שאלה בהמשכים-בגידות.

מיטללל

New member
זה בצחוק.. אותי החתימה דווקא בידרה

לדעתי החתימה בלל צוחקת על האנשים שאומרים\חושבים ככה...

../images/Emo45.gif

מישהו מבין אותי...

את רוצה רציני? בבקשה:

אני לא רושם לבד את החתימות שלי שנמצאות במרכאות, זהו ציטוט, או של אנשים ברחוב/פאב/ WHATEVER, או מהאתר בקישור... זה מהאתר- שמתי אותו כי הוא נותן בדיוק את מה שצריך בשביל להכנס לאווירה, וזה מגדיר יופי את מלחמת המינים... את רוצה משהו בשבילך? "לכל גבר יש את המילה האחרונה בבית, והיא: "כן יקירתי" חוץ מזה שאני ציני
אם תראי את מה שאני רושם בכינוי השני שלי ( MAX D ) בפורום חיפה, תראי שאני לרוב מדבר בציניות/בצחוק, העיקר לקחת הכול ברוח טובה, לא להכנס לאטרף מסתם שטות... חבל, זה עושה שערות לבנות

apl

New member
סבבה

ואולי זו מקריות,או לחילופין-הגורל:),אבל כבר כמה חודשים טובים אני מחפשת אחרי האתר הזה,שהיה לי פעם במועדפים,ונעלם משם כאילו בלעה אותו האדמה..
אתר מצוין,ולפחות משהו טוב יצא מהפניה הנרגשת שלי אליך להסביר את החתימה
והתמונה הזו ששמת בהודעה הקודמת,למה אתה רומז?

אני שמח שאין

כעס יותר
והתמונה היא מתייחסת אלי
אם הייתי מתכוון אלייך- הייתי רב איתך עוד קצת, אומר לך שאת צודקת ואז שם את התמונה
תהני מהאתר

apl

New member
מה פתאום?!

גם לא היה כעס מלכתחילה,פשוט זה קצת עצבן אותי,זה הכול! חוצמזה שכשמגיבים ברשת ברצינות יתרה,יש נטייה לפרש את זה כריב או משו כזה..סה"כ הבעתי עמדה שהייתה מתבקשת למשמע אימרה מטופשת שכזו
ותודה:)

שוב...

כל מה שאני אומר זה שאתה לא צריך להכליל. יכול להיות שמה שאתה אומר נכון לגבי רוב הגברים, אבל בטח לא לגבי כולם, ככה שכשאתה אומר "כל הגברים" זה קצת מוציא שם רע... דרך אגב אני מכיר את המערכון וגם את הבדיחה

20דניאל

New member
היי

בחיים לא... המצב הזה נובע ממצב כזה שעד שמוצאים חברה צריכים לאהוב אותה והיא צריכה להראות טוב... אז אם יש לכם חברה או חבר שלא נראים טוב אז יש לכם סיכוי גבוה לבגוד כי בטח לא תהיו מסופקים לכן יש כאלה שבוררים ואני לא אומר שטוב לברור... השאלה אם את\ה מחפש\ת את האחד או האחת ואז תברור או שאתה זורם ואז אתה כן תבגוד... אני בכל אופן לא בוגד

מיטללל

New member
נכון.

וכאשר בגדתם, סיפרתם אחר כך לבן זוג שלכם? איך הוא הגיב? נפרדתם בלי לספר? נשארתם בלי לספר ? במידה ויש לך חברה ואתה מאוהב בה. ואתם כבר שנה וחצי ביחד והיחסים הולכים לכיוון יחסי. ויום אחד אתם רבים... ואיכשהו, אלכוהל, ד' המזכירה בעלת השפתיים, העצבים, האגו.. כולם מתחברים. ואתה עושה טעות.. תספר לה ? אתם חושבים שתמיד צריך לספר או יש דברים שעדיף לא לדעת ?

MAX D

New member
אני סיפרתי

שונא שקרים... היא רתחה- ונפרדה ממני (איך לא...), אבל אני יודע שזה מה שהייתי צריך לעשות... נגיד וכל מה שרשמת באמת קורה, נפלתי שוב? כן אני מספר, שקר תמיד מתגלה, בעיקר עם נשים- זה משהו מדהים, זאת האחות של החברה שהיא בת דודה מדרגה 29 של סבתא של זאת שאתה בדיוק בגדתה בה... זה יגיע.

אני אף פעם לא רומזת......

טוב נו אולי קצת......... כן, זה פשוט מדהים איך אפשר להסתיר ממכם (הגברים) דברים......... לא מכולכם -הנה אני לא מכלילה

למעלה