שאלה אנתרופולוגית....אולי יש למישהו

Ronit FL

New member
בטח שאכלנו שם. אפילו הכרתי את סלים

אחמד כבר מזמן פרש. סלים הוא הערבי הראשון שנלחם בארץ וקיבל רשיון טייס אזרחי. הוא הערבי הראשון שנלחם על זכותו להיות במשמר האזרחי בהרצליה, לא זוכרת מה נגמר עם המאבק הזה... היו לו, אולי עדיין יש, חיים כפולים. חיים בעיר הגדולה, בעל מסעדה ששמה הולך לפניה עם כל הבנפיטס שכרוכים בזה...והחיים בכפר, שם שכנה לה בבטחון האשה הקטנה שגידלה את ילדיו לבדה. הוא היה מגיע לכפר פעם בשבוע... היה תענוג להיכנס אליו למסעדה

Mירב

New member
היינו אוכלים שם לפעמים כשעבדתי

ב"מדינת היהודים"! יש להם את הפלאפל הירוק הכי טוב שהכרתי!!
........................

../images/Emo10.gif פלאפל......

ואם בכדורים עסקינן..... למישהו יצא לאכול במקום של הפלאפל בדרך לבית שאן, שמפורסם בצורת ההכנה שלו? (הבחורים שם "מקפיצים באויר" את כדורי הפלאפל לפיתה...), הם גם הופיעו בתוכנית של דודו טופז פעם (מאז אני חושב שהם נהיו ממש סלבריטיז בענף הפלאפל), יו, איך בא לי עכשיו

Mירב

New member
../images/Emo24.gif גם לי.... אין מה לעשות!

לפחות אתה בעיר, בטח יש לך איזה פלאלפל קרוב, לא?! אגב, אתמול בלילה סידרתי מחדש את האלבומי קווטרים שלי לפי D ו-P

בטח שיש !

אם אנחנו כל כך מדברים הרבה על אוכל... למה שאיזה בחור צעיר נניח ס.אבולעפיה, או שווארמה שמש או י.אווזי וכדומה.. לא ירימו את הכפפה ויבקשו להגר לארה"ב על בסיס "ויזת אומן"? (אחרי הכל, ותסכימי איתי-לעומת האוכל שיש פה-הם באמת אומנים). בסן פרנסיסקו המסעדות של השווארמה\פלאפל מזעזעות! (המקומות היחידים שבהם טעם הפלאפל\שווארמה היה קרוב לארץ היו ניו יורק,בוסטון ומרילנד). -------- בקשר לקוורטרים,יש לך כבר מדינה משני הסוגים? יש לך ספיירים? ------- קמתי הבוקר עם צוואר תפוס, מה עושים? (מרחתי בן גיי הכי חזק שיש-שרף לי את הצורה והשאיר לי את הכאב...)

lemaayan

New member
אוחחחח

(לא קשור למה שאתם כתבתם , פשוט אין צורך לפתוח שרשור בשביל הקיטור הזה) איך איך הגרמנים ה#$#$ האלה עשו לי את זה. אחד הדברים האהובים עליי ביותר זה לבהות. פשוט - לבהות. לשבת באוטובוס ולבהות בעוברים ושבים, לבהות באורות, לבהות בכל ההתנהלות ברחוב. והדגנרטים לקחו לי את זה! התחילו לפרסם על אוטובוסים בצורה כזאת שהחלון חסום. מה כבר ביקשתי? אוחחחח. ולגבי הצוואר התפוס - בקבוק חם לא?

נ ע מ ה ק

New member
הפלאפל הכי מזעזע

כן, כן, את הפלאפל הכי מזעזע תמצאו כאן. כאילו לא מספיק שהפיתה היא בכלל לא פיתה אלא מוטציה משונה שנראת כמו פיתה, נשמעת כמו פיתה וממש, אבל ממש, לא טעימה כמו פיתה. נסחפתי. בקיצור, כאילו לא מספיקה הפיתה - אני מקווה שאתם יושבים - הם מחממים את הפלאפל ( המוכן מראש! ) במיקרוגל!!!!! ואם עדיין לא התעלפתם, במקום חומוסטחינה, הם שופכים מעל יוגורט! אבוי!!!!!

lemaayan

New member
תגידי נעמה

גם אצלכם בסופר יש את התופעה הזאת של ארוחות קפואות אבל...בשקית??? התחלחלתי לראות פה ניוקי מוכן עם הרוטב והכל (גם חתיכות גבינה)...קפוא! ולא זה לא כמו הTV DINNERS שעוד איכשהו סבירות, פה זה איזה משהו לא מוסבר בכלל. פלאפל במיקרו, לאן העולם הגיע.

Mירב

New member
../images/Emo6.gif אז עושים "החלפות"?!

לצערי, לא.... אין לי ספיירים - היו לי אבל תמיד כשראיתי שיש לי כבר מדינה מסויימת אז השתמשתי באותו קווטר, כי לא ידעתי על ה-D וה-P, ועכשיו איך אני בכלל אשלים את האלבומים האלו
מאיפה אני אשיג את כל ה-D וה-P החסרים
.............. החיים בזבל!! |
יש לי שתיים או שלוש מדינות משני הסוגים - לא זוכרת כרגע.
אבל יש לי כמה מדינות משנים קודמות שאין לי אפילו סוג אחד מהן - וזה הרבה יותר חמור!
================================================================== צוואר תפוס?! - אתה צריך מסאז' מאחת הבחורות שמזמינות אותך ל
================================================================= לגבי ה"ויזת אומן" אני מסכימה לגמרי, אבל בשיקגו יש מקום או שניים עם פלאלפל מעולה - מסעדות של ישראלים, ערבים, פרסים... אחחחחח לייק-וילה, לו היית שיקגו!

Mירב

New member
הייתי עושה לך...

רק אם היית משלים לי את כל האלבום של הקווטרים.

סלסרו

New member
החבילה בתחנת הרכבת, תא 319

ותגידי לסאמי שיוריד פרופיל כי שמו עלינו עין.

למעלה