שאלה בנוגע לאיזי ג'ו

K i R i

New member
שאלה בנוגע לאיזי ג'ו

שמעתי על חברה בשם easy joe שמטיסה אנשים למקומות בזול מאחר ואין להם דיילות, אוכל שתיה וכו', הם רק מספקים מושב יש כזה דבר או שסתם הסתלבטו עליי?.. אם יש אז איפה אוכל למצוא מידע בנוגע לחברה או על איך שהיא מתנהלת? תודה רבה! KIRI

K i R i

New member
וואלה!

תודה

JuveFan

New member
אפרופו איזי ג'ט

החברה כנראה תפתח בשנה הקרובה קו לישראל מיעדים באירופה ובחזרה. השוס הוא המחיר - 100 דולר לטיסה שלא כוללת אוכל ודיילות.

ny22

New member
מנהל
זה יהיה ממש טוב

יבואו לכאן מלא תיירים.

singera

New member
בשביל מה צריך שירות בשביל טיסה של

שעה שעתיים? שזה בערך טיסה ממוצעת באירופה. גם swiss לא מחלקת אוכל בין ג'נבה לבין ציריך כי היא טיסה קצרה וגם בין ספרד לציריך הם לא מחלקים אוכל ואני הבנתי שזה נוהל בטיסות פנים אירופיות ולו דווקא של SWISS גם ארקיע לא מחלקת אוכל בקו ת"א אילת

e dor

New member
גם מישראל לאירופה זה לא נורא

מביאים בקבוק מים, אולי משהו קטן לאכול וזה הכל. כמו בטיולי כיתה

singera

New member
מחזק את דבריך משום מה יש לי

הרגשה ליעשו ואדליזם במטוסים הנ"ל כמו שהרבה נערים עושים באוטובוסים אבל תגידו לי שאני טועה. אגב אני אף פעם לא עשיתי ואנדליזם ואני נגד זה.

e dor

New member
אין קשר לעניין לדעתי

אני מניח שאיזשהו איש צוות יש - על הסדר צריך לשמור. הכוונה ב"טיולי כיתה" הוא עניין האוכל והשתייה שאין בטיסה רגילה של החברה.

נועם04

New member
חייב לפי החוק שיהיו צוות דיילים

בקבינה לפי יחס דייל/נוסעים לצורך חירום , אפרופו טסתי אם איזי ג'ט והתחושה הייתה כאילו אנחנו נמצאים בתחנה מרכזית של אגד ירושלים.

e dor

New member
../images/Emo13.gif

כן - חשבתי גם על הנושא הזה, לכן לא הגיוני שלא יהיו דיילים. אבל הם לא עושים כלום
אגב, לבקש מים מותר או שזה לא ממש יענה ?

singera

New member
לא אמרתי שלא יהיו דיילים

שמתי לב לדוג שב777 של אלעל יש במשמרת 3-4 דיילים באקונומי ובבזנס ובראשונה אין לי מושג. יש דיילת שהיא רק לראשונה כי 777 יש רק 6 מושבים אבל מצד שני זו מחלקת יוקרה?

singera

New member
אגב צי מטוסי EASY JET

מורכבים מ737 ומA319. יש לי הרגשה שאיסתא תעבוד חזק עם החברה הנ"ל וגם הרבה צעירים יטוסו איתה. אגב למישהו יש מושג מה הHUB שלהם כי אני רואה שיש להם המון יעדים היא כמו AA או דלתא

gilgor

New member
לונדון לוטון

תמצא אותה גם בכמויות בגטוויק,גנבה, ברלין שנפיילד ועוד...

HELLAS

New member
SWISS חזרה להגיש אוכל בטיסות

פנים אירופיות וטיסות פנים ארציות. כל זאת מהסיבה של קניית SWISS על ידי LUFTHANSA.

HELLAS

New member
ועוד משהו קטן....

לגבי EASY JET צוות הדיילים ודיילות במטוס נמצאים שם מטעמי ביטחון כמובן אבל הם עסוקים במשך הטיסה במכירת משקאות וארוחות קלות למעוניינים. אישית אני לא אוהב את החברה הזו בעיקר כיוון שכשיש בעיות (כמו איחורים - שלא חסר להם) הם לא נוטלים אחריות ברוב המקרים ומשאירים את הנוסעים להתייבש שעות על גבי שעות. לא יודע איך זה בשאר אירופה - אבל בבריטניה, מרבית הנוסעים שלהם הם אנגלים חיות אדם ! אין לחברה הזו מוניטין טוב בכלל ויש לה גם שם "חיבה": SLEAZY JET... והמבין יבין.

למעלה