שאלה בנוגע לאיזי ג'ו

e dor

New member
לדעתי ..

לגבי המכירה - נשמע הכי טוב. תשלם מעט, תרצה עוד משהו (אוכל) ? תשלם עוד קצת, פשוט ונוח. אני מאמין שלא כל הטיסות שלהם מלאות באנשים מגעילים, יש ויש - וגם אם כן, אין להם מה לחפש בישראל - יש כאן מספיק
ואהבתי את רעיון ה-SLEAZY JET, נקווה שלא נראה את ה-SLEAZY כאן אלא רק את EASY :) נ.ב אם למישהו יהיה יותר מידע כל הקווים שלהם - אשמח מאוד לשמוע ! תודה מראש.

HELLAS

New member
e dor - נסה את אתר האינטרנט שלהם

לקבלת הרבה מידע ועוד.... www.easyjet.com והנה גם קישור, שיהיה יותר נוח.

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifתן לי 100$ לטיסה,אביא סנדביצ'י

מהביית ובכסף אקח את ילדי איתי הרבה יותר לחו"ל.

אוס קר

New member
הרעיון של איזי גט

להבדיל מחברה המספקת טיסה במחיר קבוע לפי זמן קבוע ומוגדר מראש איזי גט מפעילה קו טיסות בקווים מוגדרים ובמספר שעות שונות המשמעות כנוסע היא שאתה טס למעשה כמו במעין שירות מוניות/אוטובוסים לפי השעה שבחרת יופיע גם מחיר אחר בשעת לחץ תשלם יקר ובשעת רוגע תשלם בזול אם את צריך להגיע לעבודה בדיוק ב 08:00 בבוקר תשלם 200 דולר על טיסה אבל אם השעה לא חשובה לך ואתה יכול לנחות נניח ב3:00 לפנות בוקר או בשעה מוזרה אחרת, אז תשלם רק 40-50 דולר על אותה הטיסה טסתי איתם הרבה פעמים בעיקר בקו לונדון - אמסטרדם ובגלל שלא התעקשתי על נושא השעות תמיד מצאתי טיסות במחיר מגוחך בהשוואה לרכבת/אניה וכד' נכון שלא מחולק אוכל ושתיה (נדמה לי שאפשר לרכוש בתשלום) אבל המטוסים ממריאים ואפילו... נוחתים! והכתום שלהם... הרבה לפני ההתנתקות!!! אוסקר

singera

New member
זה בעצם כמו חברת דן בת"א

יש גם דברים כאלו בארה"ב כגון TWA EXPRESS ז"ל או היה משהו דומה לDELTA

Aviation Addict

New member
ארה"ב ואירופה מפוצצת עם חברות כאלה

כמו ryanair Jetblue southwest וכו, שהם כבר גדלו למימדים של חברות תעופה גדולות.

e dor

New member
גם אייר קנדה הרחיבה את תחום

האינטרנט שלה. שזה חלק מהתפקוד של איזיג'ט, זה מקור הרעיון. סה"כ החברות מבינות שזה הולך ככה היום, אולי תוך כמה שנים כולם יוציאו טיסות כאלה (לצד רגילות כמובן).

למעלה