שאלה בוערת.....

בגין הטוטאליות

ואני מלאת חיוך ענק ושוקלת לגלוש מטה לנאדו מפואר.... שלום Lord Amra , long time....... פעם, בתחילת הדרך, הייתי כה תמימה, רומנטית משהו, ולא מספיק הכרתי את מבנה עמוד השידרה שלי. חשבתי אז ששולט שישלוט בי טוטאלי יהיה זה שיוציא ממני את כל הוויתי העמוקה, ינחה יגן ויסייע לי לחיות את החיים, ימלא אותי בכל כולו כל הזמן ואני אהיה באוטופיה מופלאה. שהיתי גם בקהילות וירטואליות במירק של אז, בשני חדרים גוריאניים, ביליתי המון זמן בלמידת כל רזי המקצוע, אינסוף טקסים, מבחנים, כללים וכו'. היה נפלא, נהניתי כל כך
, והכל פנטזיה. אסור לשכוח - פנטזיה. הקשר הזה היה הקשר הכי ממלא מבחינה וירטואלית ובכנות אהבתי אהבת נפש את שני המאסטרים שהיו שם. האחד? - יום אחד פשוט נעלם. לגמרי טוטאלי אהה? יודעת מה קורה כשהמאסטר ה"טוטאלי" שלך נעלם ואת עדיין מקולרת?....... האחר היה איש, גוריאני גוריאני, אבל עם שכל על הכתפיים, ויצר מערכת חוקים על פיה אני בהחלט אדון לעצמי בזמני האחר. הרי כיצד יכול להיות דבר אחר מכך? שתיים מהמערכות האמיתיות, המוחשיות, בחיים ממש, היו עם שולטים שהיו מאוד רחבי שליטה בהתערבות שלהם במהלך חיי הים יום שלי. חשבתי שזה טוב ונכון לי. הייתי מוכנה לתת כמה שיותר שליטה בידיהם, רק שיקחו. היו זמנים מאוד קריטיים שהם לא יכלו, כל אחד וסיבותיו הוא, להיות שם אתי או בשבילי "מרחוק" כי "במחשבותי" לא פותר לך שום בעיה כשעת בזמן אמת מל הבעיות..... ועם כל הכבוד לאמירה "טוטאליות" זה פשוט לא מציאותי. וכשהם לוקחים ממך את האמונה בכוחך, את היכולת לקבל החלטות לבד ואת עמוד השידרה, הרבה יותר קשה לזקוף ראש ולהתמודד. ולמי אין התמודדויות בחיים? אין דבר כזה! 1. אפשר להשפיע על רגשות, אי אפשר לשלוט ברגשות ! הווה אומר שיש אזורים בלתי ניתנים לשליטה בנפשינו ... 2. אין אף שולט שיכול לקרוא מחשבות של הנשלטת , הווה אומר היא חייבת להיות אחראית במידה זו או אחרת על מה שקורה עמה. 3. זה לא אנושי להיות מסוגל להיות אחראי (אני נוטה לחשוב שאם בכלל אז רק כלפי הילדים שלנו) ב-100% לאדם אחר במשך כל הזמן. פשוט אי אפשר. אף שולט, אדיר כביר ונדיר ככל שיהיה, לא מסוגל לשאת בעול הזה. ומי שמנסה ללא הרף הוא אדם חסר ביטחון שעיני, שלא מסוגל להאמין שאם הוא יסיר שליטה לכמה רגעים, יקרה משהו נורא עמו הוא לא יוכל להתמודד אחר כך.... וואו, התלקחתי כלפיד בוער והתמלאתי ברגשות סוערים עכשיו. כמה שנים לא דיברתי על טוטאליות
...... תודה.

G I R L P

New member
מואההההההההה

שמחה שהצתתי בך משו רחוק... MY PLEASURE!.... אנחנו עוד נפגש אני מאמינה, ונדסקס על זה... הגישה שלך באופן כללי- מוצאת חן בעיני...

gidionline80

New member
את רואה רק על הפוסטון המעולה הזה

שוה שבאת זה כמובן יוכנס לטאגליינס. מחממה דיברו פה על המון אספקטים. דעתי בקצרה: חממה/אינקובציה- נתפס אצלי כתלות שלילית. אני מסייג שלילית כי ביחסי שליטה מתקימת תלות טיבעית ברמות גבוהות מוניל. יש אנשים שממנפים את התלות הזו לשליטה (או להתעללות בוניל) וכפי שערגה ציינה זה מתוך פחד. אני מעדיף בשל כך לבחור פרטנריות עם חוסן נפשי ושיודעות להתמודד עם תלות. סובלנות- זה פסול או לא לענין בעיני לחלק ציונים ל"אהבות" של אחרים. סתו , המשוואה של שליטה באוכל ובלבוש שוה בובת סיליקון מטעה וממש לא עובדת. אמרה, אם יש כאלה שבא להן לשחק ללא גבולות זה לא בולשיט זו בחירה של אנשים ותנו לאנשים לבשל לעצמם את המרק. אני מודה שגם אני לעיתים נכשל בביקורת אבל זה לא נכון לדעתי. אם שניים נהנים לגמור סשנים במיון זה לא נוגד שום תנ"ך בדסמי . הפער בין מציאות ופנטזיה- כפי שערגה ואמרה אמרו תמיד יש פער וצריך שיקול דעת וקומונסנס כדי ללשמור על הבלאנס השברירי הזה. התאמה- לא כל מה שמתאים לשפחה אחת מתאים למספר 14 צמיחה/חינוך/אימון- "לדעת יותר "טוב" ממנה". כן בהחלט אם יש משהו שנראה לי שיתרום לה בכל האספקטים שאני מוצא לנכון הוא יוחל עליה. אין סיפוק גדול יותר מלצפות בהישגים שהושגו מתוך הנעה ו"בעיטות בישבן". יש יתרון בלראות פרטנרית מהצד , להראות לה דברים שאינה מודעת . להשתמש בסמכות להיטיב. תכנית כבקשתך- כתגובה לדגמא עם הסרת השיער- שפחה לא עושה "סינון" מה מתאים לה או איך. עמוד שדרה- כחלק מענין החוסן . לעיתים אני נוהג לעשות בשלב התחלתי "מבחני עמוד שדרה" . אני נותן הוראה או משימה שמתאימה לשלבים מתקדמים יותר והסרוב שמתקבל נותן לי אינדיקציה לגבי מי שעומדת מולי. לשאול שאלות- אמרת גירלי את אחד הדברים הכי חשובים לשפחה וגם ומאסטר . לא להפסיק לשאול את השאלות למרות שאוהבים למרות שסומכים - האם טוב לי בקשר האם אני נהנה ממנו , האם הוא ממלא את הצרכים, כי לשם כך אנו בכלל תכנסים.

קשה לי לענות על זה ....

זה קצת מסובך בישבילי .. ומה שכן צריך להשקיע מחשבה ולא בא לי ..! יותר בא לי לשמוע m?ckelback- או travis זה עושה אותי יותר רגוע מאשר השאלות האלה שמכניסים בי פירפורים בלב מ פחד של כאב, ונחמה, ליטוף, או איזה סשן של המלכה... אז סוורי/tapuzforum/images/emo24.gif

G I R L P

New member
לא חושבת

שלהתחמק מהשאלה או מהתשובה עליה יעזור לך... אבל זו בחירה שלך...

בשבילי

אני חושבת שהכל עניין של הגדרות ותיאום ציפיות. העלת נושא חשוב וממה שאני מתרשמת, יש סקאלה מאד רחבה בעולם הבדס"מ וכל אחד ממוקם אחרת. תקשורת היא מילת המפתח כאן. וחשוב בתחילת קשר במיוחד מסוג זה להגדיר מה הגבולות <אם יש>, מה הציפיות ואיך אתם רוצים לנהל את הקשר. קשה לי לענות באופן אישי, כי אנחנו חדשים בתחום ומערכת היחסים התחיל אחרת ואני מניחה גם מושפע אחרת. בראיה של מוביל ומובלת, נראה לי טבעי שהמוביל הוא המזין העקרי, אם כי לא היחיד. אני מאמינה שגם המוביל בעצם מובל באופן מסויים ע"י המובלת. בכל מערכת יחסים יש תן וקח ויש רווח משני הצדדים אחרת, אין טעם בקשר , לדעתי. מוביל בהיותה בן אדם, לא יכול לשלוט בכל אספקט של החיים של מישהו אחר. הממממ... מעלה הרבה נקודות למחשבה. אולי שווה פוסט נפרד.

P u c h a

New member
אני יכולה להגיד לך

שאצלינו למשל, בכלל לא ברור מי מובל ומי מוביל. אמנם אני סופגת את הכאב, אבל רוב הזמן אני מחליטה מה יקרה ומתי והוא עושה את רוב העבודה הקשה. אז מי השולט פה?

Master Stav

New member
מהי שליטה עבורך ?

האם יש קשר בין שליטה להובלה ? האם יש קשר בין מזוכיזים להתמסרות ? האם יש קשר בין סדיזים להובלה ?

P u c h a

New member
קשה לי להגדיר את זה

האמת היא שנתקלתי במושגים האלה לראשונה כאן בפורום. לפני ידעתי רק שאני נהנת מכאב ומסקס אלים וכוחני.

P u c h a

New member
בכל אופן

לא נראה לי שיש קשר בין מאזוכיזם להתמסרות או בין סאדיזם להובלה. יש המון דרכים להתמסר והמון דרכים להוביל.ואני מודה שעדיין לא הצלחתי להגדיר את המושגים האלה.

Dan_Kap_

Active member
נקודת השקפה אחרת

לאיש הירוק יש משהו שהאישה הכחול רוצה. לאישה הכחולה יש משהו שהאיש הכחול רוצה. כשהם מעבירם ביניהם, שניהם נהנים. [ האם שליטה ללא הסכמה הדדית וללא הדדיות בנתינה איננה גזל, מניפולציה ובסיס די הרסני למערכת יחסים
] [[ ולשולטים/ות - כן, אנחנו עושים משהו שהשנלט/ת רוצים שנעשה. ועכשיו שהתגברנו על הטראומה הנוראית הזו, אפשר לחזור וליהנות?
]

P u c h a

New member
הנושא נידון פה די הרבה

והמסקנה היא אותה מסקנה. קשר זה שניים וזה לא יכול לעבוד אחרת. ההשקפה לפיה הסאבית היא חלשה, חסרת דיעה ולא מסוגלת להחליט בשביל עצמה או שלא צריכים להיות לה רצונות משלה, זאת גישה מאוד מתנשאת ומסוכנת.

P u c h a

New member
אה, וגם

השורה התחתונה היא שמדובר בהעדפה מינית ולא צריך לעשות מזה יותר ממה שזה.

Master Stav

New member
פה אני לא מסכים איתך

לא אצל כולם מדובר בנטיה מינית ותו לא יש כאלו שאצלם זוהי דרך מסויימת בה הם הולכים .... יש מכל הסוגים ....הכללה היא אם כול רע

Dan_Kap_

Active member
מניפולציות

יש אנשים שיודעים לזמזם "בטוח-שפוי-ובהסכמה-הדדית" ובו בזמן מנסים להפעיל מניפולציות כדי שתעשי מה שהם רוצים, לא כי זבה משהו שיגרום לך הנאה - אלא כי הם לא מסוגלים לקבל סירוב. את מוזמנת לעיין במאמר בטאגליינס עם רשימה די נרחבת של לחצים ומניפולציות - כולם באו מניסיון של מי שנכנעו ללחצים ונפגעו http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=507&msgid=72244916

למעלה