שאלה אולי קצת מטופשת האם

ababab

New member
שאלה אולי קצת מטופשת האם

רצוי ללבוש גרביונים מתחת לשמלה או לא?

אתי@

New member
זה עניין של הרגשה ונוחיות וגם תלוי

בנעליים (כמובן שעם סנדלים אי אפשר לגרוב גרביים
). בכל אופן, אני ממליצה, אם מחליטים לגרוב גרביים, אז ללכת על הגרביים ללא המכנס. מדובר בגרב ארוכה עד קצה הירך. הגרב נדבקת לירך באמצעות סיליקון. היתרון של הגרביים האלה, הוא שלא צריך להסתבך עם גרבונים שכל הזמן נוזלים למטה ומזיעים בהן. חוץ מזה, שזה גם הרבה פחות מחמם... יש כאלה גרביים לקשרל ולוונטה (ואולי לעוד חברות). מאוד מומלץ
!

רחלי1

New member
בחיי, שטרודליתוש - ../images/Emo23.gif

עזרת גם לי בסוגיה הזאת!!! תודה....

זו אחת הסיבות העיקריות שבגללן

החלטתי על סנדלים. לדעתי זה נורא לא נוח שהגרביונים נוזלים למטה. אני ניטרפת מזה, אבל זה עיניין של טעם... אני ממליצה ללכת על גרביונים כמו שאתי המליצה עליהם, בלי חלק עליון.

הילית*

New member
כן לגרביונים !

לי היה ברור שלא צריך עד שבפורום התפתח דיון על הנושא... אז מתוך נסיון- אני התחתנתי באמצע הקיץ ולמרות זאת הגרביונים בכלל לא הציקו לי מבחינת החום. הרגליים נראות יותר יפות וגם הרבה פחות לוחץ בנעליים. אני גם קניתי ליתר בטחון זוג נוסף (אם יקרע...) ולא היה צריכה אותו בסוף

אתי@

New member
מה ז´תומרת הרגליים נראות יותר יפות"

הרי לא רואים לך את הרגליים...

העור מתוח, לפעמים שזוף ואם נתפרע

ונלך על גרביונים עם ביריות מתחת...חבל על הזמן ועל השיקים.. מי בכלל יספור אותם אחרי שמגיעים לחדר ופושטים את השמלה?

הילית*

New member
קצת רואים...

בריקודים למשל ולפעמים כשמרימים את השמלה קצת...

ababab

New member
תודה על העצות ../images/Emo9.gif

יש לי סנדלים, נראה לי שבאמת אני אקנה גרביונים וכפי שעצתם לא את שלא מגיעים עד למעלה, המון תודה שוב

*שיר

New member
חשוב! אם את נועלת סנדלים חשוב

לשים לב שאלו יהיו גרבונים מיוחדים לסנדלךים, כדי שלא יהיה פס תפר בקצה האצבעות!!

RnRn

New member
לאיזה חברה יש גרביוניםצ לסנדלים?

והאם בכלל כדאי? נראה לי שגם ככה יכול להיות כל כך חם כשרוקדים, שהגרביונים רק יחמירו את מצב הצבירה הנוזלי שלי... אז מה בכל זאת היתרונות?

*שיר

New member
לכל החברות (קשארל, קאןקאן ועוד) יש

גרביונים כאלה. אל תשאלי אותי מה היתרון, כי אני הולכת עם סנדלים ובלי גרביונים... אני חושבת שזה עושה את הרגל יפה ועדינה יותר

ababab

New member
לאחר שהעלתי את השאלה

וקראתי את כל התגובות. אז התבלבלתי וכתבתי שאני כן אלבש גרביונים. אבל בסוף לא. יש לי סנדלים, ולמרות אולי מספר יתרונות שיש לגרביונים, החלטתי שזה יותר יציק לי מיעזור לי. (מספיק יהיה לי קשה עם האיפור, הסיכות שתקועות לי חזק בשיער והשמלה הצמודה להפליא...אני כ"כ לא רגילה לדברים האלו).

*שיר

New member
OK, אם אנחנו כבר בחלק התחתון אז

גם לי יש שאלה אינטימית: החצאית שלי היא עם מותן נמוכה, כלומר, רואים את הפופיק ועוד קצת. רכשתי תחתונים מיקרופייבר נוחים עם מותן נמוכה, אבל טל (המעצבת) הציעה לי לרכוש תחתונים עם אמרת תחרה כדי שאם חס וחלילה יבצבץ משהו, זה לא יהיה פדיחה אלא סקסי ו"שיקי". מה אתן אומרות?

למעלה