שלא לומר שיניים מתפוררות
ג גברת פלפלת האחת New member 14/6/04 #9 וגםאישונים מורחבים בקושי יושב..בעעעעעעעעע שראיתי את זה לא בכיתי כי כבר ראיתי באינטרנט פעם ועלתה לי דמעה קטנה.. פשוט ישבתי ובהיתי והפה שלי היה פעור... איזה שעה אחרי שעברו מהקטע הזה...
וגםאישונים מורחבים בקושי יושב..בעעעעעעעעע שראיתי את זה לא בכיתי כי כבר ראיתי באינטרנט פעם ועלתה לי דמעה קטנה.. פשוט ישבתי ובהיתי והפה שלי היה פעור... איזה שעה אחרי שעברו מהקטע הזה...
ג גברת פלפלת האחת New member 14/6/04 #13 כי הוא היה מסומם לא היית אף פעם באיזשהיא תוכנית הסברה מבצפר או שזה לא היה קיים בתקופתך
L Lancelot99 New member 14/6/04 #15 היה מעט מאוד בתקופתי אם כבר שאלת היו יותר תוכניות הסברה בנוגע לתאונות הדרכים , שזה לא פחות חשוב ואולי אפילו יותר חשוב לצערי במדינה שלנו
היה מעט מאוד בתקופתי אם כבר שאלת היו יותר תוכניות הסברה בנוגע לתאונות הדרכים , שזה לא פחות חשוב ואולי אפילו יותר חשוב לצערי במדינה שלנו
J jimorrison New member 16/6/04 #36 הקטע.. זה שגם באותו ראיון הוא אמר שהוא אוהב את זה (הרואין)... אם אני זוכר טוב...
L lollapalooza New member 16/6/04 #37 הוא אמר שזו דרך להכניס יופי לחיים או משהו כזה. כן, ראינו איזה יופי יצא לו מזה. משהו.
L Lancelot99 New member 14/6/04 #10 רוצים אנשים מושלמים? בואו לפורום ניקול קידמן רוצים ידיים מחוררות ושיניים מתפוררות אבל אחלה להקה שבעולם (השיר הכי אהוב עלי מכל התקופות אחרי מחשבות ולבטים רבים, הוא לא אחר מאשר קליפורניקשיון הענק)? תישארו פה
רוצים אנשים מושלמים? בואו לפורום ניקול קידמן רוצים ידיים מחוררות ושיניים מתפוררות אבל אחלה להקה שבעולם (השיר הכי אהוב עלי מכל התקופות אחרי מחשבות ולבטים רבים, הוא לא אחר מאשר קליפורניקשיון הענק)? תישארו פה
L Lancelot99 New member 14/6/04 #14 טוב, זה היה בצחוק... לא לקחת ל../images/Emo23.gif מה שבטוח שלניק אין שיניים מתפוררות
H hellrazor1 New member 14/6/04 #20 לאנסי מה קורה? בפורום זיהוי שירים אתה מתבטא הרבה בעד הלהקה וכותב הרבה המלצות בנוגע ללהקה טוב שבאת!
L Lancelot99 New member 14/6/04 #21 חח נכון! אחלה להקה! (שמשום מה אף אחד לא מחפש שירים שלה. אני לא זוכר פעם אחת אפילו ששאלו על שיר שלהם. מה זה אומר??? שלא משמיעים אותם מספיק ברדיו?)
חח נכון! אחלה להקה! (שמשום מה אף אחד לא מחפש שירים שלה. אני לא זוכר פעם אחת אפילו ששאלו על שיר שלהם. מה זה אומר??? שלא משמיעים אותם מספיק ברדיו?)
L lollapalooza New member 14/6/04 #35 המממ לא בהכרח אולי הם פשוט כ"כ מוכרים שאף אחד לא צריך לזהות אותם