אולי:
- יש פה הרבה אנשים שלומדים דברים דומים בדרכים מאוד שונות. - יש פה הרבה אנשים שלומדים דברים שונים בעלי שמות ומונחים זהים. - יש פה נושא מאוד רחב וחובק חיים שלובש צורה מאוד שונה מאדם לאדם (כן, יש אנשים שלא יסכימו איתי, וגם לזה אני בדיוק מתכוון) ואנשים נוטים לחשוב שאיך שהם מבינים את הדברים זו האמת. - יש פה הרבה דברים מהותיים שנוגעים לאיך אנחנו מבינים דברים בסיסיים בחוויה שלנו ובלימודים שלנו. לחלק מהדברים חלקינו מאמינים, באופן מודע או לא מודע, ולכן אם מישהו מערער אותם אפילו מילולית זה יכול לעורר פחד כאב ושטויות אחרות. - יש פה הרבה היצמדות למילים בנושאים כל כך רחבים ועמוקים ולא מוכרים (ויש כאלה שמאמינים שהם מכירים משהו בגלל שהם יודעים עליו דברים). - יש פה הרבה ניסיון כנה להבין ולהרפות ממשחקים מיותרים, להשתנות, להתעורר, ליישם דברים מסויימים בצורה מסויימת, וכן הלאה. אם היינו מדברים על גינה וצמחים, יכול היה להיות נורא פשוט וברור. אם מישהו אומר שם של צמח שאני לא מכיר, הוא יכול להביא לי תמונה של הצמח ולהסביר לי מה המאפיינים שלו, ואני אפילו יכול ללכת למשתלה ולראות את הצמח. אבל מה כאשר משתמשים במילים שמצביעות על דברים בתוכי או בעולם קצת פחות מוכר מעולם היומיום? תראי לי תמונה של "אגו", או של "הנחה", או של "הגדרה", או של "טוהר המילה", או של לא יודע מה. אני מניח גם, שחלק מהאנשים פה, חלק מהזמן, מאמינים ב"דרך הלוחמים" בדיוק כמו שאדם דתי יכול להאמין באלוהים ולהתווכח עם אדם מדת אחרת או מאותה הדת על אופן ההבנה של הדת.