שאלה אחת מאוד מסקרנת אותי מעניין אם מישהו/י

Mידאס

New member
אני חושב שזה די ברור שה"ראיונות" נערכים בארץ

ולא במהלך צילומי התכנית, מן הטעם הפשוט שההתייחסות של הזוגות היא לקטעים המוקרנים בתכנית, כלומר מקרינים להם קטעים ועליהם הם נשאלים שאלות וזה אומר שהם צופים בדיוק בקטעים שאנחנו צופים בהם, וזה אומר שהם צופים בקטעים ערוכים, וזה אומר שלא יעלה על הדעת שהתכנית נערכת תוך כדי המירוץ.

ההיגיון אומר שלא ניתן לערוך את ה"ראיונות" האלה תוך כדי המירוץ, בגלל מחסור בזמן. אם אכן הזוגות רצים ממקום למקום וממדינה למדינה ללא הפוגה, לא יכול להיות מצב בעולם שיש להם זמן להתפנות לראיונות האלה באמצע המירוץ. זה גם לא יכול להיות מצולם בימי המנוחה שלהם, שהם עד כמה שידוע לי ימי שבת, כי בשבת ממילא לא מצלמים ויש גם את הסגולות שאני משוכנע שהן שומרות שבת.

בקיצור, הקטעים הערוכים מוקרנים לזוגות בארץ, אחרי שכבר התכנית כולה הייתה מוכנה לשידור ועל סמך קטעים אלה הם נשאלים שאלות - ואלו קטעי ה"מעבר" או ה"ליווי" שאנחנו רואים בתוצר המוגמר.

choco2602

New member
זה לא הגיוני מכמה סיבות..

1. הבנים הראו את הגוף החלק שלהם אחרי המשימה.
2. רומי בקטע של ברזיל הייתה בראיונות מאוד שזופה..
3. ליסמין לא היה טבעת עד עכשיו בראיונות, ובאחרון היה.

אני מאוד בטוחה שהראיונות נעשים בסוף כל קטע (בגלל זה הטבעת הופיעה בראיון האחרון בלבד, אבל מתחילת הפרק..)
ובגלל זה הבנים לא היו חלקים עד הראיון האחרון..
זה בכלל לא הגיוני אחרת.

ddvic

New member
זו הייתה גם הנחת היסוד שלי אבל זה לא נכון

בעצם זה לא נכון חלקית-זה גם וגם
בעונה הראשונה הזוג הזוכה עשה קרחת וכל הקטעים לפני היו עם שערות והקטעים אחרי היו בלי.

ואם מראיינים אותם בסוף היום או יותר נכון בבוקר שלמחרת לא צריך להקרין להם כלום הם זוכרים את הכל טרי ואם שכחו משהו או איזה פרט אפשר להראות להם קטע לא מעובד. סך הכל הם צריכים לספר מה עבר להם בראש ואת זה בן אדם יכול לשכוח חלק מהפרטים אם הוא יישאל עליהם אחרי כמה שבועות.

שים לב שבקטעים של סערת רגשות הם גם מתראיינים בסערת רגשות וזה יכול להיות(אל תשכח לא מדובר בשחקנים מקצוענים)רק בראיונות של שעות ספורות אחרי.

אבל יש גם ראיונות מאוחרים כדי להשתמש גם בזכרון הארוך-טווח של האדם ולא רק בזכרון הקצר וכן גם להשתמש בניתוח/אנליזה העצמית של לאחר מעשה.

למעלה