שאלה בנוגע לדוחות תנועה

אאמיר1

New member
שאלה בנוגע לדוחות תנועה

שלום, לפני כ5 חודשים בערך קיבלתי 2 דוחות אחד על חגורה והשני פרסה במקום אסור, לא שילמתי אותם עדיין ואני גם לא מוצא אותם מי יודע היכן באזור תל אביב אני יכול לקבל עותק של הדוח מה סכום התשלום שאני אצתרך לשלם עכשיו בגלל שעברו יותר מ3 חודשים?? אם בהתחלה כל דוח היה רק 250 ואם בכל זאת אני ישלם עכשיו 250 שקל (ואני ימצא את הדוחות המקוריים) למרות שעברו יותר מ3 חודשים מה ההשלכות? תודה

נתן11111

New member
דוח שלא שולם

לאחר 3 חודשים שלא שולם הדוח ריבית של 50% לקנס המקורי העתק של דוח שעבד ממטה הארצי ירושלים

guya72

New member
כדי לשחזר

את הדוח, יש לפנות ללשכת תנועה (הדוח המשוחזר כבר יכלול בתוכו את הכפל קנס).

אאמיר1

New member
ומה קורה אם...

ומה קורה אם עכשיו אני הולך ומשלם את הדוח המקורי שכתוב על 250

אאמיר1

New member
...

וזה משנה מתי אני ילך לשחזר את הדוח עם הריבית? מחר או עוד כמה חודשים?? עדיין תיהיה ריבית של 50 אחוז??

be_roo

New member
אם זכור לי נכון, צבירת הריבית בהמשך היא 5%

כל חצי שנה.

be_roo

New member
הפקידה לא אמורה לקבל את התשלום

וגם אם היא תטעה ותקבל, תקבל דרישה לתשלום ההפרש בעתיד.

קישור לבדיקת מצב הדוחות ותשלומם

אם חלף המועד לתשלום הקנס המקורי, לא תוכל לבקש להישפט או לפעול לביטול הדו"ח (אלא בנסיבות חריגות ביותר). מייד לאחר חלוף המועד לתשלום הקנס המקורי הקנס קופץ ב ב 50%. אם אתה מעוניין לברר האם הקנס כבר צבר פיגורים, או אם אתה מעוניין לשלמו - תוכל לעשות זאת באמצעות הקישור של אתר משרדי : (לאחר הכניסה לאתר לחץ על: "תשלום קנסות"): לחץ כאן לתשלום הקנסות ולברורים אודות מצבם בברכה עו"ד אורון מנהל הפורום התשובות בפורום הינן כלליות בלבד ואינן מהוות תחליף ליעוץ משפטי

למעלה