אני רק רוצה להגיד שהחתימה הזו שלך-
הצליחה לעצבן אותי.. "...וזה בגלל שבנושאים כמו כלכלה,ובטחון וספורט הן לא מבינות כלום,אז מה נשאר?" אני יודעת מהודעות שלך שאתה ציני וסרקסטי(וגם אני לרוב),אבל החתימה הזו היא הכללה גסה לגבי מין שלם. אם בחורות לא מבינות כלום בכלכלה,בבטחון ובספורט(וכדורגל בעיניי;עם כל הכבוד והערצה לשמעון גרשון- זה לא ספורט)אז על מה אתה מדבר איתן(ידידות,חברות,אחיות..) אם לא על הנושאים האלו(בין היתר)?- רק על אהבה,אופנה(עד כמה שאתה מבין,אם בכלל),סרטים בטלויזיה,ושכנוען "למה זה מהנה לרכב על אופנוע?".. אני חושבת שאני לא היחידה בין הבנות ש
כן מתעניינות בפוליטיקה,בכלכלה,בבטחון,ובחברה(ושאר נושאים העולים לסדר היום), ואי- אפשר לעבור את היום בלי קריאה של מאמרים,כתבות וכיו"ב בנושאים הנ"ל..-כי זה מעניין ומרתק,ובלי שמץ של הוכחה ש
גם בנות מתעניינות בזה,ולא רק באופנה, ובתחומים ה"נשיים" כביכול.. אותי הנושאים הללו כן מעניינים,ובכלל-אני מכורה לעיתונות,בעיקר בנושאים כלכלה,חברה ופוליטיקה(שכן,כול צלע משפיעה על השתיים האחרות),ומבינה גם דבר או שניים בענייני ביטחון.. אז להכליל באימרה שכזו-זה שובינסטי ביותר,וכנראה שמראה שהבנות ש*אתה* בילית במחציתן בכול שנותיך,באמת לא מבינות
כלום בנושאים האלו.. אשמח לקרוא תגובה עניינית, ובבקשה אם אתה מתכוון לענות לי משהו בסגנון -"אני ציני,וכך גם החתימה שלי"- אז אל תטרח לענות בכלל..
תודה מראש, והמשך יום נעים