ובנימה קצת יותר קלה: אסוציאציה
הודעתך הזכירה לי קטע, מלפני כשנתיים שעד היום מצחיק אותי. בעיצומה של תקופת האינתיפאדה, לפני כשנתיים וחצי (זוכרים? 2-3 פיגועים ביום?), מצאתי את עצמי נכנסת לפורום "רוחני/מיסטי" כלשהו ב-יאהו, שרוב הכותבים בו היו אמריקאים, ושתלתי שם הודעה "קורעת לב" עם בקשה שישלחו אור ואהבה ואנרגיות להרגעת העיניינים כאן. מכאן לשם הצטרפתי ככותבת קבועה, ובמשך כשבוע-שבועיים אף הייתי "מסמר" הפורום (סוף סוף היה להם real action שם
). יום אחד, מישהי בפורום סיפרה שהיא הלכה לאגם לא הרחק מביתה והעבירה שם זמן מה בשלווה הפאסטורלית, עד שראתה נשר צולל ושולה לו דג, ואת מי הזכירה לה הסצינה הזו???? לא תאמינו.... אותי! את ישראל! את הטרור.... זאת אומרת - הנשר ההוא היה עבורה הטרוריסט שרצח בדם קר את הדג....
מה אגיד לכם? ברגע הראשון בא לי לרצוח אותה.... לא, לא ממש - אבל היא קיבלה ממני הודעה מאוד כועסת, על איך בכלל את משווה - יושבת לך שם בפאסטורליה שלך, ואני רועדת מפחד כל יום כשאני עולה על האוטובוס ובלה.. בלה...בלה..... כעבור יום יומיים, כשנרגעתי - הקטע הזה היה אחד הדברים היותר מצחיקים בשבילי, שגם עזר לי להתגבר על הפחדים... פשוט דימיינתי לי את הנשר-הטרוריסט
אההה... פרופורציות כבר אמרנו?