שאלה אליכם, רבותי, ובעיקר לאורי צבי

COGAN BENY

New member
אז זהו שאתה טועה, הנה דוגמאות

עד היום היו עשרות אלופי עולם מקצוענים באיגרוף , ואף מדליות זהב באולימפידה של קיקבוקסרים, ומתאגרפים תאילנדים. שמות: האחים קליצקו, היו אלופי עולם במשקל כבד בקיק בוקסינג, חאליד ראילו מצרפת, שהיה אלוף עולם באיגרוף IBA, סומלאק קאמסינג, מדלית זהב באיגרוף, ניצח את הקובני בגמר באטלנטה, כוכב איגרוף תאילנדי בתאילנד. כמו כן עשרות מתאגרפים במשקל נמוך שבאו מאגרוף תאילנדי שזכו בתואר אלוף עולם באיגרוף של הWBC המכובד, בינהם סמארט פיאקרון, ששיעמם אותו להיות אלוף עולם ותאילנד באיגרוף תאילנד 5 שנים רצוף, ועבר לאיגרוף לכיף... לבנר, אגב יש לו רק הפסד אחד בנקודות באיגרוף, והיה הספרינג פרטנר במחנה בארה"ב של הוליפילד בתשלום! כנראה שהוא כן ברמה הבינונית באיגרוף ...

סבאט,

זהו למעשה "הקיק-בוקס הצרפתי" החוקים למעשה די דומים לקיק בוקס האמריקני,לקרב זה עולים לבושים עם לבוש מיוחד הכולל מכנס וגופיה ביחידה אחת ונעליים מיוחדות,אבל בניגוד ל-SEMI CONTACT,מותר להשתמש במכות מתחת לחגורה,ז"א בעיטות לרגליים. שלך בפורום, אורי צבי,

אממ אז

אין הבדל בין סאבט לקיק בוקס חוץ מהליבוש? לפחתה בדל בשיטת ניקוד או משהו? יצא לי לראות קצת סאבט והם עושים שם יורת סיבוביות ודברים כאלה, אפילו מכות המאוויר, נותנים על זהיותר ניקוד שם?

COGAN BENY

New member
אורי, אם יורשה לי תיקון קטן

פול קונטקט, רק מעל החגורה, נותנים כפפות, מגיני כף רגל ושוק. מותר שם גם סוויפ, שזה בעיטה\גריפה על כף הרגל בלבד, ורק במגן הכף רגל. סיבובים של 2 דק'. אלופים בעלי שם: ריק THR JET ROFOUS מארה"ב, זאן איב טרייו מקנדה, מנסון גיבסון מקנדה, סמיר LE PETIT PRINCE מצרפת, הוא הגדול מכולם לדעתי, עם מאזן של 101 נצחונות ללא תיקו ללא הפסדים, ופעיל כיום ב65 ק"ג ראינו אותו ביורוספורט מספר פעמים, ואפילו בקיק בוקסינג "רגיל" (עם לאו קיק) נגד סקארבובסקי (שלטעמי ניצח). מקווה שעזרתי.

בעיקרון אתה צודק בני,אבל,

היום החוקים קצת שוני,בדיוק כפי שציינתי,מכיון שלא הייתי כ"כ בטוח בנושא,התקשרתי אל בני אורקידז,בארה"ב,וקילתי ממנו את הדיווח,שוב כפי שציינתי כל אשר אמרתי אלו הם ההבדלים בין השיטות בארה"ב,ויכול להיות כי באירופה המצב שונה.בכל אופן תודה עבור שימת הלב. שלך בפורום, אורי צבי,

lironmarko

New member
אורי למה הג'ט לא בא לביקור בארץ ?

סמינר משהו ?................

בני אורקידז,

התארח פה בארץ בשנת 1992 ואף העביר שיעורי קיק ותאי בוקס לחניכים שלי.באמת מעניין ללמוד מאדם אשר הפך לאגדה מהלכת בענף ספורט זה בעולם.במידה ותהיה היענות רצינית לסמינר בהדרכתו של מר אורקידז,אעשה מאמצים להביאו ארצה.(יש לקחת בחשבון את העלות הלא קטנה של סמינר שכזה). בברכת שבת שלום, שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה