שמעתי על חברה בשם easy joe שמטיסה אנשים למקומות בזול מאחר ואין להם דיילות, אוכל שתיה וכו', הם רק מספקים מושב יש כזה דבר או שסתם הסתלבטו עליי?.. אם יש אז איפה אוכל למצוא מידע בנוגע לחברה או על איך שהיא מתנהלת? תודה רבה! KIRI
שעה שעתיים? שזה בערך טיסה ממוצעת באירופה. גם swiss לא מחלקת אוכל בין ג'נבה לבין ציריך כי היא טיסה קצרה וגם בין ספרד לציריך הם לא מחלקים אוכל ואני הבנתי שזה נוהל בטיסות פנים אירופיות ולו דווקא של SWISS גם ארקיע לא מחלקת אוכל בקו ת"א אילת
שמתי לב לדוג שב777 של אלעל יש במשמרת 3-4 דיילים באקונומי ובבזנס ובראשונה אין לי מושג. יש דיילת שהיא רק לראשונה כי 777 יש רק 6 מושבים אבל מצד שני זו מחלקת יוקרה?
מורכבים מ737 ומA319. יש לי הרגשה שאיסתא תעבוד חזק עם החברה הנ"ל וגם הרבה צעירים יטוסו איתה. אגב למישהו יש מושג מה הHUB שלהם כי אני רואה שיש להם המון יעדים היא כמו AA או דלתא
לגבי EASY JET צוות הדיילים ודיילות במטוס נמצאים שם מטעמי ביטחון כמובן אבל הם עסוקים במשך הטיסה במכירת משקאות וארוחות קלות למעוניינים. אישית אני לא אוהב את החברה הזו בעיקר כיוון שכשיש בעיות (כמו איחורים - שלא חסר להם) הם לא נוטלים אחריות ברוב המקרים ומשאירים את הנוסעים להתייבש שעות על גבי שעות. לא יודע איך זה בשאר אירופה - אבל בבריטניה, מרבית הנוסעים שלהם הם אנגלים חיות אדם ! אין לחברה הזו מוניטין טוב בכלל ויש לה גם שם "חיבה": SLEAZY JET... והמבין יבין.