שאלה...איזה סרט ..

מיצי007

New member
פעם פרסמו את התמונות אם אני לא טועה

ה אורחת

New member
נצלל"ש אתן לא מאמינות מה קראתי!!

אם לא ידעתן בנות בקרוב עומד לצאת הסרט "אלכסנדר" בכיכובו של קולין פארל בתפקיד אלכסנדר מוקדון, ולצידו תשחק אנג'לינה ג'ולי (בטח בתור המאהבת שלו או משו בגלל זה נזכרתי במה שאני עומדת לספר לכם) בכל מקרה לקולין, שדרך אגב נראה כמו חיכוי עלוב של אכילס (היההההה ממממממתתתתתת......) יש מאהב,גבר, ונחשו מי היה אמור לשחק אותו, נכון מאוד!!!!!!! Mr Brad Pitt! בכבודו ובעצמו!!!!!!..... אבל........ לפי מה שקראתי ג'ניפר חשבה שזה יהיה רע לתדמית שלו ולכן הוא החליט לוותר על התפקיד,אני מאוד מסכימה איתה למרות שלא הייתי מתנגדת לראות את בראד מפתה אותו (ראו כדוגמה "ראיון עם ערפד" הסצנה עם אנטוניו בנדרס, שכמעט התעלפתי ממנההה......) לסיכום מזל , בעיקרון, שהוא וויתר על התפקיד.....

חחח וואלה גם אני קראתי את זה../images/Emo6.gif

טוב שהוא וויתר על זה...את מתארת את בראד מתנהג כמו הומו
חיחי

ה אורחת

New member
האמת,

נכון, זה ממש מוזר אבל...... (ואולי זה קצת פריקי מבחינתי) דווקא בגלל שהוא משדר כל כך הרבה גבריות, דווקא בגלל זה עם הוא היה משחק דמות כזאת, הוא היה יכול לשדר כל כך הרבה סקסיות..... רק ב"ראיון עם ערפד" שזה לא ממש מובהק מה שקורה שם, ואני לא אפרט כי זה עלול להרוס לבנות אחרות, אז אפילו שם שהוא ואנטוניו קצת קצת מתקרבים, הרגשתי איך אני נמסה לגמריי, אין זה היה כל כך סקסי .......................

מסכימה איתך...

חוץ מזה,מה רע בלשחק דמות כזו?כאילו לפי דעתי שחקן צריך להתנסות בכלמיני תפקידים...תארו לכן אותו ואת קולין ביחד...ררררר...שני מושלמים
...תחשבו לכן לראות סצינה של שניהם ביחד
...רררררררררר....אני חושבת שזה...ארררררר מושלם....אבל עזו יש לי ראש די מעוות..

ה אורחת

New member
חחח לא אין לך ראש מעוות...

וכמו ששתינו כבר הסכמנו כאן, אין כל רע תפקיד כזה. אבל, יש הבדל בין להתנסות בכל מיני דברים לבין ההשלכות לעתיד, את מבינה לפי מה שאני קראתי לא היה כתוב שבראד הביעה התנגדות, רק היה כתוב שג'ניפר חשבה שזה לא טוב לתדמית שלו, ומה לעשות היא צודקת, בראד במשך הבערך 18 שנים של קריירה שלו הצליח לטפח לעצמו תדמית של - הדבר המושך והסקסי ביותר שזז ביקום, כמו שכולנו וכל העולם כבר יודע, ואם כמה שהוא אולי רוצה להתנסות בתפקיד אחר, זה עלול, גם בשביל קהל הצופים, לשבור איזשהו מיתוס שהם טיפחו עליו. את מבינה למרות שזה אולי לא נעים לומר, יכול להיות שלא כל כך התייחסו להיבט האומנותי של השחקן, אלא יותר לכמה קהל ילך לראות, במילים אחרות-כמה כסף ייכנס לחשבון הבנק של היוצרים... אני מקווה שהבנת את כל הפילסוף שלי ומצטערת שמרחתי יותר מדי אבל זאת דעתי חחח

חחחחח...

זה בכלל לא פילסוף והבנתי ואני אפילו חושבת שאת צודקת...באמת יכול להיות שחשבו שבראד יביא הרבה צופים שיביאו הרבה כסף...חחחחח...יכול להיות שזה לא טוב לתדמית שלו אבל עדיין...אני חושבת שזה סקסי לגמרי...

מיצי007

New member
הוווו כמה חבללללל

יום אבל ממש
לשחק הומו זה הכי מתאים לו,ועוד סצינה עם גבר סקסי אחר כדוגמת קולין פארל עוד יותר סקסיייייי

Velma Kelly

New member
הו ../images/Emo99.gif

גם קולין בעלי היקר וגם בראד באותו סרט? הוו גוד
באמת חבל, נו תמיד יש פעם הבאה

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo108.gifחבל....אבל אני התאהבתי בקולין

אחרי "תא טלפון"
הוא היה כזה חמודדדדד
וחבל שבראד לא משחק שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

Velma Kelly

New member
אוף איזה באסה זה..

הוא היה אמור לשחק עם ניקול קידמן, שאותה אני יותר אוהבת וחוץ מזה תמיד רציתי שהם ישחקו בסרט כלשהו ביחד.. ואז התחילו שמועות (אני לא יודעת אם זה באמת נכון תאמת..) שג'ניפר מקנאה בניקול כי יש לה "עבר" עם כל השחקנים ששיחקו לצידה והיא לא רוצה שבראד ישחק עם ניקול.. ועכשיו הוא משחק עם אנג'לינה ג'ולי שחוץ מעקיצה ב-60 שניות אני לא ממש סובלת אותה.. חבל. הוא וניקול תמיד נראים לי ממש חמודים ביחד ואני רוצה שהם ישחקו כבר ביחד איפשהו..

למעלה