שאלה- אני מחפש נגן כמו זה--

riluman

New member
שאלה- אני מחפש נגן כמו זה--

Rio CE2100 2.5GB . נפח בסביבות 2 ג'יגה.....איך הוא מבחינת איכות קול? מהירות קריאה והוצאת נתונים מהזיכרון? האם אמין או עושה צרות? יש בו רדיו? אם לא איזב נגן דומה במחיר ויש בו רדיו? תודה מראש ושבת שלום. (צריך שיתאים לחיילים מכל היוצא בדבר...).

weird dust

New member
בקשר ל-2 הנגנים

הריו הוא נגן מצויין סך הכל. אני לא רואה אצלו רדיו אז ככל הניראה אין שם רדיו. הוא נגן על בסיס דיסק קשיח מה שאומר שהוא פחות עמיד מהאי אודיו. אני ההיתי בוחר באי אודיו אם ההיתי חייל. הוא על בסיס בטריות, תומך בהרבה פורמטים, על בסיס פלאש עמיד יותר וכ'ו. האייץ 10 די דומה לריו, אבל הוא צבעוני, בעל רדיו, בעל בטריה נשלפת. הוא גם בעל נפח גדול יותר. בסופו של דבר זוהי החלטה שלך, ובתור חייל אם אתה צריך את זה למשהו שדורש יותר תזוזה וצריך משהו עמיד יותר זה האי אודיו.

riluman

New member
או קיי, אבל זה מוזר שיש בו 2 ג'יגה

לא? עד עכשיו שמעתי רק על נגני פלאש עם 1 ג'יגה....זה משהו חריג? אם כן זה עלול להיות קצת סיכון לקנות משהו שהוא כזה, לא?

weird dust

New member
יש בו רק ג'יגה

זה שהאתר דפוק זה משהו אחר. וכן, כניראה יש נגן כזה עם 2 ג'יגה לא ראיתי שנמכר בארץ.

riluman

New member
שמעתי גם על נגנים חסרי שם,

כאלה תוצרת סין, שפשוט מייצרים שם דגמים כמעט זהים לדגמים טובים שיש בשוק רק בלי המותג, כדאי ללכת על משהו כזה? והאם מישהו מכיר את הנגן הזה--

riluman

New member
נו? אז מה אני עושה עם זה? נגיד

הייתם רוצים לקנות עכשיו נגן שיש בו רדיו מובנה ושיש בו בין ג'יגה ל- 5 ג'יגה, רצוי בין 4-5.....איזה נגן הייתם קונים? אאההההה, וכמובן יש לכם בים עד 1500 ש"ח.

weird dust

New member
אין לו הרבה

זמן בטריה קצר יחסית 12 שעות. הוא לא הכי נפוץ בארץ מבחינת אביזרים. הגלגלת שלו רגישה לפי הידוע לי ממה שאנשים אמרו וממשחק בדגם אחר. זהו בערך. הוא גם אהרד דיסק וזה גורם לו להיות רגיש יותר.

נגן עתידי שאמור לצאת הוא:

iriver h10 junior(2gb) נגן בעל כל תכונות הh10 הרגיל של אייריבר, חברה עם שם טוב ותגובות חיוביות על איכות קול. ההבדל בינו לבין שאר הסדרה הוא שהוא מבוסס על פלאש ולא על דיסק קשיח. תמונה

weird dust

New member
הנגן ניראה מגניב

ראיתי אותו במיסטיק ריבר והוא ממש נחמד. השאלה כמה זמן יקח לו להגיע לארץ וכמה הוא יעלה. את האמת, הצבעוני זה נחמד, ב2 ג'יגה ומסך כזה? לא ניראה לי שימושי ורק יקר. זה ממש כיאלו קיווצו נגן גדול יותר ורק בגלל זה ההיתי קונה כזה אחד בתור מחזיק מפתחות

weird dust

New member
שמתי לב למשהו

אתה מחפש רדיו ונגן בעל זיכרון רחב. יש לך אפשות לקנות את הריו FORGE 512 מגה. לקנות כרטיס זיכרון פלאג גדול ככל שתירצה ויהיה לך נגן עמיד יותר מדיסק קשיח היות והוא נגן פלאש. הוא יהיה בעל נפח רחב - בגלל ההרחבה. והוא יהיה גם בעל רדיו כמו שרציתה. זה עלול להיות יקר מנגן דיסק קשיח אז שים לב ובדוק מחירים!

riluman

New member
תודה רבה- לסיכום--

הצעת לי לקנות את הקריאטיב (שמת קישור שלו כמה הודעות לפני) ועכשיו אני מתלבט בגלל הבטריה שלו....יש נגן באותו סגנון שפועל על בטריות אצבע? (יש לי מצלמה דיגיטלית וכמה וכמה סטים של בטריות נטענות...). ואני מתחיל גם לחשוב על ה- H10 בתור אופציה כי אני רואה שהוא ממש פופולארי פה....כנראה שיש סיבה...

bitonano

New member
ה-H10 מעולה, בכל הדברים שבו...

נגן כמעט חסר כל חסרונות.

riluman

New member
העניין הוא שהסוללות שלו הן רק 12

שעות....או עד 12 שעות שזה מעט מאוד. ראיי נגנים שפועלים על סוללות AA רגילות הרבה יותר שעות.....

למעלה