שאלה: איך זה ש"משה" חזר להיות מנהל הפורום?

דיברגנט חדש

Well-known member

ai27

Well-known member
מתי כן ראית טעם?
אתמול ניסיתי פעם אחרונה
והבנתי שאין טעם
הוא במצב סטטוס קוו תמידי, איש קטן שמפחד שיחשבו שהוא |טמבל| מבלי שמבין שזה, בדיוק, מה שהוא עושה בהתנהלותו
בדיוק כמו הקיר מולך
לא סטטוס קוו.
הרינגטון מתחיל לקרוא טקסט ועד סופו שוכח על מה הנושא. כמעט כל תגובה שלו מתייחסת לזה שהוא לא הצליח לקרוא הכל,
ולא לנושא שעליו מדברים.

דיברגנט חדש

Well-known member
אתמול ניסיתי פעם אחרונה
והבנתי שאין טעם
האסימון נפל לך בסוף, למרות שלקח לו הרבה זמן ;)
לא סטטוס קוו.
הרינגטון מתחיל לקרוא טקסט ועד סופו שוכח על מה הנושא. כמעט כל תגובה שלו מתייחסת לזה שהוא לא הצליח לקרוא הכל,
ולא לנושא שעליו מדברים.
אולי זאת הסיבה שהוא לא מבין אף פעם את טעויותיו גם כשמסבירים לו ואפילו מגבים בעובדות מקישורים רלוונטיים?

ai27

Well-known member
האסימון נפל לך בסוף, למרות שלקח לו הרבה זמן ;)
יש לי המון סבלנות
כי ההערכה שלי לבני אדם מאוד נמוכה מלכתחילה
ומאז הקורונה היא רק ירדה

מהכיוון ההפוך
אני מופתע לטובה מאשתי, הילדים שלי ובני דודים של אשתי
וממהנדס אחד שעבדתי איתו והיגר לארה"ב
זהו.

Harrington

Well-known member
מנהל
בהתחשב בדרך שבה אתה מגיב, אני כבר לא רואה טעם

אתה בכיוון
יקירי, אני שמח שמצאת שותף לדיון שלך עם עצמך. כדי שאני אשתתף בו מה לעשות, תצטרך לומר על מה אתה מדבר. לא יודע להתדיין בלי זה :). ולא, זה לא משתנה בגלל שני משועממים שמנהלים עלי דיון כביכול :cool:.

מתי כן ראית טעם? הוא במצב סטטוס קוו תמידי, איש קטן שמפחד שיחשבו שהוא |טמבל| מבלי שמבין שזה, בדיוק, מה שהוא עושה בהתנהלותו |נחמה|

בדיוק כמו הקיר מולך :)
מה קרה מתוק? לא זרמתי עם שפת הביבים שלך ושקריך בדיון בפורום המקביל אז החלטת שהתעלמותי קשה לך עד כדי צורך להקים בו דיון מיוחד עלי מתוך נסיון למשוך בכל זאת קצת יחס :)? בחייך תינוק קטן. אין לך את זה בקצת פחות שקוף ופתטי, ברצינות אני שואל? כאילו ששני אנשים שחשקה נפשם להראות קבל עם ועולם אל היעדר המשמעות בחייהם ורמת השעמום הגבוהה שלהם מדגדגת משהו למישהו :).

שניכם פטורים מלהשיב. אני בכל אופן לא אקרא בל"נ, אבל כמובן שבכוחכם להמשיך להתדיין ביניכם לבין עצמכם כאוות נפשכם.

דיברגנט חדש

Well-known member
מה קרה מתוק? לא זרמתי עם שפת הביבים שלך ושקריך בדיון בפורום המקביל אז החלטת שהתעלמותי קשה לך עד כדי צורך להקים בו דיון מיוחד עלי מתוך נסיון למשוך בכל זאת קצת יחס :)? בחייך תינוק קטן. אין לך את זה בקצת פחות שקוף ופתטי, ברצינות אני שואל? כאילו ששני אנשים שחשקה נפשם להראות קבל עם ועולם אל היעדר המשמעות בחייהם ורמת השעמום הגבוהה שלהם מדגדגת משהו למישהו :).
נא הצבע היכן ראית שפת ביבים בתגובתי, אני מצ"ב גם את תת דיון בשרשור שאתה מדבר עליו, החל מתגובה #72 שלך.
אתה פשוט |טמבל| שלא יודע להודות בטעויותיו גם כשזה מצחיק ומוציא אותך קטן בגובה הריצפה |נחמה|
שניכם פטורים מלהשיב. אני בכל אופן לא אקרא בל"נ, אבל כמובן שבכוחכם להמשיך להתדיין ביניכם לבין עצמכם כאוות נפשכם.
הרי ידוע שאתה תשיב על תגובה זאת, כי אתה לא יכול להתאפק, אחרת לא היית מגיע ל-58,441 הודעות נכון לעכשיו כשיאן הפורום בפעם של כ-5000 תגובות מהמקום השני לאחר שהובילה עליך ב-5000 תגובות |נחמה|

ai27

Well-known member
יקירי, אני שמח שמצאת שותף לדיון שלך עם עצמך. כדי שאני אשתתף בו מה לעשות, תצטרך לומר על מה אתה מדבר. לא יודע להתדיין בלי זה :). ולא, זה לא משתנה בגלל שני משועממים שמנהלים עלי דיון כביכול :cool:.
אין טעם
איבדתי אמון שתטרח לקרוא ולענות באופן ענייני

דיברגנט חדש

Well-known member

שאלה: איך זה ש"משה" חזר להיות מנהל הפורום?​

למה המרכאות?
האם זה קשור להתדרדרות שחלה עם הרינגטון?
והאם צפוי קמפיין טיהור גולשים בקרוב?
בינתיים, מי שמתדרדר מדחי אל דחי זה אתה, שמצדיק את המשפט "הראה לי מי חברך ואגיד לך מי אתה" והואיל ומצאת לך חבר מוגבל שיכלית, לא מפתיע שהוריד אותך לרמתו |נחמה|

evglev1

Well-known member
מנהל
האם זה קשור להתדרדרות שחלה עם הרינגטון?
והאם צפוי קמפיין טיהור גולשים בקרוב?
האמת שמשה הושעה ולא פוטר ומה שהכריע לטובת חזרתו זה גולש שבחר לנצל את זה שאין לו אפשרות למחוק כדי לקלל אותו. כמו כן הבנתי שהוא חזר חלקית כי הבהירו לו שאין לו זכות לחסום.

למעלה