בין התרנגולת שבצלחת לזו שבחוץ... לא נוגעת במוצרי חלב (רגישה ללקטוז).. נמנעת מביצים (אבל פחות מקפידה.. ולכן לא ממש טבעונית) עניין אידיאולוגי, לא לאכול בעלי חיים/מוצרים מהחי.. לא יודעת אם קשור ל'רוחניות' או לא.
אני צמחונית רק בגלל סיבה אחת..הרג בעלי חיים ! כשהורגים כלבים או חתולים כל יפי הנפש נזעקים וזועקים חמס !! אבל כשהורגים כבשים, פרות,עיזים דגים וכולי' אף אחד לא גם...כי הרי זה אוכל!!! אז לדעתי כלב ופרה הם נפש חיה, ולמרות שבטבע אוכלים זה את זה...אנחנו לא חיות..אנחנו אוכלים זה את זה גם ככה.... זו דעתי וסליחה גריני עם כל הכבוד...זו דעתי
ראיתי את הודעתך מאוחר אבל אני הראשונה שאסכים איתך!!! הצבעיות של כול אלה שטוענים לאהבת החי היא פשוט מדהימה "איך אני אוהב חיות" בלה בלה בלה ...והשלה הבא אחרי משפט זה "יאללה בואו נלך לאיזה שווארמה" פשוט מגעיל!!! כזה חסר כול אנושיות חסר כול הומניות פשוט נורא לאכול חיות שנשחטו נטבחו חיו חיי שואה ואחר כך עוד להעיז לחשוב שהם אנשים...ועוד לא סתם אנשים אנשים טובים הזוועות של כדור הארץ
שנכון שאנחנו בנויים מגוף חי כמו כול בעלי החים אולי זו כבר סיבה ראשונה למה אנחנו לא אמורים לאכול אותן...בזכות מערכת הרגשות מערכת ההבנה והקליטה המורכבת שלנו אנחנו נבדלים מעולם החי אנחנו לא פועלים עפ אינסיטנקטים אשר כאילו ממוחשבים ואומרים לנו מה לעשות ברגע נתון... אומנם לנו יש גם אינסטיקטים אבל המחשבה הבחירה שיש לנו במעשינו ההבנה של הטוב והרע ההבנה הכי בסיסית כמו למשל שזה רע לפגוע ביצור חי זה רע לגרום סבל ליצור חי הבנה זו יוצרת את כול ההבדל אני לא אומרת שאנחנו עליונים אני אומרת שאנחנו יותר מודעים ולכן בזכות המודעות שלנו אנחנו אמורים לנסות לתקן את העוול ולא להסכים איתו ועוד להמציא לו תירוצים... ושוב איני בטוחה עם מילותי ברורות כול כך הרבה מחשבות רצות בראשי שאיני מצליחה למצוא להן סדר ובתקוה שתבינו ואם לא ותירצו להבין אשמח להסביר לפרט ובכלל מה שבא לכם...
אנו לא בני אדם רוחניים אלא רוחות/נשמות המתנסות בלהיות בני אדם. להיות צמחוני או לא, זה לא הופך אותנו לרוחניים או לא רוחניים. בפירוש, אני חוזרת על דבריי : אנו רוחות/נשמות המתנסות בלהיות בני אדם. ועקב כך, לא משנה באם נהיה צמחוניים או טבעוניים - אנו עדיין רוחניים. נקודה. אין שום קשר להיותנו צמחונים/טבעונים להיותינו רוחניים. שוב נקודה.