שאלה בנוגע להדסה הר הצופים

בננה42

New member
חחח תודה רבה :)

באמת טוב לדעת זה מה שאמרו לי לפני שנה בערך שבדקתי מרכזים אני שמחה בשביל אותה אחת שהסתדר לה

sporTV

New member
את יכולה להיות עוד לקוחה מרוצה ../images/Emo13.gif

אפשר לדעת מי אמר לך שהם לא פתוחים לקבלת חולים שעברו את גיל 18? מזל שהתחלתי שם צעיר

vikvik

New member
אם השאלה היא תנאי האשפוז..

אז לצערי שניידר , שהאשפוז למעשה בבלינסון זה לא המקום.. לגבי קבלת חולים בגיל כזה או אחר , זה לא משהו ששמעתי. ואני מאוד מזדהה שבמיוחד בתקופות הקשות צריך לפחות את השקט הנפשי שאת סומכת על הרופאים שלך. יש מספיק מלחמות להלחם מול הגוף.

sporTV

New member
אכן תנאי האישפוז לא מלבבים

מאחר ושניידר הוא בית חולים לילדים - לא ניתן להתאשפז בו. האישפוזים מתבצעים בבית החולים הסמוך - בילינסון. מאוד מחזק את דברי ויקויק - לאמונה ברופא שלך יש תפקיד חשוב מ-א-ו-ד!

ובכל זאת

תמיד כשהתאשפזתי זכיתי לחדר נפרד במחלקה פנימית משופצת נכון להיום, למשבר האשפוזים שקיים בבתי החולים ובמיוחד במחלקות הפנימיות.... לא נראה לי שיש הרבה סיבות להתלונן

vikvik

New member
לצערי יש סיבה ועוד איך...

ואף ברמה מאוד קיצונית ובתקופה הזאת נוכחתי לדעת עד כמה וממשיכה להיווכח , במיוחד כאשר מדובר במצבים מורכבים. גם הרופאים שלנו כבר מתחילים לצעוק "הצילו". וזה גם בלי קשר לתקופה הזאת. אנחנו לא נהיים צעירים יותר , איכות השיפור באשפוז בבית חולים בתנאים המתאימים לא ניתנת להשוואה. ושוב , לא אכנס למצבים מורכבים יותר , מומעדים להשתלה שצריכים אשפוז מסוג אחר לדוגמא ועוד. ככה שהבעיה די רצינית ומצריכה שינוי ופעולה.

זה לא נכון שלא ניתן להצטרף לשניידר

אם לא שקלת את האופציה של שניידר ברצינות עדיין אני ממליצה לך לשקול אותה מאוד ברצינות. הדסה מרפאה טובה, עם החסרונות שצויינו שניידר מרפאה מעולה, הצוות מקסים ומסור. אכפתי מאוד ולא וילחם איתך על הבריאות שלך בכל הכח. אני כמובן מטופלת בשניידר. וממליצה לך בחום לבדוק את האופציה ולו בגלל הקרבה הגדולה יותר לביתך- דבר שלפי מה שכתבת לא כדאי לזלזל בו בכלל. הטרטורים האלו גובים מאיתנו מחיר גדול. אם את מעוניינת את יכולה לשלוח לי גם שאלות במסר אישי בהצלחה לך

בננה42

New member
../images/Emo140.gifתודה לכולם וגם לך על התגובות

אני שמחה לשמוע שיש עוד אופציה כרגע היחיד שהציע איזשהי קרן אור זה כרם אז ננסה את הטיפול שלו קודם ומשם נחליט לאן אבל אני שמחה לשמוע שאכן האופציה להיות קרובה לבית פתוחה בשבילי .אנחנו לא יודעים מה קורה עדיין ואני באויר כרגע היחידי שעוזר זה כרם ברגע שנדבר איתו ונצא מהבאלגן נעשה סיעור מוחות ונחליט פנינו לאן מה שנקרא ונקווה לטוב. אני רוצה להודות לכולם על התגובות והיחס זה עוזר מאוד ומעודד

sporTV

New member
../images/Emo140.gif

אני מאוד שמח שההתדיינות בפורום מועילה לך (ולאחרים!) כשאת אומרת שקודם תלכי עם קרן האור של פרופ' כרם זה אומר שאת כנראה לא תבדקי אפילו קרני אור אחרות - גם אם הן מתאימות לך יותר? נשמע לי שזה בדיוק הזמן הנכון לבדוק את שניידר - אם את מעוניינת - לפני שאת עוברת דרך קרן האור שמצאת. יהיה לך הרבה יותר קשה (או שאפילו לא תנסי) לבדוק את שניידר אחרי שכבר תעברי להדסה הר הצופים. נשמח לשמוע התפתחויות ועוד מהדרך החדשה!

בננה42

New member
תגובה

זה לא בשליטה שלי כל העניין עם המעבר קרה בבום אני לא יכולה להסביר אבל יצא שהייתי בחוות דעת ומאז פשוט אין מי שיטפל בי ונתקעתי מחר אני חוזרת אליו פעם שנייה נפלתי עליו הייתי אמורה רק לחזור חודש הבא והוא כמובן הסכים לקבל אותי ישר מלך פשוט התקשרתי הסברתי והאחות אמרה לי לבוא קבע לי לעוד יומיים אז שנדבר ואני יסביר לו הכל זאת הייתה הכוונה נראה מה הוא ימליץ לי לעשות בהתאם למצב . ותודה לכולם באמת

vikvik

New member
ספורטי..אני לא בהכרח מסכימה ומדה עם בננה42

אמנם כולנו כאן חכמים לחלק עצות ולסנג'ר כל אחד על מרפאתו , וטוב שכך :). אבל , נראה שאת עוברת תקופה לא פשוטה ומבלבלת. לפעמים מרוב היער לא רואים את העצים ומרוב תחושת חוסר האונים כל כך מתפזרים ומנסים לירות ולבדוק את כל המקומות. שזו אחת הדרכים להתמודד עם המצב המבולבל. הדרך הנוספת ואני מאוד מזדהה עם מה שכתבת , בננה , כרגע זה ללכת עם המרכיב שהכי חשוב לך , הרופא המטפל. שלב שלב וכל השאר יסתדר כבר. מרוב אנשים , יועצים לפעמים מאבדים כל כיוון. אני גם חייבת לומר , שכרם הוא רופא מעולה , גם הרופאים בשניידר מעולים ובלי לדעת מאיזה מרכז אז אבל גם שם יש רופאים מעולים. בסופו של דבר הכל עניין של התאמה והרגשה שלנו , מציאת הגישה המתאימה לכל אחד. לכן דווקא להסגר על אדם אחד בשלב הנוכחי שאיך שאני קוראת במה שאת כותבת וגם בין השורות נותן לך בטחון , זה הדבר הכי חשוב. תמיד תספיקי לעבור , לבדוק עוד דעות , אין שום דבר בלתי הפיך. ואין כמו לישון בשקט , אין כמו לקבל טיפת תקווה , אין כמו לקבל תחושה שאתה בידיים שאתה סומך עליהם.

sporTV

New member
אני מאוד מסכים איתך

אחרי שבננה כתבה את המצב הרגע - שהיא נותרה בעצם ללא טיפול, אין ספק ש"אין זמן" לחיפושים ומה גם שהיא התחברה לפרופ' כרם ומאמינה בו כך שברור שב"שנייה זו ממש" הכי חשוב זה להתחיל הדרך החדשה ולזכות באמון ושקט נפשי במקום בו אתה מטופל.

בננה42

New member
תגובה

אין לי שום דבר נגד המרכז שאני נמצאת כל הסיפור נוגע אלי אישית ובעיה שלי אישית זה בלבד וזה חשוב להדגיש . הצוות שלי במרפאה אחלה ומעולם לא היו בעיות צצה לאחרונה בעיה רצינית והתעוררו המון בעיות בעקבות כך ולכן כרגע אני בלי טיפול לצערי הרבה ונמצאת תחת לחץ ובלבול כמו שכתבת ופרופסור כרם כרגע היחידי כרגע שמנסה לעזור בגלל זה נכנסתי לשאול.

itamarc8

New member
ערב טוב לכולם !!

אני קראתי את כל מה שכתבתם על המרכזים שאתם מטופלים שם או מאושפזים באותם בתי חולים . אני היום סיימתי אישפוז של שבוע וחצי בבית חולים כרמל בחיפה וממשיך עוד כמה ימים בבית אני רוצה לומר שאני מאוד " מרוצה" מהאישפוז בבית חולים אני מאושפז במח' ילדים הבית חולים עצמו מכיר את הסי אף וגם הטיפול מהרופא שלי הוא מצויין תלוי גם במטופל עצמו שעושה מה שמוטל עליו לעשות!! ולא מזניח אני למרות התיפקודים שלי הנמוכים ואפילו שגרתי במרכז הארץ לא עברתי לשום מרכז אחר למרות בקשות נשנות שאני יעבור ולא הסכמתי ולמרות המרחק מהמרכז לחיפה לצפון . אני מטופל בכרמל מגיל 17 לערך כולם מכירים אותי שם יודעים איזה אוכל אני אוכל ומה אני אוהב או לא מקבל לפעמים "פרוטקציות" מאנשי הכוח עזר ולא חושב בחיים שלי לעבור לשום מרכז אחר ולכן תעשי מה שטוב לך בננה יקירתי ורק מה שאת מרגישה נוח איתו ואני מאחל לך המון בריאות וכל טוב והצלחה בחיים וגם לכולכם מממני איתמר כהן.

למעלה