שאלה בנאלית שמחפשת מילים

אבא גאה

New member
האמא ההיא.....

נכון, אבל הייתי נזהר במילים, לא הייתי רוצה שהילדים ישמעו מונח כמו "מוכר זרע" זה עושה הרגשה מגעילולית בבטן.... צריך לחשוב על משהו.... באימוץ למשל יש את הבעיה שזה עולה המון כסף, ומדגישים כל הזמן שהתהליך עולה כסף ולא הילד.....

טוטולס

New member
../images/Emo32.gif אפשר לקבל המלצה?

אנחנו מחפשות מקום לחופש קצר (2-3 לילות) עם הילדים, בחופשת סוכות. יש הצעה למקום נחמד שיש מה לעשות עם הילדים בסביבה?

Lake... House on the lake...

Mountains around. Temperature around 25 deg. Celsius. Boats. Jet Skiis. Fishing. Hiking. Grilling. You like?? I wish I could take this place to Israel. We've got all the problems of the world and all those beautiful places were given to others. no justice.

ציבונה

New member
אכן אין אבא

זגרב אומרת: זה שהשפיך לתוך צנצנת הוא לא אבא. הוא מקסימום אסופה של תכונות גנטיות. אנחנו קנינו זרע כמו שקונים גבינה צהובה במכולת. לציבוניה אנחנו אומרות שאין אבא. וגם הילדים בגן שלה יודעים שאין לה אבא ויש לה שתי אמהות. והם גם מדברים על זה. כשתהיה יותר גדולה נסביר לה על הזרעונים הביציות ועל הבנק.

זרע באמת דומה קצת לגבינה צהובה:

- מלא חלבונים
ומשום מה התשובה שלך העלתה לי תיכף זוג הטרוסקסואלי, שנזקק לתרומת זרע בגלל עקרות של הגבר. האם יש לילד כזה - שני אבות ??? לשיטתה של האמא ההיא - או שיש לו שני אבות (והתקדמנו קצת
) או שהיא תבין שמוכר זרע אינו אב (והתקדמנו הרבה !) בכל מקרה כייף לראות אותך כאן

ציבונה

New member
זגרב אומרת:

ש: 1. גבינה צהובה וחרובים. 2. לא, רק התורם הוא האבא. זה שמגדל אותו הוא סתם מגדל.

It's a matter of definitions

I knew from the start that the kids have 2 moms and a donor. Only if you participate in the parenting you're allowed to be called a father or a mother. Otherwise you're a donor. And whenever we've encountered the "father" ?? we said our kids don't have one. And believe me - we had to correct a lot of people...

למעלה