יש לך לב טוב וכוונה טובה אבל
בתור אחד שמבין את הרצון העז שלך ואת הרגש הזה שמרגישים כל יום שצריך שינוי, ארץ ישראל מה שמבחוץ והאנשים שבתוכה זה מאוד מושך לעין ומאוד שונה, למה? בארץ ישראל אחת קטנה יש מספר תרבויות שונות שמתקרב ל20 ולכל תרבות דיבור שונה, התייחסות שונה, מנהג שונה, תפילה בנוסח אחר ומרק עוף בנוסח אחר, בעיה של הרבה אנשים שמעוניינים לייבא לכאן תרבות אירופאית היא שבארץ אין תרבות, התרבויות פה מפוצלות ואין תרבות דומיננטית ברחוב, שים לב לכך שלילדי ישראל ולנוער (בעצם לכולם) אין מקום מ-פ-ג-ש, כמה פשוט זה נשמע? מאוד, אבל נשנה חשיבה לכזו: בצרפת נפגשים בבית הקפה באורח קבוע למה? כי שם יש אנשים,אנגליה בפאב, איטליה במרפסת הקרובה שמגישה קראף יין, רומא בבתי מרזח. מה שאני מנסה להגיד הוא כזה שבכל ארץ כל שהיא ישנה תרבות שצברה את הוותק שלה והתעצבה, כאן אין תרבות דומיננטית ברחוב, אין משהו שהוא מובן מאליו לכולם, אצל המרוקאי זה ככה ואצל הפולני זה אחרת, וזה למה קשה לי להאמין שהעם יתגוון ויצא מהקופסאות שגדלנו אליהם ושלא הכל זאת הבועה שלי, אלה הכל זה נהר של כולנו. ברגע שיהיה את המקום הזה, שהוא פשוט מובן מאליו , העם ידבר ויבין. מקווה שהצלחתי להבהיר את עצמי, בכל מקרה, רק להאמין ולעשות כל יום משהו קטן זה מספיק בשביל לקדם מהפכה. Bless fe de i man said fawad ראסטה.