה.
) איזה הופעות יש בירושלים? באיזה תאריך (כבר התבלבתי)? שעה? ויש הגבלת גיל? תודה!

אני לא חושב שיש הגבלות גיל...

לכל אחד מהמופעים שרשמתי למטה. אם לא כתוב על הגבלת גיל רוב הסיכוי שאין. אני חושב שאחת הסיבות שבטוח לא תיהיה הגבלת גיל היא שכל האירועים הם במסגרת שבוע "יום ירושלים" ולכן מאפשרים כניסה לכל הגילאים שכולם יוכלו להנות מיום ירושלים.

ואת בלבלת עוד יותר...אני אעשה סדר בבלגאן../images/Emo70.gif

אוקי אז ככה: יום שלישי בערב גן העצמאות 18:00-1:00 אמנים: שלום חנוך מארח אתאביב גפן שוטי הנבואה הדורבנים הג'ירפות תומר שרון להקות ירושלמיות ובסוף מסיבה עד השעות הקטנות של הלילה הכניסה כרוכה בתשלום של 55 ש"ח יום שלישי בערב גן סאקר 20:30 אמנים שרים את מיטב שירי ירושלים(שימו לב שירי ירושלים ולא שירים שלהם!) האמנים: הדג נחש הפרויקט של עידן רייכל מוש בן ארי שלמה גרוניך יהורם גאון שלמי שבת ישי לפידות שקטק קרן פלס הראל סעקת נינט טייב הכניסה לאירוע היא חינם ופתוחה לקהל הרחב יום רביעי יום הסטודנט של האוניברסיטה העברית הר הצופים בקמפוס בגבעת רם 10:00-23:00 אמנים: מוניקה סקס בית הבובות דין דין אביב גבע אלון תומר יוסף דפנה והעוגיות ג'ורג' סמען וסאלם מארחים את עמיר לב לגבי תשלום אני לא סגור ב100%,בעיתון היה פירסום שהכניסה חינם,במודעות בירושלים כתוב 30 ש"ח למי שאינו סטודנט,אשתדל לעדכן היום או מחר,בכל מקרה לא נראה שהתשלום יעלה מעל ל30 ש"ח כך שכך או שכך זה שווה את ההגעה מקווה שעשיתי לכם סדר

10 פורומים בערך...ויש לי זמן כי אני ג'ובניק

וקל"ב. חוזר הבייתה ב5-6 בערב ויש לי לא מעט זמן. אני נמצא בערך ב6-7 פורומים של מוסיקה ו3-4 של ספורט.

למעלה