שאלה בבקשה

tamir2006

New member
שאלה בבקשה

חג שמח לכולם! השאלה שלי היא כזאת. 1. דוד שלי אזרח קנדה מזה 20 שנה ויש לו סטודיו לצילום בריצ'מונד היל (יושב לא רע). הדוד הנ"ל מעוניין להעסיק אותי(ורק אותי, בגלל ניסיון עשיר בתחום הניקיון) כמנקה בסטודיו שלו במשרה מלאה. מה עליו לעשות אל מול רשויות ההיגרה, וכיצד הדבר מקדם אותי אל ה PR הנכסף?? 2. האם תחול עלי חובה לנקות אצלו בסטודיו תקופה מסויימת על מנת להיות זכאי ל PR? תודה מראש

אתה צריך להגיע ל 67 נקודות להגירה גם אם אתה

מסתייע בתהליך של ARRANGED EMPLOYMENT ולהיות זכאי להגר לקנדה במסלול SW כלומר שחייב להיות לך ניסיון של לפחות שנה עבודה במקצוע מזכה, חייבת להיות לך השכלה של לפחות 13 שנות לימוד, והדוד צריך לקבל עבורך AEO, אני מסופק עם יש סיכוי לקבל AEO לתפקיד של עובד ניקיון....... אם היה מדובר בסטודיו גדול, שמגלגל עשרות אלפי דולרים לחודש, והבקשה היתה לעובד בתחום מקצועי ממש אולי אפשר היה לקבל AEO .

tamir2006

New member
אמממ

כלומר אני מבין שאם דוד שלי ירצה שאני, ורק אני, אנקה אצלו את הסטודיו במשרה מלאה, הוא לא יקבל על כך אישור משלטונות ההגירה. מה שעוד הבנתי מדבריך שאם לא אציג תעודה, או מסמך אחר כלשהו, על ניסיון שיש לי בניקיון, יהיה הדבר קשה עוד יותר להוציא אישור עבודה עבורי. מה שעוד הבנתי זה, שאפילו אם דוד שלי יצליח לשכנע את השלטונות הקנדיים בנחיצות ידי המנקות בסטודיו המלוכלך שלו, עלי לעמוד במבחן הנקודות , ולהגיע ל סף של 67 נק' ( אם האישור עבודה או בלי?)

pboy31

New member
AEO מצריך עובד אחד במשרה מלאה

בכדי לקבל AEO לדוד שלך צריך שיהיה לפחות עובד אחד במשרה מלאה בשנה האחרונה, חברה רשומה עם ותק של כמה שנים וגם מחזור עסקי מכובד. אח"כ הוא צריך לבקש אותך תחת אחד ההמקצועות המוגדרים ברשימה של ההגירה. בסופו של דבר יתקשרו אליו מרשויות ההגירה ויחקרו אותו בטלפון במשך רבע שעה וכאן נופלים הרוב בד"כ. השאלות לא פשוטות ואף מלחיצים אותו שאם זה בלוף אז הוא עובר על החוק. הוא צריך ממש לאהוב אותך בכדי לשקר עבורך ולהסתבך עם החוק הקנדי או שהוא באמת צריך אותך מה שלא נראה לי לפי מה שכתבת על משרת המנקה. אם בסוף אתה מקבל את זה אז אתה תוך שלושה חודשים בטורונטו עושה לנדד.

leprechaungreen

New member
נושא אחר

הדוד שלך משכיר את הסטודיו שלו לצלמים אחרים? תוכל לכוון אותי? תודה.

tamir2006

New member
לא חושב שהוא מזכיר

לא בדיוק יודע איך הוא מנהל את הסטודיו שלו האמת. הוא צלם מאוד מוכר בטורונטו. רוב העבודה שהוא עושה זה מחוץ לסטודיו באירועים פרטיים של אנשי עסקים וכאלה.

תשמע חבר למה שלא תעבוד אצלו כצלם?

הרי זה מופיע במקצועות המבוקשים,לאחר שעשיתי בדיקה בעבורך. תמיד מוכן לעזור.

dannyk27

New member
השאלה היא אם באמת הוא צלם

אתה יודע, לא מספיק להצהיר.

למעלה