שאלה- אני מחפש נגן כמו זה--

bitonano

New member
תלוי למי... אם אתה צריך יותר יש שתי

אופציות: 1. לקנות עוד סוללה חלופית. 2. לקנות נגן אחר. כמובן שהאופציה הראשונה היא היקרה יותר.

Aviad1987

New member
מעניין למה חשבתי 16 ...

הייתי בטוח שקראתי את זה איפשהו. אולי בנוגע ל20 ג'יגה.

riluman

New member
יש לי עד היום בערב להחליט.------

מחר אני חוזר לצבא והיום, עד הערב אני מתכוון להזמין נגן, אני חייב שתעזרו לי קצת להחליט ואז אני גם צריך להחליט מאיפה אני קונה.....עכשיו ההתלבטות שלי היא בין הקריאטיב לבין ה- H10. מישהו מכיר איזה נגן כמו הקריאטיב רק שפועל על סוללות AA רגילות? אנשים, זה מאוד מאוד חשוב לי להחליט היום כי אחרי זה אני סוגר לפחות 21 בבסיס ואני רוצה שבפעם הבאה שאני חוזר לצבא יהיה לי נגן ביד...תודה מראש ושבת שלום.

riluman

New member
וואי, קראתי עכשיו כמה מאמרים בנושא-

בכל מקום רשום שזה ממש סיכון לקנות נגנים מבוססי הארד דיסק....מה? זה כזה סיכון? כל כך עדין? אם כן, אילו נגני פלאש יש עם שני גי'גה שאני יכול לקנות בסדר גודל שהצעתי? מצטער על הטרטור....מקווה שתעזרו עוד קצת....

bitonano

New member
אם אתה רץ הרבה מאוד עם הנגן...

אז זה לא ממש בריא לו. מומלץ לקנות פלאש בכזה מצב... אם אתה לא רץ עם הנגן לפחות לא הרבה אז זה לא כזה סיכון...

weird dust

New member
כמה דברים

אני כמעט בטוח שכל נגני הדיסק הקשיח פועלים על בטריה מיוחדת שלהם. אם זמן הבטריה חשוב לך יותר מהכל קח את האי פוד מיני. הוא נותן זמן נגינה ארוך , הוא יפה והוא פשוט. אתה רוצה יותר אופציות? הנגן H10 מצויין לענייין אך יש לו חיסרון והוא 12 שעות נגינה בדגמים הקטנים (או 16 ב-20 ג'יגה). נתתי אפשרות לנגן פלאש עם הרחבה, במקרה ואתה רוצה נגן פלאש שהוא עמיד יותר ובעל סוללות כפי שידוע לי רוב הנגנים הטובים הם בעלי ג'יגה למרות שיש יוצאי דופן שהם לא זכורים לי כרגע. בעתיד יצא H10 עם 2 ג'גה, לא יודע מה בנוגע לסוללה.

bitonano

New member
הסוללה שלו אם אני לא טועה של

הגוניור היא בסביבות ה-35 וגם שמעתי שמועות על 45, אבל זה נראה לי מופרח.

riluman

New member
טוב, החלטתי ללכת על ה- H10--

מה אני צריך לדעת שאני קונה אותו? יש חומרות שונות כמו בכמה נגנים שזה שונה בין האירופי לאמריקאי או משהו כזה? נראה לי שאני יקנה מפה-- מה אתם אומרים עליה?

riluman

New member
מישהו קנה שם פעם? נועה מחשבים.....

ומה לגביי המכשיר? יש מכשירים עם תוכנת שונות או משהו כזה? מה לגביי אחריות? איזה אחריות אני צריך לחפש ולכמה זמן?

bitonano

New member
קנה בקייאס פי או באג מחשבים!

הבנתי שאתה קרוב לחיפה... נועה מחשבים בנשר...

riluman

New member
למה דוקא בקיי אס פי ולא בנועה?

ומה לגביי האחריות? כמה אחריות בד"כ מקבלים עם המכשירים האלה? ושל מי?

riluman

New member
בקיי אס פי הוא עולה קצת יותר-איזו

אחריות אני מקבל שם לעומת האחריות של נועה מחשבים?

weird dust

New member
אני פעם קניתי בנועה

היה ממש בסדר, היה שם מחיר בסדר גמור והמוצר היה איכותי. קניתי אצלהם צורב לחבר כי הם היחידים שהחזיקו את הדגם הנ"ל בקניה מיידית. אני לא ביקרתי בשירות הלקוחות שלהם. אני קניתי בנועה סניף חיפה.

bitonano

New member
לא יודע אם זנ יותר קרוב לך לבית קנה

בנועה, פשוט יש לי ניסיום מ-ksp קניתי שם את המחשב... ומבאג ששם קניתי את ה-H10 שלי..

riluman

New member
קניתי כבר גם בנועה וגם בקיי אס פי--

כמה פעמים בשתי החנויות....מה לגביי האחריות שקיבלת מבאג על ה- H10? כמה זמן ושל מי?

למעלה