הודעתו של liorhadad10
בטעות מחקתי כאן הודעה של liorhadad10 , תוכנה היה כדלקמן: אז מה הטעם בהגשה פרוויזורית? ולהלן בסיסי חוסר ההבנה והבילבול שלי. תאורטית ניתן לכתוב ולהגיש בקשה פרוויזורית עי כל אחד לראיה יש אתרים ברשת שדרכם ניתן לרשום בקשה כזאת בכלום כסף (אני אצרף לינקים שלהם בהמשך). אני מבין שמקבלים מספר כלשהו שמגן על התאריך הראשוניות. לאחריו ניתן להתחיל לבדוק את השוק ברמה של כדאיות שיווקית ואף להתחיל בשיווק. שיווק מבטל את הסודיות, אי לכך חושף את הפטנט. לאחר שנה מהגשת הפרווזריות ניתן להחל רישום כפטנט מן המיניין. (כך הרווחתי שנה). לאחריה אולי אף להתקדם לPCT. נכון, זמן זה כסף. לשאלתי וחלק מבילבולי, השקעתי כסף בפרוויזורי, אך פחות מבפטנט רגיל ומסודר. יכולתי לצאת לשוק ולבחון את השוק. ואם זה מתאים לשוק (השוק מקבל את המוצר) אני אוכל להמשיך בתהליך הרישום לפטנט (אני מזכיר כבר המוצר ראה אי אילו אנשים ושווקים). אם לא, אני אזנח את הרעיון. מה אני מרוויח פה? האם עצם הגשה פרוויזורי (כשמה כן היא) הבקשה רק בחיתולים ולא עברה את קולמוס הדיינים (נעשתה ע"י לא בר סמכות) ועולה לי קצת כסף , מאפשרת לי לבדוק את השוק, ואז אם אני מעוניין להמשיך, חוסכת לי? או שכדי ללכת לעורך פטנטים להכין פרוויזורי, לבדוק את השוק ולהחליט בעוד שנה אם אני ממשיך? האם לא כדי ללכת ישר לרשום זאת כפטנט דרך משרד פטנטים? ולשלם כבר את כל העליוית? שימו לב אני ממממממש מבולבל. סליחה מראש.