ai27
Well-known member
שהיית אמור לזכור.והתשובה לשאלתי…?
שהיית אמור לזכור.והתשובה לשאלתי…?
אם וכאשר תחשוק נפשך לענות לי, אשמח לשמוע.שהיית אמור לזכור.
בהתחשב בדרך שבה אתה מגיב, אני כבר לא רואה טעםאם וכאשר תחשוק נפשך לענות לי, אשמח לשמוע.
אתה בכיווןעד אז, תרגילי זכרון אשקיע בדברים ברורים ומעניינים יותר ברשותך.
מתי כן ראית טעם? הוא במצב סטטוס קוו תמידי, איש קטן שמפחד שיחשבו שהוא מבלי שמבין שזה, בדיוק, מה שהוא עושה בהתנהלותובהתחשב בדרך שבה אתה מגיב, אני כבר לא רואה טעם
בדיוק כמו הקיר מולךאתה בכיוון
אתמול ניסיתי פעם אחרונהמתי כן ראית טעם?
לא סטטוס קוו.הוא במצב סטטוס קוו תמידי, איש קטן שמפחד שיחשבו שהוא מבלי שמבין שזה, בדיוק, מה שהוא עושה בהתנהלותו
בדיוק כמו הקיר מולך
האסימון נפל לך בסוף, למרות שלקח לו הרבה זמןאתמול ניסיתי פעם אחרונה
והבנתי שאין טעם
אולי זאת הסיבה שהוא לא מבין אף פעם את טעויותיו גם כשמסבירים לו ואפילו מגבים בעובדות מקישורים רלוונטיים?לא סטטוס קוו.
הרינגטון מתחיל לקרוא טקסט ועד סופו שוכח על מה הנושא. כמעט כל תגובה שלו מתייחסת לזה שהוא לא הצליח לקרוא הכל,
ולא לנושא שעליו מדברים.
יש לי המון סבלנותהאסימון נפל לך בסוף, למרות שלקח לו הרבה זמן
יקירי, אני שמח שמצאת שותף לדיון שלך עם עצמך. כדי שאני אשתתף בו מה לעשות, תצטרך לומר על מה אתה מדבר. לא יודע להתדיין בלי זה . ולא, זה לא משתנה בגלל שני משועממים שמנהלים עלי דיון כביכול .בהתחשב בדרך שבה אתה מגיב, אני כבר לא רואה טעם
אתה בכיוון
מה קרה מתוק? לא זרמתי עם שפת הביבים שלך ושקריך בדיון בפורום המקביל אז החלטת שהתעלמותי קשה לך עד כדי צורך להקים בו דיון מיוחד עלי מתוך נסיון למשוך בכל זאת קצת יחס ? בחייך תינוק קטן. אין לך את זה בקצת פחות שקוף ופתטי, ברצינות אני שואל? כאילו ששני אנשים שחשקה נפשם להראות קבל עם ועולם אל היעדר המשמעות בחייהם ורמת השעמום הגבוהה שלהם מדגדגת משהו למישהו .מתי כן ראית טעם? הוא במצב סטטוס קוו תמידי, איש קטן שמפחד שיחשבו שהוא מבלי שמבין שזה, בדיוק, מה שהוא עושה בהתנהלותו
בדיוק כמו הקיר מולך
נא הצבע היכן ראית שפת ביבים בתגובתי, אני מצ"ב גם את תת דיון בשרשור שאתה מדבר עליו, החל מתגובה #72 שלך.מה קרה מתוק? לא זרמתי עם שפת הביבים שלך ושקריך בדיון בפורום המקביל אז החלטת שהתעלמותי קשה לך עד כדי צורך להקים בו דיון מיוחד עלי מתוך נסיון למשוך בכל זאת קצת יחס ? בחייך תינוק קטן. אין לך את זה בקצת פחות שקוף ופתטי, ברצינות אני שואל? כאילו ששני אנשים שחשקה נפשם להראות קבל עם ועולם אל היעדר המשמעות בחייהם ורמת השעמום הגבוהה שלהם מדגדגת משהו למישהו .
הרי ידוע שאתה תשיב על תגובה זאת, כי אתה לא יכול להתאפק, אחרת לא היית מגיע ל-58,441 הודעות נכון לעכשיו כשיאן הפורום בפעם של כ-5000 תגובות מהמקום השני לאחר שהובילה עליך ב-5000 תגובותשניכם פטורים מלהשיב. אני בכל אופן לא אקרא בל"נ, אבל כמובן שבכוחכם להמשיך להתדיין ביניכם לבין עצמכם כאוות נפשכם.
אין טעםיקירי, אני שמח שמצאת שותף לדיון שלך עם עצמך. כדי שאני אשתתף בו מה לעשות, תצטרך לומר על מה אתה מדבר. לא יודע להתדיין בלי זה . ולא, זה לא משתנה בגלל שני משועממים שמנהלים עלי דיון כביכול .
למה המרכאות?שאלה: איך זה ש"משה" חזר להיות מנהל הפורום?
בינתיים, מי שמתדרדר מדחי אל דחי זה אתה, שמצדיק את המשפט "הראה לי מי חברך ואגיד לך מי אתה" והואיל ומצאת לך חבר מוגבל שיכלית, לא מפתיע שהוריד אותך לרמתוהאם זה קשור להתדרדרות שחלה עם הרינגטון?
והאם צפוי קמפיין טיהור גולשים בקרוב?
רוב הכותבים פה מוגבלים שכליתלמה המרכאות?
בינתיים, מי שמתדרדר מדחי אל דחי זה אתה, שמצדיק את המשפט "הראה לי מי חברך ואגיד לך מי אתה" והואיל ומצאת לך חבר מוגבל שיכלית, לא מפתיע שהוריד אותך לרמתו
האמת שמשה הושעה ולא פוטר ומה שהכריע לטובת חזרתו זה גולש שבחר לנצל את זה שאין לו אפשרות למחוק כדי לקלל אותו. כמו כן הבנתי שהוא חזר חלקית כי הבהירו לו שאין לו זכות לחסום.האם זה קשור להתדרדרות שחלה עם הרינגטון?
והאם צפוי קמפיין טיהור גולשים בקרוב?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.