שאלה אולי קצת מטופשת האם

*שיר

New member
וואלה?! הייתי בטוחה שאקבל ../images/Emo31.gif חזק ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

אז אולי אתן גם מכירות איזשהם תחתונים מהסוג הזה שגם נוח ללבוש ונעים על הגוף?

שיר, כתבתי הודעה והיא נעלמה ..אולי

היא עברה לפורום "סקס". מה שכתבתי היה שאני מופרעת רצינית בעניני בגדים סקסיים . יש לי המון שמלות לבנות שקופות וכבר שנים שאני הולכת עם תחתונים בגזרה של מכנסיים קצרים צמודים מתחרה. "דופקת" חוטיני סקסי, על זה את התחתון הצמוד מתחרה לבנה, על זה שמלה לבנה שקופה והכל ביחד יוצר מראה שיקי רומנטי רך וסקסי.. ומרים גבה.. ובכלל עוד תחשבו שאני מאוהבת או משהו.. אבל אין דבר בעולם יפה יותר מאשר לראות לא לראות וכשקצת רואים שיהיה הכי יפה, מגרה ומדליק. לכי על זה ובגדול.... ונראה אותך הולכת ככה גם אחרי 20 שנה ואדע שהצלחתי בחינוך

*שיר

New member
../images/Emo9.gif אתי, אני מחייכת מאוזן לאוזן ../images/Emo9.gif

איך כמוך!!! אבל תני לי להבין מה את אומרת בפרקטיקה: שאני אקנה תחתונים מתחרה בגזרה של מכנסונים? יש חברות מומלצות או שאני אעשה סיבוב ב"אינטימה" ואדוג משהו?! ומה לובשים מתחת לזה? אני לא אוהבת חוטיני...

תתרגלי!! אין בעולם סקסי כמו חוטיני.

מנסיון..יותר טוב מטיפול זוגי.. שומר על זוגיות טובה וחיי נישואים מצויינים.. גם כן הופך אותך למשהו פחות מובן מאליו כשבעלך יודע שאת מסתובבת ככה ברחוב ועכשיו ברצינות: אם את מתכוונת לבקר במספרה בשינקין ולעשות הפתעה לחתן אז אולי לא תצטרכי תחתון נוסף מתחת .. אם לא וכאן מתחיל המכשול הגדול..יש בעיה למצוא את התחתונים הללו כי: לפי סיבוב שעשיתי בשבוע שעבר: באינטימה אין.. בכיתן אין.. במרקס אנד ספנסר קיים רק בטורקיז ובוורוד פוקסיה ותנחשי איפה מצאתי? אם את צריכה אשלח מישהו לקנות לך עכשיו רק תגידי מידה.. בסופר היפרנטו על יד הבית שלי של חברה בשם נשית והמחיר שלושים וכמה שקלים.. הבנת? עכשיו תצחקי כי עד שתתרגלי לחוטיני יהיו לך כמה ימים של פרצוף לימוני. כשמתרגלים לזה לא הולכים עם כלום אחר......

*שיר

New member
אתי, אני צוחקת בקול! ../images/Emo6.gif

ו- for the record... א. אני לא מתכוונת ללכת למספרה בשינקין
ובמקום זה יש כמה כותנות לילה שימושיות באותה מידה ...
ב. אין לי זמן להתרגל לחוטיני, כי החתונה בעוד שבוע וקצת (הצילו!!) ג. אני דווקא מכירה את הפירמה הזאת "נשית". באמת רואים את המוצרים שלהם בכל מיני סופרים ןגם היה אותם בשק"ם אם אני לא טועה. טוב, אולי כדאי לצאת לחיפושים באזור אלנבי ושוק בצלאל?! מה את אומרת?

אין חבל לך על הזמן חרשתי את זה..

אספר לך מה קרה לי.. בשבוע שעבר בגלל שהיו לי כלות כל יום בתל - אביב ושימשתי בתיאוריה כנערת ליווי ומצאתי את עצמי כל צהריים במלון אחר החלטתי בסוף השבוע להישאר לישון אצל חברה. בדרך נזכרתי ששכחתי להביא את התחתון והבאתי ללבוש חצאית שקופה לבנה.. וככה מצאתי את עצמי חורשת את כל המקומות לתחתון. בסוף קניתי מכנס בוקסר לבן מבד מיקרופייבר באינטימה. אז תחסכי טיולים מקסימום אקנה לך היום וביום חמישי אני עם כלה בתל אביב ואקפיץ לך את זה לעבודה .. אם את מתביישת לרשום את המידה שלך בפורום תשלחי לי למייל. ותתרגלי לחוטיני........

*שיר

New member
אתי, את מדהימה!! ../images/Emo25.gif

אני בכל זאת אנסה למצוא משהו היום או מחר, ואם לא אני אבקש ממך. ואני מבקשת ממך לזכור שאת חולה ואת לא אמורה להסתובב ולעשות קניות לאנשים זרים!

זה בסופר על יד הבית

ואם את שמנה מספיק יש לי שני חדשים שקניתי לי השבוע ואני לא צריכה להסתובב..זה עוד בתיק.

*שיר

New member
../images/Emo9.gif

אבל אני לא שמנה... חוץ מהפולקע´ס ששם לא חסר, ברוך השם

מיקי12

New member
תחתונים מגניבים ואיכותיים ../images/Emo59.gif

כן . חוטיני. באמת אחרי שהתרגלתי כל היתר נראים לי כמו תחתונים של סבתא שלי.. ותסלחו לי כולכן. חוטיני זו המצאה מעולה - סקסים, נוחים ומשגעים. כבר שנים שאני "על" חוטיני והיום שיש גם מגיני תחתון חוטיניים - אז החגיגה מושלמת! קניה מעולה ומוצלחת עשויה להיות לנסות לקנות בחנות קטנה בקינג גורג בת"א. יש שם עודפים של גאפ ודונה קארן - תחתוני חוטיני יפהפיים בכל מיני דוגמאות וצורות ( גם נוצצים וכאלו..) והמחירים מאוד זולים. קוראים לחנות הזו משהו כמו " המקום של אתי" או משהו דומה וזה בצד של שוק בצלאל, כלומר אם אתה באה מכיוון הסנטר לכיוון אלנבי - זה בצד ימין שלך. שווה לנסות... וחוצמזה - יש לו גם בוקסרס מגניבים לבן הזוג............

*שיר

New member
וואלה! שכחתי מהחנות הזאת! ../images/Emo62.gif

זאת באמת אחלה-אחלה חנות!!
הייתי עושה שם שופינג קבוע! סחתיין !!!

למעלה