שאלה בהמשכים-בגידות.

בהמשכים זה מעניין-

כן, בגיל 16... נכון, ילד קטן ומתלהב ששומע שיש לו יותר מאופציה אחת בסקס, לא שומר... אבל אני גאה להגיד שאני לא עשיתי את זה מאז

Broom rider

New member
בקשר לסקר

לא נכון יותר לאמר "לא בגדתי מעולם" במקום "לעולם"? רק להסב את תשומת ליבך

הצבעתי-

ואני חייב להגיד דבר אחד, יקום הגבר שיגיד שהוא לא בגד... שטויות.... כל גבר בוגד לפחות פעם אחת, תהיה הסיבה שלא תהיה- זה קורה... איך אדי מרפי אמר? "WOMEN DON'T TRY 2 UNDERSTAND IT, WE R LOW BY NATURE & HAVE 2 DO IT"

גם לא גבר וגם בגדתי...בנות סליחה...

שאני מגלה..... למעשה חברה, בכדי להעיר את תשומת
....... אבל גם בנות בוגדות "שמעתי" על הרבה..."חברה שלי"........ בקיצור הרוב המכריע כן התנסה אי פעם בבגידה...-גם הנבגדים בעבר... ככה זה אנחנו בני אדם- סקרנים ואוהבי תגרים.... אף על פי שאני נגד כל העסק גם אני נפלתי פעם 1,2,3... עכשיו אני אדם בוגר יותר שיודעת מה היא רוצה מחייה ויכולה להבטיח שזה לא יקרה עוד

MAX D

New member
../images/Emo45.gif

כמוך אני אוהב, אמיתית ובלי התחסדויות...

לא ! אבל קרה בעבר שרציתי מישהו

אחר בזמן שהייתי במערכת יחסים די קצרצרה , עשיתי חושבים ופשוט סיימתי את הקשר עם החבר והתחלתי לצאת עם השני. לפי דעתי במידה וחושבים בכלל על האופציה , הקשר כבר לא טוב, אז הכי פייר לדעתי פשוט לסיים את הקשר ושכל אחד ילך לעיסוקיו.

לא , ולגבי מי שאמר שגברים בוגדים...

אתה אולי מדבר על הגבר הישראלי הממוצע. שזה אומר או ערס, או מאצ'ואיסט, או שילוב קטלני של שניהם. באחד מהמקרים הללו, אי אפשר לצפות להרבה מהבנאדם... הוא לא ממצה את החיים שלו מבלי לעשות עוול לאישה... אבל מתי שמדובר באנשים שחורגים מהממוצע (ויש הרבה כאלו - לא כל האנשים בארץ יושבים על הממוצע), אז הם כבר נשפטים על פי עצמם ולא על פי איזשהו ייחוס כללי. אני באופן אישי חושב שבגידה זה הדבר הכי מגעיל שאפשר לעשות, אני גם חושב שגברים שעושים את זה במהלך חיי הנישואין חייבים להיענש על כך מבחינה משפטית. אני יודע על עצמי שאם חס ושלום אני אי פעם אבגוד במישהי זה יהיה כי אני הומו (משמע - זה בחיים לא יקרה).

אני לא חושב

אני אמרתי שגברים בוגדים, אני לא רואה את זה כטעות, אני מדבר על עובדות בשטח- סטטיסטיקה לא מבוצעת על היוצאים מן הכלל, אלא על הרוב... ישראלי ממוצע? ערס? מצ'ואיסט? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... לא נראה לי שאתה יודע על מה אתה מדבר... הרבה אנשים בוגדים, הרבה יותר ממה שאתה יכול לתאר לעצמך, זאת גם לא תופאה שמקורה בארץ... לא בכל מדינה יש ערסים... כשגבר נמצא בסיטואציה מסויימת- הוא יבגוד, אני מכיר מספיק אנשים שאומרים "אני? לבגוד? בחיים לא!!!" ומספיק מהם גיליתי שבגדו, אל תנסה למכור לי סיפורים שזה רק ורק ורק... אתה כנראה לא מספיק מעורה בחברה כדי לדעת מה הולך... כנס פעם לפורומים של סטוצים וכדומה, תראה כמה מהמשתתפים שם הם נשואים... אל תתחבא מאחורי הצהרות חסרות שחר, כי אין בהן ממש. בגידה היא לא דבר נכון- אבל קוראת המון. במילים אחרות- ת-ת-פ-כ-ח

תאמין לי שאני פיכח

ולא מסיפורים של אנשים בפורומים בתפוז אלא מאנשים שאני מכיר בחיים האמיתיים. רוב הישראלים הצעירים בארץ הם כמו שאמרתי, ערסים, או מצ'ואיסטים... אני לא אמרתי שאני לא מסכים על זה שבגידות קורות הרבה מאוד, ולא רק בארץ, אבל אני לא מסכים עם זה שאמרת : "יקום הגבר שיגיד שהוא לא בגד... שטויות.... כל גבר בוגד לפחות פעם אחת, " זאת פשוט שטות, אנשים שמכלילים הם דווקא אלו ש"מתחבאים מאחורי הצהרות חסרות שחר".

אם אתה כל כך בטוח בעצמך-

תוכיח לי שאני טועה, אבל לא הוכחה של:"אני וחבר שלי לא בוגדים..." תראה לי עובדות שאין לך רוב מכריע של בוגדים ושוב התעלמת לגמרי מהעניין שסטטיסטיקה לא נבנית על יוצאים מן הכלל, אלא על הרוב המכריע. יש לך הוכחה שתראה לי שאני טועה- אני אשמח לשמוע.

בוא נתחיל מזה

שאני לא אמרתי שסטטיסטיקה נבנית על יוצאים מהכלל, כל מה שאמרתי זה שלא כולם בוגדים. אין בידיי סטטיסטיקות, אם לך יש סטטיסטיקות מוכחות ונחרצות אני אשמח אם תראה לי, כל עוד אין סטטיסטיקות אני אומר את מה שאני רואה. זה נכון - הרבה אנשים בוגדים - אולי אפילו רוב האנשים, אבל זה לא נכון שכל האנשים בוגדים. אין לך שום אפשרות לעשות כזו הכללה, לא רק שזה טיפשי, אין כמעט שום דבר בעולם הזה שאפשר להכליל בתוכו את כולם, אולי מלבד כמה דברים בודדים.

שמע-

אתה נתפסת לפעם אחת שרשמתי- "כל" וזה היה בהקשר לבדיחה של אדי מרפי (ורשמתי את זה). אז שוב הסטטיסטיקה מדברת בעד עצמה ושוב- אני לא מדבר על הבודדים היוצאים מן הכלל או על המתחסדים...

בדיחות נועדו בשביל להקצין...

אבל על איזו סטטיסטיקה אתה מדבר בדיוק ? אתה כל הזמן אומר שהיא מדברת בעד עצמה אבל לא שמעתי ממנה בינתיים אף מילה. בכל אופן, לשם נעילת הויכוח... אני מסכים איתך שרוב הגברים בוגדים, אבל אני חושב שאם אתה מסנן קצת את הסטטיסטיקה ומכניס רק את מערכות היחסים שבהן יש אהבה בין בני הזוג, אז שם אחוזי הבגידה הם הרבה יותר נמוכים מאשר האחוזים כשמכלילים את כל מערכות היחסים. זה לא סוד שגברים הם יותר חרמנים מנשים ואם הם (רוב הגברים) מגיעים למצב שבו הם לא מאושרים במערכת היחסים והם לא אוהבים את בת זוגתם, אז לצערי רוב הגברים באמת מעדיפים לבגוד ולהנות לפחות זמנית משני העולמות (לפחות מבחינת הסקס).

נכון-

אבל גברים לא מגיעים למצב של בגידה רק מכך שהם לא מאושרים, גם אם בחורה שנראית תתחיל איתם- הם יבגדו... בקשר לסטטיסטיקה- היה סקר בפורום סקס, פורום סטוצים ואם אני לא טועה גם בסינגלס קלאב בנושא והתוצאה היתה מאוד ברורה, בנוסף לזה- היה סקר עצום על זה בארה"ב ואירופה, אני אחפש את זה... בקשר לבדיחה- תקשיב למערכון של אדי מרפי "בגסות" (RAW) ותראה שעל זה התבססתי באותה הודעה.

apl

New member
אני רק רוצה להגיד שהחתימה הזו שלך-

הצליחה לעצבן אותי.. "...וזה בגלל שבנושאים כמו כלכלה,ובטחון וספורט הן לא מבינות כלום,אז מה נשאר?" אני יודעת מהודעות שלך שאתה ציני וסרקסטי(וגם אני לרוב),אבל החתימה הזו היא הכללה גסה לגבי מין שלם. אם בחורות לא מבינות כלום בכלכלה,בבטחון ובספורט(וכדורגל בעיניי;עם כל הכבוד והערצה לשמעון גרשון- זה לא ספורט)אז על מה אתה מדבר איתן(ידידות,חברות,אחיות..) אם לא על הנושאים האלו(בין היתר)?- רק על אהבה,אופנה(עד כמה שאתה מבין,אם בכלל),סרטים בטלויזיה,ושכנוען "למה זה מהנה לרכב על אופנוע?".. אני חושבת שאני לא היחידה בין הבנות שכן מתעניינות בפוליטיקה,בכלכלה,בבטחון,ובחברה(ושאר נושאים העולים לסדר היום), ואי- אפשר לעבור את היום בלי קריאה של מאמרים,כתבות וכיו"ב בנושאים הנ"ל..-כי זה מעניין ומרתק,ובלי שמץ של הוכחה שגם בנות מתעניינות בזה,ולא רק באופנה, ובתחומים ה"נשיים" כביכול.. אותי הנושאים הללו כן מעניינים,ובכלל-אני מכורה לעיתונות,בעיקר בנושאים כלכלה,חברה ופוליטיקה(שכן,כול צלע משפיעה על השתיים האחרות),ומבינה גם דבר או שניים בענייני ביטחון.. אז להכליל באימרה שכזו-זה שובינסטי ביותר,וכנראה שמראה שהבנות ש*אתה* בילית במחציתן בכול שנותיך,באמת לא מבינות כלום בנושאים האלו.. אשמח לקרוא תגובה עניינית, ובבקשה אם אתה מתכוון לענות לי משהו בסגנון -"אני ציני,וכך גם החתימה שלי"- אז אל תטרח לענות בכלל..:) תודה מראש, והמשך יום נעים

למעלה