שאלה אנתרופולוגית....אולי יש למישהו

n o o s h k i t

New member
שאלה אנתרופולוגית....אולי יש למישהו

שלום לך ראיתי שנכנסת לכרטיס שלי, ואז כמובן נכנסתי לשלך. ובשנייה הראשונה אמרתי לעצמי שנראה אחלה מה שכתוב...אבל עברה עוד שנייה ועלתה לי שאלה שמאד מטרידה אותי. .. אם אתה מוכן להתאמץ כדי לפגוש את אהבת העשור שלך, ואתה רואה חשבון עם עתיד של עורך דין (חלומה של כל נסיכה פולנייה) אבל לצערה של הפולנייה אתה בטח גם קמצן. אתה שואל למה?? למה לכל הרוחות והשדים אתה לא משקיע בעצמך את המאה שלושים ש"ח לחודש(הכי יקר) ונמנע מהתבזות טפשית של "אין לי מנוי יכול רק...וכו'" איזה מסר אתה חושב שאתה מעביר?? איך אתה רוצה שאנו הנשים נתייחס אליך??? למה שאני, ששילמתי במיטב כספי ל"שדכן של המדינה" אתן צ'אנס לרואה חשבון שנולד ב1962 גר במושב (כמעט) הכי יקר בארץ בטח נוהג באיזה ג'יפ מדוגם משלם מזונות (ברור שנלחם לשלם למפלצת כמה שפחות) קונה בגדים בככר המדינה... ואני...שמפרנסת עצמי בכבוד ורוצה שלמרות השוויון המדומה..והקידמה הטכנולוגית תתן לי להרגיש שאתה באמת מתאמץ בשבילנו הבנות!!! תרכוש מנוי או שתצא לנו מהפריים....

lemaayan

New member
בואי נגדיר את זה ככה...

keep your day job. מחקרים אנתרופולוגים - לא הצד החזק שלך...
ומה שלא יהיה - את צודקת. ( לא נראה לי שכדאי להתווכח איתך...
)

n o o s h k i t

New member
../images/Emo12.gif אז זה לא שווה בלי להתווכח...

ואני סתם חתולת זבל ג'ינג'ית מהרחוב הסמוך...אני לא נמר בכלל

מעניין....

בטח אם הוא היה עונה לך,זה היה נראה כך : שלום לך נושקית היקרה, הואיל ונכנסתי לבדוק את הפרופיל הנמצא בכרטיסך האישי, והואיל והבחנת שבדקתי את כרטיסך ונכנסת אל הכרטיס האישי שלי כתגובה סקרנית ע"מ לבדוק במי מדובר. והואיל ומדובר באתר ההיכרויות "היכרות לעם". הנני מבקש להבהיר בזאת את סיבותי האישיות אשר באות "כולן" או "חלקן" לצורך החוק הרלוונטי כדי להגיב לתלונתך: ראשית מדובר בסכום של כמאה ושלושים ש"ח שהם בערך 150\1 מהמשכורת ברוטו אשר אדם במעמדי מרוויח (משכורות בסיס+עמלת הגשת דוחות שנתיים למס הכנסה+מע"מ כחוק),ניתן אם כך להבחין בצורה ברורה שלפי אחוז הריבית במשק הנקבע ע"פ עליית המחירים לצרכן ועליות השערים החדות בשאר הבורסות בעולם, עקומת התמורה מעט מתעקמת ועל כן, סכום פעוט מבחינתך של כ-130 ש"ח, היה יכול להיות מנוצל למטרות טובות יותר כגון: פגישה ראשונה במסעדת היוקרה "אחמד את סלים" בכביש החוף הרצליה, תשלום ראשון מתוך 80 על הבגד החדש שיכולתי להעניק לך מכיכר המדינה, וכמובן ארוחה מוגדלת במקדונלד'ס, בתודה שמעון רחימי. עו'ד,רואה חשבון,פוליטקאי,ורקדן בלט חובב.

lemaayan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם כבר העלת את הנושא- מישהו אי פעם אכל באמת ב"אחמד את סלים"???

האמת שכן...

מספר פעמים, הייתי ילד (בערך גיל 8) כשההורים שלי גילו את המקום הזה, היינו שם מספר פעמים, ואני זוכר שההתלהבות תמיד הייתה מגודל ואיכות הדגים (כל דג היה באורך של שתי צלחות גדולות...), אני כמובן לא אכלתי דגים והסתפקתי באיזה שישליק נחמד. ודבר אחרון חביב שאני זוכר מהמסעדה, זה שהייתי ילד באותה תקופה, והם חילקו סרגלים... אז היו לי כמה כאלה...(הייתי מקבל 2 בכל ביקור או משהו כזה..). ולכן אני זוכר את המסעדה הזאת די טוב... מישהו יודע אם הם קיימים עדיין?

הו זה קל....

אני עכשיו אוסף מטבעות (קוורטרים) של ארה"ב עם כל המדינות מוטבעות עליהם, גיליתי שהם מיוצרים בשתי מדינות (דלאוור ופנסילבניה) ועל כן,שתי סוגי מטבעות לכל מדינה, פשוט לא? אז זהו שלא! כי אני מבזבז אותם כל פעם כשחסר לי כסף לכביסה\למדחן החניה... כך שזה תחביב שלא נגמר לעולם! (כמו הכביסה שלי
)

Mירב

New member
סליחה שאני מתערבת לכם בשיחה ../images/Emo8.gif

אבל סופסוף נפתרה לי התעלומה למה יש באלבומי הקווטרים שלי מקום לשניים מכל מדינה!
אלוף! ואשמח אם תגלה לי - איך אני מזהה את ההבדל
ואגב - גם לאבא שלי יש סרגל של "אחמד את סלים" - בכוס של העטים ליד הפקס!

היי Mירבי

אני שמח שהצלחתי לפתור לך את התעלומה... את ההבדל תוכלי לראות במטבע מתחת לאיפה שרשום "IN GOD WE TRUST" יש אות : P-המטבע מיוצר בפנסילבניה, D-המטבע מיוצר בדלאוור,

lemaayan

New member
בגיל 8

היה לי אוסף של סבונים ושמפו מבתי מלון. אבל... זה כבר סיפור לפסיכולוג ( יום יבוא, אני מבטיחה, אני באמת אלך). מכבסות זה מקום מצויין לפיק אפ כשחושבים על זה. אולי אני אקים סטרטאפ- רשת של מכבסות, כל סניף יהיה מעוצב בצורה מרובעת, כך שכל כובס\ת יראה אחד את השני, יהיו THEME NIGHTS של "רק כותנה" וכו'..

תראי....

אוסף מבתי מלון זה ספורט ישראלי, אם יש פה מישהו שאין לו מגבות,ברזים,מטפים,סדינים,כריות,מנורות מהחופשה האחרונה שלו, שיקום!! וקצת יותר ברצינות, הרעיון עם מכבסות הוא שבאמת המון אנשים מכירים בזמן ההמתנה לכביסה, (אני מכיר גם כאלה שקובעים ימים קבועים כדי להפגש ולעשות כביסה), לי (לצערי ושמחתי) יש חדר כביסה בבניין... אז פעם בשבוע אני זורק את כל הכביסה לשעתיים ובא לאסוף אותה מוכנה...

lemaayan

New member
טוב אצלי..

זה היה פחות עניין של קלפטומניה אלא יותר שאבא שלי בקושי היה בבית ותמיד הביא לי סבונים מנסיעותיו... מטפים - מעניין...HAVENT HEARD THAT ONE B4. אני לא אשכח את הדירה שלי בלונדון שהייתה כ'כ קפואה שהכביסה לא הייתה מתייבשת - הייתי צריכה ללכת למכבסה רק בשביל המייבש!

Mירב

New member
מה שמעניין אותי זה

איך היא עוברת מה-WASHER ל-DRYER לבד?
אה, ותודה על הטיפ - רוצה לעשות "החלאאאפות"?

lemaayan

New member
נראה לי שצריך להודות

לנושקה (נושקית? נושקל'ה?) על כך שפתחה את השירשור... מאד תרמה לגיבוש הפורום,עוד מעט נתחיל לשחק 5 אבנים (BTW חמש אבנים היה גם בשאר הארץ או שזה היה רק עניין ירושלמי?)

Mירב

New member
פסיכולוג?! חחחחחחחחח

אני חייבת לעשות לכך היכרות עם כמה פואומים בתפוז (ש - אני מבטיחה לכם - מוכרים לי אך ורק משירשורי משחק "מצא את הפורום ההזוי בתפוז"): http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=862 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=485 ולגבי מכבסות ופיק-אפ אז למיטב זכרוני היתה לפחות בת"א מכבסה כזו לסינגלז עם בית קפה. חוויית הפיק-אפ היחידה שהיתה לי אי פעם במכבסה היתה עם חבורת לסביות במכבסה תלאביבית

lemaayan

New member
בת"א

לא מוכנים שיהיה מטר מרובע שלא ינוצל לטובת קפה...(נדמה לי שיש אפילו חוק עירוני בעניין
) ולגבי קישורייך יקירתי - שלא נדע מצרות! אמא'לה!

למעלה