בגין הטוטאליות
ואני מלאת חיוך ענק ושוקלת לגלוש מטה לנאדו מפואר.... שלום Lord Amra , long time....... פעם, בתחילת הדרך, הייתי כה תמימה, רומנטית משהו, ולא מספיק הכרתי את מבנה עמוד השידרה שלי. חשבתי אז ששולט שישלוט בי טוטאלי יהיה זה שיוציא ממני את כל הוויתי העמוקה, ינחה יגן ויסייע לי לחיות את החיים, ימלא אותי בכל כולו כל הזמן ואני אהיה באוטופיה מופלאה. שהיתי גם בקהילות וירטואליות במירק של אז, בשני חדרים גוריאניים, ביליתי המון זמן בלמידת כל רזי המקצוע, אינסוף טקסים, מבחנים, כללים וכו'. היה נפלא, נהניתי כל כך
, והכל פנטזיה. אסור לשכוח - פנטזיה. הקשר הזה היה הקשר הכי ממלא מבחינה וירטואלית ובכנות אהבתי אהבת נפש את שני המאסטרים שהיו שם. האחד? - יום אחד פשוט נעלם. לגמרי טוטאלי אהה? יודעת מה קורה כשהמאסטר ה"טוטאלי" שלך נעלם ואת עדיין מקולרת?....... האחר היה איש, גוריאני גוריאני, אבל עם שכל על הכתפיים, ויצר מערכת חוקים על פיה אני בהחלט אדון לעצמי בזמני האחר. הרי כיצד יכול להיות דבר אחר מכך? שתיים מהמערכות האמיתיות, המוחשיות, בחיים ממש, היו עם שולטים שהיו מאוד רחבי שליטה בהתערבות שלהם במהלך חיי הים יום שלי. חשבתי שזה טוב ונכון לי. הייתי מוכנה לתת כמה שיותר שליטה בידיהם, רק שיקחו. היו זמנים מאוד קריטיים שהם לא יכלו, כל אחד וסיבותיו הוא, להיות שם אתי או בשבילי "מרחוק" כי "במחשבותי" לא פותר לך שום בעיה כשעת בזמן אמת מל הבעיות..... ועם כל הכבוד לאמירה "טוטאליות" זה פשוט לא מציאותי. וכשהם לוקחים ממך את האמונה בכוחך, את היכולת לקבל החלטות לבד ואת עמוד השידרה, הרבה יותר קשה לזקוף ראש ולהתמודד. ולמי אין התמודדויות בחיים? אין דבר כזה! 1. אפשר להשפיע על רגשות, אי אפשר לשלוט ברגשות ! הווה אומר שיש אזורים בלתי ניתנים לשליטה בנפשינו ... 2. אין אף שולט שיכול לקרוא מחשבות של הנשלטת , הווה אומר היא חייבת להיות אחראית במידה זו או אחרת על מה שקורה עמה. 3. זה לא אנושי להיות מסוגל להיות אחראי (אני נוטה לחשוב שאם בכלל אז רק כלפי הילדים שלנו) ב-100% לאדם אחר במשך כל הזמן. פשוט אי אפשר. אף שולט, אדיר כביר ונדיר ככל שיהיה, לא מסוגל לשאת בעול הזה. ומי שמנסה ללא הרף הוא אדם חסר ביטחון שעיני, שלא מסוגל להאמין שאם הוא יסיר שליטה לכמה רגעים, יקרה משהו נורא עמו הוא לא יוכל להתמודד אחר כך.... וואו, התלקחתי כלפיד בוער והתמלאתי ברגשות סוערים עכשיו. כמה שנים לא דיברתי על טוטאליות
...... תודה.
ואני מלאת חיוך ענק ושוקלת לגלוש מטה לנאדו מפואר.... שלום Lord Amra , long time....... פעם, בתחילת הדרך, הייתי כה תמימה, רומנטית משהו, ולא מספיק הכרתי את מבנה עמוד השידרה שלי. חשבתי אז ששולט שישלוט בי טוטאלי יהיה זה שיוציא ממני את כל הוויתי העמוקה, ינחה יגן ויסייע לי לחיות את החיים, ימלא אותי בכל כולו כל הזמן ואני אהיה באוטופיה מופלאה. שהיתי גם בקהילות וירטואליות במירק של אז, בשני חדרים גוריאניים, ביליתי המון זמן בלמידת כל רזי המקצוע, אינסוף טקסים, מבחנים, כללים וכו'. היה נפלא, נהניתי כל כך
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)